- Konu Sahibi hidennisko
-
- #39.221
koca göbuslü pasam utandi elleriyle yuzunu kapadi
hersey cok guzel dedi bebek kendine yer
acabiliyormus cok sukur nereye kadar acabilir
bilmiyoruz dedi septumda var kalp seklide sadece asagilara itmiz bebek septumun acik olan yerinede girmis..rahim agzi uzunkugu 3.55 vajinnal olcmedigim icin eksik cikabilir ama guzel dedi sonra 25. haftada ciger
gelistirici igne yapacakmisiz unutturma sakin
dedi sonraaaa raporu sordum yatman lazim
sonunna kadar ama hastane karsi geldi dedi
bende dedimki giderim bashekime bide ben
konusuyum bakiyim dedim oda dur bir dahaki
geldigine konusuruz simdiden kafana takma
dedi... sonraaaa igneye haftada 2 devam dedi
kanla idrar testi verdik ogleen sonu alcaz
sonuclarinida alinca yazarim iste boyle teyzeleri
rabbime cok sukuuuurrrrr... bide bana nidilat vercekmisiniz dedim oda 28. haftadan sonra kasilmalarin olursa dedi.. oyle iste rabbime binlerce kez sukurler olsun
çok sağol bilgiler için...
aaah ah doğum sonrası 2 yıl ücretsiz hayal zaten malum yaşam şartları, şu ücretli 6 ay bizede yetişse ona bile razıyım:)
Rica ederim ne demek. 6 ay doğum izni çıksa da bizi çok da etkilemez. Sonuçta herşey vaktinde olur inşallah. O zaman da yaz tatiline (doğum tarihlerimiz birbirine yakın) geliyor. Ama yine de tüm çalışan bayanlar için inşallah 6 ay izin çıkar. Ama pek de çıkacak gibi görünmüyor. Çıkacak olsaydı kaç senedir söylenti var çıkardı.
Rica ederim ne demek. 6 ay doğum izni çıksa da bizi çok da etkilemez. Sonuçta herşey vaktinde olur inşallah. O zaman da yaz tatiline (doğum tarihlerimiz birbirine yakın) geliyor. Ama yine de tüm çalışan bayanlar için inşallah 6 ay izin çıkar. Ama pek de çıkacak gibi görünmüyor. Çıkacak olsaydı kaç senedir söylenti var çıkardı.
Evet canim 3.gebelik femur kısalığı haftasına göre 3 hafta kısa bacak boyu down sendrom riski.kafa büyüklüğü 4 hafta ileri oda down sendromu .amniyotik bant kese icinde oluşuyor Allah korudun olusurken nereye dolansa orası engelli oluyo boyna dolanırsa olusurken bebeği boğuyor koa sarılırsa kangren yapıp kolu koparıyor.bunların akabine bide gebelik tansiyonu ve seker.tabi sonu da doguma karar verildi bende nasıl bişeyle karşılaşacağımı bekliyordum.dünyalar tatlısı kızım oldu.36 haftalık 3110 gr 46 cm.şimdi 10 kilo 74 cm.arayı kapattık .kafada ana rahimde şekil bozukluğu olmuş banttan dolayı sürekli aynı pozisyonda kalmıştı ama kafamızda akranlariyla aynı sıkıntımız yok çok şükür
kızlar çok fena başım ağrıyor, kız tilki uykusu uyuyor yatıp dinlenmek istiyoruummmm
koca göbuslü pasam utandi elleriyle yuzunu kapadi
hersey cok guzel dedi bebek kendine yer
acabiliyormus cok sukur nereye kadar acabilir
bilmiyoruz dedi septumda var kalp seklide sadece asagilara itmiz bebek septumun acik olan yerinede girmis..rahim agzi uzunkugu 3.55 vajinnal olcmedigim icin eksik cikabilir ama guzel dedi sonra 25. haftada ciger
gelistirici igne yapacakmisiz unutturma sakin
dedi sonraaaa raporu sordum yatman lazim
sonunna kadar ama hastane karsi geldi dedi
bende dedimki giderim bashekime bide ben
konusuyum bakiyim dedim oda dur bir dahaki
geldigine konusuruz simdiden kafana takma
dedi... sonraaaa igneye haftada 2 devam dedi
kanla idrar testi verdik ogleen sonu alcaz
sonuclarinida alinca yazarim iste boyle teyzeleri
rabbime cok sukuuuurrrrr... bide bana nidilat vercekmisiniz dedim oda 28. haftadan sonra kasilmalarin olursa dedi.. oyle iste rabbime binlerce kez sukurler olsun
