- Konu Sahibi hidennisko
-
- #52.381
ah ravza bak kendin diyorsun vesvese seytandan...seni de anlıyorum esinden evinden ayrı zordur canım ama suan tek düşünmen gereken bebegin..24 haftayıda gördün maaşallah sana..az kaldı 10 hafta geri geri saymaya basla sonra hersey cok güzel olucak..Ben iyiyim canim cok sukur,gun icinde duzenli girip bakiyorum,bugun kimse yazmadi,pasam disinda :) o da sevindirik durumda kiyamamm :)
Ben iyiyim iyi olmasina ama kiskanclik krizlerim cok kotu.. Esim izmirde bensiz gayet iyi idare edebiliyo aslinda ama benim sebepsiz tacizlerim yuzunden,artik gel dedi demin.. Cok sinirlendi,guvensizlige tahammulu yok,bende hamilelikten midir nedir iyice kompleks yaptim,seytan vesvese veriyo,diyo ki gozden uzak olan,gonulden de uzak olur.. Esime soyledim,en yakin tarihe bilet alcam diyo cok kizdi..
24+0 oldum.. Yuzdum yuzdum kuyruguna kadar geldim riske atmakda istemiyorum,burda kalmakta,esim;Allahla pazarlik mi yaptin diyo,orda kalirsan dogcak,buraya gelirsen duscek mi diyo ;( annemde gondermiyo ooofff bana akil verin nolur
Sabah bana sormadan bu gece 23:55 e ucak bileti almis,sabiha gokcenden,persembe randevum vardi kanuni sultan suleymanda,annem babam cok kizdilar,karsidan gorumcem geldi beni aldi,emsey hospital da muayene oldum nesrin hanima,ilk gebeligimide onda ogrenmistim,bebegin durumu iyi,rahim boyum 28 mm e yukselmis hatta alttan olcsem 30 mm cikar dedi,hunilesme filan yok cok sukur,yine surekli yatma namazini kil,yemegini yavas yavas hazirla ama is yapma dedi,24 haftayi guzel geride birakmissin dedi :) cok sevindim,kizimin yuzunu gordum hatta dil cikariyodu :) bagdas kurmus kizim icerdeizmire gidebilirsin ama artik evden cok cikma dedi :) kizlar ben adim gibi eminim ki serviks boyum 22 mm den 30 mm e ciktiysa.. Yatmam sayesindedir.. Yoksa hizla duserdi sizde mutlaka yatin,evime esime gidiyorum,is felan yapmicam,kusura bakmasin,makinaya camasir bile koymicam yani Zaten rabbimr emanetti simdi daha da emanet yarin izmirden yazicam size kizlar :)
büyüsünü kaybetmez canım burası er gec yine herkes solugu burda alır..Sanki büyüsünü kaybetti burası.
Ben eski günleri cokkkkkk özlüyorum.
Ben kendim adına iyiyim çok şükür.
Rabbime şükürler olsun suna itibariyle 34+0 olduk.
