- 3 Ekim 2012
- 638
- 4
- 66
- 44
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #39.061
yok ben daha hiç gitmedim profa bikere doğumdan sonra kontrole gittiydim oda bilgi hastanesine dikişi atan selçuk beye...ilaça verdi materyal kalmış içerde az...onu söktürür atar dedi bu ilaçlar..antibiyotik verdi işte ve dedi histereskopi ile bakmak istiyorum gel dedi 1-2 ay sonra .....öyle yani...bende atama işleri olsun bitsin bakıcam gidecem özgür derene..bakalım istanbulada gidebilirim arda lembente...hayırlısı...
cnm dünde yoktun nasılsın
biliyorsun haber bekliyoruz senden merakta bırakma bızleri
bi selam yeter
GURBETCİİİ bende seni böle görünce mutlu oluyorummgunaydin kizlar ..
ohhh ne guzel keyifler yerinde inanin cok mutlu oluyorum keyifler yerinde olunca :)
ragrete cnm bende bi ara dusundum pasayla bi akraba baglari varmi diye ama ankaralilar genelde boyle konusuyorlar aliskinim yani:)
senin meleklerden arada bana da yolla da su kasilmalarim olmasin :)
asos cnm gecmis olsun aramiza hos geldin burda yanlislarimizi duzelttik insallah sende faydalanirsin bu bebegini rabbim sana bagislasin insallah..
chnb cim cnm tekrardan tesekkurler kizimin ilk hediyesine bakip bakip yattim bide dogarsa hic uyuyamam herhalde mutluluktan :))))
umudum cnm uzuluyorsun seni cok iyi anliyorum gercekten zaman hem dert hem derman ben uc yil ara verdim cesaretim yoktu bi tatil iyi gelir gercekten cik gez cnm nasil davranmak istiyorsan oyle davran :)
senin icin rabbimden sabir diliyecem :))))
mery cnm kardesim hos geldim cnm seninde acin taze cnm insallah bu gunlerde gecer ben inaniyorum bu topikteki tum anneler bi gun evlatlarini bagrina basicaklar ben cani gonulden inaniyorum ..
ismini sayamadigim diger kardeslerim hepinizi seviyorum :)
heppy kelebek cnm nasilsin sana bi sorum var sen nidilati gunde kac kez ve kac mg kullaniyorsun cnm..
BU YAZILARINIZ ARASINDA ZIRLAYAN ZIPLAYAN OYNAYAN BEBEKLERİ NASIL YAPIYONUZZZ YAAA pek sevimliler sıpalar :))
Evet bende merak ettim.
Canım özlettin kendini. uğrasaydın bana ya, dertleşirdik...
ben de hatayı sevmiyorum hala kendimi bu şehirden her an gidecek gibi hissediyorum beni bu şehirden koparmayan tek bir yer olacak malesef(
ailen de hassas ne güzel...
yaparsın sen canımmmmm...
he ya duyaydın nerede?
canım sonuçların güzel çıkar inşallah. progestan iğnesini hepimiz kullanıyorduk bazımız hem hap hem iğne kullandı. bu konuda pek tartışmalı kimi dr çok kullandırıyor kimi az neye göre ayarlıyorlar bilmem...
dualarımız seninle. artık hamilelik takvimi de yap canım insana ümit oluyor.
ben kalp atışını duyunca yaptım bu kez... iyi geliyor her gece 12 de bakardım bir gün geçmiş şükrederdim...
canım ıkınmak tehlikeli fazlası. bol kayısı incir kurusu ve su tüket. çok sıkışınca ben magnezi calcineden fayda gördüm...
Allah yardımcın olsun şayet kanamam kesilirse o gün yasin okurum sana ismini yaz özelden...
yasini ne için okursan olurmuş diyorlar...
2 selavat arası edilen dualar kabul olurmuş.
el mübdiu 99 kere ben neredeyse her gün sağ elimi karnıma koyup dedim hatta eşler okusa daha iyiymiş...
cevşen de taşıdım hep...
ne güzel yazmışsın canım.... facede paylaşmalıyım:)) mevlana bir derya...
