- 27 Mart 2008
- 2.721
- 42
- 358
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #39.201
Benim bu 4. Gebeliğim ..1. Normal gebelik 26+5 dogum yaptım bı gün yaşadı sonra kaybettik.ikinciye 4 yıl kalamadım tüp bebek yaptık rahime dikiş atıldı hep yattım onuda enfeksiyondan suyu boşaldı 20 haftalık .3. Gebeliğim benim için mucize kendiliğinden oldu ondada çok sorun yasadım dikiş atıldı 7 saat kanamam durmadı ikinci ameliyata alındım.seker tansiyon ,fenye kısalığı,kafa büyüklüğü bide üstüne amniyotik bant derken 36 haftada yüksek tansiyondan dolayı erken sezaryan oldu 1 hafta küvezde kaldı kucağıma aldım.kızım suan 11 aylığın icinde ve yine hamile kaldığımı öğrendim.suan 19+ 4 hamileyim serklaja yine var ama bu sefer yaramıyorum kızımdan dolayı onunla ilgileniyorum.sadece Allah'tan hayırlısı diliyorum.Allah olmayan herkese versin hamilelere sagliklisiyla kucaklarına almayı nasip etsin...
Gurbetçi ben ilk hamileliğimde 27.haftadan 36. haftaya kadar kullandım nidilat günde 8 adet alıyordum.. Günde en fazla 6 tane alınabiliyor yazıyordu prepesektöründe..
Ben demir, elevit ve proluton dısında birşey kullanmadım bu hamieliğimde.. he bir de gynfor vajinal fitil kullanıyorum 3 günde 1. enfeksiyon olmaması için.. bunun dışında serklaj sonrası bile hiç bir şey kullanmadım. herkes antibiyotik kullanmış. Sirkeli su da kullanmadım şimdiye kadar..
Bu arada dün akşam tartıldım 4 kilo almışım kızlar.. sanırım 6 kilo daha alır bitiririm bu hamileliği diye düşünüyorum :))
kizlar ya nidilar veya pre-par kullananlar kac mg kullaniyorsunuz ..
Merhaba kızlar
Facebooktan beni merak ettiğinizi öğrendim
Günlerim çok zor geçiyor,sabah akşam doğumhaneye yolluyorlar,bazen sancım olmaasa da zorla tutuyorlar,ikidir direniyorum gitmiyorum,buradan başka bir hastaneye de geçemiyorum,magnezyumu kestikleri an doğum başlarmış,zaten magnezyuma rağmen kasılmalarım oluyor,hastsnede daha doğrusu şuanda izmirde küvez sorunu olduğu için de bebeği almak istemiyorar ancak her gün dokuz doğurtuyorlar,doktorum her fırsatta tersleyip moralimi bozup ağlatıyor,kimseyle konuşacak durumda değilim,lütfen kimse darılmasın,sadece günüm dolup doğum yapabilmeyi diliyorum,buradakiler kullandığım insülin pompası hakkında bilgilerti yok o yüzden sezeryan esnasdında ne yapacaklarını bilmiyorum üstelik açıklama da yapmıyorlar,endokrin uzmanımla görüşüyorum sezeryan tarihi belli olursa gelecek,inşallah acil birşey olmaz da apar topar almazlarbizi,çünkü en ufak bir problemi bekliyoruz her an alabiliriz diyorlar inşallah öyle olmaz,dualarınızı esirgemeyin çok ihtiyacım var
Paşam da tam uyuyabildiğim bir an da aradın sen de kusura bakma konuşabilecek bir psikolojide derğilim
Merhaba kızlar
Günlerim çok zor geçiyor,sabah akşam doğumhaneye yolluyorlar,bazen sancım olmaasa da zorla tutuyorlar,ikidir direniyorum gitmiyorum,buradan başka bir hastaneye de geçemiyorum,magnezyumu kestikleri an doğum başlarmış,zaten magnezyuma rağmen kasılmalarım oluyor,hastsnede daha doğrusu şuanda izmirde küvez sorunu olduğu için de bebeği almak istemiyorar ancak her gün dokuz doğurtuyorlar,doktorum her fırsatta tersleyip moralimi bozup ağlatıyor,kimseyle konuşacak durumda değilim,lütfen kimse darılmasın,sadece günüm dolup doğum yapabilmeyi diliyorum,buradakiler kullandığım insülin pompası hakkında bilgilerti yok o yüzden sezeryan esnasdında ne yapacaklarını bilmiyorum üstelik açıklama da yapmıyorlar,endokrin uzmanımla görüşüyorum sezeryan tarihi belli olursa gelecek,inşallah acil birşey olmaz da apar topar almazlarbizi,çünkü en ufak bir problemi bekliyoruz her an alabiliriz diyorlar inşallah öyle olmaz,dualarınızı esirgemeyin çok ihtiyacım var
Paşam da tam uyuyabildiğim bir an da aradın sen de kusura bakma konuşabilecek bir psikolojide derğilim
