- Konu Sahibi hidennisko
-
- #52.781
amin canım gerçekten zor yaşadıklarımız. en çok işyeri zor geliyor. bi sürü insan soru soracaklar acıyıp vah vah edecekler. gençsiniz yine yaparsınızlar. gidenin acısı sende yaşıyor işte. kim anlar ki? ama bi yandan hayata tutunmamız da lazım farkındayım. sorumlu olduğum ailem eşim dostlarım var. tek kişilik yaşamıyoruz işte. yoksa ömür boyu yas tutarım biliyorum kendimi. gelecek yeni umutlar güzellikler getirsin. rabbim kollarımızı boş bırakmasın.bize zorlu hatatımızda sabır güç versin..
merhaba arkadaşlar, ben yavaş yavaş toparlanmaya başladım. sezeryanın üzerinden 13 gün geçti. sütüm de iyice kesildi. gece terlemelerim de biraz daha azaldı. 2 hafta sonra iş başı yapmayı düşünüyorum dikişlerim sorun çıkarmazsa tabi. kanamalarım hala devam ediyor. bi süre böyle devam edecek sanırım. günlük ped kullanıyorum sürekli. bu süreç içinde yazılarınızı okumaya çalıştım. sizleri hikayelerinizi öğrenmek adına. kendime bir yol haritası çizmek istiyorum. doktor seçimiyle ilgili arda bey ya da cemil hocayı seçicem. öncelikli olarak iyi bir sigorta şirketinden sağlık sigortası yaptıracağım çünkü iki dr da maddi açıdan beni biraz zorlayacak hastanelerde çalışıyorlar.evim biraz uzak kalıyor bu drlara ama bakıcaz çaresine. malum istanbul trafiği 45 dkdan önce ulaşamam bu hastanelere. ne zaman kontrole gitsem onu kestiremiyorum. randevu yoğunluğu nedir? kendi drum min 6 ay beklemelisin çocuk için demişti. platese gidip vücut kas yapımı güçlendirmek istiyorum. malum uzun süre yatak istirahatim olacak. belimde boynumda zaten düzleşme de var. yattıkça kötü olmasından korkuyorum. vs. vs işte
kızlar hepinize merhaba bugün bi rüya gördüm sizlerlede paylaşmak istedim belki bi yorum yaparsınız;
kızlar rüyamda sizlerden 4-5 kişi var burda konuştuklarımızı konuşuyoruz üzüntümüzü acımızı bi yurt pansiyon gibi bir yer sonra bi kutu kağıt geliyor odaya açıyorum küçük küçük pembe kağıtlar çocuğumuz ok ki buna ne yazıcaz diyorum sonra ben çıkıyorum 5-6 kadınla beraber ama bu kadınlar farklı bi tanesi örtülü mavi bi tülbent var başında onlarla giderken 5-6 tane adam koçarak gidiyo afedersiniz birinin pantolonu yok ama bişi görünmüyor kucağınd bi çocuk var adamlar koşarak orman gibi bi yere girip gözden kayboluyor...biz kadınlarla yürümeye devam ediyoruz bi fil sürüsü var küçüklü büyüklü filler yanımdaki mavi başörtülü kadın büyük fillerden bi tanesini kuyruğundan çeke çeke yanıma getiriyor balkon gibi bi yerdeyim o ara kadın yanıma çıkıyor ve fil önümüzde diz çöküyo çok etkilendim normal sıradan bi rüya değildi ama zikir çekiyodum o arada uyumuşum sanırım onun etkisiylemi oldu bilmiyorum Rabbim hakkımızda hayırlı eylesin inşallah
En başta sağlık olmak üzere,yeniyıl herkese mutluluk getirsin,umutlarının dualarının gerçekleştiği bir yıl olsun,aşklar güçlensin,yeni bebekler gelsin,var olanlara da anne ve babalarıyla uzun ve sağlıklı ömürler versin,herkesin yeni yılı kutlu mutlu olsun :)
2014 ülkemdeki tüm insanlara mutluluk getirsin özellikle anne olmak isteyen tüm kadınlara...
Dagittin beni perisan ettin ;( biliyosun yasadigimiz seninle paylastigimiz seyler bunlar.. Ama inan bizimde acilarimiz canlandi.. Tazelendi.. Seninle icim yaniyo millosh.. Rabbim sabrini tevekkulunu daim etsin.. Rabbim mukafatini iki cihanda kat be kat versin insaAllaj.. Rabbim oyle tatli oyle hayirli evlatlar versin ki,bu gunlerin acisini unuttursun;sadece anisi kalsin canim benim.. Rabbim yarin ve yardimcin olsun..
