- Konu Sahibi hidennisko
-
- #52.421
Canm cok şükür cokkk.. rabbim ömrünu bahtini guzel eylesin, anali babali buyusun inşallah..hep dualarimdasiniz..
Anlaşıldı bugün aglama gunumuz once facede simdi burda(
Daha bircok arkadasima yazacaklarim vardi ama halim kalmadı..
arkadaşlarım canlarım sağolun desteğiniz için inşallah sizlerle elele atlatıcam bu sorunu bana doktorum beklemicez dedi ilk regliden sonra herhangibir sakınca görmüyorum dedi ben bilemiyorum neden hemen dediki acaba çok istediğimden mi yada kendimi öyle toplarım diyemi acaba ne kadar beklersen bekle bu değişecek bi durum değil ne zaman hamile kalırsan o zaman dikişi atarız dio perinatoloog bulamadım ama antalyaya gidebilirim orası yakın tavsiye listesinde antalya baya var ama dediğim gibi doktor mevzusu işin en zor kısmı sanırım
Kizlar uzun bir bekleyisten ve iki kimyasal bir dis gebelik olmak uzere uc sagliksiz gebelikten sonra ilk kez saglikli bir hamileligin ilk haftalarindayim.daha once rahim filmi cektirmis ve orada rahim agzi yetmezligi cikmisti.ama ozel doktorum bu rahim filminin duzgun cekilmedigini ve rahim filmini ceken hastaneye de guvenmemem gerektigini soyluyor ve serklaj kararini bana birakiyor.yani riske atilacak bir sey degil bu yuzden yaptirmak istiyorum ama korkuyorum da baska riski olur mu diye...of o kadar zor elde ettim ki bu bebegi ne yapsam sasirdim.kusura bakamayin cok uzatip sisirmisim sizi
hem bulunduğun şehirde hm de madem antalyada dr n olsun. antalyada ali fuat şengör var3-5sene önce yılın tıp dr siseçilmiş. buradan arkadaşlardan da giden vardı ben mail atmıştım yanıtlamıştı en azından birkaç dr ye git hangisi mantıklı gelirse...
Kizlar uzun bir bekleyisten ve iki kimyasal bir dis gebelik olmak uzere uc sagliksiz gebelikten sonra ilk kez saglikli bir hamileligin ilk haftalarindayim.daha once rahim filmi cektirmis ve orada rahim agzi yetmezligi cikmisti.ama ozel doktorum bu rahim filminin duzgun cekilmedigini ve rahim filmini ceken hastaneye de guvenmemem gerektigini soyluyor ve serklaj kararini bana birakiyor.yani riske atilacak bir sey degil bu yuzden yaptirmak istiyorum ama korkuyorum da baska riski olur mu diye...of o kadar zor elde ettim ki bu bebegi ne yapsam sasirdim.kusura bakamayin cok uzatip sisirmisim sizi
8+2deyiz daha.vajinal ultrasonla kontrole gerek kalmadi hic.kesede kalp atisida karindan duyuldu hep.doktorum rahim filmimin dogru cekilmedigini ve klinik tani koyabilmek icin oncesinde 20 haftaliktan buyuk bir kayip olmasi gerektigini soyluyor.bu yuzden bana birakiyor.risk almak istemiyorsan yapalim sorun degil diyor.rahim agzi olcumunu de sormustum ama onun pek garantisi olmadigini soylemisti.yani takipler yetersiz kalabiliyormus.
Canım Rabbim sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip eylesin.
Kaçıncı haftadasın canım. Dr rahim ağzı boyunu takip ediyormu. Şuan kaç cm.
Yaptırsa vajinal ölçüm mü yapıyor. Dr neden sana bırakıyor. Gerekiyorsa yapmalı. Şimdiki yeni yöntem. Kesin ray değilse önce takip eğer rahim ağzında bi kısalma veya şekil değişikliği oluşursa acil dikişden yana. Malesef kayıp yaşamadan kesin ray olduğu da anlaşılamıyor. Dikiş de enfeksiyon riski çok fazla oluyor. Rabbim hayırlısını nasip etsin. Yar ve yardımcın olsun.
