Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Maşallah canım Allah tamamına erdirsin insallah

Saftunc'un test günüydü insallah o da guzel seyler yazar buraya

gunaydinnn
iyi haftasonlari canlar..
mumucum cnm dr gezme dediyse gezme cnm ben gezdim valla ama senin tup ya belki zarari olur onu bilmiyordum cnm ozur dilerim :)
chnbcim cnm ablam :)
dun gece yatmadan bi aynadan bi seyin dudaklarina bakim dedim Allahim bu benim seyimmi dedim inanamadim mahvolmus resmen dudaklari oylece kabarciklar ustleride beyaz beyaz dr soyliyecegim ilac hic fayda etmiyor valla dogal bitkiler mi kullansam acaba ya da baska ilacmi yazdirsam artik ilac kullanmak istemiyorum biktim valla her kadin bi defa yasarmis benim ilk defa oldu cok igrenc bi sey Allahim sifasini ver ya rabbi..
keske yaninda olsaydim ben yattigim yerden ardayla ilgilenirdim sende isini yapardin cnm ben onu yerim simdi nasil seker olmustur tam sevilme zamani teyzesi onu cok cok opuyor ..
metal cnm sen nasilsin hasan basri nasil cnm emiyormu artik ..
hideniskocum badede masallah kocaman kiz olmus sarisin bi kiz egenin bebekligine cok benziyo..
diger kizlar slm olsun sizlere topik cok durgun yaaaaa :)

Sorma buyudukce de cadiligi artmaya basladi :)))
Saka bir yana saglikli olsun da

İyi haberlerle geleceginden hic kuskum yoktu
İnsallah zamaninda da kucagina alacaksin arkadasim

Saftunc merakla senden gelecek guzel haberleri bekliyorum

Ah canım çok geçmiş olsun. Dr konturolün ne zaman. Bi göstersen belki farklı bi ilaç verir. Şu sirkeli su daha da kötü yapmasın. İlaç kullandığında en azından kullanmasan. Belki ikisi birlikte ters etki yapmıştır. SerklaJ sonrası benim dış dikişlerin olduğundan çok bakımını yapamadım. Daga doğrusu elleyemedim. Sonra bendede kaşıntı ve yanma olmuştu. İzmitteki Dr mantar olmuş demişti. Dudak içlerim bembeyazdı. Bi krem ve vajinal temizlik için topikremin genital bölge temizliğini için jel verdi. Gebelik boyunca günde birkez onunla mercimek büyüklüğünde alıp su ile köpürtrrek vajinal bölgemi yıkadım. Ben sirkeli su kullanmadım. Benim tenim çik hasastır tahriş eder diye korktum. Sadece büyük abdestimi yapıştıktan sonra batikonlu su ile temizlendim.
Sende Dr Danış çanım vardır bi çaresi. Rabbim yar ve yardımcın olsun.

Hasan Basri hamd olsun iyi teyzesi. Oda biraz aksırıyor inşallah yenidoğan sonrası nezlesidir. Emme çalışması fazla yapamıyoruz. Malum yormamak gerekiyor. Verdiğinde bazen hemen kapıyor bazen uğraşıyor. Zorlayıncada ben yormayayum diye vermiyorum. Hayırlısı canım.

Son düzenleme:
Maşallah canım Allah tamamına erdirsin insallah

Saftunc'un test günüydü insallah o da guzel seyler yazar buraya

cok sukur bu guzel haberlerine,hep guzel gitsin Allah sag saglim vakitlice dunyaya getirmeyi de kısmet etsin inşallah!amin
feryal ısrarla soruyordu rahim agzı boyunu aslında ben de merak ediyordum ama doktorun soylemekten kacınmış, bence sen yine de ısrarla olctur cunku bir daha geri donuş şansın yok ve gebelik başındaki olcu senin daha sonraki kararlarında kıstas olabilir(daha en başından mı kısa yoksa sonra mı kısaldı gidişat nasıl vs). Elbette su haftalarda rahim agzıyla ilgili endişemiz yok,ama bilmek daha sonraki haftalarda bizim yararımıza olabilir

gecmiş olsun canım,saglıklı olsun saglıklı buyusun de emmese de sıkmayacaksın canını,inşallah nezle sıkıntı yapmaz,takipte tut kuzuyu Allah´ım şifa versin korusun evlatlarımızı inşallah amin!