2014 acılarımızı unuttursun.. 2013'güzeldi anne oldum yaşadım yavruma sütümü verdim hiç bir anına sövmicem ah etmicem. varlığının mutluluğunu yaşattın annene bitanem yokluğun acısı da güzel. seni çok seviyorum cennette bekle anneni meleğim. allah bir gün kavuşturacak bizi.. herkese sağlık mutluluk dolu bir bir ömür diliyorum. can yoldaşlarım kader arkadaşlarım.
allah hepimize acılarımızı unutturacak sabır ve sağlıklı evlarlar versin...
2014 hepiniz için hayırlı olsun..Rabbim sabrınızın mükafatını versin..bayağı uzun ara verdim öyle yoğunum ki..günde 5 6 kere atlatıyorum...2 yaşına giren küçük kızım yani prematürem 1190 gr 27 haftalık doğmuştu çok şükür son gittiğimiz dr gelişimi gayet iyi dedi sadece şu bebek krizi var vara yoğa ağlama kırizi... o da kardeşten dolayı herhalde 1 yaşında ki oğlum da fena sayılmaz ikisi beraber ev de koşup duruyorlar ben de peşlerinden..Onlar kadar ablalar da ilgi ister tabi..şu an da bile bilgisayar sırası var başımda bekliyorlar yani..
arada bakıcam inşallah tek tek merak ediyorum..herkes iyidir inşallah..
2014 Yılı herkese sağlık,mutluluk,huzur getirsin inşlh 2013 te yaşadığımız kötü anıları RABBİM birdaha yaşatmasın.2014 yılında bizleri
neler bekliyor bilinmez ama hayırlı olur inşlh Paşamın bebeği hastaneden çıktımı bir türlü şu DR işini ayarlayamadık Arda bey herkesin
tercihi ama İstanbula gidip gelmek DR muayenesi filan maddi olarak tek maaş için düşündürüyor.Nede olsa herşeyin başında para geliyor
listedeki DR tavsiyelerine baktım İZMİR deki DR ların hangisi daha işinde uzman bilmiyorum artık tekrar risk almak istemiyorum.İZMİR de
muayene olan ve DR memnun kalan arkadaşlar lütfen cevap yazarlarsa çok memnun olurum çünkü İZMİR buraya daha yakın kendimizi
risk alma şansımız olmasada yinede takdir ALLAHIN kafam o kadar karışıkki para olsa hiç problem değil ama olmayıncada düşündürüyor insanı.LÜTFEN CEVAP YAZIN ARKADAŞLAR çünkü yarıyıl tatilinde DR gitmmeyi düşünüyoruz hepinize kucak dolusu sevgiler.
Rabbim sabrını arttırsın.
Allah istediğin zaman sağlıklı bir gebelik nasip etsin. Zamanında sağlıkla yavrunu kucağınaalmayı nasip eylesin.
Senin için hangi Dr hayırlı ise onu kısmet etsin.
Çok güzel bi rüya bence. Hep hayra yor canıım.
Ben bile okurken gözünde canlandı etkilendim.
Aminnnn
Yavrunla eşinle sağlık mutluluk huzur dolu bol rızıkkı yıllar nasip etsin.
Âmin
(( Rabbim herşeyi gönlüne göre hayırlı eylesin.
Canım yorma kendini. Çok mu iş yapıyorsun belki de demir eksikliği de vardır ve az uyuyorsan saat olarak yoruluyorsundur? NE zaman döneceksin işe?
Dualarımız seninle bir gün de bir gündür. Bak benim oğlum 36 artı 4 te doğdu ona rağmen gelişimi 1 aya yakın geriden geldi hep...
Canım Femicalden aramışlar duymamışım((
Toparlandığına sevindim işe başlamak malesef başlarda can sıkıcı( Sigortayı da mutlaka yaptır. Dr konusunda da imkanın varsa sigorta yapılınca ikisine de git frekansın hangisiyle tutarsa. Gerçekten iki dr de iyi dr ler...
Hayırdır inşallah... Ben pek beceremem yorumlamayı,fil ne demek acaba?
Ben yaptım canım. Ben aradada yatmıştım o zamana göre doğumda daha ilgilelrdi. Anlatmışlardır zaten paket program. 2 gece 3 gün kalınıyor. Refakatçi dahildi. Lohusa şerbeti, kapı süsü ve 5 poz fotoğraf var. Fotoğrafçı ile konuş sezaryen olacaksan. Ben çok memnun kaldım fotoğraf işinden. Foto öncesi kuaför geliyor saçına förn çekiyor ama makyaj yapmıyor. Bir bayan öncesi duş aldırıyor... Bbebk hemşiresi ve emzirme hemşiresi hatice hemşire çok iyiydi. Yorulursan bebeği alıp bir saat bakıyorlar böyle hizmetler var diyetisyen ve çocuk dr si geliyor işitme testi yapıyorlar. diyetisyen beslenmeden bahsediyor. Odayı önceden seç yola bakan olsun ben yatarken bir ara diğer binaya bakanda yatmıştım sıkıc. Yataklar çok hoş çok yükseğe kadar kalkıyor benim odam mimar sinan cami manzaralı ve yüksek binalar vardı karşımda...
