- Konu Sahibi hidennisko
-
- #51.321
Feryal ablacım aradım seni merak ettim ama tel kapalı uyuyorsun sanırım yine güzel haberlerle gelmişsin maşallah :) elifine yarın doğuma giriyorrrr liste başı ben mi oluyorum ne mmeryyyyyyy tatlımmmmm benı liste başı yapma :)))) heyecanlandım
şimdi rapor veriyorumne kullandıysan çare olmadı gene kabız oldum ilaçlar hakgetire :18:devamlı yatıyorum vucud hareket etmiyor tabi kabız olurum neyse dün crinonu sıktı eşim tam olay bitti çubugu çıkarırken eşimin suratı degişti ne old kanmı var dedim yokta dedi sümükümsü akıntı aktı dedi ve crinonu çekerken içinede girmiş peçeteye sıktı bildigin burun sümügü gibiydi:18:şimdi önümüzde 3 seçenek var
1- bebegin nişanımı geldi
2- crinon progetston ham dünde ignemi oldum ondanmı geldi
3-rahimmi temizleniyor
4-2 gündür cennet hurması yedim ondanmı oldu:44::44:neden geliyor bu sümükümsü akıntı
5-birde kadınların yumurlama günleri vardıya gebeliktede olurmuşbenim bunu mavişe sormam lazım
sizce neden olmuş olabilir birde 3 gündür rahime çalışıyor jelibon vurup duruyor neden acaba:18::18:
maşalLAH SÜPHAN ALLAH RABBİMİE ŞÜKÜR ARTIK NET HİSSEDİYORUM TEPİKLERİNİ DÜN EŞİM FARKETMİŞ MAÇ YAPIYOR İÇERDE DEDİ
RABBİM OLMAYAN KARDEŞLERİME TEZ ZAMANDA VERSİN İŞŞALLAH BENİ MUTLU EDEN YARDAN ONLARIDA ETSİN İŞŞALLAH ONLAR KENDİLERİNİ BİLİYORLAR
BUGÜN ABLAMLA KAYNANSI GELİCEK OGLUMU GÖRÜCEMBAKALIM NELER OLUCAK NEYSE ANNEM KIZMAYA BAŞLADI BEN ÇIKIYIM
Arkadaslar çok sağolunancak yazabiliyorum.
Bugün u.u ciddi yoğundu ve bir sure bekledim. Vücut yatmaktan iyice hamlamis eve çok yorgun geldim.
Şükürler olsun.un serviks hala ortalama 2.4 cm civarı ve kapalı
Bebeğim bas aşağı duruyor. Şeker olcumlerim normal oldugu için artık ölçümleri 3 gunde bir yapıp yazcam.
Ama diyete devam ve 1 kilo vermişim 15 gunde.
Bebegin kalp atışı vs bakıldı ama net kilo ölçümü yalpilmdi. Kismetse bir sonraki randevu 15 gün sonra.
Ve dr um 32 bir geçmek diyor. Inşallah rabbim kısmet etmiştir.
Kizlr aklimdasinz gecen yazdm msji gonderememism giremiyorm saglik durumum cokta iyi degl dogumdn beri biturlu duzelemedm makatta catlak olustu tualete korkudn zor girip aglayark cikiyorm ikibucuk aydr duzelemedm boyle giderse iki hafta sonra ameliyt olacm bendn tavsiye dogmdn sonra kendinize dikkat edin dogumdn sonra kabiz olmamaya calisn yoksa cok cekersinz ben bebegmlw bile ilgilenemiyorm duanizi eksk etmeyn dualarm sizinle
Arkadaslar bugun doktora gittim ozgur hocaya kendisi sagolsun cok ilgilendi benimle...bebegimin durumu iyi dedi..rahim agzini olcmedi bu haftalarda onemli degil 20. Haftadan sonra onemli uzunluk dedi...yani simdilik hersey yolunda sukurler olun...arda beyin verdigi ilaclara devam dedi...veee en sonunda benim bicirigin cinsiyetini soyledi...allah nasip ederse oglusum olacakmis...benden haberler bu kadar arkadaslar sanki cok is yapmisim gibi simdide yorgunliktan oluyorum...aaa birde en onemli senin diyabettin surekli degerlerini yaz diyetinecok dikkat et dedi..
Merhaba arkadaslar
ben 5 bebegimi 16 - 22 haftalarda kaybettim,son bebegimde serklaj olmustum ve surekli yatiyordum ama 22.haftamda suyum geldi.. Bebegim kuvezde bir gun yasadi.. Aradan 5 yil gecti ben yine hamileyim,bukez kendi tedbirimi kendim alip ilk muayemde doktora rahim agzi boyunu olcturdum,bunu mutlaka siz sormalisiniz hicbi doktor siz sormadan olcmuyo,usttende olculebiliyo ama alttan daha net bilgi 1-2 milim degisebiliyo.. Doktorum 33 mm yapisal olarak kisa oldugunu soyledi ve gecmisimide goz onunde bulundurarak perinatolojiye riskli gebelige yonlendirdi,12.haftamda serviks boyum 22 mm e dustu 14 . Haftamda ikili testin sonucu ve rahimde enfeksiyon varmi diye test yapilip temiz cikinca serklaj oldum.Şimdi 18+4 haftamdayim,benim icin en riskli zamanlardayim ve rahim boyum 24 mm oldu.. Cok korkuyorum
Sağol kuzum :84::84: arıyorum simdi.
