- Konu Sahibi hidennisko
-
- #51.301
ÂminArkadaslar gunaydin
Bugün u, u de barış beyle randevum var 11.30 da
Inşallah herşey yolundadır ve güzel haberler getiririm.
canım genetik ve kan pırtılaşma testlerin yapıldımı biliyorsun 2-5 altına düşünce dogum gerçekleşiyor kan sulandırıcı igne kullanıyormusun ne ilaları kullanıyorsun:44::44:ben 2 oglumu kaybettim kızımda dikiş atıldı 25 gün dikiş dayandı dedigin gibi ögretmiş gibi aynı haftalarda kaybettim sonra mavişimi buldum arda beyi allah razı olsun önc yaradandan sonra arda beyden ve benim azmimle bu günlere geldim allah korktugumuzu önümüze getirmesin işşallahMerhaba arkadaslar
ben 5 bebegimi 16 - 22 haftalarda kaybettim,son bebegimde serklaj olmustum ve surekli yatiyordum ama 22.haftamda suyum geldi.. Bebegim kuvezde bir gun yasadi.. Aradan 5 yil gecti ben yine hamileyim,bukez kendi tedbirimi kendim alip ilk muayemde doktora rahim agzi boyunu olcturdum,bunu mutlaka siz sormalisiniz hicbi doktor siz sormadan olcmuyo,usttende olculebiliyo ama alttan daha net bilgi 1-2 milim degisebiliyo.. Doktorum 33 mm yapisal olarak kisa oldugunu soyledi ve gecmisimide goz onunde bulundurarak perinatolojiye riskli gebelige yonlendirdi,12.haftamda serviks boyum 22 mm e dustu 14 . Haftamda ikili testin sonucu ve rahimde enfeksiyon varmi diye test yapilip temiz cikinca serklaj oldum.Şimdi 18+4 haftamdayim,benim icin en riskli zamanlardayim ve rahim boyum 24 mm oldu.. Cok korkuyorum
Paşam Allah korusun. Korktugun gibi bir şey değildir Allah'ın izniyle. Oyle sumuksu kıvamda akıntı bende hamileliğin basından beri oluyor. Bunun icin iki kere Arda Bey'e acil gittim. Sagolsun o da araya aldı beni evhamli oldugumu bildigi icin. Spekturum taktı baktı hiç bişeyr yok dedi. Bebeğin suyu iyi dedi. Hamilelikte akıntının çoğalması çok normal dedi.akıntımin rengi cogu zaman açık sarı renkte.Bazen az bazense çamaşırımı kaplıyor hatta su oluyo etrafında. Ozellikle ayaga kalktigimda. biz tedbirimizi alalım gerisi Rabbimin takdiri.Allah bebegini ve hepimizin bebeklerini korusun. Yarın Arda Bey'e gidince rahatlarsin.
ben ilk uc ay progesteron kullandim,serklajdan iki hafta once proluton 3 gunde bir yarim ampul igne oldum,serklajdan sonra sadece haftada bir yarim vuruluyorum.. Doktorum gereken tedbiri aldik gerisi kismet dedi,gecmisimde doktorlarin bana iyi seyler soylemesine engel oluyoÇok çok gecmis olsun. Allah tekrarını yaşatmasın. Bu bebeğinizi saglikla kucağınıza alacağınıza inanıyorum siz de inanın. Rabbim saglikla hayirlisiyla kavustursun. daha önceki gebeliğinizde progesteron takviyesi aldınız mı? Yapılan araştırmalar haftada 1 250 mglik progesteron takviyesinin %46 oranında erken dogumu engellediğini ortaya koymuş. Rahim boyunuz da kötü değil. Burada okuduğum kadarıyla rahim boyu 0olup da sadece serklajin tuttuğu zamanında dogum yapan çok kisi oldu. Sizin suanda yapacağınız sıkı bir dr takibi ve bol bol istirahat. Burda yatarak rahim boyunu uzatanlar da oldu. Allahım yardımcınız olsun.
abmaya haftaların su gibi geçsin zor zamanların ama sonu güzel olucak canım..
kendini sıkıntıya sokma..ben neredeyse 23 haftadaydı kaybım hiç hissetmemiştim ama..
zaten hissiz bir insanım..kimisi hastalanacağını bilir,yumurtladıgını bilir v.s ben anlamam hiç..
