Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
buda benım dıkkatımı çekıyor bır alakası varmı bılemıyorum dığer topiklerı okumadığım için

adetlerımızın düzene gırmesı zaman alıyor acep r.a.y le ilgisi olabılırmı o

çok feci üşütmüşüm ama nerde ne zaman bılemıyorum

CANIM SENLE 1 HAFTA ARAYLA KAYIP YAŞADIK....ACINI ANLIYORUM EVET AMA HAYAT DEVAM EDİYOR YAPCAK BİŞİ YOK..... BAK BEN EFT YAPIYORUM SENDE YAP....HAKKATTEN RAHATLARSIN....
EFT NE BİLİYO MUUSN " DUYGUSAL ÖZGÜRLÜK TEKNİĞİ"...PARMAK UÇLARINLA YÜZÜ NDE VE VÜCUDUNDA BAZI NOKTALARA 7 DEFA VURUŞLARLA KENDİ KENDİNİ AKUPUNTUR YÖNTEMİYLE TEDAVİ EDİYOSUN...BENİM BU ÇARPINTILARIM VARYA MİDEM FELAN PSİKOLOJİM KÖTÜYDÜ ..2-3 GÜN ÇARPINTIM BİTTİ MİDE SORUNUM BİTTİ..VALLAHİ İŞE YARIYOR...

sende her vuruş yaptığında diceksinki sesli bi şekilde bebeğimi kaybetmeme rağmen kendimi tamamen ve derinden kabul ediyorum..diceksin...bunu aklına her geldiğinde yalnızken kendine uygula...

bazısı MELEKLERLE UĞRAŞIYOR ONLARLA KONUŞUYOR...
bende bununla uğraşıyorum :))

AL BAK ADRES BU..KADIN NASIL YAPIYOR BAK....
EFT nasıl yapılır? - UZMANTV

BU ADRESTEDE İYİCE OKU--ÖĞREN...

Çekim Yasası: EFT – “Emotional Freedom Technique”

Duygusal Özgürlük Tekniği - EFT (Emotional Freedom Technique)

İYİ ÇALIŞ DERSLERİNE.... YÜZÜNDE GÜLSÜN...BİZİ BAŞKALARININ ANLAMASINI BEKLEME..BİZİ BİZDEN BAŞKASI KİMSE ANLAMAZ...

he vallaha spermsiz naparız sonraa :))

Evet canim kader diyorum kendimi rahatlatmaya calisiyorum psikolojik destek almayi bende dusunmeye basladim nekadar iyi olmaya calissamda elimden bukadari geliyor suanda psikolojik olarak sizler beni cok rahatlatiyorsunuz ayni acilari yasamisiz hepimiz sen evlatlarina kavusmussun allah bir omur yanindan ayirmasin canim insallah darisi bizlerin basina

ilk aylar en zoru.kimseyi göemek konuşmak istemiyorsun.ben de çok zor atlattım aslında hep aklımda ama eskisi kadar çok acıtmıyor artık.kaderi böyleymiş oğlumun bu dünyada yiyecek ekmeği yokmuş diyorum.kaybımdan sonra yaklaşık 2 ay okula gitmedim sonraysa ağlayarak gittim çünkü aynı dönem hamile oldum 2 arkadaş daha vardı seminerlerde 3 ümüz cicilerimizi giyip yanyana otururduk gırgır şamata... onları her görüşümde gözlerim doldu normal sohbet ederken bile bakamazdım yüzlerine.doğum yaptılar tebriğe gidemedi herkes bana abartıyorsun dedi ama içimde kopan fırtınaları ancak yaşayan bilir...
Ama inanıyorum herşey düzelecek canım bugünlerin geçecek.evladını elbet unutmayacaksın ama acın hafifleyecek.sonra rabbim sana hayırlısıyla nurtopu gibi evlatlar verecek kalbindeki boşluk dolacak.allahım birdaha yaşatmasın evlat acısı...sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatların olsun inş. boy boy:)
Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat versin...

gerçekten zor....
Allahım inşallah kısa sürede sanada nasip edecek...
seni çok iyi anlıyorum kaybımdan sonra bi süre hamile yada bebek görmeye dayanamıyodum..içten içe fesatlanıp kötü hissediyodum allah affetsin...
nasip kısmet yapacak bişi yok..kader deyip düşünmememye çalışıyodum.

kaybımdan sonra daha 2.5 ay olmuştu..düğün için memlekete gitmiştim..orada halamın kızı 2.5 aylık hamileyim deyince allah yukarda nasıl üzülmüştüm nasıl canım yanmıştı tekrar...

