Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Kokusuz olması önemli pardon yanlış yazmışım, bir de burdan öğrenmiştim eğer kafana çok takıyorsan bir kağıt varmış adını bilemedim şu an o kağıt gelen sıvının su mu yoksa başka bir sey olduğunu gösteriyormuş... Dilerim korkusuz zamanında bir gebelik tamamlarsın gurbetçi, sevgiler

cnm tesekkurler cvp icin
lavobo sonrasi silindigimde progestan peceteye geliyor ama yanisira ic camasirim islaniyor ama her progestan sonrasi oluyor o kagidida almak istiyorum ama o kadar da buyutmek istemiyorum aklima kotu sey getirmek istemiyorum
senin dedigin bende olmuyor yikandigimda falan progestan elime geliyor...
ama benin durum progestan sonrasi sanki vajinam sulaniyor gibi bu sendede oldumu ..

Yani bu hassas bir konu ya tüm detayları ile doktoruna sorup içini rahatlat derim ben, ben de ilk başlarda çok tedirgin oluyodum o kağıdı almayı ben de hiç düşünmedim çünkü su gelmesi ilk gebeliğimde yaşadığım için aradaki farkı anlıyorum benim suyum bir anda gelmişti ilk gebelikte neredeyse bir kilo suydu gelen... Şindi her peçete silmesinde gelebilir progestan yada wc yaparken idrarında vs bunlardan korkma , vajinada hep ıslak oluyor sulanıyor canım bunlar seni korkutmasın dediğim gibi olur ya hani kötü bir koku gelir rengi seni tedirgin eder mutlaka doktorunla konus , sevgiler

Canım jel seklinde olanindanmi bahsediyorsun ?ben hamileliğinin ilk haftalarında kullandım su gibi akıntım oluyordu,serklaj sonrası vajinal fitil kullandım o da su gibi akinti yaptı hatta bı gün fitil sonrası portakal büyüklüğünde islaklik oldu çamaşırımda onan sonra suyum hep azdı,doktorlar kabul etmesede ben onan şüpheleniyorum,önemli bisey oldugnu sanmıyorum ama doktoruna soyle hassas bı konu ihmale gelmez

Dikis atılmış arkadaslar bir iki gündür yazdıklarınız okuyorum deneyimlerinizi . Bence cok faydalı olucak. Bende ikinci düştüğümden sonra epilasyona basladimda yetişmedi tabi . Simdi tüy sorunum devam ediyor ama benm kıl kökü iltahabim var o yüzden hani erkeklerin burun tüyü almak icin aldıkları bir makina var bir yuvarlak ucu vardır birdekucuk traş makina ucu favori düzeltmek icin aldım . Böylece epilasyon sonrası kiler vurup çoğaltmak istemedim . Önceki gebeliklerimde hep banyoda jiletle uğraştıktan sonra kanamalarım oldu . ;( vallahi nekadar tiyo verirseniz okadar iyi arkadaslar . Hepimize bol şifalar. Saglikli uzun ömürlü bebekler !

serklaj normal yeterli olur ama vajınal enfeksıyondan daha çok şüphelenıyorum dedi

önceki hıkayelerıme göre suyu geliyor hemen bebekte doğuyorsa r.a.y derız ama sende bırhafta sonra bıle bebek doğmadı dıyorsun bu büyük ihtimalle enfeksiyon

serklaj önerıyor tedbır amaçlı

gel demedı daha önce demişti

arabamız var ama ist hiç arabamızla gıtmeyız yalovada bırakıp hızlı feribotla ist geçerız orada da ya taksı yada otobüsle gideceğimiz yere giderız ama indi bindi çok oluyor o zamanda eşimde bır ist fobısı var bende anlamadım askerliğini ist yapmış bilmediği yer yok ama ne bileyim

HAYIR NİÇİN YANLIŞ ANLAYAYIM BURADA NE KADAR SAMİMİYETLE DERTLERIMIZE YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIYORUZ

DAHA ÖNCEDE YAZDIM HERŞEYİ AÇIKÇA SÖYLEYEBİLİRSİN

Canim nasilsin
Bugun aradim ama ulasamadim sana

Neden arda beye mail attinki dikis konusunda dr la ilgili bir sikintimi var
Yada guvenmektemi zorlaniyorsun anliyamadim

Insallah hersey yolundadir
evet cnm geç gördüm sonrada bıraz rahatsızdım arayamadım

uyuyayım diye sesi kıstım tabı ablam aramış bır kaç defa sonra ev telden aradı kızdı işte aklımı çıkardın diye işte bende uzağa koydum teli alamadım

Günaydın! İnsan bazı şeyleri yaşayınca bazen gereksiz yere evham yapabiliyor. Bence ilacın etkisidir. Su olup olmadığını hızlı ve çok su boşalması yoksa kimse anlamaz. Ancak turnusol kağıdıyla anlaşılır. Pembe turnusol maviye dönüşürse gelen sudur. Ama bu kağıt aslında asitlik ve bazlığı tespit ediyor. O da kesin değildir bence. Çünkü ilaçlar da bazik özellikte olabilir.
Zaten kesenin kendini tamiri bile söz konusu olabilir. O yüzden gönlünü ferah tut, su değildir.

canım baya sıkıntılı günler geçiriyorsun Allahın izniyle sonu çok güzel olacak.Rabbim 38-39 ları göstersin,bebiş sağlıcakla gelsin inş.ben de diyorumki bi gelsin hayırlısıyla bu günlerin hesabını sorucam ona poposunu ısırcam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…