2014 Yılı herkese sağlık,mutluluk,huzur getirsin inşlh 2013 te yaşadığımız kötü anıları RABBİM birdaha yaşatmasın.2014 yılında bizleri
neler bekliyor bilinmez ama hayırlı olur inşlh Paşamın bebeği hastaneden çıktımı bir türlü şu DR işini ayarlayamadık Arda bey herkesin
tercihi ama İstanbula gidip gelmek DR muayenesi filan maddi olarak tek maaş için düşündürüyor.Nede olsa herşeyin başında para geliyor
listedeki DR tavsiyelerine baktım İZMİR deki DR ların hangisi daha işinde uzman bilmiyorum artık tekrar risk almak istemiyorum.İZMİR de
muayene olan ve DR memnun kalan arkadaşlar lütfen cevap yazarlarsa çok memnun olurum çünkü İZMİR buraya daha yakın kendimizi
risk alma şansımız olmasada yinede takdir ALLAHIN kafam o kadar karışıkki para olsa hiç problem değil ama olmayıncada düşündürüyor insanı.LÜTFEN CEVAP YAZIN ARKADAŞLAR çünkü yarıyıl tatilinde DR gitmmeyi düşünüyoruz hepinize kucak dolusu sevgiler.
merhaba tekrar facebook grubuna beni de alır mısınız?
merhaba tekrar facebook grubuna beni de alır mısınız?
Canım ben İzmirde değilim ama geçmişten arkadaşların paylaşımlarından hatırladıklarımı yazaym:
Namık Demir prof. Dr liği iyi. kritik kurtarışlarını hatırlıyorum. ssaslan var geçmişte. 20 li haftalarda kese aşağı inmişken itip serklaj yapan bir dr. Burada eskilerden Alminanın dr si serklajını yapmış ekiple ikizleri var 3 yaşında.
Ayrıca yakınlarda yine forumdan bir arkadaşın doğumunu yaptırdı serklajını da yapmıştı. Yalnız ulaşmak zor ve ilgisiz olduğunu söylüyorlardı kızlar... ücreti de fazlaydı.
erol tavmergene duyaydın serklaj yaptırdı o da ilgisizlikten şikayetçiydi o da prof. biraz proflarda var bu tutum...
fuat akergendi galiba doç. ondan da memnundular.
tubanın dr si var orçun sezer o çok memnun kalmıştı her açıdan.
ceyliniremin dr sini unuttum listede var o da memnundu.
Hatırladıklarım bunlar. Bir de denizli yakın mı? orada kıvırcık arkadaşımız vardı. 2 ileri hafta kaybı vardı. dr si hamileleik öncesi normal serklaj yaptı vaktinde doğum yaptı hatta serklajını 2. gebelik için almadı bile. dr si sanırım filiz saylandı...
canım sana bi sorum olacak..kızın 27 haftalık doğdu.sonra ki oğlunda peki yaşadınmı erkendoğum u? bendede rahim ağzı kısalığı var ve doktorum bundan sonrakı dogumlarındada hep bole olacak dedi..bu arada yarularına Allah ım uzun ve hayırlı ömürler versin..2014 hepiniz için hayırlı olsun..Rabbim sabrınızın mükafatını versin..bayağı uzun ara verdim öyle yoğunum ki..günde 5 6 kere atlatıyorum...2 yaşına giren küçük kızım yani prematürem 1190 gr 27 haftalık doğmuştu çok şükür son gittiğimiz dr gelişimi gayet iyi dedi sadece şu bebek krizi var vara yoğa ağlama kırizi... o da kardeşten dolayı herhalde 1 yaşında ki oğlum da fena sayılmaz ikisi beraber ev de koşup duruyorlar ben de peşlerinden..Onlar kadar ablalar da ilgi ister tabi..şu an da bile bilgisayar sırası var başımda bekliyorlar yani..
arada bakıcam inşallah tek tek merak ediyorum..herkes iyidir inşallah..
