- Konu Sahibi hidennisko
-
- #38.841
-Dikisten sonra kac gun hastanede kaldınız?agri oluyormu?Servikal dikişi olan arkadaslarım deneyimlerinizden yararlanmak istiyorum?
Teşekkür ederim şimdiden . Ben biraz heycanliyimda . ?
inşallah güzel haberlerle gel canım..gunaydin kizlar ...
elhamdulillah cok sukur bu gunume kizlar kasilmalarim yok gibi bi sey coook sukur Allahim seni cok seviyorum hep yanimda oldugun icin..
progestani vajinal alin kizlar benim kini gecirdi gunde uc kez 200 mg cok etkili..
bu gun usg ye gore 21+0 oldum elhamdullilah
bu gun kontrolum var tek korktugum sey dr bana dikisin kotu durumda rahmi zorluyor demesi insallah o sozleri duymam kendimi dinlemiyorum eskisi gibi..
bacilarim bol bol dua edin bana ..
abmaya cnm gecmis sayfalarda yazmistim cnm suan kagitlarim nerde bilmiyorum kalkamiyorum da buldugum gibi yazarim cnm
bide diger arkadaslarin yaptirdiklari testlerin hepsini yaptirdim yanlizca su protein c,s yaptirmadim gerisi hepsi temiz cikmisti..
testlerimide farkli farkli yerlerde yaptirdim ozelde yaptirsaydim 2000 giderdi kesin..onun icin numune hacettepe zekai tahir ve ankara universitesinde yaptirdim cnm hakkinda hayirlisi insallah tez zamanda kucagin dolar cnm..
aman ne karisik yazdim ya..
:)
canım bebekten bebeğe değişir bence..Mrb canlar.Okuduğum kadarıyla herkes iyi.Duyaydın daha iyiymiş.Çok sevindim.Paşamın da morali yüksek hem düğüne gidip halay çekecekmiş hem de zayıflamış.Allah keyfini arttırsın.Çok şükür biz de iyiyiz.Ufak ufak kalkıyorum.Ama uzun süreler değil.Yoksa belim ve boynum çok ağrıyor.Salı doktor görüşmemiz var.Bakalım doktorumuz ne diyecek.Kızlar sanki kıpırdanmalar hissediyorum bu haftalarda bebeğin hareketlerini hissedebilir miyim.Zeynep'in hareketlerini 20.haftada hissetmiştim.Kızım çok ağır kanlıydı zaten.Bu çok hareketli.Doktor bakarken o kadar hereket ediyor ki anlatamam.Paranoyaklaştım iyice.Bebek mi hareket ediyor.kasılma mı var.Ayırt etmekte zorlanıyorum.Anlamanın kolay bir yolu var mı?
18 haftadan sonra magnezyuma başladım haftada 2-3 falan..20 haftadan sonra hergün alıyorum.kizlr 19.haftaya giriyorm kan hapim bitiyo tekrar devam edeckmiyim bide internette hep okuyorm kalsiyum hapi kullanin diyo doktor yazmadi aramzda kullanan oldumu bu haftalrda sjjut icmiyotm yogur yiyebiliyorm biraz okadar yeterli olmaya bilir kalsiyum icin doktor randevume daha var size danisaym dedm
iyi aksamlar canlar
dr geldik kizim gayet iyi 426 gr olmus bi hafta onden gidiyormus dikisimde iyiymis usten rahim agzima bakti 3 cm dedi cok sukur iki haftada bir gidicem artik..
vajinada batma hissini soyledim cok mormal dedi sag bobregim agiriyordu usg istedi urologdan insallah bi sey cikmaz diger hamileligimdede olmustu ...
kasinti icin krem ve fitil verdi ..
bizden bu kadar kizlar..
iyi dilekleriniz icin coj saolun
darisi isteyen herkese olsun insallah..
-
Mulberry ağdayı kendinmi yapıyorsun.Yoksa yaptırıyormusun?İyi cesaret ediyorsun arkadaşım..
Servikal dikişi olan arkadaslarım deneyimlerinizden yararlanmak istiyorum?
-Dikisten sonra kac gun hastanede kaldınız?agri oluyormu?
-kac gun evde yattınız? Hiç kalkmadan tuvalet hariç!
-kac günde bir yıkandınız?