onu öyle sevinçli görünce içim bi değişik olmuştu...tabi sevinecek bebek sahibi olacağı için..ama bana çok zor gelmişti..bana söylemese diye düşünmüştüm sanki sonra öğrenmicem..akıl işte...

neyse allahın izniyle 1 ay sonra bende hamile kaldım.....

belki insanlar okadar ince düşünemiyor yapçak bişi yok.

canım sezeryan olduğun içi dikişin alınmadı ama senin kararınmıydı yoksa sezeryan yapılınca hiç alınmıyormu.bana doktor tekrar çocuk düşünüyorsan almayalım dedi ama oda riskli gibi geliyor, 2. çocuk için arayı çok uzatırsak enfeksiyon kapma riski olmaz mı yaw ???

Canim ya cok gecmis olsun sukur atlatmissin nekadarda dogru demissin kimse bilemez ablan bile anlayamamis seni benimde kizkardesim var evlenicek yaza o bana cok destek oluyor sagolsun baskada onun kadar destekcim yok insallah bizde birgun bu sikintilari atlatir bebeklerimize kavusuruz ben seni hatirliyorum sanki sen tup bebek falanmi yapiyordun canim yanlismi hatirladim yoksa

benimkide içiyor malesef eve gelince 1 tane içiyor akşam oda balkonda ama üztü başı kokuyor.hele hamileliğin ilk aylarında adamı sigara kokusundan dolayı boğuverecektim hep totomu döndüm yattım üperken bile ağladım kokuyosun diye banamısın demedi.sözde sevgiliyken vaadler verirdi.evlenince bırakıcam dedi .biz tayin için önce nikah yaptık tamam bak dedim evlendik bırak yok bu sayılmaz aynı evde yaşamaya başlayınca bırakıcam dedi bukez.nikahdan 8 ay sonra evlendik düğün yaptık bırakmadı.sonra hamile kal bırakıcam dedi ilk bebeğime hamile kaldım bukez doğsun dedi... kısmet olmadı gene bırakmadı.şimdi diyorum bak hamileyim hadi bırak tık yok.yalancı çoban hikayesine döndü şimdi bırakcam desede inanmam...
Ama şu bant fikrini sevdim alalım da münasip yerlerine monte etsinler...gerçi benimki inanmaz öyle şeylere onun içinde etki etmez. 3 günde 1 paket bitiriyor çok içmiyor hele akşam eve gelince 1 tane içiyor ama o bile çok etkiliyor içmeyene...
Allah tez zamanda tiksindirsin nediyelim artık...

Canim duygularimi okadar iyi anliyorsunuzki hepiniz gercekten hamile gormek istemiyorum o boyuttayim yani birde ayni donemde hamilelik yasadigim birkac kisi var onlari gormeye hic tahammul edemiyorum dedigin gibi simdi dogum yapacaklar tebrige gitmek istemiyorum hic cunku korkuyorum kendimi tutamiyorum basliyorum aglamaya rezil oldum o gun sokaklarda bagira bagira agladim insallah dedigin gibi olur allah bir evlat verir banada burda guzel haberlerimi sizlerle paylasirim

zıkkım içsinlerr..... POK İÇSİNLERRR....acaba eşlerimize şöyle desek nasıl olur..ya ben ya sigara....ACEP NE TERCİH EDERLER ÇOK MERAK EDİYOM DOĞRUSU...

Evet canim kader deyip gecmeye calisiyorum ama cok yiprandim inan canim tum hamileler bebeklerini saglikla kucagina alsin insallah bizimki fesatlik degil bende tarif edemedigim duygular var biz okadar dikkat ediyorduk cay bile icmiyorduk baktim ickileri goturuyor ama iste bir bebegin duracagi varsa duruyor canim ya bizim elimizden birsey gelmiyor ben bebeklerimi hicbirzaman unutamam ama insallah birgun kucagima alirimda acilarim hafifler sen suan hamilemisin canim cok kisi var karistiriyorum malum kafada pek yerinde degil:))

zıkkım içsinlerr..... POK İÇSİNLERRR....acaba eşlerimize şöyle desek nasıl olur..ya ben ya sigara....ACEP NE TERCİH EDERLER ÇOK MERAK EDİYOM DOĞRUSU...

