Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

kıs saçmalama..sakın çalışayım deme...al bütün hastanelerden bi rapor...bu halde sakın çalışma bak benden demesi..büyük şans bu zamana kadar gelmen...şöyle 6 hafta daha dursan tamam..kritik zamanların....sen hangi ilçedesin nerde yaşıyonkine :44:

Canım geçmiş olsun
Alt karında baskı ve ağrıyı ben gebelik boyunca yaşadım. 26. Haftadan sonra belirgin kasılma şeklinde idi. Vajinaya bıçak gibi arada benimde olurdu. Benim dikişin vardı ve rahim boyum20. Haftadan sonra sıfır oldu. Ondan sonra yemeğimi de yatarakyedim.
Cuma günü Dr sor canım. Şimdi hangi şehirdesin. Görev yerin nerde. Aynı şehirde olan arkadaşlar olabilir Dr konusunda ve rapor konusunda bilgi verebilirler

tokatin bir ilcesinde tokatta rapor bile vermedi dr lar allahimdan bulsunlar bende memlekete geldim annemin yanina esim tokatta ondan ayri kalmaz zaten uzuyo burdada ozel hastaneden aldim raporu ben istemedim 2 seferdir kendi verdi ama bir daha veremeyecegini soyledi durumu anlattimm merkeze 1.5 saat ben nasil herhafta giderim kntrle dedim yolculuk yasak gidemezsin dedi boynunu buktu icim aciyor hem risklisin diyo hem rapor vermiyo devletteki bir dr ozel bir durumun var rapor konusunda yardimci olmaya calisirim dedi yani yardimci olmaya calisacak allahim dusunmek bile istemiyorum bebegim etkilenecek diye korkuyorum ama ne yaparim ben

Son düzenleme:
metalcim cnm masallah ogluna sekerdir simdi yerime kokla canim cekti:)
mery cnm valla servikal yetmezlikte sancisiz oluyor sen iki gun cekmisin:)
canm ben söle iki gün oldu.
çarsamba gecesi 1 saat persembe gecesi 1 saat

cumada kanama geldi dogru doktora...ama agrı yoktu kanama vardı

doktor baktı rahim tamamen acılmıs dogum olacak dedi.
benm kafamı su karıstırıyor bazen
çarsamba ben gezdim tozdum denize girdim falan sonra ilkkes agrım olmustu acaba enfeksiyonmu..yada doktorun dedigi r.a.y mi?

evet canm benmde MTHR 1298 olan heterazigot...

protein c ve protein s kan labaratuarında yapılıyor...pıhtılasmayla ilgili...
onlarda önemli yaptırmalısınnnn

benm protein s seviymde olması gerektiginden fazla.
doktorum önce onu gördü arkadasından heterazigot genimi gördü mutlaka igne dedi...bende korkuyorm igneden dedim.o da olmalısın birde diger hamilelkte dikiş ve süreklı yatma olacagı için kan pıhtılaşması normal hamileden daha tehlikeli senin grubunda dedi.

üniversitedeki doktorda igne dedi. ben kocaelindeyim canm

canımm simdiden üzülüp strese girme..gerekırse devlet hastanesinin bashekimine git..
ya da ünv vardır tokatta oranın kadın dogum bölümüne basvur..mail at internetten..
tabi mümkünse eşin götürsün ya da aileden biri..

bişekilde halledersin hem ozamana haftan ilerlemiş olacak..hem de riskli durumun var..
bence bir iki doktrun demesi seni hemen umutsuzluga itmesin
moralini yüksek tut yavrun için

kesinlikle çalışmamalısın dr lar rapor vermek zorunda sana çünkü risk grubundasın.olmadı tehdit et bebeğime bişi olursa peşini bırakmam diye.yada başhekime git durumunu anlat rica et.ne yap et ÇALIŞMAAA

cuma gidicem dr ozaman sorcam bir daha rapor vermemesinin nedeni ne imis ona gore veririm cvb imi mecbur verecekler bencede normal bir gebe degilim ben istemesmiyim kocam yanimda olsun gebeligimin tadini cikarayim martin 6 sinda bittiyo raporum 1 hafta once giderim yine veremeyecegini soylerse direk bashekime giderim konusurum... kavga ederim ne yapabilirlerki ama haftayada devlete gidicem yani burdaki devlet hastanesi arastirma hastanesi oldu birde ordaki dr la konusurm haftaya belli olur allahin izniyle

Ben de de septum vardi, ben once ameliyat olup septumu aldirmayi tercih ettim
Sen dusunmuyor musun septumu aldirmayi

Ben de de septum vardi, ben once ameliyat olup septumu aldirmayi tercih ettim
Sen dusunmuyor musun septumu aldirmayi

kız düşünmesine fırsat kalmamış kine hamile kalmış hemen....ŞİMDİ 24.HAFTALARDA BAKSANA...inşallah septum etkilemez....derin bi septum değildir inşallah....

