Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
HMM ..ARAŞTIRACAM O BANT İŞİNİ....allah beterinden sakınsın...BU ZAMANIMIZA ŞÜKÜRRRR

Canim eczanelerde nikotin bandi olarak satiliyor ve icerisinde 7 ad var.
vucutta en az tuy olan ve kuru bolgeye yapistiriliyor ve her 24 satte bir yeniaiyle degistiriliyor

1-2-3 numara olarak satiliyor ve her numaranin karsiligi var icilen adete gore
Gunde bir paket ve daha fazla tuketen kisi 1 no ile baaliyor ve kademeli olarak azaltiyor.

Ancak ben bNtlar kullanilirken kesinlikle sigara icilmemesi gerektigini biliyorum.

sana kim dedi abdominali acaba? geniş duydum ama dediği ölçüde bimiyorum duymadım:))

sen yine hamile kalmadan iyi bir dr ye git abdominal de genelde gebelik öncesi yapılıyor bir de birkaç ay bekletiyor dr hamile kalma diyor. o yüzden erken git...

feryalllll ne kadar kaldı tedaviye?

duyaydın yazmadı bugün doğum yaptırmadılar kıza inşallah...

sofika, Regrete+, chnb, mmery, _yasmin_, feryal37 kızlar asagısını kalabalık gorunce merhaba demek istedim,gecmiş bile yapamadım dogru durust simdi de uyuyacagım
iyi geceler

Len mi :)))) ay paşamla köklerinize bakmak lazım sizin kesin bir bağ var :)) onunda keyfi yerindeyse senin gibi konuşur :))) Meleklerle konuşma falan yok ak sakallı dede yok ama ilginç şeyler olmaya başladı bende bayılırım böyle alternatif şeylere

hamile kaldığım zaman banada hatırlat yapmam gerekenleri.... :)

Benim zamanında baştan sona okumuştum siteyi ve herşeyi not ettim sende aklına geldikçe not et bence

Rahim ağzı o kadar genişse senin hamileliğinde gerçekten wc hariç kalkmamdan yatmadan gerekiyor sanırım ..Birde sana tavsiyem eğer senin için çok zor değilse İstabbula gelip Arda Bey ve Cemil beye görünebilirsin bir kere ...

sofika, Regrete+, chnb, mmery, _yasmin_, feryal37 kızlar asagısını kalabalık gorunce merhaba demek istedim,gecmiş bile yapamadım dogru durust simdi de uyuyacagım
iyi geceler

Slm canım :)) bende yatacağım birazdan telefondan girdiğin için kim var kim yok göremiyorum herkese iyi geceler kızlar :)) sofika cnm sende benim için öp prensesleri :)))

kızlar sesli güldüm gece gece cok yasayın..

regrete ay okuya okuya benmde aklıma soktun melekleri..
buralarda kimsem yok bari meleklerim olsa fena mı olur
siteyi sık kullanılanlara aldım sag selim kafayla bir arastıracagım.

bu arada ilginç basına gelenlerden örnekler versene bize özel degilse
topiccek catlıcaz valla

Slm canım :))) len görünce bende güldüm çok :)))))) zaten çok güldürüyor beni sahmabus en son zıkkım iç Mustafa da çatladım gülmekten :))))))))))))) Ya canım okuduğumdan beri sürekli kullanıyorum tekniği başım ağrıyor meleklerden YARDIM istiyorum anında geçiyor geçen duyaydın uyuyanıyorum uykusuzluktan ayakta duramıyorum yazdı onun meleklerinden ona güzel bir uyku çekmesi için YARDIM istedi sonra sordum dün çok güzel uyudum yazmış çok zor park bulunan yerde yaşıyorum normalde iş yerinin orda paralıya koyuyordum meleklerden sonra otoparka bile bırakmama gerek olmadan istediğim yerde park buluyorum :))) birde başka değişik şeyler oldu ama onu burda yazamam o zaman gerçekten akıl sağlığımdan şüphe edersin :))))))))))

