- Konu Sahibi hidennisko
-
- #51.141
canım aşırı stressin varsa o yapar kız panik stak olmaCanım bana geçen hafta pesser takıldı. Yeşilimsi sarımsı hatta azcık da açık kahverengi karışıktı (akıntıda renkleri bile ayırt edemez oldum eşime soruyorum o kahve yok diyor ama), ameliyat öncesi yeşilimsi akıntım vardı doktor baktı temiz demişti normal fizolojik akıntıymış, ameliyat sonrası 1-2 gün hafif kanlı yine oldu normal dedi ama aradan 6 gün geçince olması korkuttu. Doktorum takip et miktarı artarsa, ağrın olursa gel dedi, pesser yapabilir dedi.
Bu arada sanda da geçmiş olsun şeker nasıl gidiyor
Canım ben internette bir sitede yüksek salgılanan progestrondan dolayı çarpıntı olabilir diye okudum. Aslında aklımı oraya verirsem çok hissediyorum bir şeylere dalınca fark etmiyorum psikolojik olabilir mi acaba nidilat kullanmıyorum.
:
canım kaç haftasındasın gebeligin sen onu söyle ben sesbini söylüyüm
Geçmiş olsun arkadaşım inşlh bu günlerde gelip geçer bazılarının hamilelikleri ne güzel geçiyor.Ama bizlerin zorlu yolculuk ne yapalım olsun hayırlısıyla bunların hepsi biter inşlh :116::116::116:
Canım bana geçen hafta pesser takıldı. Yeşilimsi sarımsı hatta azcık da açık kahverengi karışıktı (akıntıda renkleri bile ayırt edemez oldum eşime soruyorum o kahve yok diyor ama), ameliyat öncesi yeşilimsi akıntım vardı doktor baktı temiz demişti normal fizolojik akıntıymış, ameliyat sonrası 1-2 gün hafif kanlı yine oldu normal dedi ama aradan 6 gün geçince olması korkuttu. Doktorum takip et miktarı artarsa, ağrın olursa gel dedi, pesser yapabilir dedi.
Bu arada sanda da geçmiş olsun şeker nasıl gidiyor
Canım ben internette bir sitede yüksek salgılanan progestrondan dolayı çarpıntı olabilir diye okudum. Aslında aklımı oraya verirsem çok hissediyorum bir şeylere dalınca fark etmiyorum psikolojik olabilir mi acaba nidilat kullanmıyorum.
Arkadaslar merhaba
Geçen haftaki kontrolumde şeker yuklemem yüksek çıktığı için dr um 1 hafta ölçüm yapmamı ve kendisine mail göndermemi istemişti.
Ilk 4 günlük değerler yüksek çıkınca pazar akşamı barış beye mail gönderdim ve sabah gel birkaç gün hastanede yatiricam dedi.
Pazartesi sabahı yatırım yapıldı ce gunde 8 kez şeker ölçümü yapıldı. Bu süreçte diyet ve endokrinoloji dr u ile görüştüm surekli.
Bana uygun bir diyet listesi hazırlandı.
Şükürler olsun değerlerimiz normale döndü ve insulun e gerek kalmadı.
Ve dr um çarşamba gününe kadar evde 6 kez şeker ölçmek şartıyla çıkarttı beni,
Bu arada nets ye baglandim ve bir hafta once yapılan idrar testimiz tekrarlandi
Idrarda çıkan eser protein negatif çıktı.
Ve gunde 6 kez ölçülen tansiyonumda normal değerlerde çıktı.
Kismetse çarşamba günü 28+1olucam.
Insallah hepimize 38 li haftalar nasip olur ama bu günleri gösteren rabbime binlerce kez şükürler olsun.
Kizlar beni eskilerden hatirlayanlar olacaktir, 7 ay once evlatlarimi kaybettigimde bu foruma gelmistim. 2 -3 ay oncesine kadar da duzenli bir sekilde yazdim. Ama tabletten erisim cok zor oldugu icin bu aralar girmiyordum. Korunma donemim bitti ve tekrar bebek icin niyetlendik. Bende eski coplugume geri dondum, umarim bu sefer evlatlarimiza kavusuruz.[/QU
Çöplüğüne hoş geldin cnm..En kısa zamanda güzel haberler ver bize
Bu arada dün akşam son haftalarımı okudum kk dan. Çok duygulandım. O zaman günlük tutmamıştım en kısa zamanda buradan kopyalayıp günlük yapacağım:)) Her gün yazmışım. Facenin pratikliğine rağmen burası kalıcı... Hamişler hatıralarınızı paylaşmayı ihmal etmeyin burada....
Ah o hatıralar :))
canım aşırı stressin varsa o yapar kız panik stak olmaprogeston çarpıntı yapmaz yaglı tatlı pirinç ve patatesten uzak dur çarpıntın olursa önemseme heyecanda tetikler dene eger çarpıntın gelince umursamazsan bilki psikolojik canım eger herşeye ragmen çarpıntı olursa onu doktora sor:18::18:
Ben ara kanama sanmıştım. Bu tarz işlemler sonrasi bir sure oluyor ne yazıkki.
