Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

:119::124:
Maşallah BarekAllah

Canım 28 oldun. Rabbim 38-40 gösterece inşallah.

:119::119::119::119:
hayaldi gerçek oldu rabbim 40 haftaları göstersin olmayanlarda tez zamanda versin işallah
İnsAllah bı gun tanışmak kısmet olur paşam. Bu arada şükürler olsun 28 haftalık oldun. Rabbim 38'leri görmeyi de nasip eder insAllah.
canım olur işşallah beni adacık muhtemelen 2 hafta sonra çagırır yani 30 haftalıkenmuhtemelen erken saate alırız bakalım erken saate denk getirelimki görelim birbirlerimizidarısaı sana olsun işşallah
28 olmuşsun... ...

ilköğretimi tamamladığın için sanabu kupayı veriyorum

HAYDE ŞİMDİ ORTAOKULU BİTİRİCEKSİN... 32 hafta gel tez zamanda ..
işşallah 37 haftayda razıyım 27+2 şuan
kız feryal yemin olsun seni ne merak ettim dedim bu kız nerde iyi olmanada sevindim işşallah şekerin çıkmaz:18:
dilerim rabbimden dogal yolla hamile kalsın hamilenin duası kabul olur derler allah kabul etsin beni yaradan mutl etti diilerim rabbimden sizlerde tez zamanda mutlu olun unutma vesvese şeytndan umud allahtan kardeşim
41 kullanıcı okuyormuş...
Tek üye benim şu an:))
41 kişi kimdi acaba hadi okuyonuz dışardan gelinde yazında sayfalar ilerlesin degilmi canım
her cuma açıp sadece senin için dua ederek bakıyorum siteye inan bana. çok şükür 28 e girdin. muhtemel doğacak tarihe baktım da bi gün erken doğur da kızımla aynı gün doğsunlar

31 ocaga geliyor allah nasip ederse saglıklı olsun gerisi boş beni düşünüp yazdıgın içinde çok sagl ne alemdesin bakıyım sen görüşemiyos

Feryal cnm cok sevindim sekerinin duzene girmesine.38. Haftalarda goreceksin insallah canim...

Sabah 08:00 de açlık şekerini olctum
Simdi kahvaltı için 09 bekliyorum.

Canim yaziyi okudum cook duygulandim..rabbim ol diyecek olacak...sanada tez zamanda hamilelik nasip edecek insallah hep dualarimdasin...

Arkadaşlar aranızda çarpıntı yaşayan var mı? Benim dün akşam başlayan bir çarpıntım var (sanki kalbim boğazımda atıyor gibi oluyor) kansızlıktan ya da progestrondan olabilir diyor internette ama kansızlık yok ben de 1 haftadır da kan ilacı kullanıyorum zaten. Acaba Progestrondan mı? günlük 600mg kullanıyorum hafta başı pruloton da oldum. Bilgisi olan var mı acaba?

Geçmiş olsun canım. Günleri zor geçiriyoruz ne yazıkki
Bende vajinal 3×200 mg protestan kullanıyorum seralar sonrasi prulutonda yapılmıştı ama bende böyle bir sikinti olmadı

Topicte yogun bir şekilde protestan kullanan arkadaslar oldu ama bu şekilde bir şikayet hatirlayamadim.
Dr a bir danis istersen

bacım çarpıntıdanbişi olmaz..ilaca bağlı yanetkisi muhtemelen.. ben ilaçsız ne çarpıntılar yaşadım... sakın evham yapma... takma kafana... inan stres çarpıntının nedeni...

vay feryal vaayy o kadar sıkıntıda düşünebiliyormusun...hiç düşünürmüydünüz sizler bu aylara gelebilmeyi..maşallah.. 32 ve 38 lere darısı inşallah... ÇOK MUTLU OLUYORUM JHAFTANIZ İLERLEDİKÇE...

bahsettiğiniz çarpıntı hamilelikte doğal bir süreç benim her hamileliğimde oldu endişelenmeyin..dr um da hep normal olduğunu söyledi...

