- Konu Sahibi hidennisko
-
- #38.881
Benim o, günde 6 defa 200 mg kullandım hatta şimdi şimdi üçe düştü, ilaç bazen geri gelir bazen beyaz sıvı halde akıntı olur, yapışkan ise ilaçtır zaten , akıntıların geneli içi kokusuz olmaması önemli onun dışında progestan akıntı halinde zaman zaman geri gelir, korkmayın
Kokusuz olması önemli pardon yanlış yazmışım, bir de burdan öğrenmiştim eğer kafana çok takıyorsan bir kağıt varmış adını bilemedim şu an o kağıt gelen sıvının su mu yoksa başka bir sey olduğunu gösteriyormuş... Dilerim korkusuz zamanında bir gebelik tamamlarsın gurbetçi, sevgiler
cnm tesekkurler cvp icin
lavobo sonrasi silindigimde progestan peceteye geliyor ama yanisira ic camasirim islaniyor ama her progestan sonrasi oluyor o kagidida almak istiyorum ama o kadar da buyutmek istemiyorum aklima kotu sey getirmek istemiyorum
senin dedigin bende olmuyor yikandigimda falan progestan elime geliyor...
ama benin durum progestan sonrasi sanki vajinam sulaniyor gibi bu sendede oldumu ..
tehlikeli canım yaptırmayın gebelik boyunca
alexnadrite mi deniyor o tip lazere,ben de İnci biraz buyusun yaptırmak istiyorum,Filize hamile kalmadan once başlamıştım ama sonuc alamadan bıraktım
SORMADIM AÇIKÇASI ..AMA GİDİNCE SORCAM ADINI..YAA BEN 1 SENE JELLİ LAZERE GİTTİM AZALTTI AMA YANİ %30 KADAR FELAN.. İŞTE 1 YILDIR YAPTIRMADIM 2 AY ÖNCE BU LAZERE GİTTİM ANLAMADIM HEPSİ BİRDEN GİTTİ...2-3 TANE ALTTA VAR...YAPMASAMDA OLUR LAZER AMA YAPCAM YİNEDE TAMAMI KURUYANA DEK... MÜTHİŞ BİŞEY DEMEKKİ..YADA BEN Mİ YANLIŞ ANLIYORUM YOKSA TÜYLER 3 AY SONRA FELANMI ÇIKIYOR....2 AY OLDU İŞTE HİÇBİŞİ YOK SADECE ALTTA 2-3 TEL VAR O KADAR YANE...güzel makinaymış demekkiii....daha önce niye buna gitmediysem....cahıllık işte... bide özel hastanede yaptırdım ben bunu..öbürleri güzellik merkezleriydi...HASTANE OLDUĞU İÇİNMİ ACABA... ?
Canım jel seklinde olanindanmi bahsediyorsun ?ben hamileliğinin ilk haftalarında kullandım su gibi akıntım oluyordu,serklaj sonrası vajinal fitil kullandım o da su gibi akinti yaptı hatta bı gün fitil sonrası portakal büyüklüğünde islaklik oldu çamaşırımda onan sonra suyum hep azdı,doktorlar kabul etmesede ben onan şüpheleniyorum,önemli bisey oldugnu sanmıyorum ama doktoruna soyle hassas bı konu ihmale gelmezgunaydin kizlar iyi pazarlar
dun gezdigim icin gece agrim oldu dikisim zarar mi gordu acaba diye cok sukur bu gun iyiyim ..
bide yeni katilan arkadaslarimizdan bazilari benim gibi 200 mg lik gunde 3 kez vajinal progestan kullaniyorlar onlara bi sorum olucak..
sizdede sulu akinti oluyormu ki bende hic yok tu progestandan sonra oldu korkuyorum suyumu acaba diye sizdede oldumu ya kizlar acele cvp ..
duyaydin cnm bendede oldu bobrek agrisi cok kotu bi sey insallah bi daha olmaz..