Merhaba kizlarrr,
Cok sik giremiyorm bu topic oldukca yogun gecmisi okuyayim diyrm ama basa cukamadim yeni katilan arkadaslar olmus cok sansli hisediyorm kendimi iyiki tanimisim sizleri. Benden yeni haberler yok bu hafta kontrolum vardi ama arda bey hastalanmis ertelendi.. Cok endiselendim aradim neyseki grip olmus rahatladim. O olmasaydi aldiracaktik bebegi neredeyse o yuzden cok kiymetli benm icn arda bey.. En son yazimda bir arkadas sormustu hangi ilaclari kullandigimi. Haftada bir yarim doz proluton, elevit, Osteocare(calsium magnesium efa daily(balik yagi) kullaniuorum simdilik. 17. Hafta sanirim hafta olayimiz biraz karisik sata gore iki hafta ilerde oldugu icin gebelik takip haftasini degistirdi arda bey. Simdilik serklaj yok en son rahim boyu 36 mm cikmisti kisalma olirsa alttan serklaj yapariz dedi. Oglumdan yatmaya pek firsat bulamasam da yorulmamaya fazla ayakta kalmamaya calisiyorm. Sizin sayenizde ogrwnip sirkeli su yapiyorm bakalm simdilik akinti falan yok. Venden haberler bole hepibizi opiyirm
kızlar bu rapor işini konuşmuşsunuz geçen yıl benim 9-15 hafta arası sürekli kanamam varken heyet rap. vermediler. ben çok zorlandım her hafta farklı bir dev. hastanesine rapor almaya gittim bazen haftada 2 defa...
bide 2 haftada bir kendi doktoruma 2 saatlik yolla gidiyordum. yani hep ayağa kalkmak zorunda kaldım bu rapor yüzünden kanamamda durmadı.
sonra 40 günlük rapor hakkım bitti bebek düştü. bende o psikolojiyle okula başladım. işe gittim. vücudum dirençsiz kaldı. 1 senedir ağrılarım var halsizlik yorgunluk var üstümde...
şimdi yeniden düşünüyorum hamile kalır kalmaz heyeti alabilsem çok iyi olacak. bana tavsiyelerinizvar mı?
bu arada rahatsız olan tüm arkadaşlara acil şifa bebişlerinee sağlık diliyorum.
Arkadaslar hakkınızı helal edin her basım sıkıştığında size geldim .siİn yaşadıklarınızda ümitlendim , ağladım . Yarın sabah dikişe giriyorum 12+4olarak . Bu gun bir şey farkettim kendimde bu bebeğime cok bağlandım digerlerine kanamalardan dolayı bukadar tutunamamis , alışamamıştım . Belkide Rabbim cok üzülmeyim yıkılmayım diye . Arada bi mesafe bıraktı . Beni kimse anlamadı siz anladınız . Tanımasamda gormesemde hakkınız cok sizleri seviyorum . Bana bu gn yarın bol bol dua edin insallah . Bebeğimle 30lere,39 lara geliyim . Benimde bir yavrum olsun, saglikli sıhhatli iste size birkez daha ihtiyacım var . Bu sefer dualarınıza. Hoşçakalin . İnsallah hamile olanlar saglikli topac gibi yavrularına !bekleyenler de yavrularının sıkı tutunmasını nasip etsin Rabbim . Hoşlanalın Allah yar ve yardımcınız olsun
Canım ben regli günümden 2-3 gün once bıraktım ısı 40 gün rapor hakkımı 2 hafta yıllık iznimi kullandım serklaj sonrası basta doktorum rapor ayarlayamadi,sonra ben uğraştık olmadı sonra kendi doktoruma ısrar ettim beni çapaya gönderdi orda başka bı doktor verdi heyeti,aslında cok kolay ama zorlaştırıyorlar sana tavsiyem düşük riskin yoksa kanama lekelenme felan 1ay daha dikkat ederek çalışabilirsin,bizim icin tehlike 3. Aydan sonra başlıyor benim kanamam olmasaydı apar topar birakmazdim ısıkızlar bu rapor işini konuşmuşsunuz geçen yıl benim 9-15 hafta arası sürekli kanamam varken heyet rap. vermediler. ben çok zorlandım her hafta farklı bir dev. hastanesine rapor almaya gittim bazen haftada 2 defa...
