- Konu Sahibi hidennisko
-
- #39.241
Merhaba kızlar
Facebooktan beni merak ettiğinizi öğrendim
Günlerim çok zor geçiyor,sabah akşam doğumhaneye yolluyorlar,bazen sancım olmaasa da zorla tutuyorlar,ikidir direniyorum gitmiyorum,buradan başka bir hastaneye de geçemiyorum,magnezyumu kestikleri an doğum başlarmış,zaten magnezyuma rağmen kasılmalarım oluyor,hastsnede daha doğrusu şuanda izmirde küvez sorunu olduğu için de bebeği almak istemiyorar ancak her gün dokuz doğurtuyorlar,doktorum her fırsatta tersleyip moralimi bozup ağlatıyor,kimseyle konuşacak durumda değilim,lütfen kimse darılmasın,sadece günüm dolup doğum yapabilmeyi diliyorum,buradakiler kullandığım insülin pompası hakkında bilgilerti yok o yüzden sezeryan esnasdında ne yapacaklarını bilmiyorum üstelik açıklama da yapmıyorlar,endokrin uzmanımla görüşüyorum sezeryan tarihi belli olursa gelecek,inşallah acil birşey olmaz da apar topar almazlarbizi,çünkü en ufak bir problemi bekliyoruz her an alabiliriz diyorlar inşallah öyle olmaz,dualarınızı esirgemeyin çok ihtiyacım var
Paşam da tam uyuyabildiğim bir an da aradın sen de kusura bakma konuşabilecek bir psikolojide derğilim
Arkadaslar hakkınızı helal edin her basım sıkıştığında size geldim .siİn yaşadıklarınızda ümitlendim , ağladım . Yarın sabah dikişe giriyorum 12+4olarak . Bu gun bir şey farkettim kendimde bu bebeğime cok bağlandım digerlerine kanamalardan dolayı bukadar tutunamamis , alışamamıştım . Belkide Rabbim cok üzülmeyim yıkılmayım diye . Arada bi mesafe bıraktı . Beni kimse anlamadı siz anladınız . Tanımasamda gormesemde hakkınız cok sizleri seviyorum . Bana bu gn yarın bol bol dua edin insallah . Bebeğimle 30lere,39 lara geliyim . Benimde bir yavrum olsun, saglikli sıhhatli iste size birkez daha ihtiyacım var . Bu sefer dualarınıza. Hoşçakalin . İnsallah hamile olanlar saglikli topac gibi yavrularına !bekleyenler de yavrularının sıkı tutunmasını nasip etsin Rabbim . Hoşlanalın Allah yar ve yardımcınız olsun
Transferimin 9.günü yani dün birazcık pembe ve kahve karışımı azıcık lekelenmem oldu Allaaah adet olacam heralde dedim bugün hiçbir şey yok test günüm 9 şubat 2 gün bile sayılmaz ama ben çoook korkuyorum...
Arkadaslar hakkınızı helal edin her basım sıkıştığında size geldim .siİn yaşadıklarınızda ümitlendim , ağladım . Yarın sabah dikişe giriyorum 12+4olarak . Bu gun bir şey farkettim kendimde bu bebeğime cok bağlandım digerlerine kanamalardan dolayı bukadar tutunamamis , alışamamıştım . Belkide Rabbim cok üzülmeyim yıkılmayım diye . Arada bi mesafe bıraktı . Beni kimse anlamadı siz anladınız . Tanımasamda gormesemde hakkınız cok sizleri seviyorum . Bana bu gn yarın bol bol dua edin insallah . Bebeğimle 30lere,39 lara geliyim . Benimde bir yavrum olsun, saglikli sıhhatli iste size birkez daha ihtiyacım var . Bu sefer dualarınıza. Hoşçakalin . İnsallah hamile olanlar saglikli topac gibi yavrularına !bekleyenler de yavrularının sıkı tutunmasını nasip etsin Rabbim . Hoşlanalın Allah yar ve yardımcınız olsun[/QUOTE hadi hayırlısı bakalım Allah yardımcın olsun dualarım seninle güzel haberlerle gel emi
Transferimin 9.günü yani dün birazcık pembe ve kahve karışımı azıcık lekelenmem oldu Allaaah adet olacam heralde dedim bugün hiçbir şey yok test günüm 9 şubat 2 gün bile sayılmaz ama ben çoook korkuyorum...
kızlar ben çok kötüyüm.afedersiniz cırcır oldum tuvaletten çıkamıyorum,acayip karnım ağrıyor,nefesim daralıyor,kalbim sıkışıyor dün gecede hiç uyuyamadım en son saat4,5 du ben evde dolanırken.cumartesi kontrolüm var doktorumu da aramadım ama canım çok sıkkın.
bir terliyorum bir üşüyorum...
ne yapacağımı şaşırdım sanki bişey dokunmuş gibi ama değişik bişey yemedim dokunabilecek...
