- Konu Sahibi hidennisko
-
- #51.281
Canım iyi sayılır okul. 8 sınıfım var. Şimdilik sorun yok haftaya yazılılar var artık tüm sınavlar ortak olacakmış. Bunun çalışmaları var. Arda bana göre daha iyi ama hala burun akıntısı var hala antibiyotik kullanıyor. ben de kafama göre yine başladım dün antibiyotiğe eczacıya sorarark dr ye gittim yine kesilmedi. Bal, pekmez yemkten kilo aldım... karışımlarda var diye:))
sen dukan mı yapıyorsun?biz buhar makinası aldık dün daha işe yaradı mı anlamadık... burnuna habire birşeyler sıkıp otribebeyle çekiyor eşim...Geçer inşallah...
Bugün rabbimin izniyle 28+0 olduk.
Serklajdan birgun once tam1 5 haftalik hamileyken dr un karşısında agladigim gün hala gözlerimin önünde.
Dr um bana biz rahim ağzını diken kapatırız ama sancı ve kasılma olursa durduramazsak ise yaramaz demişti.
Bugünleri gösteren rabbime binlerce kez şükürler olsun.
Regrete 😚 34+3 olduk çok şükür çıkmadım hastanedeyim Pazartesi ilaçlarım kesilecek duruma göre bakacak mışız ❤️
Merhaba aranıza yeni katıldım tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum benim 4. Gebeliğim şuanda 13 haftalığız tek ilk gebeliğim ikizdi 20. Haftada keselerden birinin suyu geldi rahim ağzında herhangi bir açılma olmamıştı 26. Haftada sancım başlayıp crp değeri yükselince normal doğumla ikizlerimi kaybettim çoğul gebeliğin riskli olduğu düşünülürek ikinci ve üçüncü de tek transfer yapıldı ikinci de aşırı kanamadan kese bozuldu 8.haftada kürtaj ile sonlandırıldı üçüncü de kalp atışı gözükmedi 6. Haftanın sonunda kürtaj yapılarak kromozom incelemesine gönderildi temiz çıktı sonuç bende kanamaya eğilim var ikizlerde kan sulandırıcı kullanmadım ikinci de kullandım üçüncü de kullanmadım şimdi ki gebeliğimde 11. Haftada kanama şikayetiyle hastaneye yatınca kan sulandırıcı kullanmaya son verildi biraz uzun oldu ama tüm hikayeyi yazmak istedim arda lembet e muayne olmayı planlıyorum serklaj gerekip gerekmediğini anlamak için nasıl muayne ediyor buradaki doktorum karından ultrosonla ölçtü 12. Haftada 4 cm olduğunu söyledi sizce normal mi bu uzunluk
Arda beye gidenler kliniğe mi hastaneye mi gidiyor fark eden bir durum var mı hastane yoğun oluyor mu
Riskli haftalar çok zor geçiyor ne yazıkki.
Ben 20 ile 26 arasını haftada 1 acilde geçirdim. Sende riskli haftalari anlatınca bir nebze olsun rahatliyacaksin.
Akinti bende vajinanın protestan dolayı hep var o yüzden ayrım yapamıyorum.
Bende dr a ilk 19 haftalik ben bebegin hareketlerini hissetmiyorum demiştim tam anlamıyla 24 ten sonra hissetmeye başladım.
Merak etme ilerleyen haftalarda bir sağdan bir soldan vuracak.
folibol kullanılmıyor artık demek..ben de yakn zamanda muayeneye gidicegim soryım bakalım..Kizlar merhaba, yeni gelenler var sanirim. Insallah saglikla bebeklerini kucaklarina alirlar. Gecen chnb folibol kullaniyor musun diye sormustu. Doktor bana artik folibolun kullanilmadigini soyledi. Onun yerine folic 1 diye bir ilac yazdi. Her gun 1 tane iciyorum. Aranizda kullanan var mi? Bu arada bugun adetim bitti, tekrar calismalara baslayacagiz. Nedense hic heyecan yok icimde, cok bos hissediyorum.
chnbb sen İstanbul da iken kim yapmıştı iğnelerini..ay ben sen yapıordun sanıyorm..Rica ederim. :)) Kendin mi yapıyorsun iğneni ben hiç kendim yapamadım fobim var:))...
abmaya haftaların su gibi geçsin zor zamanların ama sonu güzel olucak canım..Topik bugün bayağı hareketlenmiş :) 28'ler 30 küsürler ne güzel darısı bize inş.
Yeni gelen arkadaşlar var Allah bir daha kayıp yaşatmasın inş.
