- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #52.181
arkadaşlar benim cildim saçım aşırı kurudu .dudaklarım soyuluyo hatta çatlayıp kanadı .neden oluyo bu ne eksikliği olabilir???
dr um magnezyumdan başka bişi vermedi .ilk aylarda folbiol sadece bir kez de demir vermişti .santofer gibi bişey
allah yardımcın olsun canım serklaj demedilermi sana yatman lazım hiç yerinden kalkmama lazım günde 3 litre içmen laızm ve ilaçlarını kullanman lazım proluton depont ignesi haftada bri vurunman laızm progeston ilaç içmen laızm daha bri sürü ilaçlar wc haricinde sakın yerinden kalkma tamammı rabbim yardımcın olsun dualarım hepinizle 28 haftalık bebegin yaşama şansı yüzde 80 dedi doktorum onun için ciger geliştirici igne olman lazım canım doktoruna kesin kesin sor inan jhayat kurtarıyor benim oglum 28+6 dogdu kesem delinmiş şimdi yogun bakımda küvezde rabbim ömürlerine ömür kkatsın işşallah 40 haftayı görürüüsn kardeşim inan bebek 28 bile dogsa allahın izniyle yaşıyorda bebegine olan hasretin sevgin agır basıyor onu o makinalar baglı görüncemrhb arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım,bu saatte burda olunca sıkıntımı anlarsınız zaten..morelim bozuk uykularım kaçıyor rabbim hepimizin yardımcısı olsun..durumumu özetleyim.31 yaşındayım 7 yıllık evliyim 2 kimyasal gebelik geçirdim 3 cü bebeğimde 7 haftasına kadar geldi ama gelişmedi kkemoterapi yöntemiyle düşük yaptırıldım..kanımda pırtılaşma var 3 bebekte iğne oldum ama nafile olmadı gitti.sonra gebe kalamadım zaten bu 2 gebeliğimde çok geç oldu 3.gebelimde hap ve iğne tedavisiyle oldu.aradan 2 yıl geçti tüp bebek yaptık sonuç negatif,geçtiğimiz mart ayında sağ tüpümü aldılar,sol tüp tıkalı açtım ama normel yolla gebe kalma şansın nerdeyse yok dediler,26 haziranda satımla beraber 10 hücreli embriyo transferim için tedavileri başlattık sonuç hüsran,olmadı sabrımın son demindeyim isyanın eşiğindeyim eşim tek erkek, herkezin gözü kulağı bizde şımarık 1 çocuk annesi 2.siyolda bir görümce ama sabır sabır,derken 27 temmuz son adet tarihim normel yolla hamileyim inanamıyorduk çok şükür rabbimize,ama cumartesi dr erken doğum riskine aday adayısın dedi yıkıldık 3 hafta yatak sonra rahim boyu ölçümü yapılacak çok korkuyorum doğu görevindeyiz ilçe yetersiz 1 yıldır devam ettiğim drum 160 km uzakta başka bir şehirde çok korkuyorum hepiniz gibi duaya çok ihtiyacım var ne olur esirgemeyin...sat göre 19 haftalık utrosana göre 20+4 günlük kızım drum 28.haftaya gelirsek sorun yok dedi 28.haftada doğum yapıp bebeği yaşamayan varmı....rabbim hepimize acil şifalar versin miniklerimiz zamanlarında sağlıkla katılsınlar aramıza inşlh,yazmak iyi geldi..
Pasam........ canım cok sevindim ne müthiş mutluluk, rabbim artık hasretlik cektirmesin.
Chnb........canım Allah kabul etsin. Sen ve "Metal" den Allah razi olsun hic birakmiyorsunuz burayi ve herkese yardimci olmak icin elinizden geleni yapiyorsunuz. Sizin yogunlugunuz isleriniz yokmu sanki, hemde nasil vardir iki cocukla, ama bu yüreğinizin güzelliğinden fedakarlığınizdan CANI GÖNÜLDEN SÖYLÜYORUM ALLAH KALBiNiZE GORE VERSIN ALLAH RAZI OLSUN SiZLERDEN. Eksik olmayin hicbirzaman, sizleri seviyorum..
