- Konu Sahibi hidennisko
-
- #52.401
Arkadaslar tek tek alintilayamadim çok sag olun
Meryydoktorumun adı doc.Dr oluş api aslında gönlümden gecen kızdı ama son günlerde oğlum olsa daha iyi olur diye düşünüyordum,hayırlısı sag salim vaktinde dogurayimda önemli değil cinsiyeti,
Chnb haklisin detaylı yazamadim anlatıyorum doktordan önce hemşiresi şaşırdı kontrole geldigmi zannetti,oluş Hanım'da com şaşırdı hayirdir dedi hamileyim deyince çok şaşırdı direk alttan usg ile baktı anladığım kadarıyla o haftaya kadar öyle bakıyor ikili test zamanı dedi yaptırdım dedim dikiş atildimi diye sordu onu siz atacaksınız dedim baktı önce cinsiyeti söyledi %90 erkek dedi zaten pipisi kabak gibi meydanda yanilcagni sanmıyorum,sonra rahim ağzına baktı açılma var deyince panikledim tabi bu r.a.y oldugnu gösterir, korkulcak bisey olsa hemen yarın dikiş atarım dedi hatta dikiş gunünü bize sordu haftaya hangi gün atalım diye Pazartesi ikilinin sonuclarını alcagmiz için saliya karar verdik rahim agzi boyu 2cm o da yatmadigim için sanırım sürekli ayaktayim hatta evde fazla durmuyorum geziyorum,ama dikişden sonra anneme gidicem orda bol bol yatarım inşallah yatarken uzar,birde benden bı kaç tahlil istedi ameliyattan önce bı crp tanıdık geldi,pt,aptt,hemogran bunları yaptırcam bu hafta ,Allah nasip ederse salı gunü 3 de dikişim atılcak aklıma gelenler bunlar Pazartesi sonucları göstermeye tekrar gitcem yine yazarım detayları
Saol canım o günlere gittim bı an ne kadar zordu,korunmaktan nefret ediyordum çok şükür Rabbim senide benide fazla bekletmedi,burda bekleyen bütün arkadaslara Rabbim nasip etsin sanada çok gecmis olsun inşallah tez zamanla iyileşir yırtıgin ikinci cocuğu düşünüyorsan benim kadar olmasada çok açmamak gerek arayı ara verip silbastan yapmak dahada zor olsa gerek,ama önce saglık bunu bu hamileliğimde çok iyi anladım bu sefer bulantılar birde migde ağrıları çok zor gecti açıkcası ,bunu kucagma sag salim alayım bidaha düşünmüyorumEylukgulu yazini okuynca duygulandm dusuk yaptigmz ay ayniydi sonra sen 5 ay korunmam gerekiyoms diyodn uzun geliyrdu zor dayaniyodn sonra sen hemn hamike kaldn ben bir sene sonra cok uzuluyordm cok yiprattm kendmi keske ojadr uzulmeseymism sonunda bebegm benmle sen simdi ikinciyi bile yaptn rabbm nasip etti bana ne kadr uzak geliyo bebegm bir yasina gireck galiba demkki akili bir bebek ve sende o cesareti kendnde buldn ben ne bedenen ne ruhen bunlara hazir deglm normldede sinirli bir yapim oldugu icin hamilelkteki zor gunlr sinirlermi cok yipratms hicbir seye tahammulm yok kizima cok sinirleniyorm sonra pismn oluyorm bir psikologa cok ihtiyacm var ama burada yok senin icin cok sevndm rabbm tamamina erdrsn
gece baya baktım sonra da yazmazsın cıktım ama iyi haberlerini vermişsin..Geldim,sag salim evimdeyim,ucak kalkis sirasinda pistte yarim saat bekledi,sansima da doluydu ucakbelim agridi oturmaktan,sigamadim bir turlu,zaten yuru yuru bitmedi havalima,perona ulasana kadar yoruldum,aylardir yatiyorum kolay degil,vucut tembellesmis,bi wc ye gideyim dedim,binmeden,biraz akintim oldu cok korktum simdilik bisey yok ama bide idrar iltahabi oldum sanirim;( ya aksilik iki gundur kabiz olmadigim halde hemoroit im azdi ;( insaAllah bisey olmaz kizlar.. İyi geceler hepinize :*
ne güzel anlatmıssın:)Arkadaslar tek tek alintilayamadim çok sag olun