Canim cildirmissin sigara olayina ama cok haklisin bende kullanmiyorum esimde kullanmiyor allahtan annem iciyor gidince ona ev les gibi sigara kokuyor arkadas var icen bir geliyor kiz berbat kokuyor icmeyene birde sanada zarari var pasif icici oluyorsun

sana nacizane bir tavsiyem olacak istemediğin hiçbirşeyi yapma,istemediğin kimseyle görüşme.
çünkü daha kötü olusun.bukez etrafındakileride etkiliyorsun eşini falan.sonra dahada üzülüyorsun.ben okuldaki arkadaşları mecburiyetten görüyordum ama onun dışında özel hayatımda bebeklilerle hamilelerle boşboğazlılarla görüşmedim.biyere giderkende eşime önceden arattım bebek konusunu açmayın dedirttim.ona rağmen ancak 1 sene sonra bebek düşünebildim tekrar ama şimdi diyorum keşke kendimi daha erken toplasaydım ve daha erken bebek düşünseydim.ama hayatta yaşanması gerekenler yaşanıyor kader...
gerekirse psikolojik destek al kendini topla güzel bir tatil yap ve bebişe hazırlan tekrar...
veeeeeeeee sonrada güzel düşünüyoruz güzel şeyler yaşıyoruz allahın izniyle...

Evet canim haklisin bizim cok yakin kayiplarimiz birdaha yasamayalim insallah canim bu eft olayini bir arastirayim ben yapayim bakalim banada iyi gelir insallah benimde vucudum zayif dustumu bacaklarimda sanki birseyler varda kemiriyorlar gibi oluyor cok rahatsiz edici vucudumu toparlamam lazim senin yine bir ugrasin var tatlim calisiyorsun ben ne yapayim iside biraktim evde oturuyorum bos bos babamin mezarina bile gidemedim nerdeyse bir sene olacak oraya gidincede kopcam simdi insallah hersey guzel olur bizim icin basaricaz bu zorluklari yenmeyi ben dersime calisayim ogretmenim sinavda yapacakmisin:))

Canim kendini niye uzuyorsun bu kadar, senin kendine bedenine iyi bakman lazim, keske bebegin suan seninle olsaydi, ama takdiri ilahi iste, melek olmasi kaderindeymis.
Seni mutsuz eden insanlarla gorusme bence, kendini iyi hissttigin seyler yap.

ohh ne güzel yeşilaycı karı koca....

galiba çalıştığım için kafamı dağıtabiliyorum haklısın...ama sende bişilerle uğraşabilirsin..mesela halk eğitim kurslarına gitsene...kafan dağılır...yağlı boya---saz kursu--takı tasarımı...ah ben saz kursu ne çok istediiimm ama malesef burası az biraz dağ başı olunca kursa adam yokki açılsınn..haa bu arada büyük şehire atanırsam platese gitmek istiyom..bakalım...allah rahmet eylesin babana..mekanı cennet olsun inşallah

bu arada ankaradasın ..bak bu eft nin seminerleri felan oluyor sanıyorum ücretsiz felan....takip et...du ben ankaraya atanırsam senlen takılır giderik... :)

ikinizde benim vazgeçilmezimsiniz...
Derlerse şaşırmam:)

yok bende derimkine kusura bakma seni sigaranla paylaşamıyacağım ben gidiyorum sana sigaranla mutluluklar...zıkkımın köküne kadar içiver emiii :)

KIZLAR Bİ BANYO YAPTIMKİ SORMAYIN HAMAM HALTETMİŞ....ŞU KESEYE BAYILIYORUM YAHUUU....hakkatten büyükşehre gideyim hamama gidecem ilk iş :))

İnan başladığını öğrenince içim hop etti çok üzüldüm ama ben içerken ne diyebilirim ki benim eşim öyle tepkiye falan gelemez inadıma daha çok içer kendi kendine bırakır yine bir anda diye düşünüyorum..

Canım,bebek biraz büyüyünce gitmeni tavsiye ederim inan çok iyi geliyor..ben ordan çıktığımda mutluluk hormonu almış gibi çıkıyordum :))
Şu bantın adını paylaşırmısın ltf..

Senin doktoru ben çok sevmiştim özgüveni çok yüksek hastasının yanında bir doktor gibi gelmişti bana ..Gittiğimde beni gülümsetmiş kendimi iyi hissetmemi sağlamıştı o ilacı da veririm bu ilacıda veririm değişik bir şekilde dikerim :)) ben riskli haftalarda hastanede yatmak istiyorum demiştim ama sağlık sigortası sorun yababilir demiştim bana sen onu bana bırak ben gelirim onların hakkından demişti :)) o zaman burda paylaşmıştım güven veren bir dr gerçekten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…