- Konu Sahibi hidennisko
-
- #38.921
Ben ilk gebelik kaybım da akinti hatırlamıyorum. Acaba her enfeksiyon akinti yapmazmı?
Ama ikincisinde inanılmaz mukuslu ve kanlı akıntım vardı ve ivf Dr bakmadan bisey olmaz deyip durdu . Bilemiyorum o valla arkadasım ! Simdi yine akıntım var ama sari ve kultur alındı temiz çıktı . Yarın Dr kontrolum var tekrar tekrar sorucam Druma . Sirkeli suya gelince vajinamda biraz yanma oldu tahris olmasından korkuyorum . İcini yıkamalıyım halde . Wcyide hani cam silmek icin fisfislar varya onu boşaltım . Çamaşır sulu bir karışım yaptım esim her wc çıkışı onu sıkıyor . Dahada ne yapayım bilmem ! Ya bizim gittiğimiz bir havuz var ! Yazın karnı burnunda kadın nasıl atlıyor biliyormusun . Bi taraftan kola iciyor günesin altında ıslak mayoyla duruyor ! Allahm nediyim bizede gorrrr
AHH NE DESEM BİLEMIYORUM
temizlik anlayısım normal değil evham boyutunda yaptıklarımı yazmıyayım hele çalışmadığım dönemlerde çoşuyor
havuza gırmem çamasır 10 dan fazla değiştirdiğimi blirim kımjseyle tokalaşmam öpüşmem sarılmam bırı telefonuma dokunsa kolanyalı mendille silmeden elime almam
temizliğe dikkat etmeyen misafır gedınce bulaşıkları çamaşır suyunla yıkayıp sonra bulaşık makınasına koyuyorum gecen sene 4 ay kalan bır mısafırım oldu hergün onların dokunduğu heryerı çamaşır suyunla sıldım vs daha bırçok sey
yanı normal değil ama enfeksıyon dıyorlar ya ban ne yapayım diyorum
Canım ben buz koyuyordum fena gelmiyordu bi dene istersenya kizlr konustugunz bir konu var ben araya limon skmayaym ama benim gunluk kan sulandirici vuran arkadslara sorum olack ben once kola sonra bacaga sonra gobege vurmaya basladm simdi heryerim beze oldu nereye vursam canm cok aciyo yokmu bunun bir cozumu ara verip vuruyorm vurduggm yeri ovaliyorm banamisn demiyo daha 19 haftalik oldk sonuna kadr nasil vurulacm bilmiyorm bebegm herseye senin icin katlaniyorm insaallah kucagimada alirm
merhaba kızlar ben geldim allah nasip ederse sabah 10.50 yolcuym 8.30 serviste olcam eşim bırakıcak bugün valizimi hazırlarken eşim yanıma geldi sonrası malm bana sarıldı agladım sanki nedense bir yandan seviniyorm ailemi görücem bir yandan üzülüyorm çocuklarımdan eşimden ayrılıcam diyeallahım ne agladım bugün bugün eyüp sultana gittik eşimle allahım istedigim model kalmamışmı sana 2 model beyendim birinin modeli var birinin modeli yok 48 giydim olmadı 46 gitdim old 44 beden giydim tam oturd bedenime neyse bir model beyendim dedim siyahı olsun kız demezmi siizn bedeniniz yok allahım 48 beden giyen ben giyseydim yırtım ama 46 beden olunca haliyle giyemedim siyah pardesö oldu sana laciver siyah çanta ve ayakkabı aldım allahım sırıttı gibi ya aglamak istiyorm neden istedigim şeyler olmuyor yaw hevesim krsagımda kaldı vallahi siyahın yerine lacivert allah var ordakiler dedilerki abla lacivert gzüel oldu siyahı boşver işin komigi bir bayan çalışıyor orda beni görünce dediki ablacım bir beden daha küçülmüşsün ne alem kız ya başka zaman olsa bedenim küçük olsund edim şimdi 44 ve 46 bedene girebiliyorm üstüme 44 beden oluyor kızlar eşarp almadım vardı çünkü sabah erken kalkıcam kendinize iyi bakın beni unutmayın olurrmu rabbime emanet olun arada zaman bulrsan pc tabi kesin yazarım sizlere
aynen dediğin gibi...çok memnunum...2-3 ayda bi gidicem 100 tl veriyosun...yani aylık 2 ye bölersek 50 tl ...hiçbişey...BU BİTSİN BACAKLARIMADA GİDECEM 150 TL YARIM BACAK İKİSİDE...
Benim gittiğim yer çok pahalı ya(((( sadece bikini bölgesi bile 150 TL bacak 400 TL ...ucuz diye başka bir yere gittim bir kere makina için alexranrit dediler benim sürekli gittiğim yerdekiyle farklıydı.. belki o da ondan ama eski tipinden zaten çok çabuk çıktı ve canım yandı hiç memnun kalmadım sonra yine pahalı yere gittim ..orda bacağı yaptırmayı bile düşünmedim 400 çok fazla geldi koltuk altına bikiniye çeneye yaptırıyorum sizin ora çok uygunmuş ..Alet iyi tamam ama sanırım yerinden dolayıda pahalı bu ay tekrar gidicem bu sefer biraz daha araştıracam daha uygun bir yer bulurum belki
dr murat erdemir demişti çok sigara içen bayanlarda olur zaten sigara her sağlık problemınde karşımıza çıkar demişticanım sigarayı nereden duydun ilk kez duydum. öyle olsa millet gebeyken bile kaç tane içiyor ne gibi ilgisi olabilir bilgin var mı?
bir de olmuş bir olayda tüm tetkikler yapılmadıysa cık cak diyorlar malesef...
ben yeni dr ni hırslı buldum bu söz çok iyi tüm silahları kullanmak. kullansın:))
bir de bence ilk gittiğinde de ben sık sık arayabilirim de. tabiki çok normal araman da o kadar sıkıntıdan sonra.
canım çok fazlası da iyi değil. benim görümceler titizdir hele biri çamaşırını katmaz yıkamaya kimseninkiyle, kardeşleri sonuçta önce makinayı boştan yıkatır sonra yıkar kendi çamaşırını ama çok çabuk hasta olurlar...