zıkkım içi tam bombaymıs cidden..evet keyifli bir arkadas

ay ne güzel ilginç seyler yazıosun...inanmak basarmanın yarısıdır die bir laf vardırya buda öle birsey sanırım..
inanmak iyi niyet..
gözlerim kapanıyor suan senle sohbet etmek isterdim ama artık bolca ederis.
öpüyorum seni iyi geceler diliyorum

gunaydin kizlar ..
ohhh ne guzel keyifler yerinde inanin cok mutlu oluyorum keyifler yerinde olunca :)
ragrete cnm bende bi ara dusundum pasayla bi akraba baglari varmi diye ama ankaralilar genelde boyle konusuyorlar aliskinim yani:)
senin meleklerden arada bana da yolla da su kasilmalarim olmasin :)
asos cnm gecmis olsun aramiza hos geldin burda yanlislarimizi duzelttik insallah sende faydalanirsin bu bebegini rabbim sana bagislasin insallah..
chnb cim cnm tekrardan tesekkurler kizimin ilk hediyesine bakip bakip yattim bide dogarsa hic uyuyamam herhalde mutluluktan :))))
umudum cnm uzuluyorsun seni cok iyi anliyorum gercekten zaman hem dert hem derman ben uc yil ara verdim cesaretim yoktu bi tatil iyi gelir gercekten cik gez cnm nasil davranmak istiyorsan oyle davran :)
senin icin rabbimden sabir diliyecem :))))
mery cnm kardesim hos geldim cnm seninde acin taze cnm insallah bu gunlerde gecer ben inaniyorum bu topikteki tum anneler bi gun evlatlarini bagrina basicaklar ben cani gonulden inaniyorum ..
ismini sayamadigim diger kardeslerim hepinizi seviyorum :)
heppy kelebek cnm nasilsin sana bi sorum var sen nidilati gunde kac kez ve kac mg kullaniyorsun cnm..

Regrete 17 haftalik kaybin icin teyzen erken demis sanirim,

Yasamayan sizi anlamaz, ben kizima hamileyken sanirim haftalik falandi baya bir kanamam oldu ve bayilmisim kani gorunce
Dusunsene daha minicik bir nokta, ama onu kaybetme ihtimalim bile beni mahvetti, hastaneye giderken lal oldum konusamiyorm, arabanin aynasindan kendime baktim o kadar uzgundum ki!

Allahima sukurler olsun ki kizimkollarimda

Bu yzden, kaybetmenin haftasi yok bence

hepinize çok teşekkür ediyorum allah razı olsun... maliye de çalışıyorum ben 1.5 yıllık memurum daha heyet raporunu özel hastaneden almıştım 2 kez 40 günlük verdi hastane yönetimiyle ilgili sanırım bende şansımı devlette deniycem orda da bir kaç dr açığa alınmıs heyet raporu vermeye korkuyolar
5 günlük alamasamda 10 gün 10 gün alarak evde yatabilrim sonrada izin alırım bişey yaparım peki böyle durumda yolculuk yasakmı ilçede dr yok merkezede 1.5 saat çok korkuyorum kan pıhtılaşması testi yapılmadı rahmin septumlu olduğu için dediler bilemiyorum

Gökçe - 20'li Yaşlarım

Bugün dolaştım sokaklarda

Gezdim gördüm alıştığım yerlerde yollarda

Ortaköy taksim boğaz civarında

Her şey hep aynı bizmi değiştik yoksa

Yirmili yaşlarım hani nerde aşklarım

Silinmiş birer birer hatalarım

20li yaşlarım hani arkadaşlarım

Kaybolmuş birer birer anılarım

Bugün dolaştım sokaklarda

Gezdim gördüm alıştığım yerlerde yollarda

Yirminde inan çok eğlenirsin

Otuzda ders alırsın kırk

Yirmili yaşlarım hani nerde aşklarım

Silinmiş birer birer hatalarım

20li yaşlarım hani arkadaşlarım

Kaybolmuş birer birer anılarım

cnm dünde yoktun nasılsın

biliyorsun haber bekliyoruz senden merakta bırakma bızleri

bi selam yeter

Canim bizde tam yazin gidecektik iki gun once hamile oldugumu ogrendim gitmedik simdide icim aciyor oraya gitmek istemiyorum hic aslinda sizin dediginiz gibi biraz kafa dagitmaya karar verdim ama izmir ve cevresinde cok uzaklarda degil canim