Kizlar beni eskilerden hatirlayanlar olacaktir, 7 ay once evlatlarimi kaybettigimde bu foruma gelmistim. 2 -3 ay oncesine kadar da duzenli bir sekilde yazdim. Ama tabletten erisim cok zor oldugu icin bu aralar girmiyordum. Korunma donemim bitti ve tekrar bebek icin niyetlendik. Bende eski coplugume geri dondum, umarim bu sefer evlatlarimiza kavusuruz.

Sağol canım. Evet zor günler ama inş sonu hayırlı ve güzel olur. Dr. aradım az önce ama akıntım oldu hafif kahvemsi onun için aradım bunu sormayı unuttum akıntı ön plana geçti.

bacım çarpıntıdanbişi olmaz..ilaca bağlı yanetkisi muhtemelen.. ben ilaçsız ne çarpıntılar yaşadım... sakın evham yapma... takma kafana... inan stres çarpıntının nedeni...

İnşallah, Sahbamus bir şey olmaz.

bahsettiğiniz çarpıntı hamilelikte doğal bir süreç benim her hamileliğimde oldu endişelenmeyin..dr um da hep normal olduğunu söyledi...

genelde öyle diyorlar ama işte her şeyden korkuyoruz maalesef.

Cevaplar için sağolun kızlar.

Olsun canım insallah birdahaki seneye gerek kalmaz.

Korunmayı bıraktığım ay bu ay olmuyacak diye sartlandirdimistim kendimi belki o rahatlıkla cabuk oldu darısı basınıza olsun insallah hayirlisiyla sag sağlım dogururumda

Feryal gecmis olsun,38 ne kaldı surda

Paşam gözün Aydın bı hayal daha gercek oldu darısı tekrar basima

Gebelikte akıntının miktarıda sekilde çok önemli
Inşallah önemli birşey değildir ne dedi dr un

Sabah 08:00 de açlık şekerini olctum
Simdi kahvaltı için 09 bekliyorum.

Geçmiş olsun arkadaşım inşlh bu günlerde gelip geçer bazılarının hamilelikleri ne güzel geçiyor.Ama bizlerin zorlu yolculuk ne yapalım olsun hayırlısıyla bunların hepsi biter inşlh :116::116::116:

canım ben de okumadım dr ye gittiğinde sor haftan küçük ileri hafta olsa anlarım. nidilatı duymuştum...

hoş geldin:)) rastgele...

Gebelikte akıntının miktarıda sekilde çok önemli
Inşallah önemli birşey değildir ne dedi dr un
Canım bana geçen hafta pesser takıldı. Yeşilimsi sarımsı hatta azcık da açık kahverengi karışıktı (akıntıda renkleri bile ayırt edemez oldum eşime soruyorum o kahve yok diyor ama), ameliyat öncesi yeşilimsi akıntım vardı doktor baktı temiz demişti normal fizolojik akıntıymış, ameliyat sonrası 1-2 gün hafif kanlı yine oldu normal dedi ama aradan 6 gün geçince olması korkuttu. Doktorum takip et miktarı artarsa, ağrın olursa gel dedi, pesser yapabilir dedi.
Bu arada sanda da geçmiş olsun şeker nasıl gidiyor

canım ben de okumadım dr ye gittiğinde sor haftan küçük ileri hafta olsa anlarım. nidilatı duymuştum...

hoş geldin:)) rastgele...
Canım ben internette bir sitede yüksek salgılanan progestrondan dolayı çarpıntı olabilir diye okudum. Aslında aklımı oraya verirsem çok hissediyorum bir şeylere dalınca fark etmiyorum psikolojik olabilir mi acaba nidilat kullanmıyorum.

Cook sevindim canim 28 leri gordun allah 38 leride gormeyi nasip etsin insallah..
sagol kardesim darısı sizlere işşallah
Bebeğim yazacaktim bindiğim yazmis bu tablet
beni unutmuşsun merak eden ben kaymagını yiyem bakası
canım kaç haftasındasın gebeligin sen onu söyle ben sesbini söylüyüm
hoş geldin göz bebgim hade heyecan bastı beni hehadi bismillah diyelim
nice 40 haftalar işşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…