- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #52.161
Merhaba arkadaslar uzun zmandir giremiyorum bulantılar beni hayattan bezdirdi bu sefer,su dan tiksindim bu havada icim yanıyor ve icemiyorum,ben 12. Haftama giriyorum ayın 16. İkili test yaptırıp bu Afet dogum yaptıgım doktora gitmeyi dusunuyorum dikişe yanaşmazsa ne yaparım bilmiyorum 2. Bir Plan'ım yok benden şimdilik bu kadar
Ferhal maşallah haftan cok guzel,Allah tamamına erdirsin,paşam Muhammed emini face den takip ediyorum insallah eve geldig gunleride yazacaksın,bı cok arkadaşı face'den takip ediyorum,merry benide hamileler listesine ekleyebilirsin cinsiyet belli degil beklenen dogum tarihi 29.06.2014 insallah görürüz o gunleri
rabbime bir degil binlerce şükür ne kadar secde etsem şükretsem azoglumu kucagıma aldım emzirdim hoş yalandır durdu ememedide okadar güzel bir duyguduki sormayın allahım 12 seneldir bu anı bekledim ben o an hiç bitmesin istedim hemşre dedi teninize yatırın sizi hissetsin dedi yerim onun hissetmesini öyle gözlerini dikti baktı eşime bir bakıyor bana bir eşime diyorumki bize bakıyorya buna anne bunada baba diyorlar galiba diye der dedim gülüştük ellerini öptüm suratını okşadım saçlarını başşını neresi gelrise artık videosunu çektik o kadar sevinçliyimki sormayın 4 adet baddaniyesi var kirlenmiş okadar dedim hanımalara kirlisi varmı diye var dediler bugün sinirlerim tepeme çıktı kirlileri görünce yanımda baddaniye götürdüm allahtan şimdi kalkıcam kıyafetlerini baddaniyesini yıkıcam ütülenicek yarınada ıssız adam keki ve gül böregi yapıp götürücem söz verdim ordakilere maksat rüşvet vereyimde bebegime iyi baksınlar bebegim 15 gramı geri almış kızlar ama oksiyeni açık halen yarın doktoruyla epey bir konuşma yapıcam bakalım neler dicek şimdi süt sagmam lazım çıkmam laızm dilerim rabbimden evaldımı sag saglim evime getiriyim mevlam olmayanlarada te zzamanda versin işşallah tek dilegim var ben mutlu oldum onlarda olsun işşallah
BEBEGİMLE EMİŞTİKKKKKKKKKKKKKK YAŞAŞSINNNNNNNNNNNNNN
Bencede gitmesin bir yere.
Hatta u.u den bile gitmesin. O kadar çok insan umudunu ona bağlamış durumdaki
FERYAL cnm senin dr unla olan ilişkine bayılıyorum inan chnb sürekli dediğ gibi ikinci bebek fikri de sanki yavaş yavaş yer ediyor ve barış beye mi gitsem diye istiyorum
PAŞAM cnm senin adına çok sevindim hep böyle mutlu haberlerini okumak dileğiyle
METAL cnm yazdıklarını çok mantıklı buluyorum hakikaten çok doğru yorumlar yapıyorsun
EYLÜLGÜLÜ cnm RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN çok zor bir süreç ama geçiyor az kaldı
17 haftalık hamileyim 14 te serklaj yapıldı .10 yaşında kızım var onda da serklajlıydım .kızımda da yattım hep .telden giriyorum biraz zorlanıyorumCanim adini aradim,hamilelerde filan goremedim,kac haftaliksin,nerdesin? Serklajli misin?
benim saçlarım belime kadar ve çok fazla .annem kestirmememi söyledi batıl inançlarından dolayı .kalıyo şimdilik saçlar .hakikaten yoruluyorum sanırım pıhtılaşmadan clexandan kaynaklanıyo buBende çok yoruluyordum. Eşinle birlikte giriyorduk. Ayakta yapıyordum ben duşumu. Dikiş olunca oturunca su birikimi enfeksiyon yapabilir demişti burda arkadaşlar. Bana da mantıklı gelmişti.