Rabbim günlerini su gibi geçirsin canım. Allah'ın izniyle geçecek sende hamd olsun 38-32-38 oldum diyeceksin inşallah.
Peser olduğu için akıntı hakkında birşey diyemeyeceğim fakat farklılık hissediyorsan Dr bir Danış istersen.
Arkadaslar gunaydin
Kayıpların için başın sağolsun arkadaşım. Rabbim bir daha yaşatmasın. İnşallah bu bebeğine vaktinde sağlıkla kavuşursun.ben ilk uc ay progesteron kullandim,serklajdan iki hafta once proluton 3 gunde bir yarim ampul igne oldum,serklajdan sonra sadece haftada bir yarim vuruluyorum.. Doktorum gereken tedbiri aldik gerisi kismet dedi,gecmisimde doktorlarin bana iyi seyler soylemesine engel oluyo
Canım otribebe ile çekerken burnunda ödem yapabilirsiniz , bu daha da tıkanmasına neden olur..
Nacizane bir tavsiye, sırtını veya göğsünü vicks le yağla, tek taraflı olarak sonra bir ince tülbent koy.. Oğlumda çok işe yarar..ter atar sonra çıkarırım tülbenti.. Gerçi biz hiç bronşit olmadık, sakıncası var mıdır bilemem
Cnm ben atağı yaptım, ama sonra doktor komşum kesinlikle çok tehlikeli bir diyet, muhtemelen geri alırsın dedi..
Ben de dün diyetisyene gittim
Yiyerek kilo vereceğim yani 😊
5 ayda veririz 20 kg dedi
Büyük ihtimal cuma günü soğuk radyofrekans ile zayıflamaya da başlıyorum, sarkma olmasın ve daha hızlı vereyim diye
Bakalım ne olacak, 4 kilo verdim toplamda ☺☺
Çok ama çok duygulandım ve sevindim
38-39 haftalara inşallah
Maşallah miniklerine 😍😍
Başın sağ olsun aramıza hoş geldin
Alttan ölçüm herzaman doğru sonuç verir
Kararını vermişsin canım
Bende Arda beyin hastasıydım
Kesinlikle klinik derim
folibol kullanılmıyor artık demek..ben de yakn zamanda muayeneye gidicegim soryım bakalım..
gerçi doktorlarımız aynı klinikte aynı fikirde olurlar zannımca :)
chnbb sen İstanbul da iken kim yapmıştı iğnelerini..ay ben sen yapıordun sanıyorm..
abmaya haftaların su gibi geçsin zor zamanların ama sonu güzel olucak canım..
kendini sıkıntıya sokma..ben neredeyse 23 haftadaydı kaybım hiç hissetmemiştim ama..
zaten hissiz bir insanım..kimisi hastalanacağını bilir,yumurtladıgını bilir v.s ben anlamam hiç..
Bu arada bebişi olanlar arada bebiş topiğine de yazın , orası da öksüz kalmış .. Bebişi olmayanlarda isterlerse gelsinler yanlış anlaşılmayayım.. Başımızın üstünde yeriniz var yaniii
Arkadaslar gunaydin
Merhaba arkadaslar
ben 5 bebegimi 16 - 22 haftalarda kaybettim,son bebegimde serklaj olmustum ve surekli yatiyordum ama 22.haftamda suyum geldi.. Bebegim kuvezde bir gun yasadi.. Aradan 5 yil gecti ben yine hamileyim,bukez kendi tedbirimi kendim alip ilk muayemde doktora rahim agzi boyunu olcturdum,bunu mutlaka siz sormalisiniz hicbi doktor siz sormadan olcmuyo,usttende olculebiliyo ama alttan daha net bilgi 1-2 milim degisebiliyo.. Doktorum 33 mm yapisal olarak kisa oldugunu soyledi ve gecmisimide goz onunde bulundurarak perinatolojiye riskli gebelige yonlendirdi,12.haftamda serviks boyum 22 mm e dustu 14 . Haftamda ikili testin sonucu ve rahimde enfeksiyon varmi diye test yapilip temiz cikinca serklaj oldum.Şimdi 18+4 haftamdayim,benim icin en riskli zamanlardayim ve rahim boyum 24 mm oldu.. Cok korkuyorum
Paşam Allah korusun. Korktugun gibi bir şey değildir Allah'ın izniyle. Oyle sumuksu kıvamda akıntı bende hamileliğin basından beri oluyor. Bunun icin iki kere Arda Bey'e acil gittim. Sagolsun o da araya aldı beni evhamli oldugumu bildigi icin. Spekturum taktı baktı hiç bişeyr yok dedi. Bebeğin suyu iyi dedi. Hamilelikte akıntının çoğalması çok normal dedi.akıntımin rengi cogu zaman açık sarı renkte.Bazen az bazense çamaşırımı kaplıyor hatta su oluyo etrafında. Ozellikle ayaga kalktigimda. biz tedbirimizi alalım gerisi Rabbimin takdiri.Allah bebegini ve hepimizin bebeklerini korusun. Yarın Arda Bey'e gidince rahatlarsin.
