- 3 Ekim 2012
- 638
- 4
- 66
- 44
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #39.101
rapor verdikleri surece yatiyorum bi dr a birde wc ye yemek yemeye kalkiyorum annem bakiyo zaten ama 24. haftadan sonra rapor veremeyecegim dedi dr um yani bu son 40 gunluk heyet im sonrasi allah kerim alamazsam kendi evime donup calismak zorundayim dr icin her defasinda 1.5 saat yolu cekmek zorundayim hayirlisi
insallah hepinizde cok iyisinizdir
sahbanus arkadasim ne rahim filmi ne laparoskopi ne histereskopi hic biri yapilmadi yaptirmayi dusundugum ay hamile kaldim 16. haftaya kadar rahmimin cift mi kalp seklindemi oldugunu anlamadi dr lar 2 si de var gibiydi ama rahmin cift degil kalp seklinde oldugu anlasildi..
birde pazar sabahi uyandigimda vajinam cok kasiliyodu kendi kendine o kadar agriyoduki ici anlatamam uykumdan uyandi acisina ama sonra tekrar uyudum ama 1-2 saat sonra lekelenmem olmustu 1 kereye mahsus sonra akssama lekelenmem gitti dr ara sira olur demisti telas yapmadim ama kasilmadan sonra olmasi normalmi sizce nedeni ne yada aranizda boyle bir sey yasayan varmi birda arada alt karnimda bir baski hissediyorum sanki biri saniyelik vajinama bir bicak sokup cikariyor korkuyorum aslinda cuma dr a gidicem bakalim ne diyecek
kıs saçmalama..sakın çalışayım deme...al bütün hastanelerden bi rapor...bu halde sakın çalışma bak benden demesi..büyük şans bu zamana kadar gelmen...şöyle 6 hafta daha dursan tamam..kritik zamanların....sen hangi ilçedesin nerde yaşıyonkine :44:
canm ben söle iki gün oldu.metalcim cnm masallah ogluna sekerdir simdi yerime kokla canim cekti:)
mery cnm valla servikal yetmezlikte sancisiz oluyor sen iki gun cekmisin:)
Bana niye böyle söylediler ben anlamadım. ;Seninde sadece MTHFR a 1298 olan mı heterazigot? Bana dediler ki bu tek başına sadece taşıyıcılıkmış en alt seviyeymiş falan da filan etkisi olmaz dediler. aman ben bu doktorları çözemedim. bana yatarak hamilelik geçireceksin falan diyen de olmadı.
bana Protein c ve protein s değerlerine bakılmadı bu testleride mi genetik yapıyor bunlarda mı pıhtılaşma ile mi ilgili? sen neredesin şehir olarak?
tokatin bir ilcesinde tokatta rapor bile vermedi dr lar allahimdan bulsunlar bende memlekete geldim annemin yanina esim tokatta ondan ayri kalmaz zaten uzuyo burdada ozel hastaneden aldim raporu ben istemedim 2 seferdir kendi verdi ama bir daha veremeyecegini soyledi durumu anlattimm merkeze 1.5 saat ben nasil herhafta giderim kntrle dedim yolculuk yasak gidemezsin dedi boynunu buktu icim aciyor hem risklisin diyo hem rapor vermiyo devletteki bir dr ozel bir durumun var rapor konusunda yardimci olmaya calisirim dedi yani yardimci olmaya calisacak allahim dusunmek bile istemiyorum bebegim etkilenecek diye korkuyorum ama ne yaparim ben
hepinize çok teşekkür ediyorum allah razı olsun... maliye de çalışıyorum ben 1.5 yıllık memurum daha heyet raporunu özel hastaneden almıştım 2 kez 40 günlük verdi hastane yönetimiyle ilgili sanırım bende şansımı devlette deniycem orda da bir kaç dr açığa alınmıs heyet raporu vermeye korkuyolar
5 günlük alamasamda 10 gün 10 gün alarak evde yatabilrim sonrada izin alırım bişey yaparım peki böyle durumda yolculuk yasakmı ilçede dr yok merkezede 1.5 saatçok korkuyorum kan pıhtılaşması testi yapılmadı rahmin septumlu olduğu için dediler bilemiyorum
Ben de de septum vardi, ben once ameliyat olup septumu aldirmayi tercih ettim
Sen dusunmuyor musun septumu aldirmayi
tokatin bir ilcesinde tokatta rapor bile vermedi dr lar allahimdan bulsunlar bende memlekete geldim annemin yanina esim tokatta ondan ayri kalmaz zaten uzuyo burdada ozel hastaneden aldim raporu ben istemedim 2 seferdir kendi verdi ama bir daha veremeyecegini soyledi durumu anlattimm merkeze 1.5 saat ben nasil herhafta giderim kntrle dedim yolculuk yasak gidemezsin dedi boynunu buktu icim aciyor hem risklisin diyo hem rapor vermiyo devletteki bir dr ozel bir durumun var rapor konusunda yardimci olmaya calisirim dedi yani yardimci olmaya calisacak allahim dusunmek bile istemiyorum bebegim etkilenecek diye korkuyorum ama ne yaparim ben
Benimde konuşmadığım br eltim var bayramda bişeyler konusuyolar . Konu bir kadın varmış cocuklarin düşüren bir kadın dan bahsediyor o cocuk falan doguramaz kac kere düşürdü dedi .
