- Konu Sahibi hidennisko
-
- #38.981
Canim ya cok gecmis olsun sukur atlatmissin nekadarda dogru demissin kimse bilemez ablan bile anlayamamis seni benimde kizkardesim var evlenicek yaza o bana cok destek oluyor sagolsun baskada onun kadar destekcim yok insallah bizde birgun bu sikintilari atlatir bebeklerimize kavusuruz ben seni hatirliyorum sanki sen tup bebek falanmi yapiyordun canim yanlismi hatirladim yoksa
CANIM SENLE 1 HAFTA ARAYLA KAYIP YAŞADIK....ACINI ANLIYORUM EVET AMA HAYAT DEVAM EDİYOR YAPCAK BİŞİ YOK..... BAK BEN EFT YAPIYORUM SENDE YAP....HAKKATTEN RAHATLARSIN....
EFT NE BİLİYO MUUSN " DUYGUSAL ÖZGÜRLÜK TEKNİĞİ"...PARMAK UÇLARINLA YÜZÜ NDE VE VÜCUDUNDA BAZI NOKTALARA 7 DEFA VURUŞLARLA KENDİ KENDİNİ AKUPUNTUR YÖNTEMİYLE TEDAVİ EDİYOSUN...BENİM BU ÇARPINTILARIM VARYA MİDEM FELAN PSİKOLOJİM KÖTÜYDÜ ..2-3 GÜN ÇARPINTIM BİTTİ MİDE SORUNUM BİTTİ..VALLAHİ İŞE YARIYOR...
sende her vuruş yaptığında diceksinki sesli bi şekilde bebeğimi kaybetmeme rağmen kendimi tamamen ve derinden kabul ediyorum..diceksin...bunu aklına her geldiğinde yalnızken kendine uygula...
bazısı MELEKLERLE UĞRAŞIYOR ONLARLA KONUŞUYOR...
bende bununla uğraşıyorum :))
AL BAK ADRES BU..KADIN NASIL YAPIYOR BAK....
EFT nasıl yapılır? - UZMANTV
BU ADRESTEDE İYİCE OKU--ÖĞREN...
Çekim Yasası: EFT – “Emotional Freedom Technique”
Duygusal Özgürlük Tekniği - EFT (Emotional Freedom Technique)
İYİ ÇALIŞ DERSLERİNE.... YÜZÜNDE GÜLSÜN...BİZİ BAŞKALARININ ANLAMASINI BEKLEME..BİZİ BİZDEN BAŞKASI KİMSE ANLAMAZ...
İnan başladığını öğrenince içim hop etti çok üzüldüm ama ben içerken ne diyebilirim ki benim eşim öyle tepkiye falan gelemez inadıma daha çok içer kendi kendine bırakır yine bir anda diye düşünüyorum..
Canım,bebek biraz büyüyünce gitmeni tavsiye ederim inan çok iyi geliyor..ben ordan çıktığımda mutluluk hormonu almış gibi çıkıyordum :))
Şu bantın adını paylaşırmısın ltf..
Senin doktoru ben çok sevmiştim özgüveni çok yüksek hastasının yanında bir doktor gibi gelmişti bana ..Gittiğimde beni gülümsetmiş kendimi iyi hissetmemi sağlamıştı o ilacı da veririm bu ilacıda veririm değişik bir şekilde dikerim :)) ben riskli haftalarda hastanede yatmak istiyorum demiştim ama sağlık sigortası sorun yababilir demiştim bana sen onu bana bırak ben gelirim onların hakkından demişti :)) o zaman burda paylaşmıştım güven veren bir dr gerçekten...