ben geldim gene allahım ne mesudum bilemezsin havalarda uçuyorum inanın dün küçük adamımla epey seviştik babasının kucagına ilk defa gitti allahım eşimin bir tutması sevmesi konuşması vardı görmeye degerdi ben bu günleri görücekmiydim allahım deidm şükrettim inanın ay nasıl anlatıyım şimdi size anlatamamki o gözlerindeki işiltı sevinç tutmuş oglana tosunum diyor allahım dedim canım ismine hürmetin olsun ne neymiş tosun sonra başladı şekerim demeye senle baş edemiyorum ben dedim sonra aranmaya başladı emzirmeye verdiler eşim çıktı 2 defa geri girdiginde eşim ellerini tutmak istedi eşimin parmagını bir kavraması var sormayın eşim pcye kapagına koydu allahım bu mutlulugum hiç bozulmasın ne olur hevesim kursagımıda kalmasın allah nasip ederse gene düşücem yollara öylen allahım beni mutlu etti dilerim rabbim olmayanlarıda mutlu etsin allahım bir tulum bu kadarmı yakışır biçilmiş kaptan oldu yeminle aldıgım tulum bile az büyük geldi daha annem diyor kızım çok para vermişsin az büyügünü alsaydın ah anacım keşke olsaydında oglanın üstündekini görseydin nerde bu millet nerde bu devlet hey uyanın ben gelsim kimse yok be
ay paşam ne güzel anlatıyorsun böyle..anlatılmaz yasanır okadar diyim
uff ben bu yazıyı görmemiştim hala gitme diyordum:)Sabah bana sormadan bu gece 23:55 e ucak bileti almis,sabiha gokcenden,persembe randevum vardi kanuni sultan suleymanda,annem babam cok kizdilar,karsidan gorumcem geldi beni aldi,emsey hospital da muayene oldum nesrin hanima,ilk gebeligimide onda ogrenmistim,bebegin durumu iyi,rahim boyum 28 mm e yukselmis hatta alttan olcsem 30 mm cikar dedi,hunilesme filan yok cok sukur,yine surekli yatma namazini kil,yemegini yavas yavas hazirla ama is yapma dedi,24 haftayi guzel geride birakmissin dedi :) cok sevindim,kizimin yuzunu gordum hatta dil cikariyodu :) bagdas kurmus kizim icerdeizmire gidebilirsin ama artik evden cok cikma dedi :) kizlar ben adim gibi eminim ki serviks boyum 22 mm den 30 mm e ciktiysa.. Yatmam sayesindedir.. Yoksa hizla duserdi sizde mutlaka yatin,evime esime gidiyorum,is felan yapmicam,kusura bakmasin,makinaya camasir bile koymicam yani Zaten rabbimr emanetti simdi daha da emanet yarin izmirden yazicam size kizlar :)
Aryamia doğum yapmış 32 artı 1 de. 2400 grammış sağlıklıymış maşallah...
Kızlar merhaba ben bugün doktora gittim,açılma varmış rahim ağzı boyu 2cm haftaya salı dikiş atılcak,bi oğlum daha olacak galiba :)
canım ahmet arda iğne antibiyotiğe başladı sürekli emeklediği için sanırım böyle hasta oluyor26: Seninkiler düzeldi mi?
Oyyy oyyy oyyy 34 olduk demek...Maşallah... Kupa işaretini bulamadım tebrik ederim canım...
Biz de bir süre öyle yaşadık. Büyük oğlum ve eşim antakyada ben istanbulda. Bu bir süreç şayet izmirde yardımcın yoksa 34 e dek bence gitme. Ya da izmirdeki dr ne sor. Sanırım burada onun gibi dr bulamadın. 28 den sonra gel derse gidersin eşin yemek yapar sen de ısıtır yersin sadece... Eşine de güvenmiyorum sana hissi verme bence...
Canım telde de görüştük inanıyorum ki güzel olacak her şey... Arda bey de güzel haberler verecek bence...
Tosun ha...Maşallah tosun paşaya... çok tatlı maşallah canım... Tosun da olacak bak gör... Oğluşum benim o...
dilerim rabbimden tez zamnda sanada versin işşallah çok dua ediyorum hepinizebüyüsünü kaybetmez canım burası er gec yine herkes solugu burda alır..
Orada ne derdimize bir care buluruz,ne de oturup gecmişi ookuyabiliriz..
Sen 34 ü bitirdin demek harika mumudan sonra paşama simdide sana sonsuz sevincim
Iyi haberlerini almak beni mutlu ediyor çok
Ay paşam ne güzel anlatıyorsun böyle..
Bir yandan gözlerim doluyor bir yandan kıkır kıkır gülüyorum..
En kötü gününüz böyle olsun insallah..allah mutlulugunuzu bozmasın
Annecigine birsey diyemedim bildigimiz anne işte
kızlar merhaba ben bugün doktora gittim,açılma varmış rahim ağzı boyu 2cm haftaya salı dikiş atılcak,bi oğlum daha olacak galiba :)
Maşallah BarekAllah yankı mıza. Allah sağlıkla analı babalı büyütsün.Aryamia doğum yapmış 32 artı 1 de. 2400 grammış sağlıklıymış maşallah...
