Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

raporun kontrol tariihinde kontrole gitmen gerekir..bence ihmal etme daha fazla.. rapor arasında boşluğun olur yeniden başlar raporun.

aynen öyle.. 20 günden sonra heyet raporu olması gerekiyor..

guzel cevaplarla gelirsiniz inşallah

Merhaba kızlar
Facebooktan beni merak ettiğinizi öğrendim
Günlerim çok zor geçiyor,sabah akşam doğumhaneye yolluyorlar,bazen sancım olmaasa da zorla tutuyorlar,ikidir direniyorum gitmiyorum,buradan başka bir hastaneye de geçemiyorum,magnezyumu kestikleri an doğum başlarmış,zaten magnezyuma rağmen kasılmalarım oluyor,hastsnede daha doğrusu şuanda izmirde küvez sorunu olduğu için de bebeği almak istemiyorar ancak her gün dokuz doğurtuyorlar,doktorum her fırsatta tersleyip moralimi bozup ağlatıyor,kimseyle konuşacak durumda değilim,lütfen kimse darılmasın,sadece günüm dolup doğum yapabilmeyi diliyorum,buradakiler kullandığım insülin pompası hakkında bilgilerti yok o yüzden sezeryan esnasdında ne yapacaklarını bilmiyorum üstelik açıklama da yapmıyorlar,endokrin uzmanımla görüşüyorum sezeryan tarihi belli olursa gelecek,inşallah acil birşey olmaz da apar topar almazlarbizi,çünkü en ufak bir problemi bekliyoruz her an alabiliriz diyorlar inşallah öyle olmaz,dualarınızı esirgemeyin çok ihtiyacım var

Paşam da tam uyuyabildiğim bir an da aradın sen de kusura bakma konuşabilecek bir psikolojide derğilim

4 yıl önce bu saatlerde oğluma hamileliğimin 35+6 gününde hastaneye yatmıştım ve sancımın gelmesini bekliyordum.. 07 Şubat 2009 sabah 04:51 de aldım oğlumu kollarıma..
Oğlumda evde yatmaya başladığım haftada şu anda olduğum gibi 26. haftaydı.. Yaklaşık 10 hafta yattım ve oğlumu 36.haftada kollarıma alabildim..
İnşallah kızımda karnımda 36. haftaları gördükten sonra gelir.. sağlıcakla..

ayyy ne güzel bir haber başka arkadaşlardan beklerken doğum haberini melek atağa geçmiş. Allah analı babalı büyütsün.

213.sayfaya gittim.. nostalji oldu biraz.. o dönemde birbirimize çok destek olduk..çok güzel haberler aldık.. şimdi de güzel haberler alıyoruz ve almaya devam edeceğiz...

bir 3000 sayfa sonra da gelip bugün yazdıklarımı okur muyum? :))) 3. yapaar mıyım :))))

az çok tehlikeli dönemleri atlattın... moralini yüksek tutman çok önemli.. dualarımız seninle

Bence kiz 40 lari bile gorecek
İsim karar vermedinizmi hala

Canim artik uzulme lutfen, hersey guzel olacak, haftan gayet iyi bence, birde nacizane bir oneri , magnezyumu agizdan alsan hastane degistirirken?

Rabbim yardimcin olsun
Insallah bir dahaki haberin yavruma kavustum olurda seviniriz
Dualarim seninle

duyaydin cnn haftan gayet iyi icin rahat olsun dugmak istemiyor demek pasamiz ..rabbim yar vi yardimcin olsun tez zamanda kurtarsin seni cnm..
melek 81 cnm kortizonlu ne demek kotu biseymi..

melek81 arkadasimiz dogum yapmis sanirim rabbim evladiyla birlikte hayirli uzun omurler nasip ettsin

melek arkadasim yanlis anlamisim o ilk bebeginmi sanirim simdi 26 haftaliksin rabbbim zamaninda saglikli olarak dunyaya getirmeyi nasip etsin insallah

duyaydin arkadasimizin gebelik haftasini telden girdigim icin goremiyorum ama rabbim hayirlisiyla saglikli sihhatli birsekilde evladina kavustursun insallah

benimde son 2 saatim dr kntrl u icin insallah hayirli haberlerle gelebilirim

Son düzenleme:
cnm belkide bu yazıyı okumaya bile mecalın yoktur

iinan üç günden berı her an aklımdasın dualarımdasın

herşey hayırlısıyla güzel olacak

günaydıııııııınnnnnnnnnnnnnnn

dün misafir vardı gece 1.30 da gittiler gece okudum yazamadım.

beni de aradılar okuldan rapor bitti gelecek misiniz diye dün epey kişiyi aramışlar demek...

Benim bu 4. Gebeliğim ..1. Normal gebelik 26+5 dogum yaptım bı gün yaşadı sonra kaybettik.ikinciye 4 yıl kalamadım tüp bebek yaptık rahime dikiş atıldı hep yattım onuda enfeksiyondan suyu boşaldı 20 haftalık .3. Gebeliğim benim için mucize kendiliğinden oldu ondada çok sorun yasadım dikiş atıldı 7 saat kanamam durmadı ikinci ameliyata alındım.seker tansiyon ,fenye kısalığı,kafa büyüklüğü bide üstüne amniyotik bant derken 36 haftada yüksek tansiyondan dolayı erken sezaryan oldu 1 hafta küvezde kaldı kucağıma aldım.kızım suan 11 aylığın icinde ve yine hamile kaldığımı öğrendim.suan 19+ 4 hamileyim serklaja yine var ama bu sefer yaramıyorum kızımdan dolayı onunla ilgileniyorum.sadece Allah'tan hayırlısı diliyorum.Allah olmayan herkese versin hamilelere sagliklisiyla kucaklarına almayı nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…