Pasam tum kontrollerimi oldum,doktorum kan pihtilasmasi olsa bebeklerin kalbi dururdu senin suyun geliyo dedi ve zaten rahim agzim kisa,son 22 haftalik gebeligimde kan sulandiriciyi tedbir amacli kullanmistim,birde ben izmirdeyim,burda bakicak kimsem olmadigi icin istanbula gelicem haftaya,doktorum izin verdi ama orda da iyi bi doktor bulmaliyim,onerir misiniz?
arkadaşım basın saolsunMerhaba arkadaslar
şimdi senin için doktor tavsiye listemizi yayınlayacağım.Pasam tum kontrollerimi oldum,doktorum kan pihtilasmasi olsa bebeklerin kalbi dururdu senin suyun geliyo dedi ve zaten rahim agzim kisa,son 22 haftalik gebeligimde kan sulandiriciyi tedbir amacli kullanmistim,birde ben izmirdeyim,burda bakicak kimsem olmadigi icin istanbula gelicem haftaya,doktorum izin verdi ama orda da iyi bi doktor bulmaliyim,onerir misiniz?
Aminnnn canım..nasıl da anlıyorsun duygularımı:)böle beklemek inan daha zor.Amin canım inşallah. Darısı en kısa zamanda isteyen herkese olsun. Eminim şuan bu riskli günlere ulaşmayı bile çok istiyorsun Rabbim en kısa zamanda nasip etsin ama bu sefer mutlu sonla bitsin..
Kızlar nasılsınız, bebişler nasıl???
canım genetik ve kan pırtılaşma testlerin yapıldımı biliyorsun 2-5 altına düşünce dogum gerçekleşiyor kan sulandırıcı igne kullanıyormusun ne ilaları kullanıyorsun:44::44:ben 2 oglumu kaybettim kızımda dikiş atıldı 25 gün dikiş dayandı dedigin gibi ögretmiş gibi aynı haftalarda kaybettim sonra mavişimi buldum arda beyi allah razı olsun önc yaradandan sonra arda beyden ve benim azmimle bu günlere geldim allah korktugumuzu önümüze getirmesin işşallah
ay sagol içime su serptin korkuyorum işte kızımdada böyle olmuştu onun için korkuyorum üstüne titriyorum yavrumun aklım çıkıyor emanetime birşey olucak diye anlattıgım olay gibimi geldi sende canım :18::18:bu arada yarın yeşim hemşireyi bul küçük bir kagıda yaz randevu saatini telini yaz seni arıuyayım konuşuk ederiz yeşim hemşireyle muhabbettim çok koyu seviyorum aslında hepsini çok iyi insanlar ben yrın sorarım seni kaçta randevu aldıgını sen yeşim hanıma söyle ona göre randevu saatlerini denk getirebilirsek görüşürüz benim yakamda kırmızı bir karaffil olucek
Pasam tum kontrollerimi oldum,doktorum kan pihtilasmasi olsa bebeklerin kalbi dururdu senin suyun geliyo dedi ve zaten rahim agzim kisa,son 22 haftalik gebeligimde kan sulandiriciyi tedbir amacli kullanmistim,birde ben izmirdeyim,burda bakicak kimsem olmadigi icin istanbula gelicem haftaya,doktorum izin verdi ama orda da iyi bi doktor bulmaliyim,onerir misiniz?