Sevgili bade bu konuda yaptırmayın diyen çok, bunu yaptırıp doğuma giden varmış vs ama ben dikişli olmama rağmen son iki aydır yaptırıyorum çokta rahat ediyorum 1 ay , ama dikişten 2 ay sonra hep jilet yaptım , sonra bir doktoruma sorayım dedim hiç alakası yok rahatlıkla yaptır dedi korkmadan yaptırdım şükür şindi 29. Haftamı bitiricem, ben derim ki doktorunu ve kendini dinle , jiletle almak rahatına geliyorsa idare ederim diyorsan öyle yap ama jilet bana işkence gelmeye başlamıştı eğilemediğim için... Ama dikişli olmak demek ağda yaptıramamak demek değil bunu belirtmek isterim, tabi herkes için farklı bir durum canım,
Bu arada bir arkadas lazer demiş wallahi gebelik öncesi yaptırabilen varsa yaptırsın benim bir iki seans kalmıştı ki ilk gebeliğim oldu sonra düşük kürtaj ameliyatlar derken şimdi hamileyim ve aldığım hormonlar yeniden bazı yerlerde getirdi tüylerimi , kısmetse en çok lazeri özledim, emzirme dönemin ilerleyip doktor izni aldıktan sonra lazere devam :)
serklajlı agda yaptırmasın degil hamile hic bir kadın yaptırmasın,enfeksiyon riski var ama risk almak da herkesin kendi tercihi elbetee
Canım sakıncası yok tabiki. Merak ettim serklaj şeklim nedeniyle mi bahsettin?
Canım önceki hikayen nedeniyle mi diyemeyiz dedi?
şimdi serklaj yapılmasın mı dedi sana?
peki gel görüşelim demedi mi?
peki normal serklaj mı dedi? keşke şu shodkar tekniği mi ne onu da sorsaydın?
evet yardımcı olmak amacımız ama Arda bey konusunda ısrarcı oluyormuşum gibi algılansın istemiyorum. çok iyi dr lerimiz var ben kendisinden memnun kaldığım için öneriyorum...
..
evet cnm geç gördüm sonrada bıraz rahatsızdım arayamadımCanim nasilsin
Bugun aradim ama ulasamadim sana
Neden arda beye mail attinki dikis konusunda dr la ilgili bir sikintimi var
Yada guvenmektemi zorlaniyorsun anliyamadim
Insallah hersey yolundadir
gunaydin kizlar iyi pazarlar
dun gezdigim icin gece agrim oldu dikisim zarar mi gordu acaba diye cok sukur bu gun iyiyim ..
bide yeni katilan arkadaslarimizdan bazilari benim gibi 200 mg lik gunde 3 kez vajinal progestan kullaniyorlar onlara bi sorum olucak..
sizdede sulu akinti oluyormu ki bende hic yok tu progestandan sonra oldu korkuyorum suyumu acaba diye sizdede oldumu ya kizlar acele cvp ..
duyaydin cnm bendede oldu bobrek agrisi cok kotu bi sey insallah bi daha olmaz..
serklajlı agda yaptırmasın degil hamile hic bir kadın yaptırmasın,enfeksiyon riski var ama risk almak da herkesin kendi tercihi elbetee
Sevgili sofika , tabiki herkesin tercihi dedim zaten belirttim ben de , bir de ben ağdaya gidiyorum diye risk aldığımı düşünmüyorum sonuçta doktoruma güveniyorum sonuna kadar ve beni riske atacak hiç bir şeye izin vermiyor, yinede düşüncen ve paylaşımın için teşekkürler
alexnadrite mi deniyor o tip lazere,ben de İnci biraz buyusun yaptırmak istiyorum,Filize hamile kalmadan once başlamıştım ama sonuc alamadan bıraktım
Canım,ben alexnadrite ile yaptırıyorum özel bölge koltuk altı bide benim 6-7 tane çenemde vardı.. Şimdiye kadar 4 kere gittim en son geçtiğimiz Mayıs ayında çok cidii azaldı ama henüz birmedi lazer yapan kişi çıktığında jilet yap kökten alma dedi normal zamanda jilet sonrası hemen çıkar hatta çok kalınırdı şimdi jilet yaptığımda sanki ağda sonrası gibi çıkıyor .. Ayrıca bu lazer işini Arda Bey ve gittiğim başka bir Prof a sordum yaptırabilirsin dediler :)) yapılan alet çok önemli bir kere daha ucuz diye başka bir yere gittim hem canım acıdı hem hemen çıktı ..alexnadrite yeni ve eski modeli var yeni model soğuk üflüyor ucu plastik gibi Işık var ve fazla acıtmıyor