Meryydoktorumun adı doc.Dr oluş api aslında gönlümden gecen kızdı ama son günlerde oğlum olsa daha iyi olur diye düşünüyordum,hayırlısı sag salim vaktinde dogurayimda önemli değil cinsiyeti,
Chnb haklisin detaylı yazamadim anlatıyorum doktordan önce hemşiresi şaşırdı kontrole geldigmi zannetti,oluş Hanım'da com şaşırdı hayirdir dedi hamileyim deyince çok şaşırdı direk alttan usg ile baktı anladığım kadarıyla o haftaya kadar öyle bakıyor ikili test zamanı dedi yaptırdım dedim dikiş atildimi diye sordu onu siz atacaksınız dedim baktı önce cinsiyeti söyledi %90 erkek dedi zaten pipisi kabak gibi meydanda yanilcagni sanmıyorum,sonra rahim ağzına baktı açılma var deyince panikledim tabi bu r.a.y oldugnu gösterir, korkulcak bisey olsa hemen yarın dikiş atarım dedi hatta dikiş gunünü bize sordu haftaya hangi gün atalım diye Pazartesi ikilinin sonuclarını alcagmiz için saliya karar verdik rahim agzi boyu 2cm o da yatmadigim için sanırım sürekli ayaktayim hatta evde fazla durmuyorum geziyorum,ama dikişden sonra anneme gidicem orda bol bol yatarım inşallah yatarken uzar,birde benden bı kaç tahlil istedi ameliyattan önce bı crp tanıdık geldi,pt,aptt,hemogran bunları yaptırcam bu hafta ,Allah nasip ederse salı gunü 3 de dikişim atılcak aklıma gelenler bunlar Pazartesi sonucları göstermeye tekrar gitcem yine yazarım detayları
Eylukgulu yazini okuynca duygulandm dusuk yaptigmz ay ayniydi sonra sen 5 ay korunmam gerekiyoms diyodn uzun geliyrdu zor dayaniyodn sonra sen hemn hamike kaldn ben bir sene sonra cok uzuluyordm cok yiprattm kendmi keske ojadr uzulmeseymism sonunda bebegm benmle sen simdi ikinciyi bile yaptn rabbm nasip etti bana ne kadr uzak geliyo bebegm bir yasina gireck galiba demkki akili bir bebek ve sende o cesareti kendnde buldn ben ne bedenen ne ruhen bunlara hazir deglm normldede sinirli bir yapim oldugu icin hamilelkteki zor gunlr sinirlermi cok yipratms hicbir seye tahammulm yok kizima cok sinirleniyorm sonra pismn oluyorm bir psikologa cok ihtiyacm var ama burada yok senin icin cok sevndm rabbm tamamina erdrsn
Allah sana sağlık sıhhat versin canım. Çok zor ve yıpratıcı gebelikler geçiriyoruz. Hemen kardeş yapabilmek isteyebilmek çok zor. Ben büyük oğlumdan sonra yaşım var kardeşi olsun dedim fakat etken doğumdan kaynaklanan rahatsızlıklar araya girince hep erteledik kısmet 6 sene sonra Rabbim bende hem psikolojik olarak hemde fiziksel olarak o gücü verdi ve tekrar hamile olmayı nasip. Etti.Evet kizlar ikinci bebek bir daha cocuk bana cok uzak geliyo bedenen ve ruhen cok yorgunm hala uzermdn ne yasadigm zor hamileligi atabildm nede lohusalik depresyonunu ruhen kotuymde encokta bedenmdeki hasarlr beni uzuyo burada herkz bisekilde zor gecrdi hamileligni bir ben degl ama herkz raht bir nefes aldi belkide ama ben degl sinav dunyasndayz ve benim bedenmle olan sinavm devam ediyor makata yirtk olustu ki bu bitcok bayanda dogumdn sonra oluyrms agrisna dayanmk zor olsada bircok bayanda oluyr diyerk kendmi rahtlatiyorm ameliyt riakleri korktmasa hemn olacm ama gaz ve gaita kacagi korkutuyr ki ben zaten vaginadn gaz ve gaita kacirdigm icin bide arkadn olursa naparm diyorm evet tam olark skintm bu icerde bir yirtigm var ve bu cok az dogmda gorunuyoms yani 2 binde 1 nekadrda az ve ameloyti zor ve riskli tekrarlama ihtimali cok yuksek dun bir doc ve profla konustm herkz yapamz kendnizi bilmeyn tecrubesz elkere birakrsanz her nüks bir oncekindn kotudr dedi belkide bidaha cocuk sahibi olamicm rabnime signdm beni iyi dojtrlrla karsilastrsn ki su yirtik kapansn