canım sağol hemen eşime söyledim doktorun adını sizin fikriniz çok çok önemli benim için inşallah bundan sonra herşey yolunda gider Yarabbim inşallahhhh doğum yapanları okuyorum Allah ım ne güzel ya bende birde pko var zor hamile kalıyorum ilki boş gebelikti martta kürtaj oldum onun üzerinden 3 ay geçti bu bebeğime doğal yolla hamile kalmıştım ilk tedaviydi bundan sonra inşallah bi daha tedaviye ihityacım kalmaz her geçen gün yeni bi sorun çıkıyo Allah ım daha beterinden saklasın doktorum geç hamile kaldığım için sanırım korunma diyor sadece 1 adet dönemi geçirmen yeterli diyor umarım buda ilerde sorun çıkarmaz
8+2deyiz daha.vajinal ultrasonla kontrole gerek kalmadi hic.kesede kalp atisida karindan duyuldu hep.doktorum rahim filmimin dogru cekilmedigini ve klinik tani koyabilmek icin oncesinde 20 haftaliktan buyuk bir kayip olmasi gerektigini soyluyor.bu yuzden bana birakiyor.risk almak istemiyorsan yapalim sorun degil diyor.rahim agzi olcumunu de sormustum ama onun pek garantisi olmadigini soylemisti.yani takipler yetersiz kalabiliyormus.
Sibelsibel pco demişsin. Kilon var mı varsa hem kafan dağılır spora yazıl kilo ver. kİLON VARSA RAY DA KİLO DA ÖNEMLİ SERKLAJ BAŞARISINDA KİLONUN DA ÖNEMİ BÜYÜK.kİLO VERİNCE PCOLUAR daha kolay hamile kalıyor...
slm kızlar,,
geçen hafta bugün 21+4 günlük bebeğimi rahim yetmezliğinden kaybettim malesef sorun bebek kaybetmeden anlaşılmadı çok zor günler geçmiyor bütün sayfaları okumak çok zor siz nasıl atlattınız bu süreci tekrar gebelikte gecikme yaşadınızmı benimde elimden tutun banada destek olun acıyı yaşayan biliyor dışardan herşey çok kolay kimse sanki beni anlamıyor yada onların söyledikleri bana saçma geliyor
basın sağolsun...acını çok derinlerimde hissettim..burada hepimiz aynı seyleri yasadık...15 ay oldu ama acım hiç dinmedi..Allah ım bizlerden başkasına yaşatmasın inşallah ne yazıkki büyük şehirde değilim doktorlarada güvenim yok burdurdayım çevre illere falan bakıyorum aslen uşaklıyım orda bi doktor vardı onunla görüştüm bugün sadece telefonda anlatabildim durumu tekrar gebe kalırsam eğer 12. haftada serklaj yaparız korkulacak bi durum değil çaresi var falan dedi ama dediğim gibi artık doktorlara zerre inancım kalmadı tekrar hamile kalabilir miyim onu bile bilmiyorum benide alın aranıza yanlız bırakmayın nolurrrr
evet cnm kilo aldı başını gitti bir senede 2 gebelk ve ikisinden bana kalan 8 kilo var onun önceside vardı baya zaten spor bende istiyorum ama insan göresim yok sanki herkes beni tanıyorda bebeğimi soracak gibi hissediyorum ve sizden başka kimseye merhaba bile diyesim yok evi bırak odada dışarı çıkmak istemiyorum sanırım benim herşeyden çok uzman desteğine ihtiyacım var hiç iyi değilimmmm
ah canım aglama aklımdaydı ekledim önceden biliyormuş gibi eklemiştim pcye hayat hikayelerini işe yaradı güzel birşey yaptıysam ne mutlu banaCanm cok şükür cokkk.. rabbim ömrünu bahtini guzel eylesin, anali babali buyusun inşallah..hep dualarimdasiniz..
Anlaşıldı bugün aglama gunumuz once facede simdi burda(
Daha bircok arkadasima yazacaklarim vardi ama halim kalmadı..
evet hamişler okumasınlar bu arada metalim sana brişey diyimmi bana hediye olarak yolladıgın prametüre atletler varya 3 set bugün oglana birini giydirmişler allahım büyük gelmiş elime verdiler emzirmeye yavrumun omuzlarına düşmüş ne güldümAman canım ağlamak yok.Baktın duygusal yazılar okuma canım.
Evet paşam bugün Facebook da tüm eski dosyaları ekledi sağ olsun.
Ama hamiş canlar okumasınlar. Okuyup da kuzularını strese sokmasınlar.
