- Konu Sahibi hidennisko
-
- #52.461
cnm hangi şehirdesin sen uzman bi doktor bulabildinmi ben burdurdayım hala doktoru netleştiremedim doktorlara hiç güvenim kalmadı ne yazıkki
teşekkür ederim canım..15 gün boyunca içtin ha? uff ben 1 hafta sanıordum ne cokmus.
çok hassas migdem var simddiden bulanmaya basladı bak
neyse artık dedigin gibi denemekten baska ne carem var...
27.gün yumurtlamıssın demek cidden gec olmus.
ben gecen ay ilkkez ilaçsız takip yaptırdım..
adetin 4.günü gittim 1 yumişim vardı
14.günü tekrar gittim 17mm olmustu
24.günü yine gittim çatlamıstı:)
yani 24.güne kadar yumurtlamısım olması gerektigi zaman die biliyorum sevinmiştim işte
bu arada eşinin sperm degerlerine bakıldı mı hiç? onun degerleri nasıl?
canım ben Kocaelinde oturuyorum..doktor buldum İstanbulda..bana 1,5 saat uzak ama napayım hamile kalınca tam donanımlı bir doktor olsun istiyorum ona bir kez gittim korunma sürem bitince r.agzıma baktı dogustan kısalık var mı bunu ögrenmek istemiştim ben neyseki yokmus hersey olması gerektigi gibi dedi..
şimdi gitmiyorum normal doktorlarla takip için devam ediyorum ama hamile kalınca gidecegim önce bir kalayımda..
evet cnm tam tamına 15 gün burnunu tıka dik tepene gitsin başta bende zorlandım ama sonra alıştım aç karna içiliyo bu arada o biraz zorluyo yumurtanın ne zaman çatladığı önemli değil sanırım kaybettiğim bebeğime hamile kalmıştım 27. gün çatlayan yumurtamla ama nasip işte tutsada tutmasada Rabbim nasip etsin ncelikle eşime bakıldı canım morfoloji sınırda çıkmıştı ama doktor sayı çok iyi o yüzden morfoloji sıkıntı deil demişti
içerim caım teşekkür ederim..
evet canım büyüyüp catladıktan sonra gerisi cok önemli degil..
ben ovülasyon testi kullanmıyorum çünkü zaten günaşırı çalısıyoruz kaçırma ihtimalimiz olmasın die
ne tesadf ki benim esiminde morfoloji sorunu yok ama sayımız tam sınırda..18milyon onun içinde kürler uyguluyoruz
canım Rabbim nasip edecek olduktan sonra bir spermle bir yumurta yetiyor neticede Allah ım kucağımızı boş bırakmasın inşallah sütüm kesilmedi benimde hala dostinex kullanıyorum ama hala etki etmedi bana haftada bir dedi doktor bide ona canım sıkılıyo yavrum toprağın altında sütüm geliyo durmadan hergün gözümün önüne geliyo canım kuzum benimmm sanki yeni bebek düşünürken bile ona ihanet ediyomuşum gibi hissediyorum bu duygular bi gtse üzerimden...bizim morfoloji sınırda olduğundan gün aşırı önermedi doktor 3-4 günde bir dedi bende kaçırmamak için kullanmıştım ovu testi yine sipariş ettim adet görebilirsem adetten sonra denicem tekrarr ama benim daha çok yeni bi hafta oldu kuzucum gideli kim bilir yeni adet ne zaman gelecekkk
((( evet sibelcim bunları konusmak cok erken daha benim aklımdan gitmiş..
lütfen kendini sıkma rahat ol..haklısın bir sperm bir yumurta yetiyor..
sütün için bilemedim canım ben dogum yapar yapmaz ilaçç içmeye baslamıstım isimlerini hatırlamıyorum ama 3 ilaçtı
10günde falan bitti...sütümü hiç görmedim...benim de kızıma nasip olmadı(
Hakkımızda hayırlısı olsun canım..biz ne desek boş
canım Rabbim nasip edecek olduktan sonra bir spermle bir yumurta yetiyor neticede Allah ım kucağımızı boş bırakmasın inşallah sütüm kesilmedi benimde hala dostinex kullanıyorum ama hala etki etmedi bana haftada bir dedi doktor bide ona canım sıkılıyo yavrum toprağın altında sütüm geliyo durmadan hergün gözümün önüne geliyo canım kuzum benimmm sanki yeni bebek düşünürken bile ona ihanet ediyomuşum gibi hissediyorum bu duygular bi gtse üzerimden...bizim morfoloji sınırda olduğundan gün aşırı önermedi doktor 3-4 günde bir dedi bende kaçırmamak için kullanmıştım ovu testi yine sipariş ettim adet görebilirsem adetten sonra denicem tekrarr ama benim daha çok yeni bi hafta oldu kuzucum gideli kim bilir yeni adet ne zaman gelecekkk
Feryal... canm nasılsin iyimisin. Cok şükür bu gunlerine, Allahin izniyle inşallah sağlıkla kucaklayacaksin yavrunu.. Iyi haberlerini bekliyoruz.