Rabbim yar ve yardımcın olsun. Günlerin su gibi alıp geçsin. Evde bir kardeş varken yatmak çok ama çok zor. Ben hale büyük oğlumda geçen seneki onunla ilgilenememenin sorunlarıyla uğraşıyorum.merhaba arkadaşlar
ben de iyiyim çok şükür.ray dışında normal gebelik problemlerim var .çok büyük karnım ve şişim sanırım nefesim sıkışıyo heryerim ağrıyo .çok sıkıldım yatmaktan .mevsim de tam uygun allahtan zaten kimse çıkamıyo .19 hafta...çok var daha çokyıllar film şeridi gibi gözümün önünden geçiyo ilk bebeğimi 23 haftalık kaybettim ,sonra boş gebelik ,sonra kızım oldu çok şükür serklajla hep yattım hiç zor gelmedi zaten gençtim ve çöp gibiydim .sonra trombofili 8 haftalık kaybettim .bi sonrakinde yatmadım hiç serklajmış clexan mış de devam ettim ama dr yat fln demedi .çok pişmanım.bunda yatıyorum en baştan beri gayet iyiyim ama şimdi o kadar zor geliyo ki eee tabi birde evde çocuk var dersleri var yemek derdi var .her şekilde zor.
ravza_nur allah yardımcın olsun
eylulgulu hayırlı uğurlu olsükun
efulim geçmiş olsun en kısa zamanda sağlığına kavuşman dileğiyle
üzülme ben kardeşlerimden arkadaşlarımdan herkesten geç anne oldum allah 2.bebeği bize de nasip eder inşallah
Bulantı ve miğde ağrısı çok zor canım Allah yar ve yardımcın olsun tez rahatlık versin.Saol canım o günlere gittim bı an ne kadar zordu,korunmaktan nefret ediyordum çok şükür Rabbim senide benide fazla bekletmedi,burda bekleyen bütün arkadaslara Rabbim nasip etsin sanada çok gecmis olsun inşallah tez zamanla iyileşir yırtıgin ikinci cocuğu düşünüyorsan benim kadar olmasada çok açmamak gerek arayı ara verip silbastan yapmak dahada zor olsa gerek,ama önce saglık bunu bu hamileliğimde çok iyi anladım bu sefer bulantılar birde migde ağrıları çok zor gecti açıkcası ,bunu kucagma sag salim alayım bidaha düşünmüyorum
Canım bende seni seviyorum. Bende tel den giriyorum o yüzden hep cümlelerim düşük ve kelimelerim bazen garip çıkıyor.mrb bayanlar:)
feryal abla masallah valla cidden yirttin..masallah akilli kizina :*
metal abla artik sik sik olmasada arada girip yazarim cunku telden zor oluyor bide tek basimayim zaman bulamiyorum her neyse seni seviyorum
eylul gulu sanada kolay gelsin cnm masallah sen benden de hizli ciktin
saka bi yana rabbim yardimcin olsun
efulim cnm hamd et bende logusa depresyonu atlattim arada asel de beni cileden cikariyor destek sart
yeni arkadaslar hikayelerinizi bilmiyorum uzgunum insallah hamileliginiz sorunsuz gecer...
artik bende varim
chnb abla slm :*
aaa sutanesi cnm kardesim seni unutacaktim malum coklu alintiyla telden yazmak zor oldugundan okuyup
aklimda kalanlari yaziyorum
sutanesi kardesim hep guzel haberler ver bize insallah akintinda normaldir cnm seni seviyorum
hepinizi seviyorim kizlar gorusuruz
pasam tatli telaslar bunlar
opuldunuz.com
slm kızlar,,
geçen hafta bugün 21+4 günlük bebeğimi rahim yetmezliğinden kaybettim malesef sorun bebek kaybetmeden anlaşılmadı çok zor günler geçmiyor bütün sayfaları okumak çok zor siz nasıl atlattınız bu süreci tekrar gebelikte gecikme yaşadınızmı benimde elimden tutun banada destek olun acıyı yaşayan biliyor dışardan herşey çok kolay kimse sanki beni anlamıyor yada onların söyledikleri bana saçma geliyor
Rabbim sabırlar versin canım. Birdaha yaşatmasın.
