Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

inşallah hepinizin güzel haberlerini yazıcam listemize

ay bu dr.ların hepsi baska birsey diyor.ama benim doktorumun söledigi bana cok mantıklı gelmişti.
hamileligini yatarak gecireceksin pıhtılasma riskin zaten yüksek olacak,igneni olursun ne olacak zararı olmaz dedi.

bende igneyi sevmesem de n asıl yapcam korksam da olacak,Allah ım o günleri göstersin

mumudihaba güzel haberlerle gelmişsin cok sevindim..
Allah ım kucagına almayı hayırlısını nasip etsin canım..

Saftunç nerelerde kaldın merak edıorus seni:18::18::18:

birsey yazmak birsey sölemek öle zor ki..
ne desek az gelicek biliyorum..içindeki acıyı paylaşabilseydim keşke..

Sonuç negatif yine

Sürekli girip bakıyordum senin yazmanı bekliyordum ..Gerçekten üzüldüm ( topikcek bekledik heycanlandık ama kısmet bugün değilmiş demek Herşeyde bir hayır vardır cnm Lütfen üzülme İnşallah en kısa zamanda hamile kalacak ve bebeğini kucağına alacaksın ve bize burda kocaman haflerle yazacaksın Hamileyim diye ..

saftunc canim diyecek bi sey bulamiyorum insallah rabbim uzuntunu sevince donusturecek bi evlat verir dogal yollarlan ona hic bi sey zor degil o isterse olur istemezse olmaz insallah rabbim sana merhamet eder de yuzunu guldurur...

saftunç telefnun da kapalı canım inşallah bebeğin doğal yoldan gelir canım sanım moralini bozma bal çörekotu tarçın karışımı yap ye yumurtalar için iyi. inşallah doğal olur bak ben tüp bebeğe gittim transferim bile olamadı embriyolarımın gelişimi durdu 2 ay sonra doğal kaldım. arda bey de dedi amh si 0.1 olan hastası doğal kalmış takibini o yapıyor amh fasa fiso dedi. bir yumurta bir sperm. kenan bey akşam yarışmada yarışmacıya diyordu büyükannesi 56 yaşındayken hamileymiş annesi dermiş hep. yaşın genç olacak inşallah

chnb cim bal tarçın çörekotu neye iyi geliyor..Yumurtlamayımı sağlıyor,yumurtanın büyümesinimi?hangi oranlarda kullanılıyor..

Gurbetci canim tlfndn giriyorm senin kac haftalik oldugunu gormiyorm ama aramzda uc hafta var galiba 20.haftaya giricm yarin insaallah daha dikise falan vurmadi cok sukur korkarm dikise vursa 2.dusugmde cocuk cok asagidydi meger rahim acilms haberm yok ondn dolayi asagidaa olunca korkuyorm insaallah 30lari gormk nasip olur
mulberyy ne guzel bebegni okadr hissediyosn yani ben az bisey oynadigini hissedp mutlu oluyorm seninki kadr hissetsm mutlulktn ucarm rabbim hepimize 40i gorupte dogm yapmayi nasip etsn
santuc cok uzuldm o durumu yasadm seni anliyorm insaallah hayirli bir vakitte alirz haberini rabbm yardmcn olsn

Bade81canim chnb de cvp atarda bende yazaym yumurtaliklari gelistiriyo gunde bir kac kasik iyi olur fazlasi kist yapabiliyo bende olduda soyliym

Bade81canim chnb de cvp atarda bende yazaym yumurtaliklari gelistiriyo gunde bir kac kasik iyi olur fazlasi kist yapabiliyo bende olduda soyliym

bal tarçın çörek otumu kist yaptı?Herşeyin fazlası zarar diye boşuna dememişler ama kist yapacağıda aklıma gelmezdi açıkçası..Hangi oranlarda karışıtırılıyor?

az kaldı canım haftan ilerledikçe daha çok hissedeceksin sende...hele büyüyüp biraz güçlensinde

gerçekten büyük mutluluk allahıma hamdolsun..her hareketiyle daha bi mutlu oluyorum inan..

benim 3. hamileliğim ilk kızım ve kaybettiğim meleğim bukadar hareketli değildi..bu kızımın maşallahı var 17-18 haftadan beri gayet net ben buradayım diyor kendisi..
okadar hareketliki..
hatta şu an ben yazıyorum o içerden tepikliyor annesini...

inşallah riskli haftaları atlatıp sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin allahımm hepimize..

CHNB. Canim arda beyle gorustuk biz sonunda anlattim durumu dedim hegar bujisiyle bakti eski yontemler onlar dedi simdi oyle bakilmiyormus rahim degiskenlik gosteren bir organ dedi adetim benim hic gelmiyorya onu soyledim bazi testler yaptirmami soyledi rahim agzi yetmezliginde az veya cok diye bir ayrim yokmus yetmezlik yetmezliktir dedi ben dedim gelmek istiyorum butun herseyini topla istedigin zaman gel dedi ama testleri muhakkak yaptir dedi ben dedim menopoza girmeyim ben dedim testlere bakcaz dedi canim iyice moralim bozuldu menopoza girermiyim acaba hic adet gormuyorumya namik demirede soyledim ben adet olmadigimi oda dedi bir sorun olsa okadar rahat hamile kalamazdin demisti bende sasirdim artik moral sifir zaten

Birde arda bey bana dedi hiteroskopi mi ne varmis rahimin icine bakiliyormus onunla rahimin icine bakmak gerekir dedi kizlar bu hiteroskopi nasil birsey bilen varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…