Yeni bebisler geliyor ne güzel
Sırayı bozmak yok.
Senin adına sevindim arkadaşım şeker hamilelikte çıkabiliyor dikkat edersen hiç birşey olmaz benim olmadı ama olanları biliyorum dikkat ettiler ve hiçbir sorun yaşamadan doğum yaptılar darısı senin başına ve tüm hamilelerin ALLAH bebeğini sağlıkla kucaklamayı nasip etsin.
Arkadaslar bugun doktora gittim ozgur hocaya kendisi sagolsun cok ilgilendi benimle...bebegimin durumu iyi dedi..rahim agzini olcmedi bu haftalarda onemli degil 20. Haftadan sonra onemli uzunluk dedi...yani simdilik hersey yolunda sukurler olun...arda beyin verdigi ilaclara devam dedi...veee en sonunda benim bicirigin cinsiyetini soyledi...allah nasip ederse oglusum olacakmis...benden haberler bu kadar arkadaslar sanki cok is yapmisim gibi simdide yorgunliktan oluyorum...aaa birde en onemli senin diyabettin surekli degerlerini yaz diyetinecok dikkat et dedi..
Bugün u.u ciddi yoğundu ve bir sure bekledim. Vücut yatmaktan iyice hamlamis eve çok yorgun geldim.
Bebeğim bas aşağı duruyor. Şeker olcumlerim normal oldugu için artık ölçümleri 3 gunde bir yapıp yazcam.
Bebegin kalp atışı vs bakıldı ama net kilo ölçümü yalpilmdi. Kismetse bir sonraki randevu 15 gün sonra.
Canım gözün Aydın oğlun göstermiş kendini. Ayrıca güzel haberlerinden sevindim.
Ankara'da içine sinen ve güvendiğin işinin ehli bir Dr buldun Allah'ın izniyle.
Rabbim bundan sonra günlerini su gibi akıtsın sağlıkla zamanında sende oğlunu kucağına alacaksın inşallah.
Ne güzel haberler getirmişsin.çok sevindim.
Sağlıkla 38 lere inşallah.
Çok sevindim cnm hayırlısıyla inşlh dikkat et kendine.
canım arda bey asya yakasında yani bagdat caddesinde muayenesi var canım ata şehir memoriyıldada çalışıyormuayenesi 320 tl canım arda bey femikal diye bir klinikte çalışıyor sen pc gir femikal diye ara sonra ekle acil görüşmem laım de beni kadınlar kulubünden bir arkadaş önerdi peser takmışsınız şimdi hastanız dersaen seni acil araya sıkıştırırrlar bizim gruptan bahset rahim agzı açıklıgı de başka şekilde randevu istersen çok zor ardacık hep dolu oluyor yarın 2-30 randevum var işşallah güzel haberlerle gelirin sormak istedigin birşey varsa seve seve ben ve burdakiler yardım eder birde bende dünyanın testini yaptırdım bende birşey çıkmadı arda bey buldu pırtılaşmamı birde ne ilaç ullanıyorsun söyle yrdım edelim sana
canım beni merak etmene gerk yok inan bende sizler gibiyim kkda okadar kişi beni görmek istiyorki sanırsın bulunmaz hint kumaşı ben nasıl biriyim hımmm düşünüyüm :44::44:buldum kız vallahiş aynı buna benziyorum tipkısının aynıosıyım:86::86::86:
inan burdakilerin yarısu beni gördü sor onlara ben nasıl biriyim:101::101:ben kendimi kısaca anlatıyım dinle not et bir yere:126::126:
160 boyum var
78 kilo geliyordum diyete girdim 113 kilodan 78 düştümkendi azmimle 81-300 hamile kaldım 83 kilo geliyorum en çok sevdigim renkler siyah laciver gridir ayakkabı numaram 37 kafa numaram halen bir çocuk
esmerimgözlerim türkan şoray gibi iri kaşlarım kalın dudaklarım iri çok aglak bir hatunum allah var yüzümde kalbim gibi güzeldir aynı türkan şorayın kopyasıyım
türbanlıyım anlıcagın agzımda ne varsa kalbinde kötülügü olmayan 2005 beri kronik panik atak hastası çok tırsak biriyim :83::83:
evliligime gelince altaki çizelgede yazıyor3 kayıbım var 4 hamileyim rabbim bagışlarsa işşallah evladımı 34 anne olucam eşimde işşallah 37 bab olucek 79 gündür yatıyorum yarışmacı arkadaşlara basarılar dilerim hobilerim arasında gezmeyi müzik dinlemeyi bol bol aglamayı tercih ederim işşallah kendimi anlatabilmişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?