- vücut temizliğinizi nasıl yaptınız ! ( tüylerinizi)
-hangi ilaçları kullandınız?
-ve kacinci haftada doğurdunuz!
- önerileriniz . İsimizi kolaylaştıracak pratik bilgiler varmi?
Önncelikle sonuna kadar sağlıklı korkusuz zamanında bir gebelik diliyorum arkadasım hemen yazayım kendimden : 14. Hafta açılma başladı dikişe alındım: mc donald modified dikiş, dikiş atıldığı akşam sancı dinince kontrol yapıldı ve akşamında çıktım ( 6/7 saat hastanede yattım) evde iki hafta yatakta wc dışında kalkmadan hep yattım, ilk hafta iki kere yatakta eğilerek saçımı yıkadı annem sonraki hafta kısa duş başladı, tüyleri dikiş sonrası bir iki ay jilet ile sonra rahatlıkla ağdaya giderek hallediyorum tabi doktorumun izniyle, günde 6 defa 200 mg progestan fitil ve dikişten bir ay sonraya kadar progynex iğne, artık şu an sadece günde 3 adet progestan fitil ( 37. Haftaya kadar) ne zaman doğuracağımı ben de heyecanla bekliyorummm
Herkese iyi hafta sonları kızlar umarım metal ve duyaydın çok daha iyidir hep aklımdalar...
Oğlum geçen hafta 1 kilo 500 gr oldu haftamıza göre önde gidiyoruz, onun dışında şükür her şey yolunda heyecanla 30. Haftalarımı bekliyorum herkese sağlıklı bebişli günlerrr
ARKADAŞLIK
Yalnızlığa dayanırım da, bir başınalığa asla,
Yaşlanmak hoş değil, duvarlara baka baka.
Bir dost göz arayışıyla,
Saat tıkırtısıyla...
Korkmam geçinip gideriz biz mutlulukla,
Ama
''Günün aydın, akşamın iyi olsun'' diyen biri olmalı.
Bir telefon çalmalı ara sıra da olsa kulağımda.
Yoksa, zor değil, hiç zor değil,
Demli çayı bardakta karıştırıp,
Bir başına yudumlamak doyasıya.
Ama; ''Çaya kaç şeker alırsın?''
Diye soran bir ses olmalı ya ara sıra...
CAN YÜCEL
iyi aksamlar canlar
dr geldik kizim gayet iyi 426 gr olmus bi hafta onden gidiyormus dikisimde iyiymis usten rahim agzima bakti 3 cm dedi cok sukur iki haftada bir gidicem artik..
vajinada batma hissini soyledim cok mormal dedi sag bobregim agiriyordu usg istedi urologdan insallah bi sey cikmaz diger hamileligimdede olmustu ...
bizden bu kadar kizlar..
iyi aksamlar canlar
bizden bu kadar kizlar..
canım psikiyatri ilaçları sanırım kırmızı reçeteli ve yan etkileri de pek kötü. Dr verebilir ilaçyerine psikologla görüşmek daha iyi değil mi?
iyi aksamlar canlar
bizden bu kadar kizlar..
kizlr 19.haftaya giriyorm kan hapim bitiyo tekrar devam edeckmiyim bide internette hep okuyorm kalsiyum hapi kullanin diyo doktor yazmadi aramzda kullanan oldumu bu haftalrda sjjut icmiyotm yogur yiyebiliyorm biraz okadar yeterli olmaya bilir kalsiyum icin doktor randevume daha var size danisaym dedm
"İçi temiz dostlar edinmelisin; çünkü onlar bollukta süs, sıkıntıda yardımcı olurlar." /Hz. Ali/
Kızlar okuyorum bakıyorum , transferimin 6.günü bugün belim ağrımaya başladı acaba hamilelik belirtisimidir.Adet öncesi gibi valla ilk defa acaba adetmi olacam diye korktum.