Ne insanlar var sadece kendi durumunu surekli dertlenen, surekli almaya odakli! böyle insanlar beni zamanla yoruyor ve üzülüyorsun. Rabbim güzel insanlari hayatinda var etsin herkesin..
mrhb arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım,bu saatte burda olunca sıkıntımı anlarsınız zaten..morelim bozuk uykularım kaçıyor rabbim hepimizin yardımcısı olsun..durumumu özetleyim.31 yaşındayım 7 yıllık evliyim 2 kimyasal gebelik geçirdim 3 cü bebeğimde 7 haftasına kadar geldi ama gelişmedi kkemoterapi yöntemiyle düşük yaptırıldım..kanımda pırtılaşma var 3 bebekte iğne oldum ama nafile olmadı gitti.sonra gebe kalamadım zaten bu 2 gebeliğimde çok geç oldu 3.gebelimde hap ve iğne tedavisiyle oldu.aradan 2 yıl geçti tüp bebek yaptık sonuç negatif,geçtiğimiz mart ayında sağ tüpümü aldılar,sol tüp tıkalı açtım ama normel yolla gebe kalma şansın nerdeyse yok dediler,26 haziranda satımla beraber 10 hücreli embriyo transferim için tedavileri başlattık sonuç hüsran,olmadı sabrımın son demindeyim isyanın eşiğindeyim eşim tek erkek, herkezin gözü kulağı bizde şımarık 1 çocuk annesi 2.siyolda bir görümce ama sabır sabır,derken 27 temmuz son adet tarihim normel yolla hamileyim inanamıyorduk çok şükür rabbimize,ama cumartesi dr erken doğum riskine aday adayısın dedi yıkıldık 3 hafta yatak sonra rahim boyu ölçümü yapılacak çok korkuyorum doğu görevindeyiz ilçe yetersiz 1 yıldır devam ettiğim drum 160 km uzakta başka bir şehirde çok korkuyorum hepiniz gibi duaya çok ihtiyacım var ne olur esirgemeyin...sat göre 19 haftalık utrosana göre 20+4 günlük kızım drum 28.haftaya gelirsek sorun yok dedi 28.haftada doğum yapıp bebeği yaşamayan varmı....rabbim hepimize acil şifalar versin miniklerimiz zamanlarında sağlıkla katılsınlar aramıza inşlh,yazmak iyi geldi..
arkadaşlar benim cildim saçım aşırı kurudu .dudaklarım soyuluyo hatta çatlayıp kanadı .neden oluyo bu ne eksikliği olabilir???
dr um magnezyumdan başka bişi vermedi .ilk aylarda folbiol sadece bir kez de demir vermişti .santofer gibi bişey
mrhb arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım,bu saatte burda olunca sıkıntımı anlarsınız zaten..morelim bozuk uykularım kaçıyor rabbim hepimizin yardımcısı olsun..durumumu özetleyim.31 yaşındayım 7 yıllık evliyim 2 kimyasal gebelik geçirdim 3 cü bebeğimde 7 haftasına kadar geldi ama gelişmedi kkemoterapi yöntemiyle düşük yaptırıldım..kanımda pırtılaşma var 3 bebekte iğne oldum ama nafile olmadı gitti.sonra gebe kalamadım zaten bu 2 gebeliğimde çok geç oldu 3.gebelimde hap ve iğne tedavisiyle oldu.aradan 2 yıl geçti tüp bebek yaptık sonuç negatif,geçtiğimiz mart ayında sağ tüpümü aldılar,sol tüp tıkalı açtım ama normel yolla gebe kalma şansın nerdeyse yok dediler,26 haziranda satımla beraber 10 hücreli embriyo transferim için tedavileri başlattık sonuç hüsran,olmadı sabrımın son demindeyim isyanın eşiğindeyim eşim tek erkek, herkezin gözü kulağı bizde şımarık 1 çocuk annesi 2.siyolda bir görümce ama sabır sabır,derken 27 temmuz son adet tarihim normel yolla hamileyim inanamıyorduk çok şükür rabbimize,ama cumartesi dr erken doğum riskine aday adayısın dedi yıkıldık 3 hafta yatak sonra rahim boyu ölçümü yapılacak çok korkuyorum doğu görevindeyiz ilçe yetersiz 1 yıldır devam ettiğim drum 160 km uzakta başka bir şehirde çok korkuyorum hepiniz gibi duaya çok ihtiyacım var ne olur esirgemeyin...sat göre 19 haftalık utrosana göre 20+4 günlük kızım drum 28.haftaya gelirsek sorun yok dedi 28.haftada doğum yapıp bebeği yaşamayan varmı....rabbim hepimize acil şifalar versin miniklerimiz zamanlarında sağlıkla katılsınlar aramıza inşlh,yazmak iyi geldi..