Anlamı çeşitliymiş. ilk kez duydum söylenişi de hoş. Hayırlı evlat olsun inşallah....
sağ üst köşe de ÇIKIŞ ın yanında kullanıcı kontrol paneli var oraya tıkla
sag tarafta HESABIM bölümünde SEÇENEKLERİ DÜZENLE var oraya gir
aşagı dogru giderken çeşitli seçenekler bölümünde MESAJ EDİTÖRÜ bölümünde 3.yü
STANDART EDİTÖRÜ seç sonra degişiklikleri kaydet hepsi bu kadar
umarım hep gülmek için kullanırsınız smileleri kızlar hepinize sevgiler saygılar
Amin çok çok teşekkür ederim, ismi epey arastırdım dil blimci olunca kafa yormak gerekiyor biraz isim için :)) hepimizinkiler hayırlı evlat olsunlar inşallah sevgiler
gunaydin kizlar ..
ohhh ne guzel keyifler yerinde inanin cok mutlu oluyorum keyifler yerinde olunca :)
ragrete cnm bende bi ara dusundum pasayla bi akraba baglari varmi diye ama ankaralilar genelde boyle konusuyorlar aliskinim yani:)
senin meleklerden arada bana da yolla da su kasilmalarim olmasin :)
asos cnm gecmis olsun aramiza hos geldin burda yanlislarimizi duzelttik insallah sende faydalanirsin bu bebegini rabbim sana bagislasin insallah..
chnb cim cnm tekrardan tesekkurler kizimin ilk hediyesine bakip bakip yattim bide dogarsa hic uyuyamam herhalde mutluluktan :))))
umudum cnm uzuluyorsun seni cok iyi anliyorum gercekten zaman hem dert hem derman ben uc yil ara verdim cesaretim yoktu bi tatil iyi gelir gercekten cik gez cnm nasil davranmak istiyorsan oyle davran :)
senin icin rabbimden sabir diliyecem :))))
mery cnm kardesim hos geldim cnm seninde acin taze cnm insallah bu gunlerde gecer ben inaniyorum bu topikteki tum anneler bi gun evlatlarini bagrina basicaklar ben cani gonulden inaniyorum ..
ismini sayamadigim diger kardeslerim hepinizi seviyorum :)
heppy kelebek cnm nasilsin sana bi sorum var sen nidilati gunde kac kez ve kac mg kullaniyorsun cnm..
Regrete 17 haftalik kaybin icin teyzen erken demis sanirim,
Yasamayan sizi anlamaz, ben kizima hamileyken sanirim haftalik falandi baya bir kanamam oldu ve bayilmisim kani gorunce
Dusunsene daha minicik bir nokta, ama onu kaybetme ihtimalim bile beni mahvetti, hastaneye giderken lal oldum konusamiyorm, arabanin aynasindan kendime baktim o kadar uzgundum ki!
Allahima sukurler olsun ki kizimkollarimda
Bu yzden, kaybetmenin haftasi yok bence
hepinize çok teşekkür ediyorum allah razı olsun... maliye de çalışıyorum ben 1.5 yıllık memurum daha heyet raporunu özel hastaneden almıştım 2 kez 40 günlük verdi hastane yönetimiyle ilgili sanırım bende şansımı devlette deniycem orda da bir kaç dr açığa alınmıs heyet raporu vermeye korkuyolar
5 günlük alamasamda 10 gün 10 gün alarak evde yatabilrim sonrada izin alırım bişey yaparım peki böyle durumda yolculuk yasakmı ilçede dr yok merkezede 1.5 saatçok korkuyorum kan pıhtılaşması testi yapılmadı rahmin septumlu olduğu için dediler bilemiyorum
ben de duyaydını merak ettim konuşan yok mu
Selçuk beye benim arkadaşımın arkadaşı gitmiş ilk kayıptan sonra dikiş atmış oda ve şimdi bebeğini dünyaya getirmiş. İnsan ne yapacağını şaşırıyor hangi doktora gitsem bilemedim. Özgür Deren'in hem ücreti yüksek hem de hastaneye yatma işi falan olsa (inş gerek olmaz ama) nasıl olur ilgilenir mi? Çok hastası vardır onun ilgisi nasıl olur yoğunluktan acaba birde Özgür Deren Tahlilleri nerede yaptırtıyor? Yani birde tahlilileride özelde ise benim için bir hayli fazla. Ay ne kadar karışık işler inş bizde burada doğum yapan arkadaşlar gibi doğru doktoru seçip hayırlısı ile bebişlerimize kavuşuruz.