Allahım emanetini sana emanet ediyorum...
kızlar ben çok kötüyüm.afedersiniz cırcır oldum tuvaletten çıkamıyorum,acayip karnım ağrıyor,nefesim daralıyor,kalbim sıkışıyor dün gecede hiç uyuyamadım en son saat4,5 du ben evde dolanırken.cumartesi kontrolüm var doktorumu da aramadım ama canım çok sıkkın.
ne yapacağımı şaşırdım sanki bişey dokunmuş gibi ama değişik bişey yemedim dokunabilecek...
Arkadaslar hakkınızı helal edin her basım sıkıştığında size geldim .siİn yaşadıklarınızda ümitlendim , ağladım . Yarın sabah dikişe giriyorum 12+4olarak . Bu gun bir şey farkettim kendimde bu bebeğime cok bağlandım digerlerine kanamalardan dolayı bukadar tutunamamis , alışamamıştım . Belkide Rabbim cok üzülmeyim yıkılmayım diye . Arada bi mesafe bıraktı . Beni kimse anlamadı siz anladınız . Tanımasamda gormesemde hakkınız cok sizleri seviyorum . Bana bu gn yarın bol bol dua edin insallah . Bebeğimle 30lere,39 lara geliyim . Benimde bir yavrum olsun, saglikli sıhhatli iste size birkez daha ihtiyacım var . Bu sefer dualarınıza. Hoşçakalin . İnsallah hamile olanlar saglikli topac gibi yavrularına !bekleyenler de yavrularının sıkı tutunmasını nasip etsin Rabbim . Hoşlanalın Allah yar ve yardımcınız olsun
relax lütfen cnm relaxTransferimin 9.günü yani dün birazcık pembe ve kahve karışımı azıcık lekelenmem oldu Allaaah adet olacam heralde dedim bugün hiçbir şey yok test günüm 9 şubat 2 gün bile sayılmaz ama ben çoook korkuyorum...
cnm bence dr ara yada bır hastaneye gıtkızlar ben çok kötüyüm.afedersiniz cırcır oldum tuvaletten çıkamıyorum,acayip karnım ağrıyor,nefesim daralıyor,kalbim sıkışıyor dün gecede hiç uyuyamadım en son saat4,5 du ben evde dolanırken.cumartesi kontrolüm var doktorumu da aramadım ama canım çok sıkkın.
CNM inş herşey güzel olacak
40 haftalara sorunsuz geleceksın
chnb cnm daha ıyıyım bol bol su içerek atlattım hemşire hanım öyle dedı
bizimde yarın kontrolum var bakalım pıt pıtları duyacakmıyız
dualarınızda bizi hatırlarsınız inş
cok zor günler atlatmıssın pares.kayıplarına üzüldüm ama neyseki saglıkla kucaklamıssın kızını.Evet canim 3.gebelik femur kısalığı haftasına göre 3 hafta kısa bacak boyu down sendrom riski.kafa büyüklüğü 4 hafta ileri oda down sendromu .amniyotik bant kese icinde oluşuyor Allah korudun olusurken nereye dolansa orası engelli oluyo boyna dolanırsa olusurken bebeği boğuyor koa sarılırsa kangren yapıp kolu koparıyor.bunların akabine bide gebelik tansiyonu ve seker.tabi sonu da doguma karar verildi bende nasıl bişeyle karşılaşacağımı bekliyordum.dünyalar tatlısı kızım oldu.36 haftalık 3110 gr 46 cm.şimdi 10 kilo 74 cm.arayı kapattık .kafada ana rahimde şekil bozukluğu olmuş banttan dolayı sürekli aynı pozisyonda kalmıştı ama kafamızda akranlariyla aynı sıkıntımız yok çok şükür
gurbetciii canım senin genlerinde heterozigot mu homozigot mu mutasyon vardı?asos cnm guzel haberlerle gelmisin ne mutlu sana...
pares cnm gercekten sikintili gunler atlatmisin cnm cok sukur bebegin kucaginda insallah bunda oyle seyler olmaz Allahima emanet olsun cnm..
meral cvp icin tesekkurler bende devamli kullandigim ilaclar..
haftalik proluton depot..
sekiz saatte bir progestan vajinal..
gunde bir folbiol ..
gunde bir bemiks c
ferrum fort
coraspin kullaniyordum dr verdi ama icim rahat degildi aile dr aradim durumu anlattim ozgur deren risk almis dedi clexan kullan derim ama dr habersiz kullanma dedi bende habersiz tekrar basladim clexan 0,4 luk cnm..
CNM inş herşey güzel olacak
40 haftalara sorunsuz geleceksın
chnb cnm daha ıyıyım bol bol su içerek atlattım hemşire hanım öyle dedı
bizimde yarın kontrolum var bakalım pıt pıtları duyacakmıyız
dualarınızda bizi hatırlarsınız inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?