slm kızlar yat yat vakit pc başında geçiyor
arda beye mail attım 24 saat geçmden aradı gerçekten işini seviyor bu dr
endişelendiğimi dr un r.a.y değildir dediğini ne yapmam gerektiğini topikten bahsettim chnb(sakıncası yoktur değilmi cnm) den
ve daha önce aradığını şu durumda ne yapmamı sordum
KESKE MAİLLE HALLEDİLECEK DURUM OLSA dedi 15 subatta suyu gelenlerle ilgili konferans verceğini orda olsan çok iyi olur dedi (nerdeeeeee)
veeee yine arda beyde tam r.a y dıyemeyiz proluton kullanmam gerektiğini vs
yani tıp durdu sanki herkez aynı şeyi söylüyor bır cözüm yok
GÖRELİM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER RABBİM
chnb canim iyiki varsn butun sorularima simdiye kadar hep cvp attn burada herkeze yardmci oluyosn allah razi olsn bende bebegm sag salim dogsn senin gibi herkeze yardimci olacm
ARKADAŞLIK
Yalnızlığa dayanırım da, bir başınalığa asla,
Yaşlanmak hoş değil, duvarlara baka baka.
Bir dost göz arayışıyla,
Saat tıkırtısıyla...
Korkmam geçinip gideriz biz mutlulukla,
Ama
''Günün aydın, akşamın iyi olsun'' diyen biri olmalı.
Bir telefon çalmalı ara sıra da olsa kulağımda.
Yoksa, zor değil, hiç zor değil,
Demli çayı bardakta karıştırıp,
Bir başına yudumlamak doyasıya.
Ama; ''Çaya kaç şeker alırsın?''
Diye soran bir ses olmalı ya ara sıra...
CAN YÜCEL
her zaman yazdım burada amaç birbirimize yardımcı olmak ne yanlış anlaması
olmuyor olmuyor olmuyor ama abdominal serklaj demedi onun hakkında düşüncelerıni merak ediyordum
iyi aksamlar canlar
bizden bu kadar kizlar..
"İçi temiz dostlar edinmelisin; çünkü onlar bollukta süs, sıkıntıda yardımcı olurlar." /Hz. Ali/
Kızlar okuyorum bakıyorum , transferimin 6.günü bugün belim ağrımaya başladı acaba hamilelik belirtisimidir.Adet öncesi gibi valla ilk defa acaba adetmi olacam diye korktum.
rabbim sütünü bol etsin yavrumun annesiSütümü sağıyorum canım biboronla veriyorum hemşirelerde biborla verme dedi kadehle gösterdiler oda bana kontrolsüz geldi korktum,biberonla veriyorum ama gündüzleri bol bol emziriyorum unutmasın diye,simdi arkadasım başka bı yol gösterdi bı de onu deneyim diyorum emzirdikten yada sutumunsagdiktan sonra yalancı meme vereyim diyorum karnı toksa susarmış insallah ise yarar
kız paşam senin çocuğun mu var...eymen demişsin ya?
canım hem yaptım hem yapmadım desemaa epey vermişsin....sporda yaptınmı bari
paşam iyi yolculuklar inşallah çok güxzel eglenirsin kafan rahat bi şekilde gelir bizede en yakın zamanda güzel haberler veririsin hayırlısıyla.duyaydın canım iyisin sanırım gurbetçi sendende güzel haberler almak iyi oldu.bende iyim öyle böyle 27. haftaya geldik şükürler olsun.artık kafam daha rahat evimede geldim ya baya ayaklandım zaten kızım annannesinde öyle alıştı ki şımarıklıga ve kalabalıga şimdi bütün ilgiyi benden bekliyor asla yatmamı istemiyor kalk kalk diyip duruyor canı sıkıldıkca evi turluyoruz.herkese çok selamlar öpüyorum
canım psikiyatri ilaçları sanırım kırmızı reçeteli ve yan etkileri de pek kötü. dr verebilir ilaçyerine psikologla görüşmek daha iyi değil mi?
- Dikişin ertesi günü çıktım.
evet ağrım oldu.
-Doğuma dek hep yattım yemeği bile yatakta yan dönüp yedim. 2 kere taksiyle eltimlere gittim orada da yattım. 35. artı 4 te taksiyle bebek mağazasına gittim.
haftada 2 ayakta(oturmak enfeksiyon yapıyor) 5 dakikadas duş şeklinde
serklaj öncesi ağda sonra hep jilet 34. haftaya dek. 34 te ağda yaptım.