Kustum valla simdi sen beni hatirlamiyormusun ben seni hatirliyorum ama bende yogaya baslamak istiyorum

Sağol canım ya sen de gittin mi özgür derene?

yok ben daha hiç gitmedim profa bikere doğumdan sonra kontrole gittiydim oda bilgi hastanesine dikişi atan selçuk beye...ilaça verdi materyal kalmış içerde az...onu söktürür atar dedi bu ilaçlar..antibiyotik verdi işte ve dedi histereskopi ile bakmak istiyorum gel dedi 1-2 ay sonra .....öyle yani...bende atama işleri olsun bitsin bakıcam gidecem özgür derene..bakalım istanbulada gidebilirim arda lembente...hayırlısı...

YA BACIM SEPTUMUNU KESMEDİLERMİ SENİN İLK KAYBINDAN SONRA..HİSTERESKOPİ YAPMADILARMI...BEBEK BÜYÜDÜKÇE O SEPTUM RAHATSIZ EDİYOR BEBEĞİ RAHAT YERLEŞEMİYOR BEBEK...HAA EYER ÇOK MİNİK KÜÇÜK BİŞEYSE BİLEMİYORUM BENİM RAHİM FİLMİMDE BELLİYDİ SARKIT GİBİ UZUNCA Bİ ÇUBUK ŞEKLİNDEYDİ ORTADA...

eşim kabul etmez...anca ben alıcam çaktırmadan gece uyurken yapıştıracam :)))))

yaa kastamonuda anadolu diye özel hastane var ordaki doktor dedi...iyi proflar yapar bunu dedi...hatta özgür dereni o dedi bana ankarada hacettepede var dedi...amma velakin abdominal olacağını sanmıyorum...alttan diğer dikiş türünü yaparlar çünkü benim rahim ağzı genişliğim hep iyiydi ne olduysa ağrısız olduya kanamalı bişekilde bi anda...tahminimce rahim ağzı genişliğimi iyi bulacaklar ama hikayelerimden yola çıkarak gurbetçiye uygulanandan banada uygulanabilir diye düşünüyorum...mc değilde öbür dikiş yöntemi varya o...

EHÜ EHÜ EHÜ..... DERLER BANA YANINDA YAŞLANILMAZ DİYE DE..İŞTE DIŞIMIZ BÖYLE NEŞELİ İNSANLARI GÜLDÜRMEK MUTLU ETMEK KEYİF VERİCİ...EMMEE BİDE İÇİMİ BİLSELER...kadeeerrr.... VALLA BAKACAZ Bİ HAL ÇARESİNE İNŞALLAH YAŞ İLERLEMEDEN DOĞURURUZ....HAYIRLISI BAKALIM...

VALLA BEN 4BİN SAYFAYI OKUMAYA HİÇ NİYETİM YOK..... :)) SEN BANA not aldıklarını YAZDIKLARINI POSTALA YETER BANA.... :))

ALAH GÜLÜCÜNÜ EKSİK ETMESİN ah meryy vay meryy :)))

BİRİLERİ BENİMİ ÇEKİŞTİRİYO ...ALOOOOOO :))) o değişik şeyleri yaz allah aşkına ne oldu..para mı buldun??? :))

ZIKKIMIN KÖKÜNÜ İÇSİN TABİ.......kendisinede diyom....SANKİ BANA KENDİNE ÇOK FAYDALI BİŞEY YAPIYOMUŞ GİBİ.....bıktırma yöntemi uygulayacam bi oturuşta 1 paketi bitittirecem de bakalım nasıl oluyomuş....

Kustum valla simdi sen beni hatirlamiyormusun ben seni hatirliyorum ama bende yogaya baslamak istiyorum

YAA VALLA BEN KAFAYI YEDİM...HAFIZAMDA SORUN VAR YAAA....B12 YE DE BAKTIRDIM BİŞEY BULAMADILAR AMA...SENLEN FACEDE KONUŞTUYDUK DİMİ.... :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…