ben ilk uc ay progesteron kullandim,serklajdan iki hafta once proluton 3 gunde bir yarim ampul igne oldum,serklajdan sonra sadece haftada bir yarim vuruluyorum.. Doktorum gereken tedbiri aldik gerisi kismet dedi,gecmisimde doktorlarin bana iyi seyler soylemesine engel oluyo
Eşim varken o, yokken hemşire görümcem. Şanslıydım ben prolutonu da görümcem yaptı...
Tamam canım...
Yazmamaışsın güzel haberlerle gel inşallah...
Çok üzüldüm Allah bir daha yaşatmasın... Benim de yapısal kısaydı. Benim 13. haftada 1.8 di sonra en çok 2.6 oldu. Şükür 36 artı 4 te doğum yaptım. Dikkatli bir yaşam ile ilerler inşallah. Enfeksiyona dikkat...
Benim yaza geldi çamaşır giymedim. Akıntım da olmadı şimdi kış zor olur tbi..
3-5 sayfa öncesi dr listesi var fikir verir... Nasıl bir dr düşünüyorsun devlette mi sgk geçen özel mi, sgk geçmese de olur mu diyorsun özel sağlık sigortan var mı? Yazarsan daha çok yardımcı olabiliriz....
canım arda bey asya yakasında yani bagdat caddesinde muayenesi var canım ata şehir memoriyıldada çalışıyorPasam tum kontrollerimi oldum,doktorum kan pihtilasmasi olsa bebeklerin kalbi dururdu senin suyun geliyo dedi ve zaten rahim agzim kisa,son 22 haftalik gebeligimde kan sulandiriciyi tedbir amacli kullanmistim,birde ben izmirdeyim,burda bakicak kimsem olmadigi icin istanbula gelicem haftaya,doktorum izin verdi ama orda da iyi bi doktor bulmaliyim,onerir misiniz?
Aynen benim akıntımda sumuksu kıvamda oluyor senin anlattigin gibi, icin rahat olsun.klinikteki herkes çok iyi gercekten. Yarın adımı da söylerim numaramı da veririm Yeşim Hanım'a.anlatirim konuştuğumuzu yardımcı olur denk geliriz insAllah.zaten merak ediyordum hep seni tanışmak nasip olur insAllah.insAllah yarın ikimizde hayırlı haberlerle geliriz.
36+5 ti cnm kordon uc.kez.dolanmis.ve micik.ayagi.ile kordonu bir kenari.slklstirmis oksijen gitmemis.kalp atislarin2oo lerde cikiyordu
Acil sezeryan ile aldi dr muz mosmos dogdu rabbim.bagisladi onu bize
Sizin ne kadarlkti r.a.y sebebi ilemi erken olmustu ki masalla.haftasi oldukca iyi tabi ikisininde kg iyiydide sorun olmadi degilmi
Hareketlere gelince cok azalmisti ben buyuk bebek yeri daraldi ya baglamistim.oysaki iceride kordon mucadelesi varmis
İŞŞALLAH HAYIRLI HABERLERLE GELİRSİN BU YAZDIGIMIDA GÖRÜRSÜN İŞŞALAH
BENİMDE YARIN VAR RANDEVUM:18::18:BAKALIM MAVİŞ NE DİCEK GENE AKINTIM ÇOGALSI SARI SARI GELİYOR YUMURATA BEYAZI GİBİ GELMEYE BAŞLADI:18: PESERDEN DOLAYI GENE ÜSTÜME KAÇIRIYORUM ISLANIYORABMAYARUMUZU DOGRUMU YAZDIM BİLEMEDİM ŞİMDİ PESERDEN DOLAYI ISLANIYOR CANIM ÇİŞLİLERİN AY PARDON KAÇIRANLARIN arasına hoş geldin sen sabah beni görseyin foş diye aktı pecetenin bir kuru yeri yok sıksan suyu çıkar bazen bende düşünmüyor degilim acaba suyumu peserdenmi diye:44::44:ama her suyum gidiyor dedigimde arda bey suyu iyi peserden dolayı altında ay pardon ragiminde alet takılı ondan demişti hoş rahimimde yara vardı yaktırmıştım 2 aya yakın iyi olana kadar rahimim üstüme işemiştim namaz bile kılamadım böyle akıntı gelmişti ordan biliyorum sen içini ferah tut peserden o peserden suyun gelmiyor
