- 27 Mart 2008
- 2.721
- 42
- 358
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #39.301
Peki rahim boyun cakmis soyledimi?
Maşallah canım Allah tamamına erdirsin insallahslm canlar dr geldık eşime pc yı kaptırınca anca bana sıra geldi
hamdü senalar olsun inş hayırlısıyla devamı gelsin pıt pıtları duyduk
uzun uzun konuştuğumuz bugün çok sevecen olan bır hal üzereydı
dr beycığımız relax olmam gerektığını 16 haftaya kadar hep vajınal muayene edeceğini
bılıyorum durum zor yüreğimiz ağzımızda gececek haftalar ama butun kozları kullanacağız dedı
proluton başladık haftada bı cronene jel gunde 1 kullanacağım aspırın fobıol 1 hıbor iki günde bıre düştuk
sıkı yatak ıstırahatı yok ama haldır huldur iş yapmakta yok
12 haftaya kadar rahım agzı boyundan korkmuyoruz dedi
bukadar hatırladıklarım
gunaydinnn
iyi haftasonlari canlar..
mumucum cnm dr gezme dediyse gezme cnm ben gezdim valla ama senin tup ya belki zarari olur onu bilmiyordum cnm ozur dilerim :)
chnbcim cnm ablam :)
dun gece yatmadan bi aynadan bi seyin dudaklarina bakim dedim Allahim bu benim seyimmi dedim inanamadim mahvolmus resmen dudaklari oylece kabarciklar ustleride beyaz beyaz dr soyliyecegim ilac hic fayda etmiyor valla dogal bitkiler mi kullansam acaba ya da baska ilacmi yazdirsam artik ilac kullanmak istemiyorum biktim valla her kadin bi defa yasarmis benim ilk defa oldu cok igrenc bi sey Allahim sifasini ver ya rabbi..
keske yaninda olsaydim ben yattigim yerden ardayla ilgilenirdim sende isini yapardin cnm ben onu yerim simdi nasil seker olmustur tam sevilme zamani teyzesi onu cok cok opuyor ..
metal cnm sen nasilsin hasan basri nasil cnm emiyormu artik ..
hideniskocum badede masallah kocaman kiz olmus sarisin bi kiz egenin bebekligine cok benziyo..
diger kizlar slm olsun sizlere topik cok durgun yaaaaa :)
slm canlar dr geldık eşime pc yı kaptırınca anca bana sıra geldi
dr beycığımız relax olmam gerektığını 16 haftaya kadar hep vajınal muayene edeceğini
bılıyorum durum zor yüreğimiz ağzımızda gececek haftalar ama butun kozları kullanacağız dedı
proluton başladık haftada bı cronene jel gunde 1 kullanacağım aspırın fobıol 1 hıbor iki günde bıre düştuk
bukadar hatırladıklarım
Ah canım çok geçmiş olsun. Dr konturolün ne zaman. Bi göstersen belki farklı bi ilaç verir. Şu sirkeli su daha da kötü yapmasın. İlaç kullandığında en azından kullanmasan. Belki ikisi birlikte ters etki yapmıştır. SerklaJ sonrası benim dış dikişlerin olduğundan çok bakımını yapamadım. Daga doğrusu elleyemedim. Sonra bendede kaşıntı ve yanma olmuştu. İzmitteki Dr mantar olmuş demişti. Dudak içlerim bembeyazdı. Bi krem ve vajinal temizlik için topikremin genital bölge temizliğini için jel verdi. Gebelik boyunca günde birkez onunla mercimek büyüklüğünde alıp su ile köpürtrrek vajinal bölgemi yıkadım. Ben sirkeli su kullanmadım. Benim tenim çik hasastır tahriş eder diye korktum. Sadece büyük abdestimi yapıştıktan sonra batikonlu su ile temizlendim.gunaydinnn
mumucum cnm dr gezme dediyse gezme cnm ben gezdim valla ama senin tup ya belki zarari olur onu bilmiyordum cnm ozur dilerim :)
dun gece yatmadan bi aynadan bi seyin dudaklarina bakim dedim Allahim bu benim seyimmi dedim inanamadim mahvolmus resmen dudaklari oylece kabarciklar ustleride beyaz beyaz dr soyliyecegim ilac hic fayda etmiyor valla dogal bitkiler mi kullansam acaba ya da baska ilacmi yazdirsam artik ilac kullanmak istemiyorum biktim valla her kadin bi defa yasarmis benim ilk defa oldu cok igrenc bi sey Allahim sifasini ver ya rabbi..
keske yaninda olsaydim ben yattigim yerden ardayla ilgilenirdim sende isini yapardin cnm ben onu yerim simdi nasil seker olmustur tam sevilme zamani teyzesi onu cok cok opuyor ..
hideniskocum badede masallah kocaman kiz olmus sarisin bi kiz egenin bebekligine cok benziyo..