Dr la irtibat halinde oldukça sikinti olmaz.
Benim şeker iki gündür iyi şükürler olsun . Ama ne ac ne tokum.
Ama rabbim bugünümu araatmasın bugününe şükür.
Ah o gunler doğumunu yattığım yerden heyecanla takip etmiştim,senden iki gun sonrada eltim doğurmuştuBu arada dün akşam son haftalarımı okudum kk dan. Çok duygulandım. O zaman günlük tutmamıştım en kısa zamanda buradan kopyalayıp günlük yapacağım:)) Her gün yazmışım. Facenin pratikliğine rağmen burası kalıcı... Hamişler hatıralarınızı paylaşmayı ihmal etmeyin burada....
Ben de dün tekrar okudum ne heyecanlıymış:)) Sanki doğumlarda facede o heyecan yok. Yoksa bana mı öyle geldi...Ah o gunler doğumunu yattığım yerden heyecanla takip etmiştim,senden iki gun sonrada eltim doğurmuştu
Ben face deki grupda fazla aktif değildim zaten,bura daha heyecanlıBen de dün tekrar okudum ne heyecanlıymış:)) Sanki doğumlarda facede o heyecan yok. Yoksa bana mı öyle geldi...
Kizlar beni eskilerden hatirlayanlar olacaktir, 7 ay once evlatlarimi kaybettigimde bu foruma gelmistim. 2 -3 ay oncesine kadar da duzenli bir sekilde yazdim. Ama tabletten erisim cok zor oldugu icin bu aralar girmiyordum. Korunma donemim bitti ve tekrar bebek icin niyetlendik. Bende eski coplugume geri dondum, umarim bu sefer evlatlarimiza kavusuruz.
Evet cnm donuyoruz eski gunlerimize...hersey eskisi gibi olacak insallah.. hepimiz tekrardan hosbulduk:)))Kızlar sonunda eski günlerimize döndük.Nasıl özlemişim anlatamam.Eylülgülünün dediği gibi burası çok daha heyecanlı,samimi..Valla bitti artık diyordum..Birdaha mümkün değil gibi geliyordu eskiye dömek.Çok hoşuma gitti..Sayfalar ilerlemiş..Nasıl mutlu oldum anlatamam...Çok üzülüyordum..Ne kadar güzel değerli bilgiler paylaşılıyor kkda ama face te kaybolup gidiyor diye..Ahhh diyordum nerde o eski günler..okumaktan büyük zevk aldım.Hayırlı olsun inşallah..Hepimiz evimize HOŞŞGELDİİKK..
Chnb acaba ben de gorebilecek miyim o gunleri? Bazen oyle uzak geliyor ki...
Ben face deki grupda fazla aktif değildim zaten,bura daha heyecanlı
Kızlar sonunda eski günlerimize döndük.Nasıl özlemişim anlatamam.Eylülgülünün dediği gibi burası çok daha heyecanlı,samimi..Valla bitti artık diyordum..Birdaha mümkün değil gibi geliyordu eskiye dömek.Çok hoşuma gitti..Sayfalar ilerlemiş..Nasıl mutlu oldum anlatamam...Çok üzülüyordum..Ne kadar güzel değerli bilgiler paylaşılıyor kkda ama face te kaybolup gidiyor diye..Ahhh diyordum nerde o eski günler..okumaktan büyük zevk aldım.Hayırlı olsun inşallah..Hepimiz evimize HOŞŞGELDİİKK..
Yeni hamişler de yakındadır inşallah...
Âmin tüm kalbimle aminnnnnnKizlar beni eskilerden hatirlayanlar olacaktir, 7 ay once evlatlarimi kaybettigimde bu foruma gelmistim. 2 -3 ay oncesine kadar da duzenli bir sekilde yazdim. Ama tabletten erisim cok zor oldugu icin bu aralar girmiyordum. Korunma donemim bitti ve tekrar bebek icin niyetlendik. Bende eski coplugume geri dondum, umarim bu sefer evlatlarimiza kavusuruz.
Bende okudum geçen gün. Geçmez sanılıyor. Hamd olsun geçiyor.Bu arada dün akşam son haftalarımı okudum kk dan. Çok duygulandım. O zaman günlük tutmamıştım en kısa zamanda buradan kopyalayıp günlük yapacağım:)) Her gün yazmışım. Facenin pratikliğine rağmen burası kalıcı... Hamişler hatıralarınızı paylaşmayı ihmal etmeyin burada....
Dün gibi hatırlıyorum beni tel arayışını kızlara haber verdim. Hatta senin yazdığın diğer topiği bile yazdım dua edin diye. Annemi aramıştım Yasin okusun diye. Hamd olsun dualarımız kabul oldu. Erken gelsede Arda oğlan çok sağlıklı doğdu.Ben de dün tekrar okudum ne heyecanlıymış:)) Sanki doğumlarda facede o heyecan yok. Yoksa bana mı öyle geldi...
Chnb acaba ben de gorebilecek miyim o gunleri? Bazen oyle uzak geliyor ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?