- Konu Sahibi hidennisko
-
- #51.121
:119::124:
Maşallah BarekAllah
Canım 28 oldun. Rabbim 38-40 gösterece inşallah.
:119::119::119::119:
İnsAllah bı gun tanışmak kısmet olur paşam. Bu arada şükürler olsun 28 haftalık oldun. Rabbim 38'leri görmeyi de nasip eder insAllah.
işşallah 37 haftayda razıyım28 olmuşsun......
ilköğretimi tamamladığın için sanabu kupayı veriyorum
HAYDE ŞİMDİ ORTAOKULU BİTİRİCEKSİN... 32 hafta gel tez zamanda ..
kız feryal yemin olsun seni ne merak ettim dedim bu kız nerde iyi olmanada sevindim işşallah şekerin çıkmaz:18:Arkadaslar merhaba
Geçen haftaki kontrolumde şeker yuklemem yüksek çıktığı için dr um 1 hafta ölçüm yapmamı ve kendisine mail göndermemi istemişti.
Ilk 4 günlük değerler yüksek çıkınca pazar akşamı barış beye mail gönderdim ve sabah gel birkaç gün hastanede yatiricam dedi.
Pazartesi sabahı yatırım yapıldı ce gunde 8 kez şeker ölçümü yapıldı. Bu süreçte diyet ve endokrinoloji dr u ile görüştüm surekli.
Bana uygun bir diyet listesi hazırlandı.
Şükürler olsun değerlerimiz normale döndü ve insulun e gerek kalmadı.
Ve dr um çarşamba gününe kadar evde 6 kez şeker ölçmek şartıyla çıkarttı beni,
Bu arada nets ye baglandim ve bir hafta once yapılan idrar testimiz tekrarlandi
Idrarda çıkan eser protein negatif çıktı.
Ve gunde 6 kez ölçülen tansiyonumda normal değerlerde çıktı.
Kismetse çarşamba günü 28+1olucam.
Insallah hepimize 38 li haftalar nasip olur ama bu günleri gösteren rabbime binlerce kez şükürler olsun.
İyi akşamlar kızlar biz döndük,yarın halk oyunları kursumuz var ona gidiyoruz diye erken döndük.Maşşallah Paşama da Feryale de inşallah 38 hafta oldu dediğinizide görürüz kızlar .Sutanesi canım benim heep aklımdasın..Zaman su gibi akıp geçsin inşallah...Yeni gelen arkadaşlar var çok doğru bir yerdesiniz..Lütfen burdaki kızları iyi dinleyin onlar bir sürü doktorun birleşimi bilgiye sahip .
Burcim canım sen daha önce kendi kendine hamile kalmışmıydın eğer kaldıysan bence doktorlara gitmeyi bırak birazcık bak ben 2 aşılmama 2 tüp yaptırdım olmadı inan herkes derdide duymazdan geliyordum belkide stresten sıkıntıdan olmadı belkide bebeği her şeyden çok isteyip çok yüceleştirdiğim için olmadı
Allah der ki;
Kimi benden çok seversen onu senden alırım.
Ve ekler;
Onsuz yaşayamam deme, seni onsuz da yaşatırım.
Ve mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur,
Sabır taşar,
Canından saydığın yar bile bir gün el olur.
Aklın şaşar, dostun düşmana dönüşür.
Düşman kalkar dostun olur.
Öyle garip bir dünya,
Olmaz dediğin ne varsa olur.
Düşmem dersin düşersin.
Şaşmam dersin şaşarsın.
En garibi de budur ya;
Öldüm der durur yine de yaşarsın...
Mevlana Celaleddin Rumi
Fazla söze gerek bırakmamış Mevlana: Onsuz yaşayamam deme, seni onsuz da yaşatırım.........
Bu sözleri bana bir Ermeni arkadaşım hatırlattı dediki Safiye Tanrı seni kıskanıyor dedi nasıl yani dedim tanrı kullarını kıskanır dedi Tanrı aynen anne gibidir ve kendi yarattğı kullarının ondan daha çok birini istemesini ve sevmesini kıskanır dedi sen ne zaman Tanrıya gerçekten yaklşır ve bu bebek meselesinide bu kadar yüceleştirmeyi bırakırsan o zaman bebeğin olur dedii...Meğersem bizim TASAVVUF ANLAYIŞINDADA VARMIŞ
41 kullanıcı okuyormuş...
Tek üye benim şu an:))
her cuma açıp sadece senin için dua ederek bakıyorum siteye inan bana. çok şükür 28 e girdin. muhtemel doğacak tarihe baktım da bi gün erken doğur da kızımla aynı gün doğsunlar
Arkadaslar merhaba
Geçen haftaki kontrolumde şeker yuklemem yüksek çıktığı için dr um 1 hafta ölçüm yapmamı ve kendisine mail göndermemi istemişti.
