Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Evet canım tüp bebek yaptık bebişim inşallah benimledir şuan istirahat ediyorum :)

Pişt sen benim meleklere laf mı ediyorsun bakim bu senin olayıda araştıracam ben bayılırım böyle altarnatif yöntemlere hemen incelemeye geçiyorum Ayrıca şu meleklerle işletişim beni korkutacak şeylere neden olmaya başladı buraya yazsam valla inanmazsınız delirmiş dersiniz inanın dün başımdan bir kova kaynar su dökülmüş gibi oldu tavsiye ediyorum ordaki teknikleri de deneyin sitedeki meditasyonu uygulayın ilginç şeyler oluyor şok oluyorum

Aslinda biraz toparlanmis gibiydim sizlerin sayesinde meger hic toparlanmamisim kizi gorunce anladim doktor bana nisandan once bebek dusunme dedi zaten bende senin gibi nisanda tekrar bu surece girmeye hazirmiyim bilmiyorum insallah ozamana kadar toparlanmis olurum suan sen hamilemisin canim dedigin gibi psikolojik destek almaya karar verdim bende esim kibrisa gidelim dedi buhaftasonu ama benim canim istemedi gitmek aslinda belkide tatil iyi gelebilir

Canim kendini niye uzuyorsun bu kadar, senin kendine bedenine iyi bakman lazim, keske bebegin suan seninle olsaydi, ama takdiri ilahi iste, melek olmasi kaderindeymis.
Seni mutsuz eden insanlarla gorusme bence, kendini iyi hissttigin seyler yap.

Evet canim bukadar uzulmemek lazim belki ama bugun cok kotuyum kalbim agzimdan cikcak gibi oluyor nefes alamiyorum sanki gercekten takdiri ilahi insallah birdaha hic boyle acilar yasamayiz ben gorusmek istemiyorum ama sanki ustume ustume geliyorlar simdi bize gelmek istiyorlarmis esim 3 kere redetti iyi degilim diye buhafta illaki gelcez demisler esim birsey dememis artik gelin demis biri yeni dogum yapti 3 aylik bebegi biride hamile gelde uzulme onlarin arasinda benim yine ellerim bombos

Evet canim kafayi dagitmak lazim ben yogayami baslasam diyorum bu arada izmirdeyim ben canim karistirdin eft ye goz aticam musait olunca izmire atanirsan takilalim..:))

Canim ya ben orayi kacirmisim 2 gun girmedim ne melekleri nasil iletisime geciliyormus onuda merak ettim bak simdi

canım geçmiş olsun. bitki çayı içersen de dikkat et fazlası zarr düşüğe bile neden olanlar var...

yazilanlari okudkca kendi yasadklrm geldi gozumun onune gercktn yasamayn anlamiyo senin icin kan aglarlken baskalari seni cocuk gormeye hamile olana tebrik etmeye gidelm diiyo yasamayn o aciyi bilemz nerede hamile gorsen bogazna biseylr dugmlenr aglrsn senin bebegn topraga konur onunla yasit olanlr dogar buyur benimde bebegm yasasa bu ayin sonunda bir yasini kutlicktk icim yaniyr kimseye soyleyemiyorm onunla yasit bebekleri gorunce gozm doluyor elimdn bisey gelmiyor bir sene aradn sonra tekrar hamileym ama diken ustundeym ya bunuda kaybedrsem diye icim icimi yiyo rabbime bunu bize bagisla diye yalvariyorm

anne olmk ne buyuk nimet annelik ne zorms yasadkca anliyor insan annemin degerini simdi daha iyi anliyorm sadece 9ay tasimk cok buyuk fedakarliksa bizim yasadklarimz nekadar buyuk olcemiyorm ignedn cok korkar doktora gitmzdm simdi hergn igne oluyorm cok aci cekerk normalde cok harektliymdr yatmk zorundaym ayriliklara hic dayanamam cok aglarm esimi dort ay goremicm en guzel ve zor zamanlarmda yanimda olamick karnim buyudugnde bebegi tekme atarkn sevemick karnnimi belki doguma bile yetisemick yarin gidiyr cok uzuluyr agliyorm ama elimdn bisey gelmiyo bebegimz icin katlanacz bu ayriliga insaallah kucagimiza alip bu acilarn hepsini unuturz

merhaba kızlarben geldim
10gündür yoktum eşim izne cıkmıstı ani bir kararla memlekete gittik..
kafan dağılmıştır demeyin orda daha kötü oluyorum.
ben dogumumu orda yapıp melegimi gömmüştük...