Benim bilmiyorlar durumumu . Allah'tan . İcime oturdu kendiside tup bebekle hamile kalmış hep
Bide gecen Bayram esimin küçük kardeşinin karısı hamile sanki normal yolla hamile kalmış gibi ay bende Bitane yapicam bana laf atıyor herkes doğuruyor bende yapicam diye simariklik yapıyor . Allahım dedim bu konuda kimsenin yanında boynumuzu bükme yarabbim dedim ama yutkunmaktan boğazım günlerce ağrıdı ve birde bilseler varya off offf
Sinir oluyorum o konusanlara destek olmalari gerekirken insan oylelerinin yaninda kendini cok kotu hissediyor birde hamileyken o simarik tiplerden nefret ediyorum benimle ayni zamanda bir arkadas vardi benim bebegim 2 ay ondeydi ben 7 aylik olacaktim simdi gecen esimin israri uzerine gorustuk biliyorlar benim olayi sen agirligini bilsene esi diyor yeme artik benmi yiyorum oglun yiyor diyor simarik simarik nasil canim sikildi anlatamam
son kaybımda dikişe rağmen......doktor baktı dediki bu dikiş tutmadı karından yarııp atılan dikişler var ondan attıracaksın dedi...ve dediki..rahim ağzın çok geniş NERDEYSE KAFAM KADAR....bu kadar genişleyebilirmi bi rahim ağzı yaaaa
Canım özlettin kendini. uğrasaydın bana ya, dertleşirdik...
ben de hatayı sevmiyorum hala kendimi bu şehirden her an gidecek gibi hissediyorum beni bu şehirden koparmayan tek bir yer olacak malesef(
ailen de hassas ne güzel...
yaparsın sen canımmmmm...
he ya duyaydın nerede?
insallah arkadasım
seninde yazılarını okudum Allah sabırlar versin insallah
teşekkür ederim canım..
ben inanıyorum olacak..yeniden hamile kalıp saglıcakla yavrumu kucagıma alacagım
merhaba sofika
Amin canim sonu guzel olsunda bu sikintilarda gecer insallah
gunaydin kizlar ..
ohhh ne guzel keyifler yerinde inanin cok mutlu oluyorum keyifler yerinde olunca :)
ragrete cnm bende bi ara dusundum pasayla bi akraba baglari varmi diye ama ankaralilar genelde boyle konusuyorlar aliskinim yani:)
senin meleklerden arada bana da yolla da su kasilmalarim olmasin :)
asos cnm gecmis olsun aramiza hos geldin burda yanlislarimizi duzelttik insallah sende faydalanirsin bu bebegini rabbim sana bagislasin insallah..
chnb cim cnm tekrardan tesekkurler kizimin ilk hediyesine bakip bakip yattim bide dogarsa hic uyuyamam herhalde mutluluktan :))))
umudum cnm uzuluyorsun seni cok iyi anliyorum gercekten zaman hem dert hem derman ben uc yil ara verdim cesaretim yoktu bi tatil iyi gelir gercekten cik gez cnm nasil davranmak istiyorsan oyle davran :)
senin icin rabbimden sabir diliyecem :))))
mery cnm kardesim hos geldim cnm seninde acin taze cnm insallah bu gunlerde gecer ben inaniyorum bu topikteki tum anneler bi gun evlatlarini bagrina basicaklar ben cani gonulden inaniyorum ..
ismini sayamadigim diger kardeslerim hepinizi seviyorum :)
heppy kelebek cnm nasilsin sana bi sorum var sen nidilati gunde kac kez ve kac mg kullaniyorsun cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?