- Konu Sahibi hidennisko
-
- #51.181
arkadaşlar ben de burda yazmıştım bi ara belki hatırlayanlar olur..doktorum hamile kalırsan dikiş atarız demişti..onun hakkında bilgi almaya çalışmıştım burdan..sağolsun yardımcı olmuştu arkadaşlar..şimdi hamileyim çok şükür 11+3 olduk maşallah..kısmet olursa önümüzdeki hafta kontrole gittiğimde yüksek ihtimal dikiş olcak dedi doktorum..çooook tedirginim..çook korkuyorum..başından geçenler nolur bana biraz moral versin.çok ihtiyacım var buna..
Canim endiselerini anliorm. Allahin izniyle bebegine kavusursun ins. Dikistrn korkma pek bisey anlamiosn ztn.. hem bak haftan iyiyken atilcak dikisin, benimki 20. HHaftada acil atilmisti. Cok sukur 33 hafta olduk, ve grupta cok var 38 i goren, ama dikisten sonra hep yat cnm kimseye bakma..
ne güzel yazmışsın..işte tam da buna ihtiyacım var :) iki kayıptan sonra insanın herşeyden ödü kopuyor ya..teşekkür ederim inşallah her kadın alsın bebeğini kucağına..ne kadr zormuş bi seferde sorunsuz bi bebek doğurmak..Sen de hoşgeldin yorgun bulutlar. Dikişten korkma yatcan kalkcan bitmiş. Sonrasında da güzel bir istirahat ile sağlıklı bir bebeğin olacak inş :)
Canım adını hatırladım.
Hamd olsun mevla çok aratmamış hamile kalmış 11. Haftaya gelmişsin.
Rabbim bundan sonrası daha kolay eylesin. Sağlık ya runu kucağına almayı nasip eylesin.
Arkadaşlarda bahsetmiş. Dikiş atılırken hiç korkma Allah'ın izniyle zamanında önlem amaçlı atılıyor.
Dikiş sonrasında yat canım. Yerçekiminden kaçınmamız gerekiyor malesef.
Rabbim yar ve yardımcın olsun.
Canim masallah, hemen hamile kalmissin. Rabbimin izniyle haftan tam olmasi gereken zamandayken dikisin atilacak. Umarim calismiyorsundur, yat dinlen. Guzel haberlerini bekliyoruz
arkadaşlar ben de burda yazmıştım bi ara belki hatırlayanlar olur..doktorum hamile kalırsan dikiş atarız demişti..onun hakkında bilgi almaya çalışmıştım burdan..sağolsun yardımcı olmuştu arkadaşlar..şimdi hamileyim çok şükür 11+3 olduk maşallah..kısmet olursa önümüzdeki hafta kontrole gittiğimde yüksek ihtimal dikiş olcak dedi doktorum..çooook tedirginim..çook korkuyorum..başından geçenler nolur bana biraz moral versin.çok ihtiyacım var buna..
dikişten sonra 9. aya kadar devamlı mı yattınız sizler? maşallah sana da bebeğine de..inşallah zamanında gelir sağlıkla..dikişten sonra annem gelicek bi müddet ama sonra kardeşimin düğünü var..mecbur gidicek..eşime allah yardım etsin artık ne diyim..inşallah sonu iyi olur..
ne güzel yazmışsın..işte tam da buna ihtiyacım var :) iki kayıptan sonra insanın herşeyden ödü kopuyor ya..teşekkür ederim inşallah her kadın alsın bebeğini kucağına..ne kadr zormuş bi seferde sorunsuz bi bebek doğurmak..
canım çok şükür dedğin gbi allahım gönderdi bebeğimi çok üzmeden..bu haftalara da geldik bakalım şimdi dikiş olayını da atlatırsam inşallah iyi olur..ben bi de 2. gebeliğimi 16. haftada suyum geldiği için kaybettim..fakat sadce suyum geldi bebek değil..hatta hastanede yattım..suni sancı ile 2.günde doğurdum onu..doktor bile şaşırdı senn 2. düşüğündü bu..geç oldu dedi bana..hani rahim ağzı açılmadı yani kolayca..bunu anlatmaya çalışıorum..bu yüzden de sanki gereksiz bi operasyona giriyomuşum gbi hissediorum ya..biliyorum manasız bunlar..doktordan daha mı iyi bilceksin diceksiniz belki ama..bilemiyorum..allah hakkımızda hayrlısını versn diyelim..inşallah sorunsuz atlatırız..
Kizlar benden sumuksu seffaf renksiz bi akinti geldi kan yok ama nisan olabilirmi ya[/QUOT
Canım inşallah değildir ya nişan konusunda bir bilgim yok
Merhaba kızlar..Sizler clexan iğne kullanıyorsunuz sanırım..Hangi tahlilde problem vardı?Küçük kayıplar yaşadınızmı?Ve kaçlık iğne kullanıyorsunuz..Bende hamile kalırsam kullanıcam..oyüzden soruyorum..