36 artı 4 te 3 cm açılmam olmuş acil sezaryen
serklaja dek proluton depot iğne lekem oluyordu sık sık o zaman 3 gün arka arkaya proluton iğne 3 kere progestan vajinal 200 lük, folbiol, bulantı kesici zofran zydis, 9 artı 4 te kanamam oldu serum verildi içine bulantı kesici de kondu 3 gün proluton iğne
13 artı 4 te serklaj yapıldı öncesi crp m yüksekmiş 3 gün tedavi antibiyotik. damardan.
serklaj sonrası atibiyotik,
25 lerde mağnezyum pozitive, osteocare
doğuma 1 ay kala gibi fepleks fol kan için...
canım güle güle git gel...
hayırlı haberlerle gel...
canım karnın bir bölgesinde taş giibi sertlik oluyor... düzensizse sorun değil...
yoğurt kalsiyum açısından daha zengin...
canım okdmda seni yazamadım bir tane minnacık kesecik görünmüş demek annesi ay ne sevindim rabbim 40 haftaları göstersin kardeşimslm kızlar yat yat vakit pc başında geçiyor
arda beye mail attım 24 saat geçmden aradı gerçekten işini seviyor bu dr
endişelendiğimi dr un r.a.y değildir dediğini ne yapmam gerektiğini topikten bahsettim chnb(sakıncası yoktur değilmi cnm) den
ve daha önce aradığını şu durumda ne yapmamı sordum
KESKE MAİLLE HALLEDİLECEK DURUM OLSA dedi 15 subatta suyu gelenlerle ilgili konferans verceğini orda olsan çok iyi olur dedi (nerdeeeeee)
veeee yine arda beyde tam r.a y dıyemeyiz proluton kullanmam gerektiğini vs
yani tıp durdu sanki herkez aynı şeyi söylüyor bır cözüm yok
GÖRELİM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER RABBİM
burayıda okurmu acaba:18::18::18:ardacım mavişim nasılsınforumdan haberi var canım benim burada yazdığımı biliyor...
canım sana okadar sevindimki anlatamam bebegim ya rabbim 40 haftalar göstersin daha dr paşa teyzesi hediyelet yollucak ona sen saglıklı dogurda bende yelek başlıyım anca biteriyi aksamlar canlar
bizden bu kadar kizlar..
Servikal dikişi olan arkadaslarım deneyimlerinizden yararlanmak istiyorum?
-Dikisten sonra kac gun hastanede kaldınız?agri oluyormu?
-kac gun evde yattınız? Hiç kalkmadan tuvalet hariç!
-kac günde bir yıkandınız?
- vücut temizliğinizi nasıl yaptınız ! ( tüylerinizi)
-hangi ilaçları kullandınız?
-ve kacinci haftada doğurdunuz!
- önerileriniz . İsimizi kolaylaştıracak pratik bilgiler varmi?
Paşam iyi yolculuklar . Allah yardımcın olsun . Git bütün kafanı boşalt . Artık kendini duşun Kayınvalideni eltine esine bırak bir süre senden uzak tutsun . Gerekirirse Dr söyledi ziyaretçi olmasın heyecan yok falan desin . Bosver sen kötüyle kötü olma . Esindene havaleet ona kızmazlar bozulmalar . Kendi evlatları . Unutma eden bulur . Onlarında gunü gelir cnm
Canım karnında bir yer yumruk kadar sertleşiyor,düzernli değilse sorun yok,büyük haftalarda karnın resmen yamuluyor ona rağmen düzernsizse önemli değil diyorlarMrb canlar.Okuduğum kadarıyla herkes iyi.Duyaydın daha iyiymiş.Çok sevindim.Paşamın da morali yüksek hem düğüne gidip halay çekecekmiş hem de zayıflamış.Allah keyfini arttırsın.Çok şükür biz de iyiyiz.Ufak ufak kalkıyorum.Ama uzun süreler değil.Yoksa belim ve boynum çok ağrıyor.Salı doktor görüşmemiz var.Bakalım doktorumuz ne diyecek.Kızlar sanki kıpırdanmalar hissediyorum bu haftalarda bebeğin hareketlerini hissedebilir miyim.Zeynep'in hareketlerini 20.haftada hissetmiştim.Kızım çok ağır kanlıydı zaten.Bu çok hareketli.Doktor bakarken o kadar hereket ediyor ki anlatamam.Paranoyaklaştım iyice.Bebek mi hareket ediyor.kasılma mı var.Ayırt etmekte zorlanıyorum.Anlamanın kolay bir yolu var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?