- Konu Sahibi hidennisko
-
- #51.161
Hoşbulduk.Kızlar sonunda eski günlerimize döndük.Nasıl özlemişim anlatamam.Eylülgülünün dediği gibi burası çok daha heyecanlı,samimi..Valla bitti artık diyordum..Birdaha mümkün değil gibi geliyordu eskiye dömek.Çok hoşuma gitti..Sayfalar ilerlemiş..Nasıl mutlu oldum anlatamam...Çok üzülüyordum..Ne kadar güzel değerli bilgiler paylaşılıyor kkda ama face te kaybolup gidiyor diye..Ahhh diyordum nerde o eski günler..okumaktan büyük zevk aldım.Hayırlı olsun inşallah..Hepimiz evimize HOŞŞGELDİİKK..
Yeni hamişler de yakındadır inşallah...
Canim.merhaba nasllilsin ahmet arda nasil
Âmin tüm kalbimle aminnnnnn
Rabbim tez zamanda nasip eylesin.
Bende okudum geçen gün. Geçmez sanılıyor. Hamd olsun geçiyor.
Dün gibi hatırlıyorum beni tel arayışını kızlara haber verdim. Hatta senin yazdığın diğer topiği bile yazdım dua edin diye. Annemi aramıştım Yasin okusun diye. Hamd olsun dualarımız kabul oldu. Erken gelsede Arda oğlan çok sağlıklı doğdu.
Olacak Allah'ın izniyle. Olumsuz düşünmek yok.
Çok sağol.Biraz açım ama burada şükür. Bindiğim iyi olsunda ben herşeye razıyım.
Hepimiz gorucez emek veren herkes
Kizlar beni eskilerden hatirlayanlar olacaktir, 7 ay once evlatlarimi kaybettigimde bu foruma gelmistim. 2 -3 ay oncesine kadar da duzenli bir sekilde yazdim. Ama tabletten erisim cok zor oldugu icin bu aralar girmiyordum. Korunma donemim bitti ve tekrar bebek icin niyetlendik. Bende eski coplugume geri dondum, umarim bu sefer evlatlarimiza kavusuruz.
Bu arada dün akşam son haftalarımı okudum kk dan. Çok duygulandım. O zaman günlük tutmamıştım en kısa zamanda buradan kopyalayıp günlük yapacağım:)) Her gün yazmışım. Facenin pratikliğine rağmen burası kalıcı... Hamişler hatıralarınızı paylaşmayı ihmal etmeyin burada....
Canım gözün Aydın
Ha gayret , 38-40 larda doğuma beraber uğurlayacağız burdan seni
Hoşgeldin canım
İnşallah bu sefer acını değil mutluluğunu paylaşacağız
Nasıl buluyorsun o sayfaları??
Ben doğduktan sonra yazıyordum ama bu aralar hiç birşey yapamıyorum
mumu hiç doğum sonrası dr ne gittin mi? Neden erken oldu değerlendirdiniz mi? En önemlisi 2. çocuğu düşünüyor musunuz?:))
Abmaya sevindim canım...
Sağ ol canım sen nasılsın tembel oğlum şimdiye dek komando gibi sürünüyordu dün ilk defa emekledi. 14 ünde yaşına girecek:)) Sen neler yapıyorsun?
dün de baktım ilk sen haber vermişsin... Allah razı olsun iyi bir haftaya geldi şükür... Çok şükür bebişlerimizi aldık kucağımıza...
bilmiyorum cnm doğrumu yapıyorum ama murat beye kızgınım hakkım varmı onuda bilmiyorum
bana en son vaat ettiği hiç bir şeyi yapmadı gerçi yüsramın kuvoze konmasında biraz uğraştı ama yinede açık konuşabilirdi
kısmet böyleymiş kızım sağlıklıya hamd olsun
yarın burada özel hastanede kadın doğumcuyla randovüm var bakalım ne diyecek
ikinci çocuk için RABBİM NE DERSE ODUR BİLEMİYORUM AMA UZAK BİR İHTİMAL GİBİ GELİYOR
EYLÜLGÜLÜ tebrikler ediyorum cnm ikinci hamileliğini daha dün gibi hatırlıyorum seni takip ettiğimi zaman ne çabuk geçiyor
Aaa gercekten mi ne kadar keyifli evde emekleyen bir bebegin olmasi
Oldukca oyalaniyorlar tehlikelerde ortadan kalktimmi mis:)
Demek siZde yasiniza geldiniz dun gibi dogum hikayeni okudugum gun
Arasta 19 ekimde bir yasinda oldu persembede dogumgununu yaptik kucuk adamin
Nasil gidiyor okul ev annelik duzen oturdumu
Bundan 3 ay once yazmistim gruba ilk defa ve bi cogunuz saolsun yardimci oldu, ve face grubuna dahil oldum bende.. ama son olanlardan sonra cogumuzu tatmin etmio artik face.. buraya yazmakta cok zor tabletten..ama hep takipteyim burayid.. cok sukur bugunlere, merak ettim bwbegi 2 kilodan az doganlar varmi
çok şükür Yüsramız sağlıklı. Ben herkese 2. leri düşündüreceğim ya:)) Önceden eskilerin nedenlerini bilelimki 2. için işimiz kolay olsun:)) İnşallah güzel haberlerle gelirsin...
