- Konu Sahibi hidennisko
-
- #39.021
Korkma canım rahat olay hiçbisey hissetmiyorsun sonrasida insallah su gibi akıp gecer zaman,ben igne değilde coraspin kullanıyordum 12. Haftada bıraktırdı progestani dikisten sonra 100 mg günde 3 kere aldım,hastane icin bı gecelik,bı terlik yeterliBiraz once Dr dan geldim . İkili testim yapıldı sonuclar cikicak . Ve dikişim atılacak cuma gibi ne olur dua edin bana en zor asamalardayim . Cok korkuyorum , heycanlaniyorum bide 20 yas dişim tuttu. Ağrıyor hastanede kalmicakmisim kısmetse . Aksama çıkarmışim. Kan sulandirici iğnemi o gun vurmicam. Coraspini uç gun onceden bırakacam . Progestan iğnem kesildi artık insallah ihtiyacım olmaz . Proteston ağızdan icicem aksam lari. Sizinde böylemi oldu ay allahım şifa versin . Hepimize . Dua edin bana hastaneye ne gotiriyim neye ihtiyacım olur . Yatağımdan yatiyim . Koltukta mı salonda ? Bağırsaklarım çalıştığında ıkınırsam bisey olurmu?
insallah banada umut olursunuz benim kalp seklinde bir rahmim var 17. haftada serviks uzunlugu 3.82 idi cuma tekrar gidicem insallah azalma yoktur... rahmin seklinden dolayi dr 25. haftadan sonra her an dogum dedi rabbim korusun.. haftada 2 tane proluton depot 500 mg vurunuyorum sizim rahim boylarinizi hatirliyormusunuz yardimci olursaniz cok sevinirim..daha once 2 kaybim var ilkini 10 haftada kalbbi durdugu icin kaybettim 2 . yi 5. haftada kanamadan kaybetttim.. memurum ben simdiye kadaar raporluydum 24. haftaya kadarda raporum devam ediyo ama birdaha veremeyecegini soylediannem bakiyo simdi memleketteyim ama rapor vermezse ne yaparim bilmiyorum kucuk bir ilcedeyim dr yok merkeze 1.5 saat her defasinda yolculuk yapmak zorunda kalicam rabbimden umut kesilmez benide araniza alin ve bana da dua edin lutfen
insallah banada umut olursunuz benim kalp seklinde bir rahmim var 17. haftada serviks uzunlugu 3.82 idi cuma tekrar gidicem insallah azalma yoktur... rahmin seklinden dolayi dr 25. haftadan sonra her an dogum dedi rabbim korusun.. haftada 2 tane proluton depot 500 mg vurunuyorum sizim rahim boylarinizi hatirliyormusunuz yardimci olursaniz cok sevinirim..daha once 2 kaybim var ilkini 10 haftada kalbbi durdugu icin kaybettim 2 . yi 5. haftada kanamadan kaybetttim.. memurum ben simdiye kadaar raporluydum 24. haftaya kadarda raporum devam ediyo ama birdaha veremeyecegini soylediannem bakiyo simdi memleketteyim ama rapor vermezse ne yaparim bilmiyorum kucuk bir ilcedeyim dr yok merkeze 1.5 saat her defasinda yolculuk yapmak zorunda kalicam rabbimden umut kesilmez benide araniza alin ve bana da dua edin lutfen
Pişt sen benim meleklere laf mı ediyorsun bakimbu senin olayıda araştıracam ben bayılırım böyle altarnatif yöntemlere hemen incelemeye geçiyorum Ayrıca şu meleklerle işletişim beni korkutacak şeylere neden olmaya başladı buraya yazsam valla inanmazsınız delirmiş dersiniz inanın dün başımdan bir kova kaynar su dökülmüş gibi oldu tavsiye ediyorum ordaki teknikleri de deneyin sitedeki meditasyonu uygulayın ilginç şeyler oluyor şok oluyorum
evet canim kafayi dagitmak lazim ben yogayami baslasam diyorum bu arada izmirdeyim ben canim karistirdin eft ye goz aticam musait olunca izmire atanirsan takilalim..:))
Kiz bize gel bizde turk hamami var mis gibi ama ben hic kullanmadim daha:)
Canim basinsagolsun teyzende biraz terbiyesizlik yapmis 17 haftalik kucuk bir bebek degil canim ya 22 haftayla arasinda cokta buyuk farklar yok kitabin yazari kim bende alicam en yakin zamanda su sitesinide bir inceleyim sahbamusta eft dedi bakalim onuda inceleyecegim faydasi olur umarim
Benimde konuşmadığım br eltim var bayramda bişeyler konusuyolar . Konu bir kadın varmış cocuklarin düşüren bir kadın dan bahsediyor o cocuk falan doguramaz kac kere düşürdü dedi .