DÜN HABERLERDE O MİNNACIK BEDENİ GÖRDÜM HANİ ANNESİ BAYRAMDA TATİLE GİDİP BEBGİ DÜN GÖMDÜLER KİMSE SAYİP ÇIKMAMIŞ ALLAHIM MİNNACIK TABUT YAPMİŞLAR NE AGLADIM BEBGİME KURBAN OLUYUM BEN SANA DEDİM AH O KADINI ELİME VERSELER YEMİNLE ÖLENE KADAR DÖVERDİM OKADAR BEBK İSTEYEN KİŞİLER VARKİ AY GENE GÖZLERİM DOLDUMİNNACIK MEZAR YAPMIŞLARBURNUMUN DİREGİ SİZADI EŞİM AGLAMAMI GÖRÜNCE KIZDI HAYAT BU KADAR ACIMASIZ OLAMAZ BEN 3 BEBGİMİ KAYBETTİM BU 4 GEBELİGİM EVLADIM İÇİN NELERE KATLANIYORUM BİR BİLSEN CANINA ZEVAL GELMESİN CANI ACIASIN DİYE NELER YAPIYORUM BUGÜN 2 ÖLEN OGLUM AKLIMA GELDİ SERVİSTE DOGUM YAPMIŞTIM EŞİM YANIMDAYDI KÜRTAJA ALDIKLARINDA HASTA BEZİNİN İÇİNE KOYMUŞLARDI KORDONU BANA BAGLIYDI KÜRTAŞA MASASINA YATIRDIKLARINDA AGZIMDAN TEK KELİME ÇIKTI NE OLUR CANINI YAKMAYIN BEBGİMİN CANI ÇOK YANDI BENDEN AyIRDILAR KORDONUNU KESTİLER MİNNACIK BEDENİNİN CANI ACIMIŞMIDIR
ELALEN DOGURUP SOGAGA ATICAGINA VERSİN OLMAYANLARA NE VAR YADA BÖYLE YAPICAKLARINA AFEDERSİN ORAYI TIKASINLAR BANA YETER
T
Âmin
Hadi canım hayır haberlerini bekliyoruz.
Amin canım inşallah. Darısı en kısa zamanda isteyen herkese olsun. Eminim şuan bu riskli günlere ulaşmayı bile çok istiyorsun Rabbim en kısa zamanda nasip etsin ama bu sefer mutlu sonla bitsin.
Amin sağol canım. İnş görürüz o günleri. Dr danıştım pesser yapabilir dedi. Ama sanırım pruloton vurulduktan sonra arttı (e 3 dozda progestan fitil kullanıyorum)
Çok güzel haberlerle gelirsin inşallah, Benim de Cuma randevum var (inş o güne kadar dayanabilrim)
Kayıpların için başın sağolsun arkadaşım. Rabbim bir daha yaşatmasın. İnşallah bu bebeğine vaktinde sağlıkla kavuşursun.
Eşim varken o, yokken hemşire görümcem. Şanslıydım ben prolutonu da görümcem yaptı...
Tamam canım...
Yazmamaışsın güzel haberlerle gel inşallah...
Çok üzüldüm Allah bir daha yaşatmasın... Benim de yapısal kısaydı. Benim 13. haftada 1.8 di sonra en çok 2.6 oldu. Şükür 36 artı 4 te doğum yaptım. Dikkatli bir yaşam ile ilerler inşallah. Enfeksiyona dikkat...
Benim yaza geldi çamaşır giymedim. Akıntım da olmadı şimdi kış zor olur tbi..
3-5 sayfa öncesi dr listesi var fikir verir... Nasıl bir dr düşünüyorsun devlette mi sgk geçen özel mi, sgk geçmese de olur mu diyorsun özel sağlık sigortan var mı? Yazarsan daha çok yardımcı olabiliriz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?