Aras girdi yaşına demek maşallah canım... İlk doğum günü heyecanlıdır ... Biz ne yaparız bilmiyorum doğum günü konusunu ailelerimiz yok burada(
Okul iyi şükür. Boş gün yok ama ne yapalım... Bakıcım var idare ediyorum memnun sayılırım. Sen çalışıyor muydun?
çöplüğüne hoş geldin diğer fuzuli:)))))))Kizlar beni eskilerden hatirlayanlar olacaktir, 7 ay once evlatlarimi kaybettigimde bu foruma gelmistim. 2 -3 ay oncesine kadar da duzenli bir sekilde yazdim. Ama tabletten erisim cok zor oldugu icin bu aralar girmiyordum. Korunma donemim bitti ve tekrar bebek icin niyetlendik. Bende eski coplugume geri dondum, umarim bu sefer evlatlarimiza kavusuruz.
inşallah canım cümlemizin :)Olsun canım insallah birdahaki seneye gerek kalmaz.
Korunmayı bıraktığım ay bu ay olmuyacak diye sartlandirdimistim kendimi belki o rahatlıkla cabuk oldu darısı basınıza olsun insallah hayirlisiyla sag sağlım dogururumda
evet yoktu canım...orası sonradan oluştuğu için aslına benzemedi hiçbir zaman..Ben de dün tekrar okudum ne heyecanlıymış:)) Sanki doğumlarda facede o heyecan yok. Yoksa bana mı öyle geldi...
badeee öle bir baslık atmışsın ki...dedim güzel haber var..umarım yakınlardadır:)Kızlar sonunda eski günlerimize döndük.Nasıl özlemişim anlatamam.Eylülgülünün dediği gibi burası çok daha heyecanlı,samimi..Valla bitti artık diyordum..Birdaha mümkün değil gibi geliyordu eskiye dömek.Çok hoşuma gitti..Sayfalar ilerlemiş..Nasıl mutlu oldum anlatamam...Çok üzülüyordum..Ne kadar güzel değerli bilgiler paylaşılıyor kkda ama face te kaybolup gidiyor diye..Ahhh diyordum nerde o eski günler..okumaktan büyük zevk aldım.Hayırlı olsun inşallah..Hepimiz evimize HOŞŞGELDİİKK..
Yeni hamişler de yakındadır inşallah...
Canim okulum meslek lisesi ve sinifim 4. Katta, acikcasi 29 saat dersse giriyorum. O acidan biraz zor gorunuyor durumum ama okula 3, 5 gun gidiyorum. Asil yogun gunlerim 2 gun oluyor. Acikcasi artik beklemek istemedim. Cok yoruldum artik, her sabah mutsuz uyaniyorum. Ruyamda bebekler emzirdigimi goruyorum. Ne olacaksa oluyor zaten, okulu dusunmek istemedim bu yuzden. Doktor konusuna gelirsek nihal hoca nin onerdigi doktora gittim. Duruma gore perinotologomuz var, o dikisi koyar dedi. Henuz hamile olmadigim icin doktor konusu muallakta, belki universite hastanesine de gidebilirim. Su an icin doktoru begendim ama hamile olmadigim icin onunda su an yapabilecegi bir sey yok aslinda. Bu arada folik asite basladim. Kan ve idrar tahlili verdim, miyom falan var mi diye de bakti. Su an her sey yolunda, cok sukur.Fuzuli yeni okulun nasıl hamiş olsan sıkıntı yaratacak tipteler mi? Dr işini son ne yaptın içine sinen bir dr buldun mu? Şu an folbiol vs kullanıyor musun?
Hos geldik canim, tabletten cok zor yaziyorum ama sizlerle yazismak cok guzel :)Kızlar sonunda eski günlerimize döndük.Nasıl özlemişim anlatamam.Eylülgülünün dediği gibi burası çok daha heyecanlı,samimi..Valla bitti artık diyordum..Birdaha mümkün değil gibi geliyordu eskiye dömek.Çok hoşuma gitti..Sayfalar ilerlemiş..Nasıl mutlu oldum anlatamam...Çok üzülüyordum..Ne kadar güzel değerli bilgiler paylaşılıyor kkda ama face te kaybolup gidiyor diye..Ahhh diyordum nerde o eski günler..okumaktan büyük zevk aldım.Hayırlı olsun inşallah..Hepimiz evimize HOŞŞGELDİİKK..