Benim bilmiyorlar durumumu . Allah'tan . İcime oturdu kendiside tup bebekle hamile kalmış hep
Bide gecen Bayram esimin küçük kardeşinin karısı hamile sanki normal yolla hamile kalmış gibi ay bende Bitane yapicam bana laf atıyor herkes doğuruyor bende yapicam diye simariklik yapıyor . Allahım dedim bu konuda kimsenin yanında boynumuzu bükme yarabbim dedim ama yutkunmaktan boğazım günlerce ağrıdı ve birde bilseler varya off offf
yok canım gitmiyor malesef Allaha cok sukur oğlum yanımda ama onun acisi icimde biyerde hep saklı kalacak,zaman sadece alıştırıyor,bugün kontrolü vardi keske sorsaydım
Senin kanamam dikisden dolayı uzamış olabilir ben olus Hanım'a dikiş kalabilirmi demişti olmaz hem enfeksiyon yapar hemde dogum sonrası içerdeki kanı tam atamazsın demişti
Canim ya ben orayi kacirmisim 2 gun girmedim ne melekleri nasil iletisime geciliyormus onuda merak ettim bak simdi
Canlar herkese iyi akşamlar
Geçmişi okuyayım dedim sayfalar hızla geçmiş.
Ben okuyorum fakat yazmamıyorum. Sadece süt sağlarken okuyorum ellerim dolu olduğundan yazmamıyorum. Bide kızlar ben doğumdan beri kafamı toplayamıyorım. Konuşurken dilim dolanıyor. Acaba uyku düzenimize alışınca geçer inşallah.
Buğün İstanbul da Hasan Basri'nin konturolün ve işitme testi vardı.
Kontrolü hamd oldun iyi. Fakat kilo az aşmış. Üç saatte bir anne sütü veriyorduk. Gündüz öğünleri öncesi anne menesi deniyorduk. Dr günde iki kez deneyin dedi. O zaman efor sarfediyor o yüzden kilo alamamıştık dedi. Bide oğluşum hamd olsun hareketlide. Abisi yavrum yer öylece yatar uyurdu.
Hamd olsun bu günümüze Rabbim bu günleri gösterdi sağlıkla yetiştirmeyide nasip eylesin.
Rabbim tüm hamilelerin günlerinin sağlıkla su gibi akıp geçmesini. Anne olmak isteyenlerin tez zamanda güzel haberlerini vermelerini nasip eylesin. Allah a emanet olun canlar.
merhaba kızlarben geldim
10gündür yoktum eşim izne cıkmıstı ani bir kararla memlekete gittik..
kafan dağılmıştır demeyin orda daha kötü oluyorum.
ben dogumumu orda yapıp melegimi gömmüştük...
birde anne babamın öle gözlerimin içine bakması
bu olaydan önce her gittigimde mezara götürürdü babam bizi..
amcamlar dedemler için..
ama 2 ziyaretimdir götürmüyor.benmde kızım orda oysaki
Biraz once Dr dan geldim . İkili testim yapıldı sonuclar cikicak . Ve dikişim atılacak cuma gibi ne olur dua edin bana en zor asamalardayim . Cok korkuyorum , heycanlaniyorum bide 20 yas dişim tuttu. Ağrıyor hastanede kalmicakmisim kısmetse . Aksama çıkarmışim. Kan sulandirici iğnemi o gun vurmicam. Coraspini uç gun onceden bırakacam . Progestan iğnem kesildi artık insallah ihtiyacım olmaz . Proteston ağızdan icicem aksam lari. Sizinde böylemi oldu ay allahım şifa versin . Hepimize . Dua edin bana hastaneye ne gotiriyim neye ihtiyacım olur . Yatağımdan yatiyim . Koltukta mı salonda ? Bağırsaklarım çalıştığında ıkınırsam bisey olurmu?