Ilk 4 günlük değerler yüksek çıkınca pazar akşamı barış beye mail gönderdim ve sabah gel birkaç gün hastanede yatiricam dedi.
Pazartesi sabahı yatırım yapıldı ce gunde 8 kez şeker ölçümü yapıldı. Bu süreçte diyet ve endokrinoloji dr u ile görüştüm surekli.
Insallah hepimize 38 li haftalar nasip olur ama bu günleri gösteren rabbime binlerce kez şükürler olsun.
Sabah 08:00 de açlık şekerini olctum
Simdi kahvaltı için 09 bekliyorum.
İyi akşamlar kızlar biz döndük,yarın halk oyunları kursumuz var ona gidiyoruz diye erken döndük.Maşşallah Paşama da Feryale de inşallah 38 hafta oldu dediğinizide görürüz kızlar .Sutanesi canım benim heep aklımdasın..Zaman su gibi akıp geçsin inşallah...Yeni gelen arkadaşlar var çok doğru bir yerdesiniz..Lütfen burdaki kızları iyi dinleyin onlar bir sürü doktorun birleşimi bilgiye sahip .
Burcim canım sen daha önce kendi kendine hamile kalmışmıydın eğer kaldıysan bence doktorlara gitmeyi bırak birazcık bak ben 2 aşılmama 2 tüp yaptırdım olmadı inan herkes derdide duymazdan geliyordum belkide stresten sıkıntıdan olmadı belkide bebeği her şeyden çok isteyip çok yüceleştirdiğim için olmadı
Allah der ki;
Kimi benden çok seversen onu senden alırım.
Ve ekler;
Onsuz yaşayamam deme, seni onsuz da yaşatırım.
Ve mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur,
Sabır taşar,
Canından saydığın yar bile bir gün el olur.
Aklın şaşar, dostun düşmana dönüşür.
Düşman kalkar dostun olur.
Öyle garip bir dünya,
Olmaz dediğin ne varsa olur.
Düşmem dersin düşersin.
Şaşmam dersin şaşarsın.
En garibi de budur ya;
Öldüm der durur yine de yaşarsın...
Mevlana Celaleddin Rumi
Fazla söze gerek bırakmamış Mevlana: Onsuz yaşayamam deme, seni onsuz da yaşatırım.........
Bu sözleri bana bir Ermeni arkadaşım hatırlattı dediki Safiye Tanrı seni kıskanıyor dedi nasıl yani dedim tanrı kullarını kıskanır dedi Tanrı aynen anne gibidir ve kendi yarattğı kullarının ondan daha çok birini istemesini ve sevmesini kıskanır dedi sen ne zaman Tanrıya gerçekten yaklşır ve bu bebek meselesinide bu kadar yüceleştirmeyi bırakırsan o zaman bebeğin olur dedii...Meğersem bizim TASAVVUF ANLAYIŞINDADA VARMIŞ
Feryal cnm cok sevindim sekerinin duzene girmesine.38. Haftalarda goreceksin insallah canim...
Arkadaşlar aranızda çarpıntı yaşayan var mı? Benim dün akşam başlayan bir çarpıntım var (sanki kalbim boğazımda atıyor gibi oluyor) kansızlıktan ya da progestrondan olabilir diyor internette ama kansızlık yok ben de 1 haftadır da kan ilacı kullanıyorum zaten. Acaba Progestrondan mı? günlük 600mg kullanıyorum hafta başı pruloton da oldum. Bilgisi olan var mı acaba?
Arkadaşlar aranızda çarpıntı yaşayan var mı? Benim dün akşam başlayan bir çarpıntım var (sanki kalbim boğazımda atıyor gibi oluyor) kansızlıktan ya da progestrondan olabilir diyor internette ama kansızlık yok ben de 1 haftadır da kan ilacı kullanıyorum zaten. Acaba Progestrondan mı? günlük 600mg kullanıyorum hafta başı pruloton da oldum. Bilgisi olan var mı acaba?
Arkadaslar merhaba
Geçmiş olsun canım. Günleri zor geçiriyoruz ne yazıkki
Bende vajinal 3×200 mg protestan kullanıyorum seralar sonrasi prulutonda yapılmıştı ama bende böyle bir sikinti olmadı
Topicte yogun bir şekilde protestan kullanan arkadaslar oldu ama bu şekilde bir şikayet hatirlayamadim.
