- Konu Sahibi hidennisko
-
- #39.081
Dil bilimci demişsin canım hangi bölüm mezunusun ? Ben Türk dili ve edebiyatını bitirdim. Ünvan filolog yazıyor. ben daha çok edebiyat kısmında yoğunlaştım masterımı da edebiyatta yaptım.
Chnb ben ingiliz dili ve edebiyatı mezunuyum; filoloji mezunu diye geçiyor , isimlerin kökleri kökenlerini arastırmayı severim :) harika master yapmışsın bir de o alanda , edebiyat güzeldir...
desene meslektaşız :)
Regrete 17 haftalik kaybin icin teyzen erken demis sanirim,
Yasamayan sizi anlamaz, ben kizima hamileyken sanirim haftalik falandi baya bir kanamam oldu ve bayilmisim kani gorunce
Dusunsene daha minicik bir nokta, ama onu kaybetme ihtimalim bile beni mahvetti, hastaneye giderken lal oldum konusamiyorm, arabanin aynasindan kendime baktim o kadar uzgundum ki!
Allahima sukurler olsun ki kizimkollarimda
Bu yzden, kaybetmenin haftasi yok bence
Amin çok çok teşekkür ederim, ismi epey arastırdım dil blimci olunca kafa yormak gerekiyor biraz isim için :)) hepimizinkiler hayırlı evlat olsunlar inşallah sevgiler
Dil bilimci demişsin canım hangi bölüm mezunusun ? Ben Türk dili ve edebiyatını bitirdim. Ünvan filolog yazıyor. ben daha çok edebiyat kısmında yoğunlaştım masterımı da edebiyatta yaptım.
Chnb ben ingiliz dili ve edebiyatı mezunuyum; filoloji mezunu diye geçiyor , isimlerin kökleri kökenlerini arastırmayı severim :) harika master yapmışsın bir de o alanda , edebiyat güzeldir...
bir filolog da ben :) ingiliz filolojisi mezunuyum,masterim metodoloji uzerineydi filize hamile kalınca yarım kaldı,belki bir gun tamamlarım yada burda sıfırdan baslarım
desene meslektaşız :)
Kızlar bende filoloji mezunuyum :)) meslektaşlarım :))) ama malesef hayat beni başka alanlara yönlerdidi oysa çok isteyerek girmiştim kısmetim de mesleğimi yapmak yokmuş ...
bana da doktorum ikinciyi 12.haftada dkilmesi gerek dedi.
hastaneye gittigimde sancıyla ve ani kanama ile açıklık var dogumu beklıcez dediler.
sanırım belli bir acıklıktan sonra engellenemıyor dogum
benmde çarsamba persembe geceleri 1 saat sancım oldu agrılı sonra gecti
pazartesi randevumu beklıordum kimseye ses etmedim
ama pazartesiye kalmadım cuma gecesi dayanamadım acıya..gittik gce acile
acıklık varmıs ama ne sancı var ne bişe.nst de de bişe cıkmamıstı
suni sancıyla dogum yaptım ben.cumartesi aksama kadar bekledik sancım gelmedi.
ben sancım basladıgı carsamba günü denize girmiştim
ilk ve son kez
ama dr.um ve baska bir doktor daha izin vermişti..hiçbir sorunum yoktu çünkü
bazen bende düşünüyorum acaba enfeksiyonmu kaptım açtı rahimagzını die
ama tamamen acıldıgı için gittigim doktor rahimagzı yetmezligi dedi dogumdan önce
yine de bilemıorum:44::44::44:
oh canım ne güzel tek sıkıntınız bu olsun insallah...Canımbenim ya.
Yok ağlamıyor hamd olsun. Ama mızmızlanuyor. Bide süt sağmak çok zamanımı alıyor. Alışacağız inşallah.
Sen ne zaman başlıyorsun çalışmalara.
mery cnm aci hicbir zaman gecmez sadece kor kullesiyor hic gecmiyor bende senin gibiydim inan uc sene gecmisti hala mal gibi durup bebeklere hamilelere bakardim sonra avm de ise basladim o aliskanligim gecti sanirim bu tur seylerde ustune gitmek gerekiyor
bol bol dua ediyorum sana cnm arkadasim insallah o toz pembeli odanin boyasi degismeden bi kizin olur cnm odasi da orasi olur insallah :)))
canım seninde sanırım bir kaybın var ne zaman ve kaç haftalık kaybettin bebeğini? Sanırım sende de bende de aynı acaba açıklık mı oldu direk yoksa enfeksiyondan mı bilemiyoruz. Sen Test falan yaptırdın mı?