bide 2 haftada bir kendi doktoruma 2 saatlik yolla gidiyordum. yani hep ayağa kalkmak zorunda kaldım bu rapor yüzünden kanamamda durmadı.
sonra 40 günlük rapor hakkım bitti bebek düştü. bende o psikolojiyle okula başladım. işe gittim. vücudum dirençsiz kaldı. 1 senedir ağrılarım var halsizlik yorgunluk var üstümde...
şimdi yeniden düşünüyorum hamile kalır kalmaz heyeti alabilsem çok iyi olacak. bana tavsiyelerinizvar mı?
bu arada rahatsız olan tüm arkadaşlara acil şifa bebişlerinee sağlık diliyorum.
Arkadaslar hakkınızı helal edin her basım sıkıştığında size geldim .siİn yaşadıklarınızda ümitlendim , ağladım . Yarın sabah dikişe giriyorum 12+4olarak . Bu gun bir şey farkettim kendimde bu bebeğime cok bağlandım digerlerine kanamalardan dolayı bukadar tutunamamis , alışamamıştım . Belkide Rabbim cok üzülmeyim yıkılmayım diye . Arada bi mesafe bıraktı . Beni kimse anlamadı siz anladınız . Tanımasamda gormesemde hakkınız cok sizleri seviyorum . Bana bu gn yarın bol bol dua edin insallah . Bebeğimle 30lere,39 lara geliyim . Benimde bir yavrum olsun, saglikli sıhhatli iste size birkez daha ihtiyacım var . Bu sefer dualarınıza. Hoşçakalin . İnsallah hamile olanlar saglikli topac gibi yavrularına !bekleyenler de yavrularının sıkı tutunmasını nasip etsin Rabbim . Hoşlanalın Allah yar ve yardımcınız olsun
Benim bu 4. Gebeliğim ..1. Normal gebelik 26+5 dogum yaptım bı gün yaşadı sonra kaybettik.ikinciye 4 yıl kalamadım tüp bebek yaptık rahime dikiş atıldı hep yattım onuda enfeksiyondan suyu boşaldı 20 haftalık .3. Gebeliğim benim için mucize kendiliğinden oldu ondada çok sorun yasadım dikiş atıldı 7 saat kanamam durmadı ikinci ameliyata alındım.seker tansiyon ,fenye kısalığı,kafa büyüklüğü bide üstüne amniyotik bant derken 36 haftada yüksek tansiyondan dolayı erken sezaryan oldu 1 hafta küvezde kaldı kucağıma aldım.kızım suan 11 aylığın icinde ve yine hamile kaldığımı öğrendim.suan 19+ 4 hamileyim serklaja yine var ama bu sefer yaramıyorum kızımdan dolayı onunla ilgileniyorum.sadece Allah'tan hayırlısı diliyorum.Allah olmayan herkese versin hamilelere sagliklisiyla kucaklarına almayı nasip etsin...
Serklajdan sonra her üç günde bir mi kullanıyorsun bu fitili?Zararı yokmuki acaba?Doktorunmu söyledi bunu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?