- Konu Sahibi hidennisko
-
- #39.181
birde dikkat ettim bende de rapor bitiminde kontrol gelecek yazıyor.bak şimdi panik yaptım neden gelmedin demesin tüh yaa
benim rapor 1 şubatta doldu ama nasılsa tatildeyiz diye umursamadım.Allahım inşallah problem çıkarmazlar.
Arkadaşlar benim bildiğim kadarıyla aynı doktor bir seferde 10+ 10 gün normal rapor verdikten sonra aynı doktor daha sonra heyet raporu verebiliyor. Yani önce normal daha sonra heyet raporu verebiliyor. Bunun yanısıra raporlar arasında bir gün bile boşluk bırakılmıyor yeni yönetmeliğe göre. Benim raporum cumartesi bitip, pazar gününe diğer raporun yazılması gerekiyordu. Pazar işgünü değildir diye düşünüp pazartesiye bırakmıştım. Ama rapor pazardan itibaren işleme konmuştu.
Bu arada rapor konusunda sıkıntı yaşayan arkadaş sakın raporun bitti diye işe dönmeye kalkma öncelikle senin dr. sana sahip çıkmak zorunda öncelikle kendisini ikna et. Çünkü başka doktora gidersen öncelikle normal rapor verecektir. Rapor olayını çözemesen bile ücretsiz izin al. Ben önceki bebeğimi işe başladıktan birkaç hafta sonra kaybetmiştim, sakın riske girme.
kargunesi arkadasim cuma gunu gidecektim dr a yarin sabahla degistirdim randevuyu karnim agriyo bebegi hemen cok afedersiniiz pubisin ustunde hissediyorum azicik agrrim basladi korktum yarin sorucam rabbim iizin verirse neden bikes daha rapor veremezmis yapsin bir aciklama yalniz icimde korku heyecan garip duygular var sabah ne kadar mutlu uyanmistim halbuki
ayrica dogumdan sonra kac senelik memur olursan ol 2 sene ucretsiz izin alma hakkimiz var
melek 81 cnm bende gyno lomexin fitil 3 gunde bir vede gyno trosyd dudklari icin merhem kullaniyorum insallah iyi gelir..
Ben varim
Bade var minito ve merry var
Insallah en kisa surede hamilelik haberini vericek
Bizleri unutmussun.
Insallah benimde unuttugum yoktur
Kızlar Meleğimiz sabaha karşı oğluşunu dünyaya getirdi noral doğumla kolayca !! 2720 gr 52 cm miş oğluğu herikisi de oldukça sağlıklı darısı bizlerin başına Melek kadar kolay doğumlar olsun!!
ayyy ne güzel bir haber başka arkadaşlardan beklerken doğum haberini melek atağa geçmiş. Allah analı babalı büyütsün.
:teytey:maşallah meleğin oğluşuna allah analı babalı büyütsün inşallah.bu arada nery arkadaşımızda doğum yaptımı acaba.
edanaz canım cuma yatış yapıcam demiştin.ne yaptın canım heyet alabildinmi.ben dün urfaya döndüm.3 hafta calışıp sonra inşallah bir aksilik olmassa izmire geri dönüyorum.sen nasılsın mide bulantın ne durumda güzelim.
kızlar hepinize merhaba..
ben mart annelerinden melek81in arkadaşıyım..
meleğimiz dün itibariyle suyunun gelmesiyle akşam saatlerinde hastaneye gitti.açılması az vardı.
hemen yatışı yapıldı.
sabaha karşı epiduralsiz normal doğumla 36+1 iken yani 2740 gr ağırlığında 52 cm boyunda oğlumuzu dünyaya getirdi.
oğluda kendiside çok iyi.haber vermek istedim sizinlede paylaşımını bildiğim için..
Allahım hepinizede hayırlı doğumlar nasip etsin..