Canım,ben alexnadrite ile yaptırıyorum özel bölge koltuk altı bide benim 6-7 tane çenemde vardı.. Şimdiye kadar 4 kere gittim en son geçtiğimiz Mayıs ayında çok cidii azaldı ama henüz birmedi lazer yapan kişi çıktığında jilet yap kökten alma dedi normal zamanda jilet sonrası hemen çıkar hatta çok kalınırdı şimdi jilet yaptığımda sanki ağda sonrası gibi çıkıyor .. Ayrıca bu lazer işini Arda Bey ve gittiğim başka bir Prof a sordum yaptırabilirsin dediler :)) yapılan alet çok önemli bir kere daha ucuz diye başka bir yere gittim hem canım acıdı hem hemen çıktı ..alexnadrite yeni ve eski modeli var yeni model soğuk üflüyor ucu plastik gibi Işık var ve fazla acıtmıyor
Sevgili regrete ben de alexandre olanı kullandım çok memnum kaldım soğuk üfleyen ve ışıklı olan lazer için ben de onu tavsiye ederim
Sevgili bade bu konuda yaptırmayın diyen çok, bunu yaptırıp doğuma giden varmış vs ama ben dikişli olmama rağmen son iki aydır yaptırıyorum çokta rahat ediyorum 1 ay , ama dikişten 2 ay sonra hep jilet yaptım , sonra bir doktoruma sorayım dedim hiç alakası yok rahatlıkla yaptır dedi korkmadan yaptırdım şükür şindi 29. Haftamı bitiricem, ben derim ki doktorunu ve kendini dinle , jiletle almak rahatına geliyorsa idare ederim diyorsan öyle yap ama jilet bana işkence gelmeye başlamıştı eğilemediğim için... Ama dikişli olmak demek ağda yaptıramamak demek değil bunu belirtmek isterim, tabi herkes için farklı bir durum canım,
Bu arada bir arkadas lazer demiş wallahi gebelik öncesi yaptırabilen varsa yaptırsın benim bir iki seans kalmıştı ki ilk gebeliğim oldu sonra düşük kürtaj ameliyatlar derken şimdi hamileyim ve aldığım hormonlar yeniden bazı yerlerde getirdi tüylerimi , kısmetse en çok lazeri özledim, emzirme dönemin ilerleyip doktor izni aldıktan sonra lazere devam :)
Lilymeredin arkadaşım hikayeni bulmaya çalıştım ama çokta geçmişe gidemedim..Sakıncası yoksa niye dikiş atıldığını,geçmiş hikayeni özetlersen sevinirim..Sanırım yatmıyorsun..Ayaktasın..Bu süper bişey..
Sevgili sofika , tabiki herkesin tercihi dedim zaten belirttim ben de , bir de ben ağdaya gidiyorum diye risk aldığımı düşünmüyorum sonuçta doktoruma güveniyorum sonuna kadar ve beni riske atacak hiç bir şeye izin vermiyor, yinede düşüncen ve paylaşımın için teşekkürler
Arkadaşım, aslında bırakın hamileliği benim sorduğum kadın doğumcuların çogu oranın tamamen temizlenmesine karşı aslında etrafı ağda yada lazer yaptırabilirsiniz ama malum yeri çok minik kalacak şekilde kesin diyorlwr öbür türlü enfeksiyona daha da açık hale geliyormuş..Burda Serklaj yapılan arkadaşların doktorları genelde kesinlikle ağda yaptırmayın dediler rahmi uyarırsın enfeksiyon riski yüksek diye belki belli bir haftadan sonra olabilir ...
Sevgili regrete ben de alexandre olanı kullandım çok memnum kaldım soğuk üfleyen ve ışıklı olan lazer için ben de onu tavsiye ederim
Tşk ederim canım :)) nereye yaptırdın ben Nişantaşı'nda bir yere gidiyorum açıkçası biraz pahalı bacaklarımada yaptırmak isterdim ama çok pahalı olduğu için yaptırmadım diğer taraflar bitince belki oralarıda yaptırırım bide çok olmamakla birlikte bıyık var biraz sirle aldırıyorum arada lazer çok isterim ama tenim koyu değil leke kalır diye cesaret edemedim bıyık yatırdın mı ?
Lilymeredin arkadaşım hikayeni bulmaya çalıştım ama çokta geçmişe gidemedim..Sakıncası yoksa niye dikiş atıldığını,geçmiş hikayeni özetlersen sevinirim..Sanırım yatmıyorsun..Ayaktasın..Bu süper bişey..