Canım şikayetlerin bende de var bende kan ilacı;gyno ferro sonal ve magnorm hariç bir vitamin kullanmıyorum. Normaldir belkide.arkadaşlar benim cildim saçım aşırı kurudu .dudaklarım soyuluyo hatta çatlayıp kanadı .neden oluyo bu ne eksikliği olabilir???
hayırlısı ile vaktinde kavuşursun inşallah bebeğine.mrhb arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım,bu saatte burda olunca sıkıntımı anlarsınız zaten..morelim bozuk uykularım kaçıyor rabbim hepimizin yardımcısı olsun..durumumu özetleyim.31 yaşındayım 7 yıllık evliyim 2 kimyasal gebelik geçirdim 3 cü bebeğimde 7 haftasına kadar geldi ama gelişmedi kkemoterapi yöntemiyle düşük yaptırıldım..kanımda pırtılaşma var 3 bebekte iğne oldum ama nafile olmadı gitti.sonra gebe kalamadım zaten bu 2 gebeliğimde çok geç oldu 3.gebelimde hap ve iğne tedavisiyle oldu.aradan 2 yıl geçti tüp bebek yaptık sonuç negatif,geçtiğimiz mart ayında sağ tüpümü aldılar,sol tüp tıkalı açtım ama normel yolla gebe kalma şansın nerdeyse yok dediler,26 haziranda satımla beraber 10 hücreli embriyo transferim için tedavileri başlattık sonuç hüsran,olmadı sabrımın son demindeyim isyanın eşiğindeyim eşim tek erkek, herkezin gözü kulağı bizde şımarık 1 çocuk annesi 2.siyolda bir görümce ama sabır sabır,derken 27 temmuz son adet tarihim normel yolla hamileyim inanamıyorduk çok şükür rabbimize,ama cumartesi dr erken doğum riskine aday adayısın dedi yıkıldık 3 hafta yatak sonra rahim boyu ölçümü yapılacak çok korkuyorum doğu görevindeyiz ilçe yetersiz 1 yıldır devam ettiğim drum 160 km uzakta başka bir şehirde çok korkuyorum hepiniz gibi duaya çok ihtiyacım var ne olur esirgemeyin...sat göre 19 haftalık utrosana göre 20+4 günlük kızım drum 28.haftaya gelirsek sorun yok dedi 28.haftada doğum yapıp bebeği yaşamayan varmı....rabbim hepimize acil şifalar versin miniklerimiz zamanlarında sağlıkla katılsınlar aramıza inşlh,yazmak iyi geldi..
Pasam........ canım cok sevindim ne müthiş mutluluk, rabbim artık hasretlik cektirmesin.
Chnb........canım Allah kabul etsin. Sen ve "Metal" den Allah razi olsun hic birakmiyorsunuz burayi ve herkese yardimci olmak icin elinizden geleni yapiyorsunuz. Sizin yogunlugunuz isleriniz yokmu sanki, hemde nasil vardir iki cocukla, ama bu yüreğinizin güzelliğinden fedakarlığınizdan CANI GÖNÜLDEN SÖYLÜYORUM ALLAH KALBiNiZE GORE VERSIN ALLAH RAZI OLSUN SiZLERDEN. Eksik olmayin hicbirzaman, sizleri seviyorum..