.
doğrumudur bilmem ama ben bu çamaşır suyunun çok ama çok zararlı olduğunu duydum hani biz bayanlar temizlik yaptığımıza inanıyoruz, ben de sürekli bulaşıklara lavabolara dökerdim ama artık biraz azalttım, özellikle bebeklere çok zararlıymış aslında sadece çamaşır suyu değil tüm deterjanlar. Normalde bile çamaşır suyu ile yıkanmış tuvalete çok çok iyi durulamadan oturmayın diyorlar. Birde bizler nekadar titizlenirsek okadar hastalıklar bizi buluyor maalesef
doğrumudur bilmem ama ben bu çamaşır suyunun çok ama çok zararlı olduğunu duydum hani biz bayanlar temizlik yaptığımıza inanıyoruz, ben de sürekli bulaşıklara lavabolara dökerdim ama artık biraz azalttım, özellikle bebeklere çok zararlıymış aslında sadece çamaşır suyu değil tüm deterjanlar. Normalde bile çamaşır suyu ile yıkanmış tuvalete çok çok iyi durulamadan oturmayın diyorlar. Birde bizler nekadar titizlenirsek okadar hastalıklar bizi buluyor maalesef
merhaba kızlar ben geldim allah nasip ederse sabah 10.50 yolcuym 8.30 serviste olcam eşim bırakıcak bugün valizimi hazırlarken eşim yanıma geldi sonrası malm bana sarıldı agladım sanki nedense bir yandan seviniyorm ailemi görücem bir yandan üzülüyorm çocuklarımdan eşimden ayrılıcam diyeallahım ne agladım bugün bugün eyüp sultana gittik eşimle allahım istedigim model kalmamışmı sana 2 model beyendim birinin modeli var birinin modeli yok 48 giydim olmadı 46 gitdim old 44 beden giydim tam oturd bedenime neyse bir model beyendim dedim siyahı olsun kız demezmi siizn bedeniniz yok allahım 48 beden giyen ben giyseydim yırtım ama 46 beden olunca haliyle giyemedim siyah pardesö oldu sana laciver siyah çanta ve ayakkabı aldım allahım sırıttı gibi ya aglamak istiyorm neden istedigim şeyler olmuyor yaw hevesim krsagımda kaldı vallahi siyahın yerine lacivert allah var ordakiler dedilerki abla lacivert gzüel oldu siyahı boşver işin komigi bir bayan çalışıyor orda beni görünce dediki ablacım bir beden daha küçülmüşsün ne alem kız ya başka zaman olsa bedenim küçük olsund edim şimdi 44 ve 46 bedene girebiliyorm üstüme 44 beden oluyor kızlar eşarp almadım vardı çünkü sabah erken kalkıcam kendinize iyi bakın beni unutmayın olurrmu rabbime emanet olun arada zaman bulrsan pc tabi kesin yazarım sizlere
Benim gittiğim yer çok pahalı ya(((( sadece bikini bölgesi bile 150 TL bacak 400 TL ...ucuz diye başka bir yere gittim bir kere makina için alexranrit dediler benim sürekli gittiğim yerdekiyle farklıydı.. belki o da ondan ama eski tipinden zaten çok çabuk çıktı ve canım yandı hiç memnun kalmadım sonra yine pahalı yere gittim ..orda bacağı yaptırmayı bile düşünmedim 400 çok fazla geldi koltuk altına bikiniye çeneye yaptırıyorum sizin ora çok uygunmuş ..Alet iyi tamam ama sanırım yerinden dolayıda pahalı bu ay tekrar gidicem bu sefer biraz daha araştıracam daha uygun bir yer bulurum belki
Ben 2 sene once gittim bikini+kol alti+ yarim bacak pesin 6 seans 1500 odemistim.cok memnun kaldim
Bende cok kullaniyorum camasir suyu malesef :26:
Saglicakla giittt, saglicakla gellll!
Ben 2 sene once gittim bikini+kol alti+ yarim bacak pesin 6 seans 1500 odemistim.cok memnun kaldim
6 seans için çok iyiymiş ..Gerçi iki sene olmuş istanbulda mı gittin sizin orda mı? Gerçi inşallah benim 6 seans için vaktim olmayacak 2 seans daha gidersem iyidir :))))
Mumu canım bişey sorabilirmiyim ? Bu aşırı titizliğin yaşadığın kayıplardan sonra mı çıktı ?
eşine sigara konusunda kızmışsın baya :))))) elektronik sigara var sigara gibi duman çıkarıyor içine istersen nikotinde ekleniyor...içinde 50 tane zehir olmadığı için zararı çok daha az diye biliyorum üstelik belli bir zaman kullanıldıktan sonra sigara bağımlılığından kurtulunuyor ...internette araştır ordan sipariş verebiliyorsun
ya kizlr konustugunz bir konu var ben araya limon skmayaym ama benim gunluk kan sulandirici vuran arkadslara sorum olack ben once kola sonra bacaga sonra gobege vurmaya basladm simdi heryerim beze oldu nereye vursam canm cok aciyo yokmu bunun bir cozumu ara verip vuruyorm vurduggm yeri ovaliyorm banamisn demiyo daha 19 haftalik oldk sonuna kadr nasil vurulacm bilmiyorm bebegm herseye senin icin katlaniyorm insaallah kucagimada alirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?