Maşallah canım Allah tamamına erdirsin insallah
Saftunc'un test günüydü insallah o da guzel seyler yazar buraya
Ah canım çok geçmiş olsun. Dr konturolün ne zaman. Bi göstersen belki farklı bi ilaç verir. Şu sirkeli su daha da kötü yapmasın. İlaç kullandığında en azından kullanmasan. Belki ikisi birlikte ters etki yapmıştır. SerklaJ sonrası benim dış dikişlerin olduğundan çok bakımını yapamadım. Daga doğrusu elleyemedim. Sonra bendede kaşıntı ve yanma olmuştu. İzmitteki Dr mantar olmuş demişti. Dudak içlerim bembeyazdı. Bi krem ve vajinal temizlik için topikremin genital bölge temizliğini için jel verdi. Gebelik boyunca günde birkez onunla mercimek büyüklüğünde alıp su ile köpürtrrek vajinal bölgemi yıkadım. Ben sirkeli su kullanmadım. Benim tenim çik hasastır tahriş eder diye korktum. Sadece büyük abdestimi yapıştıktan sonra batikonlu su ile temizlendim.
Sende Dr Danış çanım vardır bi çaresi. Rabbim yar ve yardımcın olsun.
Hasan Basri hamd olsun iyi teyzesi. Oda biraz aksırıyor inşallah yenidoğan sonrası nezlesidir. Emme çalışması fazla yapamıyoruz. Malum yormamak gerekiyor. Verdiğinde bazen hemen kapıyor bazen uğraşıyor. Zorlayıncada ben yormayayum diye vermiyorum. Hayırlısı canım.
kızlar 2 gündür çok fenayım gece gündüz uyku yok,mide bulantısı,karın ağrısı,ishal kusma,bel ağrı ...
doktorumla konuştum önerilerini yaptım ama geçmedi,şimdi hastaneye yatırıyor.banyomu yaptım hazırlandım eşimi bekliyorum lütfen dualarınızı eksik etmeyin
Allahım lütfen bebeğimi koru...
Canım benim dikiside Cemil bey attı hizmet hastanesinde kadrolu doktoru olmadig icin hastane bana rapor vermedi,o zaman bende cok uğraşmıştım burayada yazmistim,en sonunda cemil bey rica ettim beni çapaya göndermişti başka bı doktora,o verdi ama devam raporunu bile Cemil bey aramadan vermemişti o doktor,sende Cemile beye rica edersin gönderir çapaya bildigim kadarıyla Cemil bey hiç bir hastanenin kadrosunda degil
Mumudihaba canım gözün aydın..İnşallah sonuna kadar böyle gitsin..Allahın izniyle her şey
çok güzel olacak..
Saftunç canım sabırsızlıkla güzel haberlerini bekliyoruz...
gunaydinnn
Ah canım çok geçmiş olsun. Dr konturolün ne zaman. Bi göstersen belki farklı bi ilaç verir. Şu sirkeli su daha da kötü yapmasın. İlaç kullandığında en azından kullanmasan. Belki ikisi birlikte ters etki yapmıştır. SerklaJ sonrası benim dış dikişlerin olduğundan çok bakımını yapamadım. Daga doğrusu elleyemedim. Sonra bendede kaşıntı ve yanma olmuştu. İzmitteki Dr mantar olmuş demişti. Dudak içlerim bembeyazdı. Bi krem ve vajinal temizlik için topikremin genital bölge temizliğini için jel verdi. Gebelik boyunca günde birkez onunla mercimek büyüklüğünde alıp su ile köpürtrrek vajinal bölgemi yıkadım. Ben sirkeli su kullanmadım. Benim tenim çik hasastır tahriş eder diye korktum. Sadece büyük abdestimi yapıştıktan sonra batikonlu su ile temizlendim.
Sende Dr Danış çanım vardır bi çaresi. Rabbim yar ve yardımcın olsun.
Hasan Basri hamd olsun iyi teyzesi. Oda biraz aksırıyor inşallah yenidoğan sonrası nezlesidir. Emme çalışması fazla yapamıyoruz. Malum yormamak gerekiyor. Verdiğinde bazen hemen kapıyor bazen uğraşıyor. Zorlayıncada ben yormayayum diye vermiyorum. Hayırlısı canım.
Chnb canim bebeg guluyo demk allahm ne guzel bir duygudr kimbilr rabbm bizede yasatr insaallah
bu arada kizlr bebegnizn harektlerini tam olark nerede hissediyosunz ben gobegimin yaninda hissediyrdm simdi altnda hissediyorm bu norml mi zamanla yukari cikarms kacinci haftada yukari cikiyo
slm canlar dr geldık eşime pc yı kaptırınca anca bana sıra geldi
bukadar hatırladıklarım
cnm kac faftaliksin bilmiyorum ama benimde hep degisken bazen gobek deligimin hizalarinda bazen kasigimda cani nerde takilmak isterse orada takiliyor sanirim 30 dan sonra yukari cikiyor ha bide benim cadi bazen dikislerime vuruyor sendede oluyomu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?