Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Mmery cnm sen şu hamilelik sırasını değiştir inan bana benim en üste olmam yaramadı yapıştım hareket edemiyorum lütfen beni aralara bir yere koy Bak belki hareket olur bir sürü hamiş olur bir anda

Son düzenleme:
Ne tontiş mi aşk olsun neyse biraz öyleyim kabul ettim tamam ..Ama yarın tekrar spor hayatıma dönüyorum ..İyiyim cnm sen nasılsın? nasıl gidiyor diyet tontişim

asıl tontiş benim

spora baslıorsun demek..süpermiş..
ben de dietle cebelleşiorum 3kg verdim durdu...
bugünde kötü gitti diet.. acayip iştahım var

bakalım toplucam yarına

Mmery cnm sen şu hamilelik sırasını değiştir inan bana benim en üste olmam yaramadı yapıştım hareket edemiyorum lütfen beni aralara bir yere koy Bak belki hareket olur bir sürü hamiş olur bir anda

zevkle yaparım kuzummmm..zaten benim üstümde dura dura beni de kuruttun

vajinal enfeksiyona da baktırmanı tavsiye ederim. Serklajlıların en çekindiği nokta enfeksiyon. Önceki gebelikte enfeksiyon sorunu var mıydı? Kafamızı bulandırmak istemiyoruz dediğin gibi. Ama yazdığım gibi bu teşhis için birçoğumuz birkaç dr ye gittik. Son gittiğinde ayrıntılı konuş. Progestan evet 34 veya 38 e dek kullandık hemen hemen hepimiz...

Canım, rastgele geçmişte tahmini sayfaya basıyorum tarih yazıyor ya. Ona göre ilerliyorum zaten o kadar çok yazmışım ki neredeyse her sayfada varım...

:)))

Okul nasıl gidiyor bu arada ??
Ahmet Arda ve sen nasıl oldunuz??
Bade de 10 gündür nezle, burnu çok tıkalı, uyuyamıyor geceleri (

:)))

Okul nasıl gidiyor bu arada ??
Ahmet Arda ve sen nasıl oldunuz??
Bade de 10 gündür nezle, burnu çok tıkalı, uyuyamıyor geceleri (

Canım iyi sayılır okul. 8 sınıfım var. Şimdilik sorun yok haftaya yazılılar var artık tüm sınavlar ortak olacakmış. Bunun çalışmaları var. Arda bana göre daha iyi ama hala burun akıntısı var hala antibiyotik kullanıyor. ben de kafama göre yine başladım dün antibiyotiğe eczacıya sorarark dr ye gittim yine kesilmedi. Bal, pekmez yemkten kilo aldım... karışımlarda var diye:))
sen dukan mı yapıyorsun?biz buhar makinası aldık dün daha işe yaradı mı anlamadık... burnuna habire birşeyler sıkıp otribebeyle çekiyor eşim...Geçer inşallah...

arada kaçamak yapıp öpüyorum senın içinde öperim ama şimdi çok kötü gripim

Bugün rabbimin izniyle 28+0 olduk.

Serklajdan birgun once tam1 5 haftalik hamileyken dr un karşısında agladigim gün hala gözlerimin önünde.
Dr um bana biz rahim ağzını diken kapatırız ama sancı ve kasılma olursa durduramazsak ise yaramaz demişti.

Bugünleri gösteren rabbime binlerce kez şükürler olsun.

OH 41 kere maşallah feryalcim İnşallah buraya 38 hafta oldum yazdığın günleride göreceğiz ..Darısı gün sayan diğer arkadaşların başına olsun :)

Regrete 😚 34+3 olduk çok şükür çıkmadım hastanedeyim Pazartesi ilaçlarım kesilecek duruma göre bakacak mışız ❤️

oooooooooooo MAŞALLAH BAREKALLAH

BUGÜNÜ GÖSTEREN RABBİMİZE SONSUZ HAMDÜ SENALAR OLSUN

canım masaallah size.ne güzel 28 olmuşun Allah bizede nasip etsin.güzel haberleri okumak umutlandırıyor beni moral buluyorum.hep birlikte 38 e
inşaallah

Regrete 😚 34+3 olduk çok şükür çıkmadım hastanedeyim Pazartesi ilaçlarım kesilecek duruma göre bakacak mışız ❤️

mAŞALLH canım çok güzel... Zaman ne çabuk geçti tabi bana göre daha dün tedaviye başlıyor diye yazmıştım buraya sanki...

Bundan sonrası hamileliğin psikolojik olarak daha keyifli fizyolojik olarak daha zor kısmı... 38 i görmeni dilerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…