çok şaşırdım yaa
melekçiğim oğluşunu hayırlısıyla almış kucağına
kilosu da hiç de söylediği kadar düşük değilmiş
hadi bakalım bayrağı nery'e devretti melek de
her geçen gün daha fazla sayıda gebiş bu rahim ağzı yetmezliğini alt ediyor ne güzel
sağolun kızlar haber verdiğiniz için
kelebek nasıl gidiyor sarılık durumu azaldı mı arttık
Merhaba kızlar
Facebooktan beni merak ettiğinizi öğrendim
Günlerim çok zor geçiyor,sabah akşam doğumhaneye yolluyorlar,bazen sancım olmaasa da zorla tutuyorlar,ikidir direniyorum gitmiyorum,buradan başka bir hastaneye de geçemiyorum,magnezyumu kestikleri an doğum başlarmış,zaten magnezyuma rağmen kasılmalarım oluyor,hastsnede daha doğrusu şuanda izmirde küvez sorunu olduğu için de bebeği almak istemiyorar ancak her gün dokuz doğurtuyorlar,doktorum her fırsatta tersleyip moralimi bozup ağlatıyor,kimseyle konuşacak durumda değilim,lütfen kimse darılmasın,sadece günüm dolup doğum yapabilmeyi diliyorum,buradakiler kullandığım insülin pompası hakkında bilgilerti yok o yüzden sezeryan esnasdında ne yapacaklarını bilmiyorum üstelik açıklama da yapmıyorlar,endokrin uzmanımla görüşüyorum sezeryan tarihi belli olursa gelecek,inşallah acil birşey olmaz da apar topar almazlarbizi,çünkü en ufak bir problemi bekliyoruz her an alabiliriz diyorlar inşallah öyle olmaz,dualarınızı esirgemeyin çok ihtiyacım var
Paşam da tam uyuyabildiğim bir an da aradın sen de kusura bakma konuşabilecek bir psikolojide derğilim
4 yıl önce bu saatlerde oğluma hamileliğimin 35+6 gününde hastaneye yatmıştım ve sancımın gelmesini bekliyordum.. 07 Şubat 2009 sabah 04:51 de aldım oğlumu kollarıma..
Oğlumda evde yatmaya başladığım haftada şu anda olduğum gibi 26. haftaydı.. Yaklaşık 10 hafta yattım ve oğlumu 36.haftada kollarıma alabildim..
İnşallah kızımda karnımda 36. haftaları gördükten sonra gelir.. sağlıcakla..
Merhaba kızlar
Günlerim çok zor geçiyor,sabah akşam doğumhaneye yolluyorlar,bazen sancım olmaasa da zorla tutuyorlar,ikidir direniyorum gitmiyorum,buradan başka bir hastaneye de geçemiyorum,magnezyumu kestikleri an doğum başlarmış,zaten magnezyuma rağmen kasılmalarım oluyor,hastsnede daha doğrusu şuanda izmirde küvez sorunu olduğu için de bebeği almak istemiyorar ancak her gün dokuz doğurtuyorlar,doktorum her fırsatta tersleyip moralimi bozup ağlatıyor,kimseyle konuşacak durumda değilim,lütfen kimse darılmasın,sadece günüm dolup doğum yapabilmeyi diliyorum,buradakiler kullandığım insülin pompası hakkında bilgilerti yok o yüzden sezeryan esnasdında ne yapacaklarını bilmiyorum üstelik açıklama da yapmıyorlar,endokrin uzmanımla görüşüyorum sezeryan tarihi belli olursa gelecek,inşallah acil birşey olmaz da apar topar almazlarbizi,çünkü en ufak bir problemi bekliyoruz her an alabiliriz diyorlar inşallah öyle olmaz,dualarınızı esirgemeyin çok ihtiyacım var
Paşam da tam uyuyabildiğim bir an da aradın sen de kusura bakma konuşabilecek bir psikolojide derğilim
6,5 bin lira tüp bebek :) Feryalcim dilinden bal damlıyor benimle gün saydınız ne mutlu bana öpüyorum topik arkadaşlarımıııı
Merhaba kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?