Ne insanlar var sadece kendi durumunu surekli dertlenen, surekli almaya odakli! böyle insanlar beni zamanla yoruyor ve üzülüyorsun. Rabbim güzel insanlari hayatinda var etsin herkesin..
yelizcim aynı şikayetlerden bende muzdaribim.cildim çok kuru bazen pul pul olup derim dökülüyor krem sürüyorum sürekli.en çokta dudaklarımdan şikayetçiyim senin gibi soyuluyor.dudak koruyucu sürüyorum hergün çok faydası var.benim burnum tıkalı oluyor gece ağzım acık yattığımın farkına vardım ağzım açık uyuyunca dlim dudağım heryerim kuruyor.ya bazende korkuyorum ağzım çok kuruyor şeker falanmı var.2 hafta sonra seker yüklemesi yapacak doktorum bakalım bişey çıkmaz umarım.bende sadece folbiol ve kan hapı kullanıyorm.magnezyumu neden verdi
Canımm benim kıyamam size demek emiştiniz ayy çok mutlu oldum ,baksana seninki adam olmuşta battaniye kirletiyor yerim ben onu :)rabbime bir degil binlerce şükür ne kadar secde etsem şükretsem azoglumu kucagıma aldım emzirdim hoş yalandır durdu ememedide okadar güzel bir duyguduki sormayın allahım 12 seneldir bu anı bekledim ben o an hiç bitmesin istedim hemşre dedi teninize yatırın sizi hissetsin dedi yerim onun hissetmesini öyle gözlerini dikti baktı eşime bir bakıyor bana bir eşime diyorumki bize bakıyorya buna anne bunada baba diyorlar galiba diye der dedim gülüştük ellerini öptüm suratını okşadım saçlarını başşını neresi gelrise artık videosunu çektik o kadar sevinçliyimki sormayın 4 adet baddaniyesi var kirlenmiş okadar dedim hanımalara kirlisi varmı diye var dediler bugün sinirlerim tepeme çıktı kirlileri görünce yanımda baddaniye götürdüm allahtan şimdi kalkıcam kıyafetlerini baddaniyesini yıkıcam ütülenicek yarınada ıssız adam keki ve gül böregi yapıp götürücem söz verdim ordakilere maksat rüşvet vereyimde bebegime iyi baksınlar bebegim 15 gramı geri almış kızlar ama oksiyeni açık halen yarın doktoruyla epey bir konuşma yapıcam bakalım neler dicek şimdi süt sagmam lazım çıkmam laızm dilerim rabbimden evaldımı sag saglim evime getiriyim mevlam olmayanlarada te zzamanda versin işşallah tek dilegim var ben mutlu oldum onlarda olsun işşallah
BEBEGİMLE EMİŞTİKKKKKKKKKKKKKK YAŞAŞSINNNNNNNNNNNNNN
Canım bizimkide arada usutuyor petudus veriyorum geçiyor cok sukur seninkide altlatir insallah,Bende hep seni merak ediyordum bu kız hiç yazmıyor nasıl diye. Maşallah haftaların ilerlemiş. Allah sağlıkla zamanında kucağına almayı nasip etsin. Emir oğlana bakalım ne kardeş gelecek. Kızmı erkek mi. Allah gönlünüze göre versin.
Nasıl oğlanla zor olmuyormu. Çok hareklendii bizimki. Buğünde ilk hastalığımız olduk. Küçük nezleleri hastalık olarak saymazsak.
Bende 15. Haftaya kadar su içememiştim. Hemde yaz dı bide.
Allah yar ve yardımcın olsun kuzum.