Ben bu pesserden sonra rahatlarım sanmıştım rahatlamak nerde iyice stres yarın Allah nasip ederse 19+6 olacağız ama ben çok korkuyorum melek oğlumu 19+6 da kaybetmiştim (hoş o haftasından önde bir bebekti ama) Hayatımda zamanın hızlı geçmesini hiç bu kadar istememiştim herhalde. Dün akşamdan beri sulu akıntım arttı acaba bebeğin suyu mu diye endişelendim eczaneden test pedi aldırdım 3-4 saattir değişiklik olmadı inş olmaz.
Bu arada bebeğimin hareketlerini hissedip hissetmediğime hala emin olamıyorum sizce anormallik var mı?
Bir de 2 gündür geçmiş sayfalara takıldım biraz, 2900'lü sayfalarda chnb, sofika, hindenisko, metal41, duyaydin geçen yılın hamileleleri sizler de ne zor günler geçirmişsiniz ama şükür bebekleriniz kucaklarınızda darısı başımıza ayrıca o zaman ki muhabbetleriniz çok hoşuma gitti :)
Sizlerden aldığım bilgiler ışığında kliniği tercih etmeyi düşünüyorum hastanede tüp bebek yaptığım için hastaneyi tercih etmiştim dosyam var orda diye sanırım çok mantıklı davranmamışım
canım bebeklerinin 4ü de tüp bebek mi?
hepsini memorialdamı yaptırdın?
bir de özel olmazsa inferlite sebebin nedir..
Bebeklerimin hepsi de tüp bebek 3. Ve 4.yü memorialde yaptırdım infertilite sebebi polikistik over
bende de var bu polikistik over((
1 kez hamile kalabildim onda da kaybettim..
Şuanda hamilelik varmı ya da tedavi mi görüyorsunuz
hamilelik yok..8 aydır deniyorum tedavi oluyorum..
diğer hamileliğime de 19.ayda hamile kalabilmiştim..
geçtiğimiz aylarda 3 kez klomen ve çatlatma iğnesi kullandık olmadı..
eşime bakıldı en son onda da oranlar biraz düşük cıktı..
anlayacağın oldukça kötü seyler yaşıyorum..sabırla bekliyorm.
senin eşinin değerlerinde sorun yokmuydu?
bana doktorum en basından beri senin durumunda tüpbebeklik birsey yok diyor ama bilemiyorum.
Eşimin değerleri normal ben pco yüzünden sıkıntı yaşıyordum inşllh hepimiz kavuşuruz bebişlerimize zor bir süreç sabırlı olmamızda fayda var
Rabbim günlerini su gibi geçirsin canım. Allah'ın izniyle geçecek sende hamd olsun 38-32-38 oldum diyeceksin inşallah.Topik bugün bayağı hareketlenmiş :) 28'ler 30 küsürler ne güzel darısı bize inş.
Yeni gelen arkadaşlar var Allah bir daha kayıp yaşatmasın inş.
Ben bu pesserden sonra rahatlarım sanmıştım rahatlamak nerde iyice stres yarın Allah nasip ederse 19+6 olacağız ama ben çok korkuyorum melek oğlumu 19+6 da kaybetmiştim (hoş o haftasından önde bir bebekti ama) Hayatımda zamanın hızlı geçmesini hiç bu kadar istememiştim herhalde. Dün akşamdan beri sulu akıntım arttı acaba bebeğin suyu mu diye endişelendim eczaneden test pedi aldırdım 3-4 saattir değişiklik olmadı inş olmaz.
Bu arada bebeğimin hareketlerini hissedip hissetmediğime hala emin olamıyorum sizce anormallik var mı?
Bir de 2 gündür geçmiş sayfalara takıldım biraz, 2900'lü sayfalarda chnb, sofika, hindenisko, metal41, duyaydin geçen yılın hamileleleri sizler de ne zor günler geçirmişsiniz ama şükür bebekleriniz kucaklarınızda darısı başımıza ayrıca o zaman ki muhabbetleriniz çok hoşuma gitti :)
Maşallah kilolar verilmeye başlanmış. Darısı başına canım ya. Şu soğuk radyofrekans memnun kalırsan paylaş canım merak ettim..Canım otribebe ile çekerken burnunda ödem yapabilirsiniz , bu daha da tıkanmasına neden olur..
Nacizane bir tavsiye, sırtını veya göğsünü vicks le yağla, tek taraflı olarak sonra bir ince tülbent koy.. Oğlumda çok işe yarar..ter atar sonra çıkarırım tülbenti.. Gerçi biz hiç bronşit olmadık, sakıncası var mıdır bilemem
Cnm ben atağı yaptım, ama sonra doktor komşum kesinlikle çok tehlikeli bir diyet, muhtemelen geri alırsın dedi..