Insallah canim, dua edin ne olur. Bir yandan istiyorum ama ayni seyler olacak diye cok korkuyorumHosgeldin cnmm...biran once hamis olusun insallah ve sonunda evladina kavusursun...
Sanki yillar gecmis gibi geliyor. Insallah bu sefer bebegimi kucagima alirim. 2 bayram gecti ustunden. Dun esim dedi ki, bebeklerimiz hayatta olsaydi bayram ne guzel olurdu. Her gecen gun sanki daha da ahirlasiuor acim, bazen dayanamacakmisim gibi geliyor.Âmin tüm kalbimle aminnnnnn
Rabbim tez zamanda nasip eylesin.
Bende okudum geçen gün. Geçmez sanılıyor. Hamd olsun geçiyor.
Dün gibi hatırlıyorum beni tel arayışını kızlara haber verdim. Hatta senin yazdığın diğer topiği bile yazdım dua edin diye. Annemi aramıştım Yasin okusun diye. Hamd olsun dualarımız kabul oldu. Erken gelsede Arda oğlan çok sağlıklı doğdu.
Olacak Allah'ın izniyle. Olumsuz düşünmek yok.
Insallah canim, inssllah bende doguma 1 hafta kaldi filan diye yazabilecegim gunleri gorurum. En sevdigim haftalar onlardi biliyor musun? Sira sira doguma gittikce herkes, oyle mutlu oluyordumCanım gözün Aydın
Ha gayret , 38-40 larda doğuma beraber uğurlayacağız burdan seni
Hoşgeldin canım
İnşallah bu sefer acını değil mutluluğunu paylaşacağız
Nasıl buluyorsun o sayfaları??
Ben doğduktan sonra yazıyordum ama bu aralar hiç birşey yapamıyorum
çöplüğüne hoş geldin diğer fuzuli:)))))))
hepimiz döndük hepimiz...amma ne güzel oldu..burası yuvamızzz
demek calısmalar başladı..hadi bakalım hayırlısı canım..
inşallah canım cümlemizin :)
sen de hayırlıysa doğuracaksın canım..bir de kızımız gelirse ohh ne güzel olur sağlıkla inşallah..
evet yoktu canım...orası sonradan oluştuğu için aslına benzemedi hiçbir zaman..
burası daha sahici,kalıcı..kıymetini bilelim:13:
badeee öle bir baslık atmışsın ki...dedim güzel haber var..umarım yakınlardadır:)
sözlerine aynen katılıyorum..bizden sonrakiler için,bizim geriye dönüp baktığımızda faydalanmamız için eşşiz...
HOŞGELDİKKK
Maşallah canım. Bu haftalara geldin. Canım 20 haftanda sanırım dikiş atılmıştı sana. Biraz dr n ve süreciniz hakkında bilgi verir misin yeni gelen arkadaşlar soruyor. Senin de acil sayılır ve şükür iyi bir serklaj... Arkadaşlara fikir olur...
Canim endiselerini anliorm. Allahin izniyle bebegine kavusursun ins. Dikistrn korkma pek bisey anlamiosn ztn.. hem bak haftan iyiyken atilcak dikisin, benimki 20. HHaftada acil atilmisti. Cok sukur 33 hafta olduk, ve grupta cok var 38 i goren, ama dikisten sonra hep yat cnm kimseye bakma..arkadaşlar ben de burda yazmıştım bi ara belki hatırlayanlar olur..doktorum hamile kalırsan dikiş atarız demişti..onun hakkında bilgi almaya çalışmıştım burdan..sağolsun yardımcı olmuştu arkadaşlar..şimdi hamileyim çok şükür 11+3 olduk maşallah..kısmet olursa önümüzdeki hafta kontrole gittiğimde yüksek ihtimal dikiş olcak dedi doktorum..çooook tedirginim..çook korkuyorum..başından geçenler nolur bana biraz moral versin.çok ihtiyacım var buna..
arkadaşlar ben de burda yazmıştım bi ara belki hatırlayanlar olur..doktorum hamile kalırsan dikiş atarız demişti..onun hakkında bilgi almaya çalışmıştım burdan..sağolsun yardımcı olmuştu arkadaşlar..şimdi hamileyim çok şükür 11+3 olduk maşallah..kısmet olursa önümüzdeki hafta kontrole gittiğimde yüksek ihtimal dikiş olcak dedi doktorum..çooook tedirginim..çook korkuyorum..başından geçenler nolur bana biraz moral versin.çok ihtiyacım var buna..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?