birde anne babamın öle gözlerimin içine bakması
bu olaydan önce her gittigimde mezara götürürdü babam bizi..
amcamlar dedemler için..

ama 2 ziyaretimdir götürmüyor.benmde kızım orda oysaki

DUYAYDIN geçmiş olsun geçmişi okudum hastanedesin şimdi demek..
neyse senin ve bebegin için en hayırlısı olsun..

gelde su liste işini konuşalım
bakalım yeni listecibaşınız olarak bu işi becerecekmiyim:44:

Biraz once Dr dan geldim . İkili testim yapıldı sonuclar cikicak . Ve dikişim atılacak cuma gibi ne olur dua edin bana en zor asamalardayim . Cok korkuyorum , heycanlaniyorum bide 20 yas dişim tuttu. Ağrıyor hastanede kalmicakmisim kısmetse . Aksama çıkarmışim. Kan sulandirici iğnemi o gun vurmicam. Coraspini uç gun onceden bırakacam . Progestan iğnem kesildi artık insallah ihtiyacım olmaz . Proteston ağızdan icicem aksam lari. Sizinde böylemi oldu ay allahım şifa versin . Hepimize . Dua edin bana hastaneye ne gotiriyim neye ihtiyacım olur . Yatağımdan yatiyim . Koltukta mı salonda ? Bağırsaklarım çalıştığında ıkınırsam bisey olurmu?

Bugün programın birine bir tiyatro sinema oyuncusu bir kadın konuktu melek baykalın programıydı.İsmini unuttum hafızamı bağışlayın.Neysee kadın rahim ağzı kanseri olmuş çok şükür atlatmış rahimi kople alınmış çocuğuda yok sanırım.Ne dedi biliyormusunuz? Benimde çok düşündüğüm bir şeydi Dedimki diyor ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIM iyiki genç yaşta yaşadım bu sıkıntıyı ve hayatın anlamını anladım maldan mülkten paradan puldan başka birşey düşündürtmeyen bu yaşam hırslarımız bir tarafa attım ve hastayken sadece şunu düşündüm dedi acaba bu yaz Kiraz mevsimini görebilecek miyim? Aslında arkadaşlar benim sizlerden ve birçok insandan en şanslı yanlarımdan biride kanseri tanımış olmam ŞAŞIRMAYIM TABİKİDE ŞANS niyemi ben hayatın sağlığımın sevdiklerimin kıymetini anladım önce benim canım önce benim sağlığım bebek ikinci planda bebeğim geleceksede başım üstüne gelmeyeceksede TAKTİR YAZI kim nederse SİZE EMANET CANA SAHİP ÇIKIN ÖNCE.beni hasta eden tek neden PSİKOLOJİKTİ HER ŞEYİ ÇOK KAFAMA TAKARDIM ÇOOOKTA SIKINTI YAŞADIM KENDİ DİLİMLE DERDİM ya kanser ya verem olurum diye ve ben sonra kendi dilimle dualarımla iyi ettim kendimi...Çocuk bebek bir tarafa bugün kendimiz için bir şeyler yapalım...

VEEE MEVLANA DER Kİİ

Dibine gübre atılan gül fidanı bu kötü kokuya sabredip güzel bir kokuya kavuşuyorsa ve yine dikenine sabreden gül kadife gibi bir tene sahip olabiliyorsa, dert ve sıkıntıya sabreden kişilerin de çektikleri derdin tam tersi, hatta daha fazlası rahatlığa kavuşacaklardır...Bunun adı ister bebek olsun ister eş ister eş ama en önemlisi SAĞLIK olduğunu unutmayın..

Arkadaşım dualarımız seninle..İnşallah operasyon çok başarılı geçer..Kendini hiç korkutma..Hep olumlu düşün..Ameliyatımı olucam,hayırlısyla evime gelicem de..Zamanında bebeğimi kucağıma alıcam de..Kendini hep böyle telkin et..Ikınma konusu biraz tehlikeli..Mümkün olduğunca az olmalı bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…