- Konu Sahibi hidennisko
-
- #39.161
sanırım hidenisko yazmıştı doğum öncesi dönemde ücretsiz izne ayrılabilmek için 10-12 yıllık(tam hatırlamıyorum) memur olman gerekiyormuş
ben 7 yıllık öğretmenim ücretsiz izne ayrılma şansım yok öyleyse...
umarım rapor konusunda sıkıntı yaşamayız.Benim doktor tamamen özel sgk ile anlaşması yok.ondan alamıyorum daha öce devlet hastanesinden aldım o sıradada doktor ultrasonla baktı ve içerde kanaman var riski yatman lazım demişti dikişte olunca hemen verdi.şimdi gene aynı doktora randevu alıcak mhrs'den inşallah bir sıkıntı olmaz...Allah hepimize yardım etsin.
sonuçta keyfimizden yatmıyoruz.32 yadar idare etsinler biziiiiiii....
ayni durumdayiz rapor konusunda hem yat kalkma diyo yolculuk yapma diyo banada hemde rapor veremem diyor ve her defasinda 1.5 saatlik yola gidecegimi bile bile hayir anlamadigim babalarinin kesesi icinmi calisiyoruz onlara zarari ne anlamiyorum haksiz vermiyolar cunku haklarinda mahkeme bile olsa her dr hak verir normal gebe degilizki
Eski yönetmeliğe göre 10 yılın dolduktan sonra ücretsiz izin alabiliyordun. Ama o yönetmelik de değişti sanırım ama yılın kaç olduğunu hatırlamıyorum. (Sanki 5 yıla indi gibi geliyor ama araştırmak lazım emin değilim). Önceki hamileliğimde rapor konusunda sıkıntı yaşadığım için bu kez sgk anlaşması olan bir hastaneyi tercih ettim. Doktorum da hiç riske girmeden hemen rapor veriyor.Keşke sen de tatilde doktora gidip raporunu uzatsaydın. Çünkü benim raporlarda rapor bitimi kontrole gelecek ibaresi var ve tatil gününe gelip de kontrole gitmezsen sana iyileşmiş muamelesi yapabiliyor ve rapor hakkın sil baştan başlıyor diye biliyorum. Umarım senin raporunda sıkıntı çıkmaz. Bu arada artık alınan raporlar okulda kalıyor ilçe meb e gitmiyor.
Son bir şey daha doğum sonrası ücretsiz izin hakkı eskiden 1 yıl iken şu an 2 yıl. Keşke bu süreyi ücretliye çıkarsalar
Eski yönetmeliğe göre 10 yılın dolduktan sonra ücretsiz izin alabiliyordun. Ama o yönetmelik de değişti sanırım ama yılın kaç olduğunu hatırlamıyorum. (Sanki 5 yıla indi gibi geliyor ama araştırmak lazım emin değilim). Önceki hamileliğimde rapor konusunda sıkıntı yaşadığım için bu kez sgk anlaşması olan bir hastaneyi tercih ettim. Doktorum da hiç riske girmeden hemen rapor veriyor.Keşke sen de tatilde doktora gidip raporunu uzatsaydın. Çünkü benim raporlarda rapor bitimi kontrole gelecek ibaresi var ve tatil gününe gelip de kontrole gitmezsen sana iyileşmiş muamelesi yapabiliyor ve rapor hakkın sil baştan başlıyor diye biliyorum. Umarım senin raporunda sıkıntı çıkmaz. Bu arada artık alınan raporlar okulda kalıyor ilçe meb e gitmiyor.
Son bir şey daha doğum sonrası ücretsiz izin hakkı eskiden 1 yıl iken şu an 2 yıl. Keşke bu süreyi ücretliye çıkarsalar
Arkadaşlar! ben sirkeli su değil de sebamedin genital bölge temizleyicisini kullanıyorum. Hangisini tercih etmek gerek acaba? Sirkeli su doğal fakat sebamed de genital bölgenin pH ını koruyor.
Arkadaşlar! ben sirkeli su değil de sebamedin genital bölge temizleyicisini kullanıyorum. Hangisini tercih etmek gerek acaba? Sirkeli su doğal fakat sebamed de genital bölgenin pH ını koruyor.
Ayy tam dayaklik laf etmis, ben olsa kesin bir laf soylerdimkızlar benim de heyet raporum bitti şuan şubat tatilinde olduğumuz için rahatım ama pzt.raporum yenilenmeli çünkü okullar açılıyor.Allahım inşallah sıkıntı yaşamadan raporumu yeniletebilirim.dün müdürüm aradı pazartesi geliyorsun dimi raporun bitti dedi bende gelemem yenileticem raporu inş. dedim sonra dangalak müdürüm aynen şöyle dedi "yattığına deyse bari bu seferde düşürüp gelme çok kızarım..." sözün bittiği yer sanırım ne diyeceğimi bilemedim sanki benim elimdemi ben elimden geleni yapıyorum takdir Allahın diyebilmişim ancak.sanki küçük çocuk azarlıyor bakkla gönderirsin tembih edersin ya elindeki parayı düşürme sıkı sıkı tut dersin o aklıma geldi.çok zoruma gitti aslında ama eskisi gibi koymuyor insanların anlayışsızlığı bir olgunluk geldi üstüme:) kim olursa olsun en yakının bile seni anlamaz anca bu acıyı yaşayan bilir.evladının geleceği günü sabırsızlıkla beklerken birden kolları boş kalan bilir çoğu insan hangi hafta olusa olsun düşen bebeği evlattan saymıyor.aman oldu bitti takılma artık diyor.iyide ben evladımı hissediyordum,hareketlerini hissediyordum,her uzvunu gördüm 20 hafta onunla yattım onunla kalktım hayaller kurdum...
Rabbimin takdiri buymuş dilerim Allahtan birdaha hiçbirimiz evlat acısı yaşamayız.hayallerimiz gerçek olur evimiz bıcırıklarımızla şenlenir...
Hayatta herşeyin iyi veya kötü bir karşılığı olduğuna inanıyorum.Rabbim çektiğimiz acıları üzüntüleri boşa çıkarmayacak karşılığında güzel Allahım çok güzel şeyler yaşatacak
Çoook teşekkür ederim iyi dilekleriniz ve doğumgünü mesajlarınız için Aslanda çok rahatım yani her ay negatif sonuca alışık olduğum için eğer hamileysem süpriz olacak Sahbamus canım tüp bebek bana 6,5 milyona patladı.Çocukken annemden hep bebek isterdim doğumgünlerimde ben doğuştan anneydim aslında hep bebeğimin olduğunu hayal ettim 3 yaşından beri şimdiki doğumgünümde eşim bana en pahalı ve en değerli bebeği aldı sağolsun HEDİYE ALMA ÇOK masraf yaptık dedim
Hepinizi çoook öpüyorum son 3 gün da da da daaam :)
kizlar ya nidilar veya pre-par kullananlar kac mg kullaniyorsunuz ..
merhebalar konunuzu yeni katildim bende 20. haftada temuz ayinda bebegimi kaybettim tabi fark edilemyen servikal yetmezlikden öyle dediler simdi 10 haftali hamileyim ve almanyada yasiyorum dr 13 veya 14 haftada serklaj dedi yarin hastanede dr görüsmemiz var hayirlisiyla ama simdi beni evham sardi sarklaj nasil bir islem neler yasaniyor sonrasinda neler yasaniyor yardimci olursaniz sevinirim almanyada sertklajdan sonra 3 veya 4 gün gözlemde tutmak icin hastane tutuyorlarmis trde nasil neler yasaniyor anlatirmisiniz bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?