- Konu Sahibi hidennisko
-
- #39.041
HMM ..ARAŞTIRACAM O BANT İŞİNİ....allah beterinden sakınsın...BU ZAMANIMIZA ŞÜKÜRRRR
son kaybımda dikişe rağmen......doktor baktı dediki bu dikiş tutmadı karından yarııp atılan dikişler var ondan attıracaksın dedi...ve dediki..rahim ağzın çok geniş NERDEYSE KAFAM KADAR....bu kadar genişleyebilirmi bi rahim ağzı yaaaa
:)))) len meleklerle konuşulurmu hiiçç....ben o meleklerle iletişim kitabını okurken korkmuştum vallaaa.... ne olduda korktun...yoksa ak sakallı dede geldi sana yardımmı etti :))) ah bigünde bana çıksa şu aksakallı dedeler ne varr :)))
BEN DÜŞÜNCE GÜCÜNE---REFLEKSOLOJİYE---MEDİTASYONA İNANIRIM..VE BİGÜN MEDİTASYON YAPARKEN UÇTUM HAVADA......AMA KORKTUM HEMEN AÇTIM GÖZÜMÜ :)))
hamile kaldığım zaman banada hatırlat yapmam gerekenleri.... :)
son kaybımda dikişe rağmen......doktor baktı dediki bu dikiş tutmadı karından yarııp atılan dikişler var ondan attıracaksın dedi...ve dediki..rahim ağzın çok geniş NERDEYSE KAFAM KADAR....bu kadar genişleyebilirmi bi rahim ağzı yaaaa
Canım özlettin kendini. uğrasaydın bana ya, dertleşirdik...
ben de hatayı sevmiyorum hala kendimi bu şehirden her an gidecek gibi hissediyorum beni bu şehirden koparmayan tek bir yer olacak malesef(
ailen de hassas ne güzel...
yaparsın sen canımmmmm...
he ya duyaydın nerede?
insallah arkadasımCanim basin sagolsun hepimizin acilari ayni saglikla bebeklerimize birgun kavusuruz insallah gidenler yine unutulmaz ama acilari biraz hafifleyebilir
seninde yazılarını okudum Allah sabırlar versin insallah
teşekkür ederim canım..Hos geldin, kizini unutmak kolay olmayacak
İnsallah hazir oldugunda kollarin dolar, saglicakla gelir bebis
ben inanıyorum olacak..yeniden hamile kalıp saglıcakla yavrumu kucagıma alacagım
sofika, Regrete+, chnb, mmery, _yasmin_, feryal37 kızlar asagısını kalabalık gorunce merhaba demek istedim,gecmiş bile yapamadım dogru durust simdi de uyuyacagım
iyi geceler
merhaba sofika
sofika, Regrete+, chnb, mmery, _yasmin_, feryal37 kızlar asagısını kalabalık gorunce merhaba demek istedim,gecmiş bile yapamadım dogru durust simdi de uyuyacagım
iyi geceler
Len mi :)))) ay paşamla köklerinize bakmak lazım sizin kesin bir bağ var :)) onunda keyfi yerindeyse senin gibi konuşur :))) Meleklerle konuşma falan yok ak sakallı dede yok ama ilginç şeyler olmaya başladı bende bayılırım böyle alternatif şeylere...
Canim basinsagolsun teyzende biraz terbiyesizlik yapmis 17 haftalik kucuk bir bebek degil canim ya 22 haftayla arasinda cokta buyuk farklar yok kitabin yazari kim bende alicam en yakin zamanda su sitesinide bir inceleyim sahbamusta eft dedi bakalim onuda inceleyecegim faydasi olur umarim
Tşk ederim canım ... Ya işte ona göre 17 hafta küçük ..anlamıyor herkes o incelikte değil bazen hiç yakının olmayan hatta samimiyetin de çok daha hassas davranıyor bazen en yakının sinirini bozuyor ben ilk zamanlar çıldırıyordum ..kafama çok takardım işte burda zaman faktörü giriyor devreye zamanla aman diyorsun geçiyorsun...Kitabın yazarı beki ikela erikli sitesi de var bakarsın
kızlar sesli güldüm gece gece cok yasayın..
regrete ay okuya okuya benmde aklıma soktun melekleri..
buralarda kimsem yok bari meleklerim olsa fena mı olur
siteyi sık kullanılanlara aldım sag selim kafayla bir arastıracagım.