Jeton...Nasilsin canim iyimisin
iyiyim canım.çok sükür şimdilik bi sıkıntı yok.cumartesi ayrıntılı ultrosona gidicem ordada hersey yolunda gider umarım
slm kızlar,,
geçen hafta bugün 21+4 günlük bebeğimi rahim yetmezliğinden kaybettim malesef sorun bebek kaybetmeden anlaşılmadı çok zor günler geçmiyor bütün sayfaları okumak çok zor siz nasıl atlattınız bu süreci tekrar gebelikte gecikme yaşadınızmı benimde elimden tutun banada destek olun acıyı yaşayan biliyor dışardan herşey çok kolay kimse sanki beni anlamıyor yada onların söyledikleri bana saçma geliyor
Feryal... canm nasılsin iyimisin. Cok şükür bu gunlerine, Allahin izniyle inşallah sağlıkla kucaklayacaksin yavrunu.. Iyi haberlerini bekliyoruz.
Metal... evet canim cok haklisin, dun aglamak hic iyi olmadi aksam heryerim agridi psikolojim bozdum resmen.. zaten bahaneye bakıyoruz
Jeton...Nasilsin canim iyimisin..
Abmaya...Canim nasilsin, epeydir gorusemedik iyimisin nasil gidiyor..
Gurbetcii....Hoşgeldin canim, firsat buldukça burda ol, ol ki sende umut ol
Kizlar uzun bir bekleyisten ve iki kimyasal bir dis gebelik olmak uzere uc sagliksiz gebelikten sonra ilk kez saglikli bir hamileligin ilk haftalarindayim.daha once rahim filmi cektirmis ve orada rahim agzi yetmezligi cikmisti.ama ozel doktorum bu rahim filminin duzgun cekilmedigini ve rahim filmini ceken hastaneye de guvenmemem gerektigini soyluyor ve serklaj kararini bana birakiyor.yani riske atilacak bir sey degil bu yuzden yaptirmak istiyorum ama korkuyorum da baska riski olur mu diye...of o kadar zor elde ettim ki bu bebegi ne yapsam sasirdim.kusura bakamayin cok uzatip sisirmisim sizi
Canım benim sütüm doğumdan 3gün sonra geldi daha doğrusu göğüslerim doldu ama akıtmadan hemen sıkıca sardık 1 hafta öyle durdu, doktorum ilaç vermedi iyice psikolojini bozar dedi. Yazdıkların o kadar tanıdık duygular ki geçen yıl bu saatlerde sancı çekiyordum 21:45 de kaybettim yavrumu hava buz gibiydi evladımı o soğuk toprağın altına nasıl koyduk diye çok ağladım, oysa ki biliyordum o benim ona bakabileceğimden çok daha güzel bir yerde cennette ama ana yüreği dayanmıyor, acılar evet ilk gün ki gibi kalmıyor ama inan hafifliyor yoksa delirmemek elde değil. O zaman her günüm ağlamakla geçerdi, geceleri hem eşime hem kendime zehir ederdim, ama hepsi boş Rabbim bize cennet yavrusu verdi, O öyle istedi, demek ki hakkımızda hayırlısı böyleymiş. Rabbim sana da dileyen herkese de evlat nasip eder inşallah.
canım Allah kolaylık versin.benimde 3 kaybım var seni bizden başkası anlayamaz.ikinci hamileliğimde 20 haftada kaybettim çok zor atlattım.etrafımdakiler güya teselliye geçmiş olsuna geliyordu ama her dedikleri beni yaralıyordu ters anlıyodum.bende endişelenmiştim tekrar hamile kalabilirmiyim diye kafaya çok taktım ama hamile kaldım.3 ay bekleme süresi veriyolar.ama benim sana tavsiyem psiklojik destek al ben almadığıma pişman oldum 1 sene sonra kendime geldiğimi anladım iyiyim diyodum ama değilmişim.kanda pıhtılaşma genetik test rahim filmi çektir acele etme bu psikolojiyle hemen bidaha hamile kalmak istiyouz bende istedim araştırmanı yap ilk adetinden sonra.ben üçüncüye hamile olmadan yaptırdım bu dediklerimi ama doktor dikişe gerek yok dedi normal hamileymişim gibi davrandı profösördü güvendim oda gitti.iyi dr araştır.tekrar yaşanan acılar çok yıpratıyor.şimdii yine hamileyim dikişliyim inşallah yavrularımızı bize bağışlayacak.