Rabbim herşeyi gönlüne göre hayırlısını eylesin. Yar ve yardımcın olsun. Yolculuğun rahat geçsin.Sabah bana sormadan bu gece 23:55 e ucak bileti almis,sabiha gokcenden,persembe randevum vardi kanuni sultan suleymanda,annem babam cok kizdilar,karsidan gorumcem geldi beni aldi,emsey hospital da muayene oldum nesrin hanima,ilk gebeligimide onda ogrenmistim,bebegin durumu iyi,rahim boyum 28 mm e yukselmis hatta alttan olcsem 30 mm cikar dedi,hunilesme filan yok cok sukur,yine surekli yatma namazini kil,yemegini yavas yavas hazirla ama is yapma dedi,24 haftayi guzel geride birakmissin dedi :) cok sevindim,kizimin yuzunu gordum hatta dil cikariyodu :) bagdas kurmus kizim icerdeizmire gidebilirsin ama artik evden cok cikma dedi :) kizlar ben adim gibi eminim ki serviks boyum 22 mm den 30 mm e ciktiysa.. Yatmam sayesindedir.. Yoksa hizla duserdi sizde mutlaka yatin,evime esime gidiyorum,is felan yapmicam,kusura bakmasin,makinaya camasir bile koymicam yani Zaten rabbimr emanetti simdi daha da emanet yarin izmirden yazicam size kizlar :)
Hamd olsun soğuk algınlığı bi geçiyor sonra yine geliyor. Bizde bu gün Hasan Basri için kan tahlili içşn kan verdik idrar yapamadı. Bakalım hayırlısı artık.Canım Ahmet Arda iğne antibiyotiğe başladı sürekli emeklediği için sanırım böyle hasta oluyor26: Seninkiler düzeldi mi?
Oyyy oyyy oyyy 34 olduk demek...Maşallah... Kupa işaretini bulamadım tebrik ederim canım...
Biz de bir süre öyle yaşadık. Büyük oğlum ve eşim antakyada ben istanbulda. Bu bir süreç şayet izmirde yardımcın yoksa 34 e dek bence gitme. Ya da izmirdeki dr ne sor. sanırım burada onun gibi dr bulamadın. 28 den sonra gel derse gidersin eşin yemek yapar sen de ısıtır yersin sadece... Eşine de güvenmiyorum sana hissi verme bence...
Canım telde de görüştük inanıyorum ki güzel olacak her şey... Arda Bey de güzel haberler verecek bence...
Tosun ha...Maşallah tosun paşaya... Çok tatlı maşallah canım... Tosun da olacak bak gör... Oğluşum benim o...
Hayırlı olsun canım emirde bizimkiler gibi iki erkek olacak desene.Kızlar merhaba ben bugün doktora gittim,açılma varmış rahim ağzı boyu 2cm haftaya salı dikiş atılcak,bi oğlum daha olacak galiba :)
Kızlar merhaba ben bugün doktora gittim,açılma varmış rahim ağzı boyu 2cm haftaya salı dikiş atılcak,bi oğlum daha olacak galiba :)
uff ben bu yazıyı görmemiştim hala gitme diyordum:)
ne diyeyim senin için hayırlısı olsun canım..sen artık hep yatman gerektigini biliyorsun zaten:)
yarın izmirden güzel haberlerini bekliyorum hatta bu gece de olsa güzel olur:)
hayırlı ugurlu olsun Allah analı babalı büyütsün çok sevindim chnb..çok da duygulandım..
bizim aryamiayle bir ortak özelligimiz var..ikimizde ilk melegimizi 2012 anneler gününde ögrenmişiz..
kayıplarımızın arasında 2 hafta var ama o yeniden anne oldu..tutamadım gözyaslarımı ne büyük bir mucize..
aradım sesini duydum hersey çok iyi maaşallah
görsen ne tosun biberon bile ondan büyük yerim onu ben yer az kaldı 10 gene görüşücem oglumla heyecanlıyım mutluyum dualarımdasın anladın sen onu
dilerim rabbimden tez zamnda sanada versin işşallah çok dua ediyorum hepinize
ay ne gzüel 2 oglan he aferim enişteye rabbim saglıklı saatli almanı nasip etsin işşallah kucagın a40 haftan görmen dilegiyle
Maşallah BarekAllah yankı mıza. Allah sağlıkla analı babalı büyütsün.