Dr a bir danis istersen
bacım çarpıntıdanbişi olmaz..ilaca bağlı yanetkisi muhtemelen.. ben ilaçsız ne çarpıntılar yaşadım... sakın evham yapma... takma kafana... inan stres çarpıntının nedeni...
bahsettiğiniz çarpıntı hamilelikte doğal bir süreç benim her hamileliğimde oldu endişelenmeyin..dr um da hep normal olduğunu söyledi...
Olsun canım insallah birdahaki seneye gerek kalmaz.canım 2870 demişlerdiya biraz pürüz yaptım 2570 dediler..napayım daha da sansımı zorlamadım
sana vallahi bravo diyorum
korunmayı bıraktım hamilemiyim dedin ve oldu ne büyük bir mucizee
feryal cok merak ettik seni..habersiz bırakma bizleri..iyi haberlerine çok sevindim ne güzel hersey normal şimdi..
Göreceksin canım sen de Paşam da 38leri
Sağol canım. Evet zor günler ama inş sonu hayırlı ve güzel olur. Dr. aradım az önce ama akıntım oldu hafif kahvemsi onun için aradım bunu sormayı unuttumakıntı ön plana geçti.
İnşallah, Sahbamus bir şey olmaz.
genelde öyle diyorlar ama işte her şeyden korkuyoruz maalesef.
Cevaplar için sağolun kızlar.
Sabah 08:00 de açlık şekerini olctum
Simdi kahvaltı için 09 bekliyorum.
Kizlar beni eskilerden hatirlayanlar olacaktir, 7 ay once evlatlarimi kaybettigimde bu foruma gelmistim. 2 -3 ay oncesine kadar da duzenli bir sekilde yazdim. Ama tabletten erisim cok zor oldugu icin bu aralar girmiyordum. Korunma donemim bitti ve tekrar bebek icin niyetlendik. Bende eski coplugume geri dondum, umarim bu sefer evlatlarimiza kavusuruz.
Canım bana geçen hafta pesser takıldı. Yeşilimsi sarımsı hatta azcık da açık kahverengi karışıktı (akıntıda renkleri bile ayırt edemez oldum eşime soruyorum o kahve yok diyor ama), ameliyat öncesi yeşilimsi akıntım vardı doktor baktı temiz demişti normal fizolojik akıntıymış, ameliyat sonrası 1-2 gün hafif kanlı yine oldu normal dedi ama aradan 6 gün geçince olması korkuttu. Doktorum takip et miktarı artarsa, ağrın olursa gel dedi, pesser yapabilir dedi.Gebelikte akıntının miktarıda sekilde çok önemli
Inşallah önemli birşey değildir ne dedi dr un
Canım ben internette bir sitede yüksek salgılanan progestrondan dolayı çarpıntı olabilir diye okudum. Aslında aklımı oraya verirsem çok hissediyorum bir şeylere dalınca fark etmiyorum psikolojik olabilir mi acaba nidilat kullanmıyorum.canım ben de okumadım dr ye gittiğinde sor haftan küçük ileri hafta olsa anlarım. nidilatı duymuştum...
hoş geldin:)) rastgele...
Cook sevindim canim 28 leri gordun allah 38 leride gormeyi nasip etsin insallah..
Bebeğim yazacaktim bindiğim yazmis bu tablet
canım kaç haftasındasın gebeligin sen onu söyle ben sesbini söylüyümArkadaşlar aranızda çarpıntı yaşayan var mı? Benim dün akşam başlayan bir çarpıntım var (sanki kalbim boğazımda atıyor gibi oluyor) kansızlıktan ya da progestrondan olabilir diyor internette ama kansızlık yok ben de 1 haftadır da kan ilacı kullanıyorum zaten. Acaba Progestrondan mı? günlük 600mg kullanıyorum hafta başı pruloton da oldum. Bilgisi olan var mı acaba?
Kizlar beni eskilerden hatirlayanlar olacaktir, 7 ay once evlatlarimi kaybettigimde bu foruma gelmistim. 2 -3 ay oncesine kadar da duzenli bir sekilde yazdim. Ama tabletten erisim cok zor oldugu icin bu aralar girmiyordum. Korunma donemim bitti ve tekrar bebek icin niyetlendik. Bende eski coplugume geri dondum, umarim bu sefer evlatlarimiza kavusuruz.
Olsun canım insallah birdahaki seneye gerek kalmaz.
Korunmayı bıraktığım ay bu ay olmuyacak diye sartlandirdimistim kendimi belki o rahatlıkla cabuk oldu darısı basınıza olsun insallah hayirlisiyla sag sağlım dogururumda
Feryal gecmis olsun,38 ne kaldı surda
Paşam gözün Aydın bı hayal daha gercek oldu darısı tekrar basima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?