Merra arkadaşım çok gçmiş olsun..İnşallah şimdi iyisindir..

selamlar arkadaşlar güzel bigün bizi bekliyor galiba.hava güneşli mis gibi ayyy bu arada ben 28. haftaya girdim şükür Allahıma bugünleride gördüm içim daha rahat artık gerçi bi taraftanda artık dogum korkuları basmaya başladı ama olsun.Mumudihaba arkadaşım hayırlı ugurlu olsun çok güzel haftalarıda görürsün inş.herkesi öpüyorum güzel bigün olsun

inşallah şubatın 20 sinde gidicem o zaman konuşucam bu konuyuda

Mumudihaba canım gözün aydın..İnşallah sonuna kadar böyle gitsin..Allahın izniyle her şey
çok güzel olacak..
Saftunç canım sabırsızlıkla güzel haberlerini bekliyoruz...

Mumudihaba canım gözün aydın..İnşallah sonuna kadar böyle gitsin..Allahın izniyle her şey
çok güzel olacak..
Saftunç canım sabırsızlıkla güzel haberlerini bekliyoruz...

çok çok saol cnm inş hayırlısıyla görürüz 40 lı haftaları

canım bazı ilaçların yan etkisi de olabiliyor sanırım vajinal progestan yaptı.dr ne sorarsın acaba iğne yapıp vajinali de ağızdan mı alsan bir süre...
ardam abiye kahkahalar atıyort Allah size de nasip etsin...

canım kıyamam arada hapşırma oluyor ben de korkuyorum bu hapşırmasdan.

saftuncu merak ettim...

hideniskocum ben onun cadiligini yerim :*
chnbcim ay ne tatlidir simdi teyzesi onu yer yer:)
metalcim cnm gecmis olsun insallah onemli bi sey degildir oda buyuyecek annesi sapur supur emicek ben seni bi ara ariyim o seylerin adini aliyim esim bu gun eczaneye gidecek alsin benimde dudaklarinin ici bem beyaz olmus vavinanin icinde yok sanirim sadece dudaklari..
saftunc cnm nerelerdesin...

Chnb canim bebeg guluyo demk allahm ne guzel bir duygudr kimbilr rabbm bizede yasatr insaallah
bu arada kizlr bebegnizn harektlerini tam olark nerede hissediyosunz ben gobegimin yaninda hissediyrdm simdi altnda hissediyorm bu norml mi zamanla yukari cikarms kacinci haftada yukari cikiyo

cnm kac faftaliksin bilmiyorum ama benimde hep degisken bazen gobek deligimin hizalarinda bazen kasigimda cani nerde takilmak isterse orada takiliyor sanirim 30 dan sonra yukari cikiyor ha bide benim cadi bazen dikislerime vuruyor sendede oluyomu..

çok sevindim inşallah 38-40 lı haftalarıda görürsün canım...

allahım bu sefer yüzünü güldürecek inşallahhh

cnm kac faftaliksin bilmiyorum ama benimde hep degisken bazen gobek deligimin hizalarinda bazen kasigimda cani nerde takilmak isterse orada takiliyor sanirim 30 dan sonra yukari cikiyor ha bide benim cadi bazen dikislerime vuruyor sendede oluyomu..

gurbetçiii
seninle aynı haftalardayken benim kzıımda genelde aşağılarda takılırdı..daha çok sol kasığımda tırmalayıp dururdu..bazen göbek deliği çevresinde...bi tekme atsa çıkacak derdim kendi kendime...

aslında bildiğim şu bebek yukarı çıkmıyor boyu uzadıkça yukarları tekmeliyor..şimdi neredeyse göbek deliğimin 1 karış üstünde kaburgalarıma yakın hissediyorum hareketlerini..

benim bebeğin başı aşağıda sanırım hissettiğim ayakları ve göbek çevresinde onlarda elleri kollarıı

akşam içerden nasıl itekliyor canımı acıttı sıpa bende elledim resmen hissettim kızımı..ben dıştan o içten itiştik biraz..sonra konuştum sevdim kızımı..oda durup dinledi annesini hiç tepki vermedi......

Allahınma şükürler olsun bu günümüzeee...allahım 38li haftaleıda göstersin hepimize....maşallahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…