evet canım hamile kaldığında iyi bi doktorum olması önemli bana doktorum pkoda rahim ağzı yetmezliği sık karşılaştığımız bi durum demişti sanırım bunada sebep oluyor pko denen illlet bende bi tane prof buldum ayın 26 sına randevu aldım ıspartada olmazsa antalya yada kendi memleketimde bi doktor var telde onla görüşüyoruz sürekli bakalım belkide ona giderim tabi hamile kalabilirsem
canım evet pko durumu olduğu için daha çok korkuyorum ne zaman adet olurum zaten o bile belli değil kürtajdan sonra tam düzene giremeden hamile kalmıştım doğal yolla inşallah tekrar normal yolla olur yoksa tedavi süreci falan çok zor Allah kimseye aratmasın.canım ray teşhisini bana doğumda koydular daha sonra tekrar doktorla görüştüm kesin dedi bana yoksa ağrısız rahim o kadar açılmazmış ve pko olan insanların sık karşılaştığı bir durummuş bunu tam anlamıyla anlamak için ne gibi testler yapılıyo bana bilgi verebilirmisiniz
selamun aleyküm arkadaşlar
tanıdık tanımadık herkese merhaba
hamile olanlara mevlam hayırlısı ile tamamlamayı nasip etsin inşallah
doğumu yaklaşanlara bir avazda doğurmayı nasip etsin inşallah
hamile kalmayı isteyenlere Allahım yar ve yardımcısı olsun inşallah
chnb , paşam nasılsınız bebişler nasıl
ben 3. bir yeni yola adım attım geçtiğimiz cumartesi günü ve aşılama oldum. Bugün 5.günüm 10 daha var sonuç için korku mutluluk sevinç endişe karma karışık mevlam nasip ederse yine aynı şeyleri yaşarsam diye çok korkuyorum. Ev meselesi ayrı bir dert sırf olumlu sonuç alırsak 1+1 1. katlardan kiralık eve çıkmayı düşünyoruz. ÇOk zor bir sürece başladım. YAradanıma sığındım. İçinde ben olmak üzere isteyen çabalayan bütün kardeşlerimizin yüzünü güldürsün inşallah
çok şükür iyim ablacım ne olsun ya hayatla mücadele içerisindeyiz işte evet halen kuş sitesinde oturuyorum. evimden memnunum ama bilirsin belki bu evleri merdivenli ve asansör yok ve benim gibi 2 kayıbı olan biri için artık risk olmaya başladı
mevlam ol derse inşallah bu yıl şubat ayında ankara bayındır hastanesinden gelen ünal eren diye bir doktor var özel trakya hastanesinde görev yapıyor ona gidiyorum aşılamamı da o yaptı eyer negatif sonuç alırsam istanbulda bekleyen bir tane embriyom var onu nakil ettirmeden önce mecbur arda beye görünmeye düşünüyorum. sonra da tüp bebeği yaptırırız
kalıcak yer var ailem istanbulda yaşıyor ama sürekli kalamam artık onlarda gittikçe kalabalık aile oldular aileye yeni bir bebiş geldi yiğenim oldu ve eve anca sığıyorlar birde ben yük olmak istemem zaten eşimde razı gelmez olmadı çok sıkışırsak arda beye devam edersem eyer hastane yakınlarında 1+1 ev tutmayı düşünüyoruz . Maddi ve manevi herşeyi gözden çıkardık.
Aşılamayı yapan doktorumda çok iyi riskli gebelik üzerinde bilgileri mevcut inşallah 3.de olursa mevlam nasip ederse emeklerimiz zayi olmaz çok korkuyorum bu korkumdan dolayı 2 yıl ara verdim ancak bende istiyorum en çokda eşim istiyor bebeğimizin olmasını hayırlısı diyorum nasip herşey
küçük bey büyümüştür maşallah sen neler yapıyosun uzun zaman oldu siteye ziyaret etmeyeli yeni yeni giriyorum. birde facede kadınlar kulubü grubunuz varmış paşam demişti mümkünse bende dahil olmak isterim. Paşamıda arayamadım msj çekmiştim. Sanırım bebişle uğraşıyor mevlam inşallah sağlıklı bir şekilde hastaneden çıkmayı nasip eder yavrusuna çok zor ve meşakkatli yollardan geçiyoruz. Bizim ve bizim gibi olanların bu yalancı dünyadaki sınavıda bu sadece zaman,sabır ve en büyük destek dua.... ONA SIĞINIYORUZ sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?