- Konu Sahibi hidennisko
-
- #39.261
LİSTEMİZ için artık çalısmalara basladım.
DUYAYDIN yapıyordu listemizi ama istegi üzerine ben devam ettirecegim
şimdi aramıza yeni katılan arkadaslarımızın bilgilerini istemeye basladım...
sizden ricam su ki eger benim gözümden kaçan bir sey olursa beni uyarmanız.
ayrıca eksiklerimi yeni arkadaslara sizin de sormanız..
şimdilik bilgileri alacagım ama listeye girmeden not alacagım..
çünkü istiyorumki duyaydın dogumu yapıp geldiginde kendi basarısını kendi güncellesin ve listeye böle veda etsin
sonra bayragı ben devralırımmm
melek18 günlerimiz çok yakın.dogumlarımız karışıcak galiba ama bak gün farkıyla falan önceliğimi alma haaaa
Insallah yarin pit pitlarida duyacaksin ve hersey yolunda gidecek
Benim sana tavsiyem serviks olcumu yaptir ve ultrason ciktisi al dr dan
Olcuyle ilgili bilgin ve 12. Haftaya geldiginde kiyaslama sansin olur
Hayirli olsun topicimiz icin :)))
Mumucum, hadi meleginin pit pitlarini duyda yqz bize
Saftunc kaldi 1 :))))))
herkese hayirli cumalar
mery cnm benim hetereziyot uc tane hemde aynen senin gibi kafam allak bullak en sonunda dr habersiz clecana gectim butun dr kullan diyor ozgur bey kullanma diyor ona kalsa hic bisey kullanma diyecek :-D
abmaya cnm istedigin kadar sor cnm ne kusuru:)
Beta-fibrinojen ...
mthfrc677 ..
mthfra1989...
(rakam yanlis yazmissam kusura bakma )
bunlar heterezigot mutasyon cnm..
ozgur deren olmadan senin hacettepeye yatman imkansiz gibi bi sey cnm ...
ozgur deren hastanede ki dr ariyor oyle yatiyorsun ..
onun adi yetiyor cnm isin ehli tavsiye ederim kesinlikle..
sen gitsen sanada igne vermez cnm benim uc degerim heterezigot mutasyon kullanma dedi igne..
hastanede benden haberi varmi yokmu bilgim yok cnm..
ama ben bana yapilan herseyi arayip haber veriyordum..
canım tavsiyem sgk geçen özel ya da devlet hastanesinden bir dr bul geçmişini anlat heyet raporu verebilir mi konuş. hiç tanıdık dr yok mu seni yönlendirecek?
hem cemil hocanın yazdığı ilaçları da yazdırırsın o dr ye...
ben çok şanslıyım buradaki dr m kendi diyor vereyim rapor diye. ben istanbuldayken tüm raporumu o yazdı buradan. Allah razı olsun...
niye oralarda sorun yapıyorlar anlamıyorum ben...
Canım çok sağol. Bak ben bir yerde şunu okumuştum ve bana genetikçilerde aynı şeyi söyledi mthfr ler onlara göre pıhtılaşmanın en düşük seviyesiymiş. ama ikiside heterazigot olunca biraz daha risk taşıyor dediler. Özgür Deren niye iğne kullandırmıyor anlayamadım ama belki vardır bir bildiği.
Ben sorularıma yenilerini ekleyeyim :) Özgür Deren'e ayda bir mi gidiyorsun yoksa daha sık çaığırıyor mu? Birde ben arayıp hbr veriyordum ne yaptıklarını demişsin ya istediğin zaman arayabiliyor muydun? aradığında açıyor mu?
cnm risksiz haftalarda ayda bir cagiriyordu ben uc haftada bi gidiyordum cunku hematomum (bebegin kesesini yaninda kan pihtisi) vardi hemde bebegin esi ondeydi bu yuzden uc haftada bi..
ama suan yine ayda bi dedi ama benim riskli haftalarim oldugu icin iki haftada bi gelmek istedigimi soyledim tamam dedi..
ayda 350 muaynesi 15 gun icinde ikinci gidisinde para vermiyorsun biz indirim istedik 300 veriyoruz kesinlikle para goz degil..
aradiginda gunduzleri bazen aciyor bazen muaynede oldugu icin acamiyor acil bi sey oldugunda sekreteri ariyordum beni telden yonlendiriyordu aksam saatlerinde ise bazen amelyatta oluyo acamiyor ama israrla arasan aciyor..
mesajlarima hic donmedi yanliz bunu diyim..
kızlar 2 gündür çok fenayım gece gündüz uyku yok,mide bulantısı,karın ağrısı,ishal kusma,bel ağrı ...
doktorumla konuştum önerilerini yaptım ama geçmedi,şimdi hastaneye yatırıyor.banyomu yaptım hazırlandım eşimi bekliyorum lütfen dualarınızı eksik etmeyin
Allahım lütfen bebeğimi koru...
Anladım canım senin bayağı sıkıntılı başlamış inş sonu çok güzel olur senin için. Bana da muayne ücreti çok fazla geliyor ama değer diyorsan. Serklajını HRS de yapmış demiştin nekadar tutmuştu? yattın mı serklajdan sonra orada? ben hala sormaya devam ediyorum sen sorun yok dedin diye :)
kızlar 2 gündür çok fenayım gece gündüz uyku yok,mide bulantısı,karın ağrısı,ishal kusma,bel ağrı ...
doktorumla konuştum önerilerini yaptım ama geçmedi,şimdi hastaneye yatırıyor.banyomu yaptım hazırlandım eşimi bekliyorum lütfen dualarınızı eksik etmeyin
Allahım lütfen bebeğimi koru...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?