Tamam canım hemen araştırıyorum arar konuşur bilgi alırım uygun gelirse oraya giderim..Tşk ederim
Canım,Bence önce kendini düşün bundan sonra rahatsız olacağın şeyleri ısrar da edilse yapma çünkü bunu sadece yaşayan anlıyor eş anne kardeş bile anlayamaz..Bende hamileyken aşırı dikkat ederdim yediğime içtiğime bir arkadaşım püfür püfür sigara içerdi önüne ne gelse yer içerdi o doğum yaptı ben kaybettim inan isyan etmiştim Allah affetsin( sonra bazı şeyler oldu dedim herşeyde bir hayır var..Ben hamileyken en yakın arkadaşımla haftası bile aynı hamileydik bebeği kaybedince sürekli eşimi aradı benden haber almak için ben onla konuşmak bile istemedim önce hem onu hem kendimi üzmek istemedim üzerinden biraz zaman geçti kendim aradım gelmek istedi kabul ettim içimden karnını düşünmek bile canımı acıtıyordu ama dedimki hayat böyle geçmez hamileler olacak bebeği olanlar nereye kadar kaçabilirim neyse görüştükçe alıştım o da sık sık düşüncesizlik yapardı ama ben iyi niyetinden şüphe etmedim anlamadığı için yaptığını biliyordum hatta öyle yaptığı zamanlarda yok artık senin yaptığında delirdin iyice diye diye dalga geçip söyledim ..Sonra doğum yaptı hastaneye gittim içimde bazen bir sızı oldu ama onu kıskandığım için değil kendime ve bebeğime acıdığım için ..Bebeğime aldığım şeylerin bazılarını ona hediye ettim bana böyle yapmak iyi geldi..şimdi de sık sık görüşüyorum bebeği doğdu yürüdü konuştu benimki uçtu gitti ( kendimi onla kıyaslamaktan daha hamileyken vaz geçtim yoksa hayat bana eziyet olacaktı ama tersini düşünseydim bu seferde tam tersi hareket etmekten çekinmezdim yani bence kime ne iyi geliyorsa nasıl rahat edecekse öyle davransın bazen kendi sağlığımız için bencil olmayı öğrenmemiz önce kendimizi düşünmemiz gerekiyor..İnan sende zamanla daha iyi hissedeceksin içinde bir yerde birşeyler eksik kalacak ama zamanla tekrar ileriye bakacak umutla dolacaksın..
Benimde hamile arkadaşlarımı görünce hatta düşününce bile bir sızı oluyor içimde ama aynı senin gibi onları kıskandığım için değil kendime ve bebeğime acıdığım için .. kıyaslamaktan inş bende vazgeçebilirim, hep benim bebeğimde dursaydı şimdi bu kadarlık olacaktı demekten bir hal oluyorum.
sana nacizane bir tavsiyem olacak istemediğin hiçbirşeyi yapma,istemediğin kimseyle görüşme.
çünkü daha kötü olusun.bukez etrafındakileride etkiliyorsun eşini falan.sonra dahada üzülüyorsun.ben okuldaki arkadaşları mecburiyetten görüyordum ama onun dışında özel hayatımda bebeklilerle hamilelerle boşboğazlılarla görüşmedim.biyere giderkende eşime önceden arattım bebek konusunu açmayın dedirttim.ona rağmen ancak 1 sene sonra bebek düşünebildim tekrar ama şimdi diyorum keşke kendimi daha erken toplasaydım ve daha erken bebek düşünseydim.ama hayatta yaşanması gerekenler yaşanıyor kader...
gerekirse psikolojik destek al kendini topla güzel bir tatil yap ve bebişe hazırlan tekrar...
veeeeeeeee sonrada güzel düşünüyoruz güzel şeyler yaşıyoruz allahın izniyle...
Canim kendini niye uzuyorsun bu kadar, senin kendine bedenine iyi bakman lazim, keske bebegin suan seninle olsaydi, ama takdiri ilahi iste, melek olmasi kaderindeymis.
Seni mutsuz eden insanlarla gorusme bence, kendini iyi hissttigin seyler yap.
ohh ne güzel yeşilaycı karı koca....
galiba çalıştığım için kafamı dağıtabiliyorum haklısın...ama sende bişilerle uğraşabilirsin..mesela halk eğitim kurslarına gitsene...kafan dağılır...yağlı boya---saz kursu--takı tasarımı...ah ben saz kursu ne çok istediiimm ama malesef burası az biraz dağ başı olunca kursa adam yokki açılsınn..haa bu arada büyük şehire atanırsam platese gitmek istiyom..bakalım...allah rahmet eylesin babana..mekanı cennet olsun inşallah
bu arada ankaradasın ..bak bu eft nin seminerleri felan oluyor sanıyorum ücretsiz felan....takip et...du ben ankaraya atanırsam senlen takılır giderik... :)
yok bende derimkine kusura bakma seni sigaranla paylaşamıyacağım ben gidiyorum sana sigaranla mutluluklar...zıkkımın köküne kadar içiver emiii :)
KIZLAR Bİ BANYO YAPTIMKİ SORMAYIN HAMAM HALTETMİŞ....ŞU KESEYE BAYILIYORUM YAHUUU....hakkatten büyükşehre gideyim hamama gidecem ilk iş :))
İnan başladığını öğrenince içim hop etti çok üzüldüm ama ben içerken ne diyebilirim ki benim eşim öyle tepkiye falan gelemez inadıma daha çok içer kendi kendine bırakır yine bir anda diye düşünüyorum..
