Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Canım Rabbim yar ve yardımcın olsun. Yüce mevlanın izniyle annesi o şimdi doğsa bile yoğun bakıma ihtiyaç duymayacak. Allah'a emanet ol.

Transferimin 9.günü yani dün birazcık pembe ve kahve karışımı azıcık lekelenmem oldu Allaaah adet olacam heralde dedim bugün hiçbir şey yok test günüm 9 şubat 2 gün bile sayılmaz ama ben çoook korkuyorum...

canım Allah yardımcın olsun.Rabbim seni ve bebişini korusun,onu size bağışlasın.
inşallah hep birlikte 38-39-40 ları görücez.
Rabbim herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat versin

endişelenme canım inşallah bebeğin seninle,anneciğine sıkı sıkı tutunmuştur ve 9unda kontrole gidince varlığını öğrenirsin
bazen hamileykende olabiliyor sancı ve kanama,sen moralini yüksek tut,bol bol dua et
inşallah güzel haberlerle gelirsin

kızlar ben çok kötüyüm.afedersiniz cırcır oldum tuvaletten çıkamıyorum,acayip karnım ağrıyor,nefesim daralıyor,kalbim sıkışıyor dün gecede hiç uyuyamadım en son saat4,5 du ben evde dolanırken.cumartesi kontrolüm var doktorumu da aramadım ama canım çok sıkkın.
bir terliyorum bir üşüyorum...
ne yapacağımı şaşırdım sanki bişey dokunmuş gibi ama değişik bişey yemedim dokunabilecek...
Allahım emanetini sana emanet ediyorum...

Canım gönlünü ferah tut. Rabb'ini izniyle herşey yolundadır
Benim ilk oğlumda kahverengi lekekenmem oldu bir değerlik Birdaha gelmedi ben olmadı adet olucam dedim annem yok dedi ben iki abindede öyle oldu sen hamilesin ve oğlun olacak defi. Ve deği gibide oldu canım. Sen hayra yor iyi olacak.

Canım geçmiş olsun. Gerçi Dr gidecekmişsin ama sen Yinede bi arasaydın belki rahatlatacak birşey önerir Di. Rahatlatdın bu gece. Rabbim rahatlık versin canım.

Ay canim icime ilik ilik bisiler akti :)))
Cok heyecanlandim simdi :)))

Bu aralar ishal ve kusma salgini var
Bence devam ederse kesinlikle dr git
Erken doguma sebep olabiliyor

Hersey guzel olacak, hayirli haberlerini bekliyoruzzz

relax lütfen cnm relax

inş yerleşme kanamasıdır
cnm bence dr ara yada bır hastaneye gıt

hamilelerın bağışıklık sıstemı çok hasssas olduğunu unutma

CNM inş herşey güzel olacak

40 haftalara sorunsuz geleceksın

chnb cnm daha ıyıyım bol bol su içerek atlattım hemşire hanım öyle dedı

bizimde yarın kontrolum var bakalım pıt pıtları duyacakmıyız

dualarınızda bizi hatırlarsınız inş

Insallah yarin pit pitlarida duyacaksin ve hersey yolunda gidecek

Benim sana tavsiyem serviks olcumu yaptir ve ultrason ciktisi al dr dan
Olcuyle ilgili bilgin ve 12. Haftaya geldiginde kiyaslama sansin olur

cok zor günler atlatmıssın pares.kayıplarına üzüldüm ama neyseki saglıkla kucaklamıssın kızını.

bu yavruna darısı insallah.

kızındaki serklajı yapan dr.un kimdi?kaçıncı hafta da yaptı?birde hangi sehirde oldugunu yazarsan seni listemize ekleriz.
sonra gelen arkadaslara yardımcı olur..şimdiden teşekkür ederim
gurbetciii canım senin genlerinde heterozigot mu homozigot mu mutasyon vardı?
bir doktor clexsan digeri corasprin deyince kafam karıstı?

Allah yar ve yardımcın olsun.
bize güzel haberlerle gel arkadasım bize geldiginde bilgilerini verirsen listeye eklerim sevinirim

LİSTEMİZ için artık çalısmalara basladım.

DUYAYDIN yapıyordu listemizi ama istegi üzerine ben devam ettirecegim
şimdi aramıza yeni katılan arkadaslarımızın bilgilerini istemeye basladım...

sizden ricam su ki eger benim gözümden kaçan bir sey olursa beni uyarmanız.
ayrıca eksiklerimi yeni arkadaslara sizin de sormanız..

şimdilik bilgileri alacagım ama listeye girmeden not alacagım..

çünkü istiyorumki duyaydın dogumu yapıp geldiginde kendi basarısını kendi güncellesin ve listeye böle veda etsin

sonra bayragı ben devralırımmm

Son düzenleme:

Dualarım seninle canım. Yarın kalp arışkarını da duyacaksın Allah'ın izniyle.

doktorun kim kime attıracan.....ilk defamı attıracan dikişi....

haa bu arada çok basit operasyon....hiç korkma rahat ol.....akşama hemen çıkarırlar saten.... hadi inşallah o ipler sana bebeğini getirir....:)

hepimize hayirli cumalar rabbim sevdigi, dualarini reddedemedigi kullari hatrina dualarimizi kabul etsin insallaahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…