Allah istediğin zaman sağlıklı bir gebrlik geçirtip sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsin.
Daha acın çok yeni malesef bu süreçte hep çevrenin bizi anlamasını zor oluyor.
evet sayfalarımız çok ama sende burda senin gibi bu acıları yaşamış bu sorunla uğraşmış canları gördükçe yanlız olmadığını ve neler yapman gerektiğini anlayacaksın. Zaman buldukça geçmiş okumaya çalış canım.
Sormak istediğin het konuda burdaki arkadaşlar sana yardımcı olmaya çalışacaktık.
Tekrar Allah sabırlar versin.
Geldim,sag salim evimdeyim,ucak kalkis sirasinda pistte yarim saat bekledi,sansima da doluydu ucakbelim agridi oturmaktan,sigamadim bir turlu,zaten yuru yuru bitmedi havalima,perona ulasana kadar yoruldum,aylardir yatiyorum kolay degil,vucut tembellesmis,bi wc ye gideyim dedim,binmeden,biraz akintim oldu cok korktum simdilik bisey yok ama bide idrar iltahabi oldum sanirim;( ya aksilik iki gundur kabiz olmadigim halde hemoroit im azdi ;( insaAllah bisey olmaz kizlar.. İyi geceler hepinize :*
Arkadaslar tek tek alintilayamadim çok sag olun
Evet kizlar ikinci bebek bir daha cocuk bana cok uzak geliyo bedenen ve ruhen cok yorgunm hala uzermdn ne yasadigm zor hamileligi atabildm nede lohusalik depresyonunu ruhen kotuymde encokta bedenmdeki hasarlr beni uzuyo burada herkz bisekilde zor gecrdi hamileligni bir ben degl ama herkz raht bir nefes aldi belkide ama ben degl sinav dunyasndayz ve benim bedenmle olan sinavm devam ediyor makata yirtk olustu ki bu bitcok bayanda dogumdn sonra oluyrms agrisna dayanmk zor olsada bircok bayanda oluyr diyerk kendmi rahtlatiyorm ameliyt riakleri korktmasa hemn olacm ama gaz ve gaita kacagi korkutuyr ki ben zaten vaginadn gaz ve gaita kacirdigm icin bide arkadn olursa naparm diyorm evet tam olark skintm bu icerde bir yirtigm var ve bu cok az dogmda gorunuyoms yani 2 binde 1 nekadrda az ve ameloyti zor ve riskli tekrarlama ihtimali cok yuksek dun bir doc ve profla konustm herkz yapamz kendnizi bilmeyn tecrubesz elkere birakrsanz her nüks bir oncekindn kotudr dedi belkide bidaha cocuk sahibi olamicm rabnime signdm beni iyi dojtrlrla karsilastrsn ki su yirtik kapansn
merhaba arkadaşlar
ben de iyiyim çok şükür.ray dışında normal gebelik problemlerim var .çok büyük karnım ve şişim sanırım nefesim sıkışıyo heryerim ağrıyo .çok sıkıldım yatmaktan .mevsim de tam uygun allahtan zaten kimse çıkamıyo .19 hafta...çok var daha çokyıllar film şeridi gibi gözümün önünden geçiyo ilk bebeğimi 23 haftalık kaybettim ,sonra boş gebelik ,sonra kızım oldu çok şükür serklajla hep yattım hiç zor gelmedi zaten gençtim ve çöp gibiydim .sonra trombofili 8 haftalık kaybettim .bi sonrakinde yatmadım hiç serklajmış clexan mış de devam ettim ama dr yat fln demedi .çok pişmanım.bunda yatıyorum en baştan beri gayet iyiyim ama şimdi o kadar zor geliyo ki eee tabi birde evde çocuk var dersleri var yemek derdi var .her şekilde zor.