Inşallah Dr konusunda. Herşey gönlüne göre hayırlısı nasip olur.
canım benim annemde şeker hastalığı var 22 haftada ayrıntılı yapacak o zaman bide şeker yüklemesi yapıp sekerine bakalım dedi annende şeker varmış dedi.normalde 26. haftada falan yapıyorlar sanırım.inşallah bide o çıkmaz.zaten heryerim delik deşik oldu iğnelerden
CHNB canım benim her hamileliğim sudan tiksinerek gecti,artık haftalar ilerlesinde geçsin diye bekliyorum ama az kaldı son haftalar insallah,oğlana kucagma alıyorum 10 kilodan fazla ve artık zorluyor beni özellikle eğilerek alması cok zor,olus Hanım'a haftaya gitmeyi dusunuyorum bugun randevu alacam ayın 17 sine insallah bulabilirim randevu almamda zor muhtemelen beni görünce şaşıracak yine mı hamilesin diye,serklaj olayını o aman sormuştum kalsa olmaz mı diye?bana olmayacağım söyledi hem enfeksiyon yaparmış hemde dogum sonrası kanamayı tama atamazsın demişti
PAŞAM,iyiyim cok sukur yuvarlanip duruyoruz iste,nebisini emzirmissin cok sevindim ememez o simdi meme ucunu tutup sisksaydin ağzına sütun bol olsun bol bol emsin oglusun
Mumidiha ikinci cocuk fikrine sevindim tek kalksın kızın ama emziriyorsan, biraz daha bekleyebilirsin
Merryy insallah daha sık yazarsın eski günlerdeki gibi:)
İki hafta kadar önce idrar tahlili ve kültürü yaptırmıştım kültürde üreme olunca antibiyotik kullandım 5 gün bittikten beş gün sonra idrar tahlili kültürü vajinal kültür ve crp baktırdım kültürler temiz tahlilde az lökosit çıkmış ama crp 12 çıkmış dr ilaç vermedi haftaya bi daha bakarız dedi düşürmek için doğal yoldan bişey yapılabilir mi bişey olurmu
Canım şikayetlerin bende de var bende kan ilacı;gyno ferro sonal ve magnorm hariç bir vitamin kullanmıyorum. Normaldir belkide.
hayırlısı ile vaktinde kavuşursun inşallah bebeğine.
ne güzel söylemişsin Chnb ve Metal için, burada bilgi paylaşan herkesten özellikle de burayı hiç bırakmayan Chnb ve Metalden Allah razı olsun.
Bende senin gibi ağızkuruluğu yaşıyorum şekerden korkuyorum 24+4 üm ama hala şeker yüklemesi olmadı, 25de gideceğim ama doktorum bir şey demedi.
eşim avene eau thermale lip cream getirmiş eczaneden almış iyi geldi dudaklarıma .magnezyum kasılmayı önler keseyi güçlendirirmiş .ayrıca günde 4 yarım pre-par kullanıyorum kimse kullanmıyoyelizcim aynı şikayetlerden bende muzdaribim.cildim çok kuru bazen pul pul olup derim dökülüyor krem sürüyorum sürekli.en çokta dudaklarımdan şikayetçiyim senin gibi soyuluyor.dudak koruyucu sürüyorum hergün çok faydası var.benim burnum tıkalı oluyor gece ağzım acık yattığımın farkına vardım ağzım açık uyuyunca dlim dudağım heryerim kuruyor.ya bazende korkuyorum ağzım çok kuruyor şeker falanmı var.2 hafta sonra seker yüklemesi yapacak doktorum bakalım bişey çıkmaz umarım.bende sadece folbiol ve kan hapı kullanıyorm.magnezyumu neden verdi
canım ne kadar ilgilisin çok saolhAMİLELİKTE SAÇLARDA CİLTTE DEĞİŞİKLER OLUYOR BENCE NORMALDİR AMA KANAMASIN diye nemlendirici kullan istersen...
saraçoğlu 2 bardak kaynar suya 1 avuç beyaz dut kurusu atın 7 dakka kaynatın için dedi sitesinde var .ama ben yapamıyorum korkuyorum canımİki hafta kadar önce idrar tahlili ve kültürü yaptırmıştım kültürde üreme olunca antibiyotik kullandım 5 gün bittikten beş gün sonra idrar tahlili kültürü vajinal kültür ve crp baktırdım kültürler temiz tahlilde az lökosit çıkmış ama crp 12 çıkmış dr ilaç vermedi haftaya bi daha bakarız dedi düşürmek için doğal yoldan bişey yapılabilir mi bişey olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?