canım başın sagolsun acılar bri inan rabbim yaşatmasın işşallah bri daha bende 3 tane kaybettim 4 bebegim küvezde takdiri ilahi kardeşim rabbim evlatlarımızın acısını gösteremsin işallaharkadaşlarım canlarım sağolun desteğiniz için inşallah sizlerle elele atlatıcam bu sorunu bana doktorum beklemicez dedi ilk regliden sonra herhangibir sakınca görmüyorum dedi ben bilemiyorum neden hemen dediki acaba çok istediğimden mi yada kendimi öyle toplarım diyemi acaba ne kadar beklersen bekle bu değişecek bi durum değil ne zaman hamile kalırsan o zaman dikişi atarız dio perinatoloog bulamadım ama antalyaya gidebilirim orası yakın tavsiye listesinde antalya baya var ama dediğim gibi doktor mevzusu işin en zor kısmı sanırım
kesinlikle diktir rahmini arkadaşların dedigi gibi başka doktora git araştırlısınKizlar uzun bir bekleyisten ve iki kimyasal bir dis gebelik olmak uzere uc sagliksiz gebelikten sonra ilk kez saglikli bir hamileligin ilk haftalarindayim.daha once rahim filmi cektirmis ve orada rahim agzi yetmezligi cikmisti.ama ozel doktorum bu rahim filminin duzgun cekilmedigini ve rahim filmini ceken hastaneye de guvenmemem gerektigini soyluyor ve serklaj kararini bana birakiyor.yani riske atilacak bir sey degil bu yuzden yaptirmak istiyorum ama korkuyorum da baska riski olur mu diye...of o kadar zor elde ettim ki bu bebegi ne yapsam sasirdim.kusura bakamayin cok uzatip sisirmisim sizi
Canım kesinlikle başka bir uzman Dr tavsiyesi al. Mümkünse riskli gebelik uzmanı olsun. Birkere rahim ağzı yetmezliğinde vajinal ölçüm çok önemli. Malesef birçok arkadaşımız senim Dr düşündüğü gibi düşünen Dr lar yüzünden evlatlarını kaybettiler. Kesin ray olmayabilirsin fakat en azından takip etmeli. Benim Dr daha önce bir acil dikişim ce erken doğumun olmasına rağmen küçük oğlumda 5. Haftadan itibaren vajinal kontrol yaparak 15. Haftada dikîş attı. Çünkü benimde kesin değildi fakat rahim ağzı boyum hızla küçüldü.8+2deyiz daha.vajinal ultrasonla kontrole gerek kalmadi hic.kesede kalp atisida karindan duyuldu hep.doktorum rahim filmimin dogru cekilmedigini ve klinik tani koyabilmek icin oncesinde 20 haftaliktan buyuk bir kayip olmasi gerektigini soyluyor.bu yuzden bana birakiyor.risk almak istemiyorsan yapalim sorun degil diyor.rahim agzi olcumunu de sormustum ama onun pek garantisi olmadigini soylemisti.yani takipler yetersiz kalabiliyormus.
ah canım aglama aklımdaydı ekledim önceden biliyormuş gibi eklemiştim pcye hayat hikayelerini işe yaradı güzel birşey yaptıysam ne mutlu bana
evet hamişler okumasınlar bu arada metalim sana brişey diyimmi bana hediye olarak yolladıgın prametüre atletler varya 3 set bugün oglana birini giydirmişler allahım büyük gelmiş elime verdiler emzirmeye yavrumun omuzlarına düşmüş ne güldümben omzunu toparlıyorum o geriliyor anlıcagın oda büyük geldi allah razı olsun bu arada pek şirin olmuştu bugün kıyafet götürmüştüm ellik şapka çorap tulum vs istemişlerdi ban bunları alın gerek yok dedikleirnden deidm allahınızı severseniz hem alın diyorsunuz hemde giydirmeyiz diyorsunuz dediniz dedim sinrileirm attı okadar diyim küçük boy buzdolabı poşeti almıştım o kıyafetleri büyük boy buzdolabı poşetinden çıkardım küçüge koydum bantladım halimi görsen güldüler resmen oglum hadı em annende poşet kalmıcak deidler sinirleirm oynadı buzdolobı poşetine koymamın sebebi şu 1 adet prametüre tulumu 1 adet çıtçıtlı badi koydum poşete sonra baktım çıtçıtlı badıyı almışlar tulumu öyle poşete atmışlar posetin agzı ister istemez açılıyor temizlik yapıyorlar ya toz olursa bebegim zaten hijjenik ortamda durması lazım onuda diyicektimde sagolun siizn yzünüzden bu poşetleri degişytiridm dicektimde neyse deidm hepsini tek tek poşetledim kare yaptım bantladım bana allah bilir güldüler umrumda degil hep gidiyorum emzirmek için hep yastıksız kalıyorum bende bugün bebek yastıgı diktiridm elyaf aldım doldurdum götürdüm artık yastıksız kalmıcam çok şükür ah ben o yogun bakında çalışsaydım nefes aldırmazdım yeminle ordakilere ne yapayım huyum pis titizim kardeşim tiizzim diyede gülerlerse kendileir bilir
canım başın sagolsun acılar bri inan rabbim yaşatmasın işşallah bri daha bende 3 tane kaybettim 4 bebegim küvezde takdiri ilahi kardeşim rabbim evlatlarımızın acısını gösteremsin işallah
kesinlikle diktir rahmini arkadaşların dedigi gibi başka doktora git araştırlısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?