bu arada ilginç basına gelenlerden örnekler versene bize özel degilse
topiccek catlıcaz valla
Slm canım :))) len görünce bende güldüm çok :)))))) zaten çok güldürüyor beni sahmabus en son zıkkım iç Mustafa da çatladım gülmekten :))))))))))))) Ya canım okuduğumdan beri sürekli kullanıyorum tekniği başım ağrıyor meleklerden YARDIM istiyorum anında geçiyor geçen duyaydın uyuyanıyorum uykusuzluktan ayakta duramıyorum yazdı onun meleklerinden ona güzel bir uyku çekmesi için YARDIM istedi sonra sordum dün çok güzel uyudum yazmış çok zor park bulunan yerde yaşıyorum normalde iş yerinin orda paralıya koyuyordum meleklerden sonra otoparka bile bırakmama gerek olmadan istediğim yerde park buluyorum :))) birde başka değişik şeyler oldu ama onu burda yazamam o zaman gerçekten akıl sağlığımdan şüphe edersin :))))))))))
350 tl...eğer 2 haftayı geçirmeden bi daha kontrole gidersen para vermiyomuşun..yani 2 haftada bi 350 tl muayene..ok :)
Canım öncelikle geçmiş olsun. Hangi şehirde hangi Dr gidiyorsun canım. R riskli gebelik uzmanımı. Benim de rahim ağzı yetmezliğin var. İlk gebeliğimde 24+5. Haftada kasılmalarda Dr gidince anlaşıldı. Hemen beni riskli gebelik uzmanına sevk ettiler acil serklaJ (rahim ağzına dikiş) yapıldı. Ve yatarak hiç ayağa kalmadan hastanede32 haftalık oğlum doğdu. Yıl2006 da.ikinci gebeliğimde 2012 yılında 12. Haftada rahim boyum 3,3 idi. Sonra hızla kısaldı ve 15. Haftada 1,5 ken acil dikiş yapıldı yatarak sadece Wc içîm kalktım ve hamd olsun 34. Haftada oğlum sağlıkla doğdu. 15 oldu.
Canım öncelikle Dr çok önemli. Rahim ağzı ölçümün şimdilik güzel fakat ölçüm vajinal ultrason lamı. En doğru ölçüm oradan oluyormuş. Yatarak sadece Wc ye kalkarak dikildiyse sonunana kadar gelenler var canım. Rapor konusunda devlet te çalışıyorsan. Devlet hastanelerinden heyet raporu alan arkadaşlar var 32. Haftaya kadar aldılar sonrada doğum izni zaten. Burda geçmişi okumaya çalış çok bilği edineceksin. Zaman zaman ümitsizliğe kapılsanda çoğunlukla sana çok faydası olacak Rabbim yar be yardımcın olsun canım.
canım geçmiş olsun başın sağolsun.Rabbim bebeğine ömür versin zamanında doğar sağlıklı hayırlı evlat olur inş.
40 günlük rapor hakkını kullanırsın 5 gün 5 gün o da 8 hafta yapar 24+8=32 zaten 32.haftada da yasal doğum iznini kullanırsın
Herşey yoluna girer rabbim yardım eder inşallah
Gozunuz aydin cnm, pasa iyimis, olsun kilo alir annesi uzulme, ne kadar almis kilo, bana dr 1 haftada aldigi kiloya bakacagiz olmazsa mama takviye edecegiz demisti, sizde mama onermedi mi?
Kime gittiniz doktor? Canan hanima mi?
Kayiplarin baya erken, genetik test lstedi mi dr?
Yada pihtilasma ile ilgili test?
Erken haftalardaki kayiplarda rahim agzi yetmezliginden baska sebeplerde aranir aslinda
Rapor icin de tanidik birini bulursan heyet raporu alabilirsin?
10 yillik ogretmensen ucretsiz izin alabilirsin
Hos geldin, kizini unutmak kolay olmayacak
İnsallah hazir oldugunda kollarin dolar, saglicakla gelir bebis
Hayirli haberlerle gel insllah hersey cok guzel olacak
Nerede rahat edeceksen orda yat cnm, sana bakacak biri var mi?
Kabiz olmamaya ozen goster,kayisi ye bol ol, su ic
benimde öyleydi rahmim.histereskopi ile o kalp şeklinde aşağıolan çıkıntıyı kestiler...tabi sıfırlayamadılar çünkü rahim delinir allah korusun şimdi yumurtanın ucu kadar var çıkıntı..ondan problem olmazmış..ve böyle rahimi olanların %80 rahim ağzı yetmezliği oluyor..haa sağlıklı bişekilde doğuranlarda var hiç ameliyat olmadan...amma velakin benim 4 kaybım var ..bebek büyüdükçe o çıkıntıdan dolayı bebek yerleşemedi ve bebeği ittirdi o çıkıntı dolayısıyla erken doğum oldu...sebep o çıkıntı yani septumdu....onun adı septum..septumu kestirdik yine düştü bu sefet sebep rahim ağzı yetmezliği....( benimde ilki 1 haftalık kendiliğinden düştü 2.si 2,5 aylık kalbi durdu..3.sü 20 haftalık su kesesi patladı erken doğum...4.süde alttan dikişe rağmen 20 haftalık erken doğum...5.sine allah kerim....ooooof ooffff
canım hoş geldin öncelikle. kayıpların için geçmiş olsun inşallah bu bebeğini en az28 edek taşırsın. dr n de hem 25edek taşırsın deyip neden raporvermiyor? ben özelden heyetraporu aldım hep. serklajım da vardı.
bir dahakinesorcanım belki drden çekinir bandı tercih eder:))
oluş hanım da cevap vermiş benim soruma...çok sağ olasın... valla bu forumda yüzlercevaka okudum dikişi alınamayan bir ben varım ne tuhaf kadını ben ya... nasıl kaynaşmış öyle mübarek ip...