Biraz once Dr dan geldim . İkili testim yapıldı sonuclar cikicak . Ve dikişim atılacak cuma gibi ne olur dua edin bana en zor asamalardayim . Cok korkuyorum , heycanlaniyorum bide 20 yas dişim tuttu. Ağrıyor hastanede kalmicakmisim kısmetse . Aksama çıkarmışim. Kan sulandirici iğnemi o gun vurmicam. Coraspini uç gun onceden bırakacam . Progestan iğnem kesildi artık insallah ihtiyacım olmaz . Proteston ağızdan icicem aksam lari. Sizinde böylemi oldu ay allahım şifa versin . Hepimize . Dua edin bana hastaneye ne gotiriyim neye ihtiyacım olur . Yatağımdan yatiyim . Koltukta mı salonda ? Bağırsaklarım çalıştığında ıkınırsam bisey olurmu?
canım ıkınmak tehlikeli fazlası. Bol kayısı incir kurusu ve su tüket. çok sıkışınca ben magnezi calcineden fayda gördüm...
Allah yardımcın olsun şayet kanamam kesilirse o gün yasin okurum sana ismini yaz özelden...
Yasini ne için okursan olurmuş diyorlar...
2 selavat arası edilen dualar kabul olurmuş.
El mübdiu 99 kere ben neredeyse her gün sağ elimi karnıma koyup dedim hatta eşler okusa daha iyiymiş...
Cevşen de taşıdım hep...
.
hamile kaldığım zaman banada hatırlat yapmam gerekenleri.... :)
insallah banada umut olursunuz benim kalp seklinde bir rahmim var 17. Haftada serviks uzunlugu 3.82 idi cuma tekrar gidicem insallah azalma yoktur... Rahmin seklinden dolayi dr 25. Haftadan sonra her an dogum dedi rabbim korusun.. Haftada 2 tane proluton depot 500 mg vurunuyorum sizim rahim boylarinizi hatirliyormusunuz yardimci olursaniz cok sevinirim..daha once 2 kaybim var ilkini 10 haftada kalbbi durdugu icin kaybettim 2 . Yi 5. Haftada kanamadan kaybetttim.. Memurum ben simdiye kadaar raporluydum 24. Haftaya kadarda raporum devam ediyo ama birdaha veremeyecegini soylediAnnem bakiyo simdi memleketteyim ama rapor vermezse ne yaparim bilmiyorum kucuk bir ilcedeyim dr yok merkeze 1.5 saat her defasinda yolculuk yapmak zorunda kalicam rabbimden umut kesilmez benide araniza alin ve bana da dua edin lutfen
Esime sordum bandın adını hatırlamıyor ama var öyle bı bant,yuvarlak kucuk bı bant koluna yapistiriyodu ben basta inanmamıştım ne alaka diye gercekten etkili,ama bizimki sigara yerine bandı bırakmayı tercih etti eczaneye sorun bilirler
Esım unuversite yıllarında yakalanmış bu hastalığa o zaman ben yoktum hayatında,ilk atakta teShis koyamamışlar 5-6 ay sonra ikinci atakta konmuş teShis,cok cins bı hastalık kisiye göre seyri değişiyor Allaha cok sukur esım iyi,normal hayatni sürdürebiliyor
buradasın sanırım canım sana özgür deren in muayne ücretini sorcaktım söyleyebilir msin?
Gozunuz aydin cnm, pasa iyimis, olsun kilo alir annesi uzulme, ne kadar almis kilo, bana dr 1 haftada aldigi kiloya bakacagiz olmazsa mama takviye edecegiz demisti, sizde mama onermedi mi?
Kime gittiniz doktor? Canan hanima mi?
Kayiplarin baya erken, genetik test lstedi mi dr?
Yada pihtilasma ile ilgili test?
Erken haftalardaki kayiplarda rahim agzi yetmezliginden baska sebeplerde aranir aslinda
Rapor icin de tanidik birini bulursan heyet raporu alabilirsin?
10 yillik ogretmensen ucretsiz izin alabilirsin
Hos geldin, kizini unutmak kolay olmayacak
İnsallah hazir oldugunda kollarin dolar, saglicakla gelir bebis
Hayirli haberlerle gel insllah hersey cok guzel olacak
Nerede rahat edeceksen orda yat cnm, sana bakacak biri var mi?
Kabiz olmamaya ozen goster,kayisi ye bol ol, su ic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?