Canım herzaman ki gibi süpersin. Seni seviyorum ben Chnb Sultan.
canım sana bi sorum olacak..kızın 27 haftalık doğdu.sonra ki oğlunda peki yaşadınmı erkendoğum u? bendede rahim ağzı kısalığı var ve doktorum bundan sonrakı dogumlarındada hep bole olacak dedi..bu arada yarularına Allah ım uzun ve hayırlı ömürler versin..
Milosh be kadar güzel kafanda herşeyi oturtmuşssunmerhaba arkadaşlar, ben yavaş yavaş toparlanmaya başladım. sezeryanın üzerinden 13 gün geçti. sütüm de iyice kesildi. gece terlemelerim de biraz daha azaldı. 2 hafta sonra iş başı yapmayı düşünüyorum dikişlerim sorun çıkarmazsa tabi. kanamalarım hala devam ediyor. bi süre böyle devam edecek sanırım. günlük ped kullanıyorum sürekli. bu süreç içinde yazılarınızı okumaya çalıştım. sizleri hikayelerinizi öğrenmek adına. kendime bir yol haritası çizmek istiyorum. doktor seçimiyle ilgili arda bey ya da cemil hocayı seçicem. öncelikli olarak iyi bir sigorta şirketinden sağlık sigortası yaptıracağım çünkü iki dr da maddi açıdan beni biraz zorlayacak hastanelerde çalışıyorlar.evim biraz uzak kalıyor bu drlara ama bakıcaz çaresine. malum istanbul trafiği 45 dkdan önce ulaşamam bu hastanelere. ne zaman kontrole gitsem onu kestiremiyorum. randevu yoğunluğu nedir? kendi drum min 6 ay beklemelisin çocuk için demişti. platese gidip vücut kas yapımı güçlendirmek istiyorum. malum uzun süre yatak istirahatim olacak. belimde boynumda zaten düzleşme de var. yattıkça kötü olmasından korkuyorum. vs. vs işte
Mutlu Yıllar arkadaslar... Bir sorum olacakti, dogum yapan arkadaslara? memorial atasehir de dogum yaptınız mı hic ve memnun kaldiniz mi?
Cok tesekkurler.
Canım yorma kendini. Çok mu iş yapıyorsun belki de demir eksikliği de vardır ve az uyuyorsan saat olarak yoruluyorsundur? NE zaman döneceksin işe?
Dualarımız seninle bir gün de bir gündür. Bak benim oğlum 36 artı 4 te doğdu ona rağmen gelişimi 1 aya yakın geriden geldi hep...
Canım Femicalden aramışlar duymamışım((
Toparlandığına sevindim işe başlamak malesef başlarda can sıkıcı( Sigortayı da mutlaka yaptır. Dr konusunda da imkanın varsa sigorta yapılınca ikisine de git frekansın hangisiyle tutarsa. Gerçekten iki dr de iyi dr ler...
Hayırdır inşallah... Ben pek beceremem yorumlamayı,fil ne demek acaba?
Ben yaptım canım. Ben aradada yatmıştım o zamana göre doğumda daha ilgilelrdi. Anlatmışlardır zaten paket program. 2 gece 3 gün kalınıyor. Refakatçi dahildi. Lohusa şerbeti, kapı süsü ve 5 poz fotoğraf var. Fotoğrafçı ile konuş sezaryen olacaksan. Ben çok memnun kaldım fotoğraf işinden. Foto öncesi kuaför geliyor saçına förn çekiyor ama makyaj yapmıyor. Bir bayan öncesi duş aldırıyor... Bbebk hemşiresi ve emzirme hemşiresi hatice hemşire çok iyiydi. Yorulursan bebeği alıp bir saat bakıyorlar böyle hizmetler var diyetisyen ve çocuk dr si geliyor işitme testi yapıyorlar. diyetisyen beslenmeden bahsediyor. Odayı önceden seç yola bakan olsun ben yatarken bir ara diğer binaya bakanda yatmıştım sıkıc. Yataklar çok hoş çok yükseğe kadar kalkıyor benim odam mimar sinan cami manzaralı ve yüksek binalar vardı karşımda...
Canım herzaman ki gibi süpersin. Seni seviyorum ben Chnb Sultan.
Milosh be kadar güzel kafanda herşeyi oturtmuşssun
İnşallah hakkında hayırlısı ne ise Allah seni ona yönlendirir
Her iki doktor da randevu bakımından yoğun , sanırım Arda bey için hafta içi birşeyler ayarlanır hele ki kk dan geliyorum dersen :))
Chnb uzun uzun yazmış
Bende o hastanede doğum yaptım gayet güzel bşr hastane
özellikle bebek hemşirelerinden çok memnun kaldım
2014 Eylül'de başlayacağım ben nesrincim
Bu arada hepinize iyi yıllar dilerim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?