ravza_nur allah yardımcın olsun
eylulgulu hayırlı uğurlu olsun
efulim geçmiş olsun en kısa zamanda sağlığına kavuşman dileğiyle
üzülme ben kardeşlerimden arkadaşlarımdan herkesten geç anne oldum allah 2.bebeği bize de nasip eder inşallah
mrb bayanlar:)
feryal abla masallah valla cidden yirttin..masallah akilli kizina :*
metal abla artik sik sik olmasada arada girip yazarim cunku telden zor oluyor bide tek basimayim zaman bulamiyorum her neyse seni seviyorum
eylul gulu sanada kolay gelsin cnm masallah sen benden de hizli ciktin
saka bi yana rabbim yardimcin olsun
efulim cnm hamd et bende logusa depresyonu atlattim arada asel de beni cileden cikariyor destek sart
yeni arkadaslar hikayelerinizi bilmiyorum uzgunum insallah hamileliginiz sorunsuz gecer...
artik bende varim
chnb abla slm :*
aaa sutanesi cnm kardesim seni unutacaktim malum coklu alintiyla telden yazmak zor oldugundan okuyup
aklimda kalanlari yaziyorum
sutanesi kardesim hep guzel haberler ver bize insallah akintinda normaldir cnm seni seviyorum
hepinizi seviyorim kizlar gorusuruz
pasam tatli telaslar bunlar
opuldunuz.com
slm kızlar,,
geçen hafta bugün 21+4 günlük bebeğimi rahim yetmezliğinden kaybettim malesef sorun bebek kaybetmeden anlaşılmadı çok zor günler geçmiyor bütün sayfaları okumak çok zor siz nasıl atlattınız bu süreci tekrar gebelikte gecikme yaşadınızmı benimde elimden tutun banada destek olun acıyı yaşayan biliyor dışardan herşey çok kolay kimse sanki beni anlamıyor yada onların söyledikleri bana saçma geliyor
Öncelikle başın sağ olsun. Birçoğumuz benzer acıları yaşadık. Metalin yazdığı gibi geçmişi ara ara okumaya çalış. Hem sana bu yaşanmış gerçek hikayeler umut olacak hem de çok bilinçleneceksin. Bu arada tavsiyem büyük şehirdeysen sonraki gebelikte iyi bir dr ye gidebilmek için özel sağlık sigortası yaptırman...
Basın sag olsun Allah tekrar yaşatmasın bu acıyı,çok zor bilirim cogumuz yasadık aynı seyleri bende 16. Haftada kaybettim benim doktorumda malesef anlamadı kanama ve agriyla gittiğim halde bişeyin yok diye eve gönderdi evde kaybettim bebeğimi, şimdi bı oğlum var dikisle doğurdum sorun yasamadım cok şükür yine hamilerim haftaya tekrar dikiş atılcak Rabbim dermansiz dert vermesin,yeniden hamile kalana dek acın hep taze kalır ama zamanla hafiflerAllah ım bizlerden başkasına yaşatmasın inşallah ne yazıkki büyük şehirde değilim doktorlarada güvenim yok burdurdayım çevre illere falan bakıyorum aslen uşaklıyım orda bi doktor vardı onunla görüştüm bugün sadece telefonda anlatabildim durumu tekrar gebe kalırsam eğer 12. haftada serklaj yaparız korkulacak bi durum değil çaresi var falan dedi ama dediğim gibi artık doktorlara zerre inancım kalmadı tekrar hamile kalabilir miyim onu bile bilmiyorum benide alın aranıza yanlız bırakmayın nolurrrr
Allah ım bizlerden başkasına yaşatmasın inşallah ne yazıkki büyük şehirde değilim doktorlarada güvenim yok burdurdayım çevre illere falan bakıyorum aslen uşaklıyım orda bi doktor vardı onunla görüştüm bugün sadece telefonda anlatabildim durumu tekrar gebe kalırsam eğer 12. haftada serklaj yaparız korkulacak bi durum değil çaresi var falan dedi ama dediğim gibi artık doktorlara zerre inancım kalmadı tekrar hamile kalabilir miyim onu bile bilmiyorum benide alın aranıza yanlız bırakmayın nolurrrr
Chnb canım bende dünden sonra emin oldum evet ben bı ray'im,vajinal bakmadan konuştuk inşallah sag sağlım atlatirm bu hamileligde
amin canım inşallah okumaya çalışıyorum ama okuduklarımı kafam almıyo şuan en korktuğum şey tekrar hamile kalamamak yada anne olamamak yaşadığım acıdan sanırım çıkış yolu bulamıyorum kendime geldikçe tamamını okurum inşallah sütüm kesilmedi hala tekrar ne zaman regli olurum bu konuda da bana yardımcı olabilir misin canım normal çocuk doğurmuş gibimi oluyo süreç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?