Ben başımı yıkarsın eşim gövdemi şöyle bi sabunluyordu ilk aylarda. Sonraları ben kollarımı kaldırmak istemedim. O iki dakika
başımı ben ön gövdemi şöyle bi sabunluyordum gerisin eşim yapıyordu. Girmemde çıkmam 5 dak alıyordu. 25. Haftadan sonra giyinmeden bornızda yatıyordum şöyle 1-2 dak soluklanıp öyle giyiniyorduk. Ama yine de çok yorucu oluyordu.
geçmiş olsun sevindim canım .ihmale gelmezcanım antibiyotiğmi değiştirdim.kültür sonucumu az önce öğrendim.kültürdede üreme görülmedi lökosit ve bakteri görülmedi yazıyor.idrar tahlilini ac karnına verdim sabah bide çok az idrar çıktı örneğe zorla yetti.kültürüde öğlen verdim su içmiştim bolca idrarım gelsin diye acaba omu etkiledi bilemedim.ama şimdi doktorumu aradım o kadar enfeksiyonun olmadığı için kültürde çıkmamıştır dedi largopen diye bi ilçla yediden değiştirdi içim rahatladı biraz.
rabbime bir degil binlerce şükür ne kadar secde etsem şükretsem azoglumu kucagıma aldım emzirdim hoş yalandır durdu ememedide okadar güzel bir duyguduki sormayın allahım 12 seneldir bu anı bekledim ben o an hiç bitmesin istedim hemşre dedi teninize yatırın sizi hissetsin dedi yerim onun hissetmesini öyle gözlerini dikti baktı eşime bir bakıyor bana bir eşime diyorumki bize bakıyorya buna anne bunada baba diyorlar galiba diye der dedim gülüştük ellerini öptüm suratını okşadım saçlarını başşını neresi gelrise artık videosunu çektik o kadar sevinçliyimki sormayın 4 adet baddaniyesi var kirlenmiş okadar dedim hanımalara kirlisi varmı diye var dediler bugün sinirlerim tepeme çıktı kirlileri görünce yanımda baddaniye götürdüm allahtan şimdi kalkıcam kıyafetlerini baddaniyesini yıkıcam ütülenicek yarınada ıssız adam keki ve gül böregi yapıp götürücem söz verdim ordakilere maksat rüşvet vereyimde bebegime iyi baksınlar bebegim 15 gramı geri almış kızlar ama oksiyeni açık halen yarın doktoruyla epey bir konuşma yapıcam bakalım neler dicek şimdi süt sagmam lazım çıkmam laızm dilerim rabbimden evaldımı sag saglim evime getiriyim mevlam olmayanlarada te zzamanda versin işşallah tek dilegim var ben mutlu oldum onlarda olsun işşallah
BEBEGİMLE EMİŞTİKKKKKKKKKKKKKK YAŞAŞSINNNNNNNNNNNNNN
seni merak ediyordum canım nerelerde bu kız diye:))artık insallah daha sık iyi haberlerini alırız..Merhaba arkadaslar uzun zmandir giremiyorum bulantılar beni hayattan bezdirdi bu sefer,su dan tiksindim bu havada icim yanıyor ve icemiyorum,ben 12. Haftama giriyorum ayın 16. İkili test yaptırıp bu Afet dogum yaptıgım doktora gitmeyi dusunuyorum dikişe yanaşmazsa ne yaparım bilmiyorum 2. Bir Plan'ım yok benden şimdilik bu kadar
Ferhal maşallah haftan cok guzel,Allah tamamına erdirsin,paşam Muhammed emini face den takip ediyorum insallah eve geldig gunleride yazacaksın,bı cok arkadaşı face'den takip ediyorum,merry benide hamileler listesine ekleyebilirsin cinsiyet belli degil beklenen dogum tarihi 29.06.2014 insallah görürüz o gunleri
Arkadaslar burayada yaziyim...dun doktora kontrolle gittik...20 haftaligiz bebegim haftasiyla uyumluymus...ayrintili ultrasyon yapti sukur sorun yokmus..bebegin esi hala asagidaymis yukari cikmamis(birkac gundur artan bir akintim vardi ve onceki yasadigim kayiplarda dolayi bu akinti benim canimi cok sikmisti..idrar ve kan kulturum temiz cikti..ama bu akinti devam hala...bebegin suyuda degilmis...yarinda vajinal kultur verecegiz bakalim...sekerimede guzel dedi aralarda yukselmelerde cok sorun degil dedi..ha1c de 5 cikti...iste haberler bu benden endiselerim hala devam ediyor...rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah..