Bade cnm daha önce buraya yazmıştım nedenini tam bilmiyorum ama en son gittiğim prof hamileler clexan kullanmasın başka marka sulandırıcı kullanılsın dedi ..Açıklamayı clexan firması kendi yapmış..Bunu başka doktorlara sormak lazım
:)))) ben de seni öpüyorum...Diger fuzuli opsun seni :)))) canimsin mmery :)))) burasi ne yazikki hep var olacak, keske artik kimse bebek kaybetmese....rahatca dogursa, hemen kucagina alsa bebeklerini... ama ray oldukca biz de burada olacagiz. Bizimki kader arkadasligi
canım benm basımdan geçmese de burda onlarca arkadaşımdan okudum..arkadaşlar ben de burda yazmıştım bi ara belki hatırlayanlar olur..doktorum hamile kalırsan dikiş atarız demişti..onun hakkında bilgi almaya çalışmıştım burdan..sağolsun yardımcı olmuştu arkadaşlar..şimdi hamileyim çok şükür 11+3 olduk maşallah..kısmet olursa önümüzdeki hafta kontrole gittiğimde yüksek ihtimal dikiş olcak dedi doktorum..çooook tedirginim..çook korkuyorum..başından geçenler nolur bana biraz moral versin.çok ihtiyacım var buna..
Kizlar benden sumuksu seffaf renksiz bi akinti geldi kan yok ama nisan olabilirmi ya
Bade cnm daha önce buraya yazmıştım nedenini tam bilmiyorum ama en son gittiğim prof hamileler clexan kullanmasın başka marka sulandırıcı kullanılsın dedi ..Açıklamayı clexan firması kendi yapmış..Bunu başka doktorlara sormak lazım
Merhaba kızlar..Sizler clexan iğne kullanıyorsunuz sanırım..Hangi tahlilde problem vardı?Küçük kayıplar yaşadınızmı?Ve kaçlık iğne kullanıyorsunuz..Bende hamile kalırsam kullanıcam..oyüzden soruyorum..
hayaldi gerçek oldu rabbim 40 haftaları göstersin olmayanlarda tez zamanda versin işallah
canım olur işşallah beni adacık muhtemelen 2 hafta sonra çagırır yani 30 haftalıken muhtemelen erken saate alırız bakalım erken saate denk getirelimki görelim birbirlerimizi darısaı sana olsun işşallah
işşallah 37 haftayda razıyım27+2 şuan
kız feryal yemin olsun seni ne merak ettim dedim bu kız nerde iyi olmanada sevindim işşallah şekerin çıkmaz:18:
dilerim rabbimden dogal yolla hamile kalsın hamilenin duası kabul olur derler allah kabul etsin beni yaradan mutl etti diilerim rabbimden sizlerde tez zamanda mutlu olun unutma vesvese şeytndan umud allahtan kardeşim
41 kişi kimdi acaba hadi okuyonuz dışardan gelinde yazında sayfalar ilerlesin degilmi canım
31 ocaga geliyor allah nasip ederse saglıklı olsun gerisi boş beni düşünüp yazdıgın içinde çok sagl ne alemdesin bakıyım sen görüşemiyos
Bade arkadasım soruyu bana yazmamıssin ama bende igne kullandigim icin cvp yazmak istedim. Su anda cok şükür ikinci bebeğime hamileyim ve Clexane 0,6lik kullanıyorum. faktör V heterozigot ve mthfr c677 homozigot var. Küçük kayıp yasamadım hiç. 19+2 de kaybettim bebeği muhtemelen r.a. yetmezliğinden. Fakat bebeğin patoloji raporunda plasentada 5 cmlık bir ayrılma vardı. Bu nedenle Arda bey test istedi ve nitekim pihtilasmam çıktı. Arda bey rahim açılmasaydı bile yine de kaybedicekmissin bebeği plâsenta ayrılmasından dedi. Plâsenta ayrılmasının sebebi kandaki pihtilasma dedi.
canım ben kanda pıhtılaşma için tahlil yptırmıştım hamile kalmadan önce kanda heterizigot cıktı.aslında benimkinde tam pıhtılaşma yok ama bi bozukluk var genelde doktorlar bunu önemsemiyor.bugun iğneye başlatacaktı doktorum kontrole gittim aspirin kullan şimdilik sonra başlayabiliriz dedi.benim ilk gebeliğimde 7 hftlık kalp atışı durdu 2.de 20 haftalık 3. 18 haftalıktı kayıplarım.bildiğim kadarıyla pıhtılaşma derecesine göre iğnenin kaçlık olacağına karar veriyolar.senin kayıpların varmı bilmiyorum ama kanda pıhtılaşman varsa hamile kalınca ihmal etme bu pıhtılaşma haftaya bakmıyor herhalde çünkü benim arkadaşımın dokuzuncu ayında bebeğinin kalp atışları durdu kaybetti pıhtılaşmadan. ikinci ve üçüncüde hep iğne oldu şimdi 2 çocuğu var.inşallah hepimize yavrularımızı kucağımıza almayı nasip eder.
Regretecim:) sen bu bilgiyi daha önce yazdığında bir doktora sordum.Kadın doğumcu.Ama prof falan değil.
clexan açıklama yapmış falan dedim.Adam yok öyle bişey dedi.Ne alaka dedi.Hatta sana ozaman fraxparin daha iyi falan demiş dr.
Onu kullanmak lazımmış dedim doktora..Piyasada bulamazsın çünkü yok fraxparin dedi.İkiside aynı şey,birbirinin muadili dedi.Benim karımda şuan clexan kullanıyor dedi..
Amin. Ben de erken saate almaya calisirim insAllah ayni gune denk geliriz. Kayip haftam yaklastigi icin Arda bey o haftalarda daha sık gel dedi bakalim hayirlisi. Perşembe gunü yazarım insAllah muayeneden gelince saatini.
ayyy bunu da yeni duydum..hergün birsey öğreniyorum
clexsan firmanın kendi açıklama yapmış demek..onu bulmalı yayınlamalı..
aslında pıhtılaşma topicine sorayım bakalım bir böyle bir sey duyan olmuş mu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?