Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

amin canım inşallah yeni yıl yeni umut olsun inşallahh...kimseyi takmayarak yaşamaya çalışcaz Allah yardımcımız olsunnn

Rabbim sabrını arttırsın.
Allah istediğin zaman sağlıklı bir gebelik nasip etsin. Zamanında sağlıkla yavrunu kucağınaalmayı nasip eylesin.
Senin için hangi Dr hayırlı ise onu kısmet etsin.

Çok güzel bi rüya bence. Hep hayra yor canıım.
Ben bile okurken gözünde canlandı etkilendim.

Aminnnn

Yavrunla eşinle sağlık mutluluk huzur dolu bol rızıkkı yıllar nasip etsin.

2014 ülkemdeki tüm insanlara mutluluk getirsin özellikle anne olmak isteyen tüm kadınlara...

Âmin

(( Rabbim herşeyi gönlüne göre hayırlı eylesin.

2014 hepiniz için hayırlı olsun..Rabbim sabrınızın mükafatını versin..bayağı uzun ara verdim öyle yoğunum ki..günde 5 6 kere atlatıyorum...2 yaşına giren küçük kızım yani prematürem 1190 gr 27 haftalık doğmuştu çok şükür son gittiğimiz dr gelişimi gayet iyi dedi sadece şu bebek krizi var vara yoğa ağlama kırizi... o da kardeşten dolayı herhalde 1 yaşında ki oğlum da fena sayılmaz ikisi beraber ev de koşup duruyorlar ben de peşlerinden..Onlar kadar ablalar da ilgi ister tabi..şu an da bile bilgisayar sırası var başımda bekliyorlar yani..
arada bakıcam inşallah tek tek merak ediyorum..herkes iyidir inşallah..

Canımmm ben de seni merak ediyordum. Bir ara facede ekleşelim konuştuk ama ben pek anlamıyorum face gurubu kuruldu kızlar eklesin seni buluşalım. İnci büyümüş cadı maşallah ona... Muhammetti galiba oğlun da büyümüş. Benim de oğlum oldu 13 aylık oldu paşamn da oldu 1 yıl arayla aynı gün doğdular. Onun 28 haftalık doğdu deneyimlerine ihtiyacı var. Gel guruba...
Kızlar da yazarlar durumlarını...

2014 Yılı herkese sağlık,mutluluk,huzur getirsin inşlh 2013 te yaşadığımız kötü anıları RABBİM birdaha yaşatmasın.2014 yılında bizleri
neler bekliyor bilinmez ama hayırlı olur inşlh Paşamın bebeği hastaneden çıktımı bir türlü şu DR işini ayarlayamadık Arda bey herkesin
tercihi ama İstanbula gidip gelmek DR muayenesi filan maddi olarak tek maaş için düşündürüyor.Nede olsa herşeyin başında para geliyor
listedeki DR tavsiyelerine baktım İZMİR deki DR ların hangisi daha işinde uzman bilmiyorum artık tekrar risk almak istemiyorum.İZMİR de
muayene olan ve DR memnun kalan arkadaşlar lütfen cevap yazarlarsa çok memnun olurum çünkü İZMİR buraya daha yakın kendimizi
risk alma şansımız olmasada yinede takdir ALLAHIN kafam o kadar karışıkki para olsa hiç problem değil ama olmayıncada düşündürüyor insanı.LÜTFEN CEVAP YAZIN ARKADAŞLAR çünkü yarıyıl tatilinde DR gitmmeyi düşünüyoruz hepinize kucak dolusu sevgiler.

canım selam sanırım manisada sın izmirde değil ama uşakta ben bi doktorla telden görüşüyorum adını belki duymuşsundur mehmet akif şanlı ve bülent yazgan var bülent yazgan nın böyle hastaları olmuş bende araştırarak buuldum ama tabi burda tecrübeyle sabit olanlara gitmek daha iyi ama sende bi bak istersen mehmet akif şanlı bana telefonda da bilgi vermişti zaten tanıdığımızda biri ama ben bile daha ona gitmelimiyim netleştiremedim benim memleket uşak ama burdurdayım bende antalyada ali fuat şengör var ona gidicem sanırım burda giden ve memnun olanlar var Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallahhh

canım iyi dileklerin için sağolasınnn bende hayır olsun inşallah diyorum. rüyamdan çok mutlu ve huzurlu uyandım

canım bende netten baktım hükümdara falan işaret eder fil diyo Allah hakkımızda hayırlı eylesin ne diyimmm

Kızlar slm telefondan girdiğim için alıntı yapamadım hepinize güzel dilekleriniz için çok tşk ederim 😘

Duyaydın canım seni gerçekten merak etmiştim iyi olmana sevindim burası yada face kaybolma arada iyi olduğunu yaz yeter 😊

Kızlar 2014 senesi hepimize mutluluk sağlık huzur getirsin çok mutlu senelere 😘👍

Son düzenleme:

Canim ben izmirdeyim ama devlet hastanesine gidiyorum,dr um serklajimi basarili sekilde yapti,perinatolog takibimi guzel yapiyo ama ozel degil sonucta gunde elli hastaya bakiyi,benu gorur gormez hatirlamiyo mesela.. Ama hastanede temiz ilgi guzel,bi sorunum olunca acilden gidiyorum,asistanindan dr una herkes kendi hastasiyla ilgilenir gibi ilgileniyo.. Dr um bana surekli yatmami soyledi,cok kaybim var cunku.. Ama telefonu bende yok iateyemedim de,verecegini de sanmiyorum :) ama dedigim gibi memnunum,hem hicde para odemedim sadece serklaj.ipim icin odedim.. Mesele para degil tabiki ama.. Ozelde de altindan kalkilmiyo tahlillerimi oluyorum 15 gunde birde muayeneye gidiyorum,int. Yada telden randevu alarak,orda beklemiyorum.. Sana tavsiyem ozele de gitsen devlete de,iyi bi dr istiyosan sen onden bulundugun ilde devlet hastanesinde tahlillerini yaptir,ozellikle kaybin varsa rahim filmini cektir,oyle gotur gidecegin sectigin dr .. Buralarda tahlil icin git gel sefil olma canim

Canım ben İzmirde değilim ama geçmişten arkadaşların paylaşımlarından hatırladıklarımı yazaym:

Namık Demir prof. Dr liği iyi. kritik kurtarışlarını hatırlıyorum. ssaslan var geçmişte. 20 li haftalarda kese aşağı inmişken itip serklaj yapan bir dr. Burada eskilerden Alminanın dr si serklajını yapmış ekiple ikizleri var 3 yaşında.

Ayrıca yakınlarda yine forumdan bir arkadaşın doğumunu yaptırdı serklajını da yapmıştı. Yalnız ulaşmak zor ve ilgisiz olduğunu söylüyorlardı kızlar... ücreti de fazlaydı.

erol tavmergene duyaydın serklaj yaptırdı o da ilgisizlikten şikayetçiydi o da prof. biraz proflarda var bu tutum...

fuat akergendi galiba doç. ondan da memnundular.

tubanın dr si var orçun sezer o çok memnun kalmıştı her açıdan.

ceyliniremin dr sini unuttum listede var o da memnundu.

Hatırladıklarım bunlar. Bir de denizli yakın mı? orada kıvırcık arkadaşımız vardı. 2 ileri hafta kaybı vardı. dr si hamileleik öncesi normal serklaj yaptı vaktinde doğum yaptı hatta serklajını 2. gebelik için almadı bile. dr si sanırım filiz saylandı...

Canım herzaman ki gibi süpersin. Seni seviyorum ben Chnb Sultan.

Son düzenleme:
canım sana bi sorum olacak..kızın 27 haftalık doğdu.sonra ki oğlunda peki yaşadınmı erkendoğum u? bendede rahim ağzı kısalığı var ve doktorum bundan sonrakı dogumlarındada hep bole olacak dedi..bu arada yarularına Allah ım uzun ve hayırlı ömürler versin..

Canımmm kalp kalbe karşıdır. Ben de seni çoook seviyorum. Bu sene gelemedim ama kısmet olursa bu yaz geleceğim oğluşlarını görmeye hediye bile almıştım bu yaz ama kısmet olmadı küçüldüler bile...

Canım bazen kendimi sazan gibi hissediyorum... Her şeye atlıyorum diye... Arzufirdevs eskilerden. Fırsatı olur mu bilmiyorum ben hatırladıklarımı yazayım. Arzufirdevsin 2 kızı vardı biri 1' e biri 4 'e ya da 5 e gidiyordu galiba. Sonra hamileliğinde kısalması oldu Kanuniye gidiyordu İstanbulda perinatolojiye. Sonra erken doğum yaptı İnci'miz doğdu. Ardından 40'ı çıkınca kaza ile yeniden hamile kaldı. Dikiş attırmadı takip yaptırdı zamanında doğurdu oğlunu...

Milosh be kadar güzel kafanda herşeyi oturtmuşssun

İnşallah hakkında hayırlısı ne ise Allah seni ona yönlendirir

Her iki doktor da randevu bakımından yoğun , sanırım Arda bey için hafta içi birşeyler ayarlanır hele ki kk dan geliyorum dersen :))

Mutlu Yıllar arkadaslar... Bir sorum olacakti, dogum yapan arkadaslara? memorial atasehir de dogum yaptınız mı hic ve memnun kaldiniz mi?

Cok tesekkurler.

Chnb uzun uzun yazmış
Bende o hastanede doğum yaptım gayet güzel bşr hastane
özellikle bebek hemşirelerinden çok memnun kaldım

2014 Eylül'de başlayacağım ben nesrincim

Bu arada hepinize iyi yıllar dilerim kızlar

Epey büyümüş olacak Bademiz. Sana da iyi yıllar canım. Bu yıl diş sorunlarımız az olan bir yıl olsun çok çekiyor bizim oğlan dişlerden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…