Arkadaşlar ne güzel açıklamışsınız teşekkür ederim ben bu forumlardan çok şey öğrendim kısaca kendimi tanıtayım ismim neşe öğretmenim ama hamileliğin başından beri okula gitmiyorum raporluyum Ankara'da yaşıyorum doktorum Tolga Ecemiş kendisinden çok memnunum 21. Haftalık ikiz kızlarıma hamileyim bundan önce bir kaybım var 9 haftalık kalbi durdu ve sonrasında benim kanımda pıhtılaşma olduğu ortaya çıktı 0.4 lük cleaxsan vuruyorum hergün anlayacağınız hem ikiz hem pıhtılaşmalı hemde serklajlı ultra riskli bir gebeyim 😊Rabbim hayırlısıyla kucağımıza aldırsın inşallah
Arkadaslar burayada yaziyim...dun doktora kontrolle gittik...20 haftaligiz bebegim haftasiyla uyumluymus...ayrintili ultrasyon yapti sukur sorun yokmus..bebegin esi hala asagidaymis yukari cikmamis(birkac gundur artan bir akintim vardi ve onceki yasadigim kayiplarda dolayi bu akinti benim canimi cok sikmisti..idrar ve kan kulturum temiz cikti..ama bu akinti devam hala...bebegin suyuda degilmis...yarinda vajinal kultur verecegiz bakalim...sekerimede guzel dedi aralarda yukselmelerde cok sorun degil dedi..ha1c de 5 cikti...iste haberler bu benden endiselerim hala devam ediyor...rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah..
Canım ha1c nedir? İnşallah iyi olur. Ben de hamilelikte tutamadığım oruçlara başladım açarken hep dua ediyorum sizlere. İnşallah bu sefer iyi olacak...
Canım yarınki vajinal kültür sonucunda güzel gelecek akıntında tez zamanda kesilecek inşallahArkadaslar burayada yaziyim...dun doktora kontrolle gittik...20 haftaligiz bebegim haftasiyla uyumluymus...ayrintili ultrasyon yapti sukur sorun yokmus..bebegin esi hala asagidaymis yukari cikmamis(birkac gundur artan bir akintim vardi ve onceki yasadigim kayiplarda dolayi bu akinti benim canimi cok sikmisti..idrar ve kan kulturum temiz cikti..ama bu akinti devam hala...bebegin suyuda degilmis...yarinda vajinal kultur verecegiz bakalim...sekerimede guzel dedi aralarda yukselmelerde cok sorun degil dedi..ha1c de 5 cikti...iste haberler bu benden endiselerim hala devam ediyor...rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah..
benim saçlarım belime kadar ve çok fazla .annem kestirmememi söyledi batıl inançlarından dolayı .kalıyo şimdilik saçlar .hakikaten yoruluyorum sanırım pıhtılaşmadan clexandan kaynaklanıyo bu
FERYAL cnm senin dr unla olan ilişkine bayılıyorum inan chnb sürekli dediğ gibi ikinci bebek fikri de sanki yavaş yavaş yer ediyor ve barış beye mi gitsem diye istiyorum
PAŞAM cnm senin adına çok sevindim hep böyle mutlu haberlerini okumak dileğiyle
METAL cnm yazdıklarını çok mantıklı buluyorum hakikaten çok doğru yorumlar yapıyorsun
EYLÜLGÜLÜ cnm RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN çok zor bir süreç ama geçiyor az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?