Rabbim herşeyi gönlüne göre hayırlısını eylesin. Yar ve yardımcın olsun. Yolculuğun rahat geçsin.
Hamd olsun soğuk algınlığı bi geçiyor sonra yine geliyor. Bizde bu gün Hasan Basri için kan tahlili içşn kan verdik idrar yapamadı. Bakalım hayırlısı artık.
Arda oğlumuzdan Rabbim tez şifa versin. Bizde hep yerdmeyiz kışın emekleyen bebek çok zormuş.
Hayırlı olsun canım emirde bizimkiler gibi iki erkek olacak desene.
Aman canım çok iyi dinlen. Bak ayakta kaldın benim gibi etken kısalmış. Kim atacak dîkişin.
Rabbim yar ve yardımcın olsun.
Bende ayni endiseleri tasiyorum ama biraz mecbur kaldim,annem asla gelmem gidersen dedi.. İdare edebilirim insaAllah,suyumu bile kendim almiyodum,hep yattim simdi yemegimi yapmak zorunda kalicam.. Elimden gelenin fazlasini yapicam Rabbim korusun
Yorulmuşsun canım biraz daha sıkı dinlen birkaç gün. Yemeğiniz eşin yapsa çok daha iyi olur aslında. Daha basit pratik yemekler yap canım. Allah yar ve yardımcın olsun.Geldim,sag salim evimdeyim,ucak kalkis sirasinda pistte yarim saat bekledi,sansima da doluydu ucakbelim agridi oturmaktan,sigamadim bir turlu,zaten yuru yuru bitmedi havalima,perona ulasana kadar yoruldum,aylardir yatiyorum kolay degil,vucut tembellesmis,bi wc ye gideyim dedim,binmeden,biraz akintim oldu cok korktum simdilik bisey yok ama bide idrar iltahabi oldum sanirim;( ya aksilik iki gundur kabiz olmadigim halde hemoroit im azdi ;( insaAllah bisey olmaz kizlar.. İyi geceler hepinize :*
Arkadaslar tek tek alintilayamadim çok sag olun
Meryydoktorumun adı doc.Dr oluş api aslında gönlümden gecen kızdı ama son günlerde oğlum olsa daha iyi olur diye düşünüyordum,hayırlısı sag salim vaktinde dogurayimda önemli değil cinsiyeti,
Chnb haklisin detaylı yazamadim anlatıyorum doktordan önce hemşiresi şaşırdı kontrole geldigmi zannetti,oluş Hanım'da com şaşırdı hayirdir dedi hamileyim deyince çok şaşırdı direk alttan usg ile baktı anladığım kadarıyla o haftaya kadar öyle bakıyor ikili test zamanı dedi yaptırdım dedim dikiş atildimi diye sordu onu siz atacaksınız dedim baktı önce cinsiyeti söyledi %90 erkek dedi zaten pipisi kabak gibi meydanda yanilcagni sanmıyorum,sonra rahim ağzına baktı açılma var deyince panikledim tabi bu r.a.y oldugnu gösterir, korkulcak bisey olsa hemen yarın dikiş atarım dedi hatta dikiş gunünü bize sordu haftaya hangi gün atalım diye Pazartesi ikilinin sonuclarını alcagmiz için saliya karar verdik rahim agzi boyu 2cm o da yatmadigim için sanırım sürekli ayaktayim hatta evde fazla durmuyorum geziyorum,ama dikişden sonra anneme gidicem orda bol bol yatarım inşallah yatarken uzar,birde benden bı kaç tahlil istedi ameliyattan önce bı crp tanıdık geldi,pt,aptt,hemogran bunları yaptırcam bu hafta ,Allah nasip ederse salı gunü 3 de dikişim atılcak aklıma gelenler bunlar Pazartesi sonucları göstermeye tekrar gitcem yine yazarım detayları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?