Canım,bebek biraz büyüyünce gitmeni tavsiye ederim inan çok iyi geliyor..ben ordan çıktığımda mutluluk hormonu almış gibi çıkıyordum :))
Senin doktoru ben çok sevmiştim özgüveni çok yüksek hastasının yanında bir doktor gibi gelmişti bana ..Gittiğimde beni gülümsetmiş kendimi iyi hissetmemi sağlamıştı o ilacı da veririm bu ilacıda veririm değişik bir şekilde dikerim :)) ben riskli haftalarda hastanede yatmak istiyorum demiştim ama sağlık sigortası sorun yababilir demiştim bana sen onu bana bırak ben gelirim onların hakkından demişti :)) o zaman burda paylaşmıştım güven veren bir dr gerçekten...
Tamam canım hemen araştırıyorum arar konuşur bilgi alırım uygun gelirse oraya giderim..Tşk ederim
Canım,Bence önce kendini düşün bundan sonra rahatsız olacağın şeyleri ısrar da edilse yapma çünkü bunu sadece yaşayan anlıyor eş anne kardeş bile anlayamaz..Bende hamileyken aşırı dikkat ederdim yediğime içtiğime bir arkadaşım püfür püfür sigara içerdi önüne ne gelse yer içerdi o doğum yaptı ben kaybettim inan isyan etmiştim Allah affetsin( sonra bazı şeyler oldu dedim herşeyde bir hayır var..Ben hamileyken en yakın arkadaşımla haftası bile aynı hamileydik bebeği kaybedince sürekli eşimi aradı benden haber almak için ben onla konuşmak bile istemedim önce hem onu hem kendimi üzmek istemedim üzerinden biraz zaman geçti kendim aradım gelmek istedi kabul ettim içimden karnını düşünmek bile canımı acıtıyordu ama dedimki hayat böyle geçmez hamileler olacak bebeği olanlar nereye kadar kaçabilirim neyse görüştükçe alıştım o da sık sık düşüncesizlik yapardı ama ben iyi niyetinden şüphe etmedim anlamadığı için yaptığını biliyordum hatta öyle yaptığı zamanlarda yok artık senin yaptığında delirdin iyice diye diye dalga geçip söyledim ..Sonra doğum yaptı hastaneye gittim içimde bazen bir sızı oldu ama onu kıskandığım için değil kendime ve bebeğime acıdığım için ..Bebeğime aldığım şeylerin bazılarını ona hediye ettim bana böyle yapmak iyi geldi..şimdi de sık sık görüşüyorum bebeği doğdu yürüdü konuştu benimki uçtu gitti ( kendimi onla kıyaslamaktan daha hamileyken vaz geçtim yoksa hayat bana eziyet olacaktı ama tersini düşünseydim bu seferde tam tersi hareket etmekten çekinmezdim yani bence kime ne iyi geliyorsa nasıl rahat edecekse öyle davransın bazen kendi sağlığımız için bencil olmayı öğrenmemiz önce kendimizi düşünmemiz gerekiyor..İnan sende zamanla daha iyi hissedeceksin içinde bir yerde birşeyler eksik kalacak ama zamanla tekrar ileriye bakacak umutla dolacaksın..
Evet canim haklisin hamilede olacak bebegi olanda nereye kadar kacabiliriz ben esime dedim dun ben gormek istemiyorum dedim belki zamanla atlaticam ama esimde bana ee ne yapalim hayattanmi kopalim arkadaslarimla gorusmeyimmi dedi oda hakli aslinda ama annelik hormonu var bizde biz erkekler kadar rahat olamiyoruz birde burda hic birimiz az tasimadik bebeklerimizi enazimiz bile 18 hafta kadar tasimiz onlari hissetmisiz cabuk atlatamamamiz dogal bir surec bende ilk gorusum oldugu icin cok koydu bana birde benim yanimda acilmamasi gereken muhabbetler oldu canim insan sikiliyor iste aslinda cok iyi anlatmissin eger kiyaslarsak hayat eziyet olacak canim hep birseyler eksik kalacak tabi ama yeni umutlarimiz olsa kucagimiza alsak kendimizi toparliyacagimiza inaniyorum senin kaybin kacinci haftaydi canim
Pişt sen benim meleklere laf mı ediyorsun bakimbu senin olayıda araştıracam ben bayılırım böyle altarnatif yöntemlere hemen incelemeye geçiyorum Ayrıca şu meleklerle işletişim beni korkutacak şeylere neden olmaya başladı buraya yazsam valla inanmazsınız delirmiş dersiniz inanın dün başımdan bir kova kaynar su dökülmüş gibi oldu tavsiye ediyorum ordaki teknikleri de deneyin sitedeki meditasyonu uygulayın ilginç şeyler oluyor şok oluyorum
Evet canım tüp bebek yaptık bebişim inşallah benimledir şuan istirahat ediyorum :)
buda benım dıkkatımı çekıyor bır alakası varmı bılemıyorum dığer topiklerı okumadığım için
adetlerımızın düzene gırmesı zaman alıyor acep r.a.y le ilgisi olabılırmı o
çok feci üşütmüşüm ama nerde ne zaman bılemıyorum
Evet canim kader diyorum kendimi rahatlatmaya calisiyorum psikolojik destek almayi bende dusunmeye basladim nekadar iyi olmaya calissamda elimden bukadari geliyor suanda psikolojik olarak sizler beni cok rahatlatiyorsunuz ayni acilari yasamisiz hepimiz sen evlatlarina kavusmussun allah bir omur yanindan ayirmasin canim insallah darisi bizlerin basina[/QUOTEn olur inşallah....
