Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

öncelikle kaybettiğin bebekler için geçmiş olsun

kucağına aldığın bebeğinede sağlıklı hayırlı uzun ömürler diliyorum

enfeksıyon için kullandığın ilaç varmıydı yada ne yapıldı

Serklajdan sonra her üç günde bir mi kullanıyorsun bu fitili?Zararı yokmuki acaba?Doktorunmu söyledi bunu?

pares cnm hos geldin kaybettigin bebeklerin icin cok uzgunum neyseki kizini saglicakla kucagina almissin kizin ucuncu hamileligin sanirim ondada cok sorun yasamissin yasadigin sorunlari detaylica anlatirmisin terimleri ilk defa duyuyorum senin icinde sakincasi yoksa tabi..
bu bebegini de sorunsuzca kucagina alirsin insallah ..

kizlar ya nidilar veya pre-par kullananlar kac mg kullaniyorsunuz ..

canım daha önce yazmıştım ama görmemiş olabilirsin ben şuanda 8 saatte bir başladı doktorum ama günde 2 kez kullanıyorum kasılmaların sıklaştıgında dozu arttır dedi.önceki hamileliğimde ben kanama ve dogum başlangıcıyla gittigim için 3 saatte bir 2 tane alıyordum yani günde 16 tane.bunda kasılmalarım baya rahatladı hemen hemen yok gibi 34. haftada keseriz daha sonra seyrine bakarız dedi.nidilat 34 e kadar kullanılıyomuş çok gerek kalmadıkça 10 mg kullanıyorum

canım haftan çok iyi o yüğzden hiç sıkıntı etme Allahım hayırlı günde sağ salim ikinizide kavuşturacak inşallah biliyorum çok zor ama biraz daha sakin olmaya çalış bak ben kızımı 34 te dogum yaptım ama hiç kuvez ihtiyacı olmadı hiç sıkıntı yaşamadık bebek açısından.inşallah herşey güzel olacak ve bebeğini kucagına aldıgında her şeyi unutacaksın

koca göbuslü pasam utandi elleriyle yuzunu kapadi
hersey cok guzel dedi bebek kendine yer
acabiliyormus cok sukur nereye kadar acabilir
bilmiyoruz dedi septumda var kalp seklide sadece asagilara itmiz bebek septumun acik olan yerinede girmis..rahim agzi uzunkugu 3.55 vajinnal olcmedigim icin eksik cikabilir ama guzel dedi sonra 25. haftada ciger
gelistirici igne yapacakmisiz unutturma sakin
dedi sonraaaa raporu sordum yatman lazim
sonunna kadar ama hastane karsi geldi dedi
bende dedimki giderim bashekime bide ben
konusuyum bakiyim dedim oda dur bir dahaki
geldigine konusuruz simdiden kafana takma
dedi... sonraaaa igneye haftada 2 devam dedi
kanla idrar testi verdik ogleen sonu alcaz
sonuclarinida alinca yazarim iste boyle teyzeleri
rabbime cok sukuuuurrrrr... bide bana nidilat vercekmisiniz dedim oda 28. haftadan sonra kasilmalarin olursa dedi.. oyle iste rabbime binlerce kez sukurler olsun

canım haftan gayet iyi inşallah sıkıntılı günlerin geççecek..az kaldı birtaz daha dayan..
allah yar ve yardımcın olsun inşallah
Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin...

gözün aydın canım..
inşallah allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..
36-38 li haftaları görürsün inşallah

gözün aydın canım doktordan mutlu gelmene çok sevindim inşallah sorunsuz bi şekilde 38-40. da olursun

müdürümüz çok patavatsızdır hiç olmadık yerde hiç olmadık bişey söyleyiverir,zamanında şişirme puanlarla biyerlere gelen şişirme müdürlerden hemde merkez okuluz çok yazık...
ilk zamanlar herdediğine karşılık veriyordum kaçkez kavga ettik aylarca yüzüne bakmadığım konuşmadığım bile oldu.120 kişinin önünde kurul toplantısında özür bile dilettim bana hep sen en küçüklerisin ama en cadılarısın der.ama bu kez kalakalmışım ...

kayıplarından dolayı başın sağolsun Allah bir daha evlat acısı göstermesin inş.
Allah kucağındaki bebeğine hayırlı uzun ömür versin.karnındaki de zamanlı gelsin ve sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsun inş. :)

Evet canim 3.gebelik femur kısalığı haftasına göre 3 hafta kısa bacak boyu down sendrom riski.kafa büyüklüğü 4 hafta ileri oda down sendromu .amniyotik bant kese icinde oluşuyor Allah korudun olusurken nereye dolansa orası engelli oluyo boyna dolanırsa olusurken bebeği boğuyor koa sarılırsa kangren yapıp kolu koparıyor.bunların akabine bide gebelik tansiyonu ve seker.tabi sonu da doguma karar verildi bende nasıl bişeyle karşılaşacağımı bekliyordum.dünyalar tatlısı kızım oldu.36 haftalık 3110 gr 46 cm.şimdi 10 kilo 74 cm.arayı kapattık .kafada ana rahimde şekil bozukluğu olmuş banttan dolayı sürekli aynı pozisyonda kalmıştı ama kafamızda akranlariyla aynı sıkıntımız yok çok şükür

canım güzel haberlerle gelmişsin maşallah size
senin kasılmaların oluyor mu veya ağrı,sancı? iğne proluton mu? neden 2 ye çıkardı acaba
benim dr iğneyi kesti progestan 200mg verdi 6 saatte bir.ama iğne daha iyiydi sanki:26:

ay hadi gözünaydın...septum itermi bebeği ilerleyen haftalarda diye sorsaydın?

septum simdilik itmis ama daha nereye kadar iter bekleyim beraber gorucez dedi

pruluton u 10 haftadan itibaren hep haftada 2 vurunuyorum 500 mg aynen devam

bikere yani pazar gunu vajinamda kasilma oldu sonrada lekelenmem dr korktu once ama onada septumun pubisin ustune inmis bir kismi varmis sıkısmis koseye agri yapar kasilma yapar dedi ama yine olursa soyliycem tekrar

bu arada iyi dilekleriniz icin tekrar cok tesekkur ediyorum

rapor konusunda da acik kapi birakti icim rahatladi

Canım o,ünsüz hisbisey yok hastaneden dolayı canin sikkin sanırım,bebegin bu haftadan sonra kuveze gircegni sanmıyorum icini rahat tutu kolay bı dogum olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…