şimdi sana anlatayım umarım anlarsın..yani karısıkta biraz
sağ üst köşe de kullanıcı kontrol paneli var oraya tıkla
sag tarafta HESABIM bölümünde seçenekleri düzenle var oraya gir
aşagı dogru giderken çeşitli seçenekler bölümünde MESAJ EDİTÖRÜ bölümünde 3.yü
STANDART EDİTÖRÜ seç sonra degişiklikleri kaydet hepsi bu kadar
BİŞİ DİCEM SEN HİÇ DİKİŞ ATTIRDINMIYDI....BU KAÇINCI KAYBINDI SENİN..YOK EĞER HİÇ DİKİŞ ATTIRMADIYSAN FELAN DAHA İLKSE KAYBIN FELAN NE BİLLİİM SELÇUK BEYE GİT DERİM....PROFLARI BİZ GİBİ ARTIK ÇARESİ TÜKENMEKTE OLAN ÇOK KAYIP YAŞIYAN TERCİH EDİYOR ARTIK..
süüpppppperrr sonunda oldu:2:
sağol mmeryciimm
BİŞİ DİCEM SEN HİÇ DİKİŞ ATTIRDINMIYDI....BU KAÇINCI KAYBINDI SENİN..YOK EĞER HİÇ DİKİŞ ATTIRMADIYSAN FELAN DAHA İLKSE KAYBIN FELAN NE BİLLİİM SELÇUK BEYE GİT DERİM....PROFLARI BİZ GİBİ ARTIK ÇARESİ TÜKENMEKTE OLAN ÇOK KAYIP YAŞIYAN TERCİH EDİYOR ARTIK..
:2:
AY BİRİ TUTSUN BENİ BEN BUNLARLA HALAY ÇEKERİM LEN :))):44:
Benim ilk kaybımdı inşallah da son olur. Ben ayrıntılı usg ye gidince o doktor farketti açıklığı kendi doktorum da hunileşme var dikemem dedi (cesaret mi edemedi yoksA gerçekten mi dikelemezdi bilmiyorum) İkinci gebelik olursa ozaman 12. haftada dikeriz dedi. Açıklık nasıl oldu onu merak ediyorum şimdi. Ben normalde çok panik biriyim dedim ki hamilelikte rahat olayım pek ağrı sancı kafaya takmamaya çalıştım ama olmadı. Tuvaletteyken basınç hissediyordum mesela birde karnım çok sertti aslında açılma varmış anlamamışım. Doğumdan sonra başka bir doktora göründüm oda rahim ağzı yetmezliği ağrısız olur dedi ama sen basınç falan hissetmişsin dedi birde 2,8 cme kadar ben pek bişey hissetmedim(basınç ve sertlik hariç) ama doğum sancılı oldu. Böyle olunca 2. doktor bana kaybımın enfeksiyondan olabileceğini söyledi. Benden hamileyken hiç kültür falan alınmadı. Şimdi bir senin dediğin gibi düşünüp Selçuk beye falan mı gitsem diyorum bir de gerçek bir perinatoloğa mı bilemedim. (hoş benim doktorum da perinatologdu.)
Kızlar günler geçmiyor biraz önce aradılar tüp bebek ekibinden nasılsınız diye soruyorlar öyle çok heyecanlandım ki sanki sonucu onlar söyleyecek.Birde merak ediyorum bugün benim transferin 8.günü ve ben de hiç lekelenme yada kanama olmadı herkeste olur mu bu benim sadece bel ağrım var?
evet duyaydını bende merak ettim..gelse de güzel haberler getirse bize
metalcim seni özlemişim yoklugun yerin belli..bebek olunca ister istemez uzaklasıor insan degil mi..
Hasan Basri miz nasılaglayan bir bebekmi
Dil bilimci demişsin canım hangi bölüm mezunusun ? Ben Türk dili ve edebiyatını bitirdim. Ünvan filolog yazıyor. ben daha çok edebiyat kısmında yoğunlaştım masterımı da edebiyatta yaptım.
Chnb ben ingiliz dili ve edebiyatı mezunuyum; filoloji mezunu diye geçiyor , isimlerin kökleri kökenlerini arastırmayı severim :) harika master yapmışsın bir de o alanda , edebiyat güzeldir...
Dil bilimci demişsin canım hangi bölüm mezunusun ? Ben Türk dili ve edebiyatını bitirdim. Ünvan filolog yazıyor. ben daha çok edebiyat kısmında yoğunlaştım masterımı da edebiyatta yaptım.
..
Kızlar günler geçmiyor biraz önce aradılar tüp bebek ekibinden nasılsınız diye soruyorlar öyle çok heyecanlandım ki sanki sonucu onlar söyleyecek.Birde merak ediyorum bugün benim transferin 8.günü ve ben de hiç lekelenme yada kanama olmadı herkeste olur mu bu benim sadece bel ağrım var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?