Amin canım isteyen herkesi
canım sezeryan olduğun içi dikişin alınmadı ama senin kararınmıydı yoksa sezeryan yapılınca hiç alınmıyormu.bana doktor tekrar çocuk düşünüyorsan almayalım dedi ama oda riskli gibi geliyor, 2. çocuk için arayı çok uzatırsak enfeksiyon kapma riski olmaz mı yaw ???
canım benim dikişim kaynaşmış alınamadı kanama başlamış almaya başlayınca dr... o da almamış. bence de arayı açmadan yap art arda aldırma...
Evet canim haklisin hamilede olacak bebegi olanda nereye kadar kacabiliriz ben esime dedim dun ben gormek istemiyorum dedim belki zamanla atlaticam ama esimde bana ee ne yapalim hayattanmi kopalim arkadaslarimla gorusmeyimmi dedi oda hakli aslinda ama annelik hormonu var bizde biz erkekler kadar rahat olamiyoruz birde burda hic birimiz az tasimadik bebeklerimizi enazimiz bile 18 hafta kadar tasimiz onlari hissetmisiz cabuk atlatamamamiz dogal bir surec bende ilk gorusum oldugu icin cok koydu bana birde benim yanimda acilmamasi gereken muhabbetler oldu canim insan sikiliyor iste aslinda cok iyi anlatmissin eger kiyaslarsak hayat eziyet olacak canim hep birseyler eksik kalacak tabi ama yeni umutlarimiz olsa kucagimiza alsak kendimizi toparliyacagimiza inaniyorum senin kaybin kacinci haftaydi canim
Canim ya ben orayi kacirmisim 2 gun girmedim ne melekleri nasil iletisime geciliyormus onuda merak ettim bak simdi
Ben 17 hafta da kaybettim canım ...O açılmaması gereken muhabetler açılır bir sürü şey olur benim kendi teyzem geçen gün bir tanıdığımızın eşi 22 haftalık bebeğini kaymetmiş vah ah falan dedim ee bende kaybettim bana da bu kadar üzüldün mü senin küçüktü dedi inan o an çok kızdım ama sonra aman dedim o üzülse ne anlasa ne.. diyorum ya seni, bunu yaşamayan kimse anlamaz takmamaktan başka çare yok o da zamanla oluyor benim kendime gelmem 1 seneyi buldu ..
Meleklerle iletişim kurma yaşamak isimli kitap okudum sonra bu kitabın yazarının sitesi var ordan hediyeler kısmındaki meditasyonları yaptım şimdi belki eğtimine gidicem ..İlgimi çekti kitap ve sitede söylenenleri yapıyorum ve gerçekten olumlu şeyler oluyor siteyi biraz incele istersen kitabı da alabilirsin ucuz bir kitap okurken arada hadi ordan diyorsun ama ben inanmayı tercih ettim fayda da görüyorum açıkcası
Biraz once Dr dan geldim . İkili testim yapıldı sonuclar cikicak . Ve dikişim atılacak cuma gibi ne olur dua edin bana en zor asamalardayim . Cok korkuyorum , heycanlaniyorum bide 20 yas dişim tuttu. Ağrıyor hastanede kalmicakmisim kısmetse . Aksama çıkarmışim. Kan sulandirici iğnemi o gun vurmicam. Coraspini uç gun onceden bırakacam . Progestan iğnem kesildi artık insallah ihtiyacım olmaz . Proteston ağızdan icicem aksam lari. Sizinde böylemi oldu ay allahım şifa versin . Hepimize . Dua edin bana hastaneye ne gotiriyim neye ihtiyacım olur . Yatağımdan yatiyim . Koltukta mı salonda ? Bağırsaklarım çalıştığında ıkınırsam bisey olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?