aaa süper olur biz de yazın gittik kıbrısa kaya artemisde kaldık 1 hafta süper geçti dönüşte de bebek çalışmalarına başladık:)) kafanı rahatlat ve biran önce doktorunun önerdiği zamanda çalışmalara başla...bukez herşey yolunda olacak inş.
izmirdemiydin....alla allaa yaw yenimahallede vardı biri ben onla karıştırdım seni..inanırmısın kimsenin hikayesi aklımda değil...kşm kaç kere düşürdü kaç doğurdu kim kim burda :)))
nese tayinlerimde izmirde var şekerim 4. Sırada... Atanırsam oraya takılırız yoga meditasyon plates... :)
Sağol canım ya sen de gittin mi özgür derene?
hepinize çok teşekkür ediyorum allah razı olsun... maliye de çalışıyorum ben 1.5 yıllık memurum daha heyet raporunu özel hastaneden almıştım 2 kez 40 günlük verdi hastane yönetimiyle ilgili sanırım bende şansımı devlette deniycem orda da bir kaç dr açığa alınmıs heyet raporu vermeye korkuyolar
5 günlük alamasamda 10 gün 10 gün alarak evde yatabilrim sonrada izin alırım bişey yaparım peki böyle durumda yolculuk yasakmı ilçede dr yok merkezede 1.5 saatçok korkuyorum kan pıhtılaşması testi yapılmadı rahmin septumlu olduğu için dediler bilemiyorum
Canim eczanelerde nikotin bandi olarak satiliyor ve icerisinde 7 ad var.
vucutta en az tuy olan ve kuru bolgeye yapistiriliyor ve her 24 satte bir yeniaiyle degistiriliyor
1-2-3 numara olarak satiliyor ve her numaranin karsiligi var icilen adete gore
Gunde bir paket ve daha fazla tuketen kisi 1 no ile baaliyor ve kademeli olarak azaltiyor.
Ancak ben bNtlar kullanilirken kesinlikle sigara icilmemesi gerektigini biliyorum.
sana kim dedi abdominali acaba? geniş duydum ama dediği ölçüde bimiyorum duymadım:))
sen yine hamile kalmadan iyi bir dr ye git abdominal de genelde gebelik öncesi yapılıyor bir de birkaç ay bekletiyor dr hamile kalma diyor. o yüzden erken git...
feryalllll ne kadar kaldı tedaviye?
duyaydın yazmadı bugün doğum yaptırmadılar kıza inşallah...
Len mi :)))) ay paşamla köklerinize bakmak lazım sizin kesin bir bağ var :)) onunda keyfi yerindeyse senin gibi konuşur :))) Meleklerle konuşma falan yok ak sakallı dede yok ama ilginç şeyler olmaya başladı bende bayılırım böyle alternatif şeylere
Benim zamanında baştan sona okumuştum siteyi ve herşeyi not ettim sende aklına geldikçe not et bence
Rahim ağzı o kadar genişse senin hamileliğinde gerçekten wc hariç kalkmamdan yatmadan gerekiyor sanırım ..Birde sana tavsiyem eğer senin için çok zor değilse İstabbula gelip Arda Bey ve Cemil beye görünebilirsin bir kere ...
kızlar sesli güldüm gece gece cok yasayın..
regrete ay okuya okuya benmde aklıma soktun melekleri..
buralarda kimsem yok bari meleklerim olsa fena mı olur
siteyi sık kullanılanlara aldım sag selim kafayla bir arastıracagım.
bu arada ilginç basına gelenlerden örnekler versene bize özel degilse
topiccek catlıcaz valla
Slm canım :))) len görünce bende güldüm çok :)))))) zaten çok güldürüyor beni sahmabus en son zıkkım iç Mustafa da çatladım gülmekten :))))))))))))) Ya canım okuduğumdan beri sürekli kullanıyorum tekniği başım ağrıyor meleklerden YARDIM istiyorum anında geçiyor geçen duyaydın uyuyanıyorum uykusuzluktan ayakta duramıyorum yazdı onun meleklerinden ona güzel bir uyku çekmesi için YARDIM istedi sonra sordum dün çok güzel uyudum yazmış çok zor park bulunan yerde yaşıyorum normalde iş yerinin orda paralıya koyuyordum meleklerden sonra otoparka bile bırakmama gerek olmadan istediğim yerde park buluyorum :))) birde başka değişik şeyler oldu ama onu burda yazamam o zaman gerçekten akıl sağlığımdan şüphe edersin :))))))))))
zıkkım içi tam bombaymıs cidden..evet keyifli bir arkadas
ay ne güzel ilginç seyler yazıosun...inanmak basarmanın yarısıdır die bir laf vardırya buda öle birsey sanırım..
inanmak iyi niyet..
gözlerim kapanıyor suan senle sohbet etmek isterdim ama artık bolca ederis.
öpüyorum seni iyi geceler diliyorum
Kustum valla simdi sen beni hatirlamiyormusunben seni hatirliyorum ama bende yogaya baslamak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?