Sevgili Bade zaten çok geçmişe gitme insanın gözleri mahvoluyor forum maaşallah çok hızlı burda:) ben nadiren katılıyorum buraya sağolsun duyaydın da beni ekledi listeye arada takip ediyorum ve dua ediyorum burdaki tüm arkadaşlarıma... Tabiki hiç bir sakıncası yok, öncelikle ben artık yatmıyorum son iki aydır onun öncesinde hep yatıyordum gidişatım iyi ve dikişim rahimm ve bebekte sıkıntı olmadığı için çok şükür artık çok abartmamak kaydı ile normal hayatıma geri döndüm , yanş dışarı çıkıyorum geziyorum yürüyorum iki saat vs ama dikiş atıldıktan iki ay kadar hep yattım denebilir zaten ağır ilaçlar alıyordum her gün proynex 100 mg ve günde 6 200 mg fitil ( ki bu forumda olay olmuştur bu ilaçlar:)) ) her neys ilk bebek normal oldu fakat rahimde perde vardı 17 artı 4 te sancı ve suyun gelmesi ile bebeğim gitti ardından içimde parça bıraktılar sonra kürtajla ve rahimde perde septum ameliyatı oldum bazen bu ameliyat rahim ağzı yetmezliğine neden olabiliyor ki bu tüp bebek dondurulmuş ikinci denemem de bu ortaya çıktı 14. Hafta birden açılma başladı 2 cm doktorum hemen serklaja aldı, sonrası malum korkularla ve tabiki özellikle ilk bebeği kaybettiğim hafta korkularla geçti, yatakta yatıp her gün o ağır iğnleer ve fitiller beni mahvetti, sonra 6 aya doğru her şey yolunda gitti fitilimi günde üçe düşürdü iğneler çoktan kesildi çok şükür 8. Ayıma girdim , her şeyden önce hep allahım artık bu korkularımı al ne olur diye her gün dua ediyordum çünkü her wc gitmem kabus gibiydi, çok şükür (doktorumun izniyle) ağdama gidiyorum, dışarda dolaşabiliyorum iki saate kadar zaten dikişli olup işe başlayan bir sürü insan da var belki duymuşsundur sanırım ben şanslı olanlardanım dilerim hepimiz en sağlıklı ve korkusuz şekilde bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alırız ... Tabiki risk her zaman hepimiz için var 5 dakika sonrasını hiç bilemem ama özetle durumum bu :) sevgiler
Yok bu sefetki sıkıntı ters yönde,şekerim yükselmiyor çok düşüyor,elden ayaktan kesiliyorum terliyorum titriyorum,bi dengesiz ki sorma,canım sorun değil zaten telefona da çok bakmıyorum ne zaman sızarsak o zaman uyuyoruz ondan sesi hep kısık habertin olsun
Tşk ederim canım :)) nereye yaptırdın ben Nişantaşı'nda bir yere gidiyorum açıkçası biraz pahalı bacaklarımada yaptırmak isterdim ama çok pahalı olduğu için yaptırmadım diğer taraflar bitince belki oralarıda yaptırırım bide çok olmamakla birlikte bıyık var biraz sirle aldırıyorum arada lazer çok isterim ama tenim koyu değil leke kalır diye cesaret edemedim bıyık yatırdın mı ?
Sevgili regrete ben beylikdüzünde oturuyorum buralarda çok araştırmıştım en iyi marka alexandre olduğunu ince uçlu olduğunu söylediler bir kaç defa öncesinde de gçzellik salonları deneyimim olmuştu ama ben burda beylikdüzünde kolan hastanesi var iki sene önce orda yaptırdım dediğim gibi çok memnun kaldım bir ii seans kala hamilelik dünyasına girdim sonra bir daha geri dönemedim o işe ama içimde yaradır yani lazer :))) sağlıkla bebeği emzirip uygun zamanda tekrar o aletle buluşup bu tüylerden kurtulacağım günü dört gösle bekliyorum, bacaklarım zaten bitmişti lazerde ama genital gebelikte kullandığım hormon ilaçları yüzünden bazen coşa geliyor :))
Sevgili regrete ben beylikdüzünde oturuyorum buralarda çok araştırmıştım en iyi marka alexandre olduğunu ince uçlu olduğunu söylediler bir kaç defa öncesinde de gçzellik salonları deneyimim olmuştu ama ben burda beylikdüzünde kolan hastanesi var iki sene önce orda yaptırdım dediğim gibi çok memnun kaldım bir ii seans kala hamilelik dünyasına girdim sonra bir daha geri dönemedim o işe ama içimde yaradır yani lazer :))) sağlıkla bebeği emzirip uygun zamanda tekrar o aletle buluşup bu tüylerden kurtulacağım günü dört gösle bekliyorum, bacaklarım zaten bitmişti lazerde ama genital gebelikte kullandığım hormon ilaçları yüzünden bazen coşa geliyor :))
Bıyık yaptırmadım sadece yüz harüç tüm vücut 1. 500 lira idi birde taksitle iki sene evvel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?