koca göbuslü pasam utandi elleriyle yuzunu kapadi
hersey cok guzel dedi bebek kendine yer
acabiliyormus cok sukur nereye kadar acabilir
bilmiyoruz dedi septumda var kalp seklide sadece asagilara itmiz bebek septumun acik olan yerinede girmis..rahim agzi uzunkugu 3.55 vajinnal olcmedigim icin eksik cikabilir ama guzel dedi sonra 25. haftada ciger
gelistirici igne yapacakmisiz unutturma sakin
dedi sonraaaa raporu sordum yatman lazim
sonunna kadar ama hastane karsi geldi dedi
bende dedimki giderim bashekime bide ben
konusuyum bakiyim dedim oda dur bir dahaki
geldigine konusuruz simdiden kafana takma
dedi... sonraaaa igneye haftada 2 devam dedi
kanla idrar testi verdik ogleen sonu alcaz
sonuclarinida alinca yazarim iste boyle teyzeleri
rabbime cok sukuuuurrrrr... bide bana nidilat vercekmisiniz dedim oda 28. haftadan sonra kasilmalarin olursa dedi.. oyle iste rabbime binlerce kez sukurler olsun
gözün aydın canım doktordan mutlu gelmene çok sevindim inşallah sorunsuz bi şekilde 38-40. da olursunkoca göbuslü pasam utandi elleriyle yuzunu kapadi
bilmiyoruz dedi septumda var kalp seklide sadece asagilara itmiz bebek septumun acik olan yerinede girmis..rahim agzi uzunkugu 3.55 vajinnal olcmedigim icin eksik cikabilir ama guzel dedi sonra 25. haftada ciger
rabbime cok sukuuuurrrrr... bide bana nidilat vercekmisiniz dedim oda 28. haftadan sonra kasilmalarin olursa dedi.. oyle iste rabbime binlerce kez sukurler olsun
kizlar ya nidilar veya pre-par kullananlar kac mg kullaniyorsunuz ..
Cnm ben sebamed kullandim, baska markalarinda kullandim amamne zaman kullansam kasinti oldu
Dogumdan sonra da hastanede sebamed verdiler ama gene kasinti oldu,
Kontrole ittigim dr bazilarinda bu tarz temizleyicilerin kasinti yaptigini soyledi, kullanma dedi
Bence sirkeli su daha dogal
Ayy tam dayaklik laf etmis, ben olsa kesin bir laf soylerdim
Hiiicc duramam bu durmlarda,
İnsallah canim dilekerin kabul olur
Benim bu 4. Gebeliğim ..1. Normal gebelik 26+5 dogum yaptım bı gün yaşadı sonra kaybettik.ikinciye 4 yıl kalamadım tüp bebek yaptık rahime dikiş atıldı hep yattım onuda enfeksiyondan suyu boşaldı 20 haftalık .3. Gebeliğim benim için mucize kendiliğinden oldu ondada çok sorun yasadım dikiş atıldı 7 saat kanamam durmadı ikinci ameliyata alındım.seker tansiyon ,fenye kısalığı,kafa büyüklüğü bide üstüne amniyotik bant derken 36 haftada yüksek tansiyondan dolayı erken sezaryan oldu 1 hafta küvezde kaldı kucağıma aldım.kızım suan 11 aylığın icinde ve yine hamile kaldığımı öğrendim.suan 19+ 4 hamileyim serklaja yine var ama bu sefer yaramıyorum kızımdan dolayı onunla ilgileniyorum.sadece Allah'tan hayırlısı diliyorum.Allah olmayan herkese versin hamilelere sagliklisiyla kucaklarına almayı nasip etsin...
pares cnm hos geldin kaybettigin bebeklerin icin cok uzgunum neyseki kizini saglicakla kucagina almissin kizin ucuncu hamileligin sanirim ondada cok sorun yasamissin yasadigin sorunlari detaylica anlatirmisin terimleri ilk defa duyuyorum senin icinde sakincasi yoksa tabi..
bu bebegini de sorunsuzca kucagina alirsin insallah ..
bilmiyoruz dedi septumda var kalp seklide sadece asagilara itmiz bebek septumun acik olan yerinede girmis..rahim agzi uzunkugu 3.55 vajinnal olcmedigim icin eksik cikabilir ama guzel dedi sonra 25. Haftada ciger
dedi... Sonraaaa igneye haftada 2 devam dedi
rabbime cok sukuuuurrrrr... Bide bana nidilat vercekmisiniz dedim oda 28. Haftadan sonra kasilmalarin olursa dedi.. Oyle iste rabbime binlerce kez sukurler olsun
Canım o,ünsüz hisbisey yok hastaneden dolayı canin sikkin sanırım,bebegin bu haftadan sonra kuveze gircegni sanmıyorum icini rahat tutu kolay bı dogum olur insallahMerhaba kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?