Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Feryal ablacım aradım seni merak ettim ama tel kapalı uyuyorsun sanırım yine güzel haberlerle gelmişsin maşallah :) elifine yarın doğuma giriyorrrr liste başı ben mi oluyorum ne mmeryyyyyyy tatlımmmmm benı liste başı yapma :)))) heyecanlandım

Kizlr aklimdasinz gecen yazdm msji gonderememism giremiyorm saglik durumum cokta iyi degl dogumdn beri biturlu duzelemedm makatta catlak olustu tualete korkudn zor girip aglayark cikiyorm ikibucuk aydr duzelemedm boyle giderse iki hafta sonra ameliyt olacm bendn tavsiye dogmdn sonra kendinize dikkat edin dogumdn sonra kabiz olmamaya calisn yoksa cok cekersinz ben bebegmlw bile ilgilenemiyorm duanizi eksk etmeyn dualarm sizinle

Sağol kuzum :84::84: arıyorum simdi.
Yeni bebisler geliyor ne güzel
Sırayı bozmak yok.

Paşam yarın inşlh iyi haberlerle gelirsin bu senin kullandığın crinon nedir ben böyle şeyleri hiç bilmediğim için soruyorum:97:

Arkadaslar bugun doktora gittim ozgur hocaya kendisi sagolsun cok ilgilendi benimle...bebegimin durumu iyi dedi..rahim agzini olcmedi bu haftalarda onemli degil 20. Haftadan sonra onemli uzunluk dedi...yani simdilik hersey yolunda sukurler olun...arda beyin verdigi ilaclara devam dedi...veee en sonunda benim bicirigin cinsiyetini soyledi...allah nasip ederse oglusum olacakmis...benden haberler bu kadar arkadaslar sanki cok is yapmisim gibi simdide yorgunliktan oluyorum...aaa birde en onemli senin diyabettin surekli degerlerini yaz diyetinecok dikkat et dedi..

Feryalll masallah cnm herseyin yolunda olmasina cok sevindimm..geciceksin 32 yi merak etme cok opuyorum seni..

Arkadaşım geçmiş olsun bebeğini güle, güle büyüt benimde arada kabızlık sorunum oluyor ne kadar dikkat etsemde genede oluyorum.Benimki erken doğumlardaki takılan serumlardanmış senin gibi tuvalete gitmeye korkuyorum benim hemoroit sorunum
çok değil hamilelik öncesi kabızlık için DR gitsemmi bilemedim bazen iyi sonra gene kabız senin niçin ameliyat ilaç tedavisi yokmu.

Çok sevindim cnm hayırlısıyla inşlh dikkat et kendine.

Cook uzuldum yasadiklarina canim...allah bir daha yasatmasin insallah...maalesef o korkularin onune hic gecemiyoruz..ama lutfen kendini rahatlatmaya calis sen elinden geleni yapiyorsun hangi ildesinn kime gidiyorsun doktor olarak..

Sağol kuzum :84::84: arıyorum simdi.
Yeni bebisler geliyor ne güzel
Sırayı bozmak yok.

Senin adına sevindim arkadaşım şeker hamilelikte çıkabiliyor dikkat edersen hiç birşey olmaz benim olmadı ama olanları biliyorum dikkat ettiler ve hiçbir sorun yaşamadan doğum yaptılar darısı senin başına ve tüm hamilelerin ALLAH bebeğini sağlıkla kucaklamayı nasip etsin.

Amin canım.
Sırayla hepimize inşallah.

Ne güzel haberler getirmişsin. çok sevindim.
Sağlıkla 38 lere inşallah.

hadi yaırlısıyla az kaldı azzzz 32 olacak

RABBİMİN İZNİYLE SONRA 37 VEE DOĞSUN ARTIK

Maşallah BarekAllah canım güzel haberlerine. Rabbim daim eylesin. Allah'ın izniyle 37 den önce doğmayacak annesi.

Canım gözün Aydın oğlun göstermiş kendini. Ayrıca güzel haberlerinden sevindim.
Ankara'da içine sinen ve güvendiğin işinin ehli bir Dr buldun Allah'ın izniyle.
Rabbim bundan sonra günlerini su gibi akıtsın sağlıkla zamanında sende oğlunu kucağına alacaksın inşallah.

Amin canim insallah..guzel dileklerin icin cook tesekkur ederim...

Maşallah oğluşuna da sana da 😊

Şimdiye kadar 2 kilomu aldın ?? Bravo

Maşallah canım süper gidşyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…