BU NE YAAA ..EŞŞEK GİBİ VERMEYE MECBURLAR...GÖZ GÖRE GÖRE VERMEMEZLİK EDEMEZLER HERALDE...AĞZINA GELENİ SAY SÖLE ÇEKİNME....ÇIK BAŞHEKİME...AYNEN BEBEĞİME BİŞEY OLURSA SİZİN YÜZÜNÜZDEN DE....AMA ZANNETMİYORUM YAA O KADAR DA DEĞİL VERMEYE MECBURLAAARRR...

Kocama 2 gündür tiripliyim...ondan ayrı odada oturuyom hiç yanında takılmıyom konuşmuyom ....oohhh olsun sigarayı içerse böle olur....

sagolun kizlar insallah verirler hele bi cuma konusayim ne diyecek bakalim
bide eger bu yavrumu sagsalim dunyaya getirebilirsem insallah 2. bebegi dusunmeden evvel septumu aldirmayi dusunurum canim hep 3 cocugum olsun istemisimdir biz 3 kardesizde :)

bide 20. haftamdayim daha raporum 24. haftamda bitcek en az 2 kes daha 40 gunluk heyet vermek zorundalar allahim yardim et

Son düzenleme:
hepinize iyi geceler kizlar cok uykum geldi benim bu arada telden girdigim icin kim var kim yok gormuyorum kim hamile kim degil kim kacinci haftada bilmiyorum yanlis birsey sorar yada soylersem kusuruma bakmayin hepinize allah rahatlik versin

Kızlar duyaydına biraz önce Facebook dan mes attım hepimiz seni merak ettik diye ..cevap yazdı ..Her an doğum olcak diye sürekli doğumhanye götürüp nst ve ağrı takibi yapıyorlarmış doğum olur diye yemek falan vermemişler iğnesini vurmamışlar çok zorlanıyorum dayanamıyorum yazmış hepimizden dua bekliyor (((

Nasil yani nekadar genis oldugu biliniyormu ki?

herkese iyi geceler ögleden beri ne çok sayfa geçmiş okuyayım derken sizleri kaçırmayım selam verim dedim.duyaydından haber varmış Allah yardımcısı olsun inşallah sağ salimkucagına alır bebişini.19asos03 canım inşallah sıkıntı çıkmaz raporlarında ben hastane personeliyim ama bende çok sıkıntı çekiyorum bundan dolayı.ama hakkın bu kararlı ol ısrarcı ol verirler.bende kocamla atıştım bugun kayınvalidem trabzonda bi doktorduymuş belinden ameliyat olmak istiyormuş buraya gelmeyi düşünüyormuş ben bu haldeyken bide beni hastane köşelerinde süründürecekler heralde.1. hamileliimde nolur gel bari bi yemegimizi yaprsın dediğimde nasıl gelim taaa oralara diyodu.bundada zaten nazik gelin diyolar bi çocugu dogurana kadar iple baglı gibi nazlanıyo diyolar daha yanıma gelmeyi düşünüyomul Allah var normal olsam bakarım ama bu halde biri karnımda biri yanımda zaten herşey sakıncalı bide yanıma gelip ameliyat olcak Allahımm yaaa ne düşüncesiz insanlar var.

Evet canim haklisiniz bir tatil iyi gelebilir gercekten tam kavusacagim derken kaybetmek cok koydu bana doktor 3ay ara vermen yeterli dedi ama benimde pek cesaretim yok cok korkuyorum atlatamadan yine ayni seyler yasarsam busefer kendimi cok zor toparlayabilirim ama biryandan yasimda geciyor bende ne yapsam bilemiyorum

saftunc canım dogum günün kutlu olsun. nice yıllara. ya bende birilerinin telini alsam ya.bişi falan olursa en azından haberleşmiş oluruz chnb canım sakıncası yoksa alabilirmiyim telini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…