Ben de dün diyetisyene gittim
Yiyerek kilo vereceğim yani 😊
5 ayda veririz 20 kg dedi
Büyük ihtimal cuma günü soğuk radyofrekans ile zayıflamaya da başlıyorum, sarkma olmasın ve daha hızlı vereyim diye
Bakalım ne olacak, 4 kilo verdim toplamda ☺☺
Maşallah miniklerine 😍😍
Başın sağ olsun aramıza hoş geldin
Alttan ölçüm herzaman doğru sonuç verir
Kararını vermişsin canım
Bende Arda beyin hastasıydım
Kesinlikle klinik derim
Hıdenısco canım özürRabbim günlerini su gibi geçirsin canım. Allah'ın izniyle geçecek sende hamd olsun 38-32-38 oldum diyeceksin inşallah.
Peser olduğu için akıntı hakkında birşey diyemeyeceğim fakat farklılık hissediyorsan Dr bir Danış istersen.
Maşallah kilolar verilmeye başlanmış. Darısı başına canım ya. Şu soğuk radyofrekans memnun kalırsan paylaş canım merak ettim..
Çok ama çok duygulandım ve sevindim
38-39 haftalara inşallah
Arkadaslar gunaydin
Bugün u, u de barış beyle randevum var 11.30 da
Inşallah herşey yolundadır ve güzel haberler getiririm.
Arkadaslar gunaydin
Bugün u, u de barış beyle randevum var 11.30 da
Inşallah herşey yolundadır ve güzel haberler getiririm.
şimdi rapor veriyorumne kullandıysan çare olmadı gene kabız oldum ilaçlar hakgetire :18:devamlı yatıyorum vucud hareket etmiyor tabi kabız olurum neyse dün crinonu sıktı eşim tam olay bitti çubugu çıkarırken eşimin suratı degişti ne old kanmı var dedim yokta dedi sümükümsü akıntı aktı dedi ve crinonu çekerken içinede girmiş peçeteye sıktı bildigin burun sümügü gibiydi:18:şimdi önümüzde 3 seçenek var
1- bebegin nişanımı geldi
2- crinon progetston ham dünde ignemi oldum ondanmı geldi
3-rahimmi temizleniyor
4-2 gündür cennet hurması yedim ondanmı oldu:44::44:neden geliyor bu sümükümsü akıntı
5-birde kadınların yumurlama günleri vardıya gebeliktede olurmuşbenim bunu mavişe sormam lazım
sizce neden olmuş olabilir birde 3 gündür rahime çalışıyor jelibon vurup duruyor neden acaba:18::18:
maşalLAH SÜPHAN ALLAH RABBİMİE ŞÜKÜR ARTIK NET HİSSEDİYORUM TEPİKLERİNİ DÜN EŞİM FARKETMİŞ MAÇ YAPIYOR İÇERDE DEDİ
RABBİM OLMAYAN KARDEŞLERİME TEZ ZAMANDA VERSİN İŞŞALLAH BENİ MUTLU EDEN YARDAN ONLARIDA ETSİN İŞŞALLAH ONLAR KENDİLERİNİ BİLİYORLAR
BUGÜN ABLAMLA KAYNANSI GELİCEK OGLUMU GÖRÜCEMBAKALIM NELER OLUCAK NEYSE ANNEM KIZMAYA BAŞLADI BEN ÇIKIYIM
Merhaba arkadaslar
ben 5 bebegimi 16 - 22 haftalarda kaybettim,son bebegimde serklaj olmustum ve surekli yatiyordum ama 22.haftamda suyum geldi.. Bebegim kuvezde bir gun yasadi.. Aradan 5 yil gecti ben yine hamileyim,bukez kendi tedbirimi kendim alip ilk muayemde doktora rahim agzi boyunu olcturdum,bunu mutlaka siz sormalisiniz hicbi doktor siz sormadan olcmuyo,usttende olculebiliyo ama alttan daha net bilgi 1-2 milim degisebiliyo.. Doktorum 33 mm yapisal olarak kisa oldugunu soyledi ve gecmisimide goz onunde bulundurarak perinatolojiye riskli gebelige yonlendirdi,12.haftamda serviks boyum 22 mm e dustu 14 . Haftamda ikili testin sonucu ve rahimde enfeksiyon varmi diye test yapilip temiz cikinca serklaj oldum.Şimdi 18+4 haftamdayim,benim icin en riskli zamanlardayim ve rahim boyum 24 mm oldu.. Cok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?