Benim rahim açıklığı farkedilince 2 gün evde yattım doktorum görmedi o iki gün beni progestron başladı ama 200mg sadece günde 1 kere, burada bakıyorumda 3 tane bile kullananlar var. 3. gün hastaneye yattım 6. gün sancım başladı ve önce suyum patladı (o an kabus gibiydi oana kadar hep ümitliydim) ama bebğim sanki doğmak istemiyordu hep yukardaydı, ters geliyordu birde kanamam çoktu doktorlar zorla doğurttu.
evet canım ilkgözagrımı kaybettim bende
doktor enfeksıyon 1saatlık sancyla bukadar acamaz dedi ama bilemıorum
direk yetmezlk diince o an zaten sok oldum dogum beklıorum bişe demedim
testlerimi yaptırdım eylülde kaybettim ben 22+3 te..
genetik ve kan pıhtılasmasında sorun cıktı igne olmam gerekıor birdahakı gebeligimde.
ben salı günü dr.a gitmiştim hiçbir açıklık yoktu
çarsamba 1 saat sancı persembe 1 saat sancı
sonrada dogum oldu
aniden yani..benm sancım gece boyunca ve diger gün aksama kadar gelmeyince 1 hapla suni sancı verdiler
15 20 dk içinde kendi kendime dogurdum.ne doktor geldi ne bişe..
kendi doktorum yoktu ben memleketteydim devlette de ilgilenmediler
Allahım inş son acılarımız olur. bende de pıhtılaşma çıktı ama iğneye falan gerek yok dediler MTFHR a1298 olan heterazigot çıktı. hemostasiin gibi birşey var birde ona baktılar o normal sadece folik asit sana yeter dediler? Senin pıhtılaşma hangisinde?
Neyse sana en azından net konuşmuşlar enfeksiyon konusunda inş en yakın zamanda bebek sahibi olursun.
Kızlar günler geçmiyor biraz önce aradılar tüp bebek ekibinden nasılsınız diye soruyorlar öyle çok heyecanlandım ki sanki sonucu onlar söyleyecek.Birde merak ediyorum bugün benim transferin 8.günü ve ben de hiç lekelenme yada kanama olmadı herkeste olur mu bu benim sadece bel ağrım var?
aaa benmde MTFHR A1298C idi heterazigot cıktı
ama bana bakan 2 doktorda igne olacaksın dediler.birde yatarak hamilelk gecirecegizya kan pıhtılasmasına meyilli olucakmıs hap yetmezmis.
peki kan testinde protein c ve protein s degerlerin normal mi?
A AA O NASIL YAA....EVDE HAMAM MI YAPTIRDINIZ..GÖBEK TAŞLI FELAN....evin içindemi...alla alllaaaa gelirim vallaaaa :))
Benim ilk kaybımdı inşallah da son olur. Ben ayrıntılı usg ye gidince o doktor farketti açıklığı kendi doktorum da hunileşme var dikemem dedi (cesaret mi edemedi yoksA gerçekten mi dikelemezdi bilmiyorum) İkinci gebelik olursa ozaman 12. haftada dikeriz dedi. Açıklık nasıl oldu onu merak ediyorum şimdi. Ben normalde çok panik biriyim dedim ki hamilelikte rahat olayım pek ağrı sancı kafaya takmamaya çalıştım ama olmadı. Tuvaletteyken basınç hissediyordum mesela birde karnım çok sertti aslında açılma varmış anlamamışım. Doğumdan sonra başka bir doktora göründüm oda rahim ağzı yetmezliği ağrısız olur dedi ama sen basınç falan hissetmişsin dedi birde 2,8 cme kadar ben pek bişey hissetmedim(basınç ve sertlik hariç) ama doğum sancılı oldu. Böyle olunca 2. doktor bana kaybımın enfeksiyondan olabileceğini söyledi. Benden hamileyken hiç kültür falan alınmadı. Şimdi bir senin dediğin gibi düşünüp Selçuk beye falan mı gitsem diyorum bir de gerçek bir perinatoloğa mı bilemedim. (hoş benim doktorum da perinatologdu.)
Kızlar günler geçmiyor biraz önce aradılar tüp bebek ekibinden nasılsınız diye soruyorlar öyle çok heyecanlandım ki sanki sonucu onlar söyleyecek.Birde merak ediyorum bugün benim transferin 8.günü ve ben de hiç lekelenme yada kanama olmadı herkeste olur mu bu benim sadece bel ağrım var?
Evet tatlim gobek tasli:)
insallah hepinizde cok iyisinizdir
sahbanus arkadasim ne rahim filmi ne laparoskopi ne histereskopi hic biri yapilmadi yaptirmayi dusundugum ay hamile kaldim 16. haftaya kadar rahmimin cift mi kalp seklindemi oldugunu anlamadi dr lar 2 si de var gibiydi ama rahmin cift degil kalp seklinde oldugu anlasildi..
birde pazar sabahi uyandigimda vajinam cok kasiliyodu kendi kendine o kadar agriyoduki ici anlatamam uykumdan uyandi acisina ama sonra tekrar uyudum ama 1-2 saat sonra lekelenmem olmustu 1 kereye mahsus sonra akssama lekelenmem gitti dr ara sira olur demisti telas yapmadim ama kasilmadan sonra olmasi normalmi sizce nedeni ne yada aranizda boyle bir sey yasayan varmi birda arada alt karnimda bir baski hissediyorum sanki biri saniyelik vajinama bir bicak sokup cikariyor korkuyorum aslinda cuma dr a gidicem bakalim ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?