- Konu Sahibi hidennisko
-
- #52.801
Arkadaşım benim rahimde perde var yada çift rahim diyorlar doktorlar onun için histeroskopi olacağım .pıhtılaşmam yok ama ikinci gebeliğimde pıhtılaşma için iğne kullandım ama yinede bebeğimi kaybettim. rahim anormalliğimden dolayı olduğunu söylediler.dokttorlar şimdiye kadar hep çift rahim perde değil dediler şimdi son gittiğim dokotr ise kalın bir perde olduğunu söyledi pıhtılaşmaya bakıldı yani...Merhabalar çok geçmiş olsu kayıplarınız için. Bebekleriniz karnınızda öldü yazmışsınız bunun nedenini neden ray olarak düşündü dr niz pıhtılaşma testi yaptı mı bundan da olabilir...
Canım öncelikle başın sağolsun, Allah bir daha evlat acısı ile sınamasın. Arkadaşlarda söylemiş anne karnında ölüm varsa eğer sebebi başka şeylerde aramak lazım, pıhtılaşma gibi ama önce açıklık olup sonra doğumla bebeklerini kaybettiysen tabi raydan şüphelinebilir. Sirkeli suyu benim doktorum önerdi. Bende 8-9 haftalıktan beri kullanıyorum. 1,5 lt kaynamış soğumuş suya 1,5 çorba kaşığı üzüm sirkesi koyuyorum, onunla temizleniyorum hiç normal su kullanmadım şimdiye kadar.
millosh kafanda birseyleri kurman,spor kararın,bu yazın cok mutlu etti beni..merhaba arkadaşlar, ben yavaş yavaş toparlanmaya başladım. sezeryanın üzerinden 13 gün geçti. sütüm de iyice kesildi. gece terlemelerim de biraz daha azaldı. 2 hafta sonra iş başı yapmayı düşünüyorum dikişlerim sorun çıkarmazsa tabi. kanamalarım hala devam ediyor. bi süre böyle devam edecek sanırım. günlük ped kullanıyorum sürekli. bu süreç içinde yazılarınızı okumaya çalıştım. sizleri hikayelerinizi öğrenmek adına. kendime bir yol haritası çizmek istiyorum. doktor seçimiyle ilgili arda bey ya da cemil hocayı seçicem. öncelikli olarak iyi bir sigorta şirketinden sağlık sigortası yaptıracağım çünkü iki dr da maddi açıdan beni biraz zorlayacak hastanelerde çalışıyorlar.evim biraz uzak kalıyor bu drlara ama bakıcaz çaresine. malum istanbul trafiği 45 dkdan önce ulaşamam bu hastanelere. ne zaman kontrole gitsem onu kestiremiyorum. randevu yoğunluğu nedir? kendi drum min 6 ay beklemelisin çocuk için demişti. platese gidip vücut kas yapımı güçlendirmek istiyorum. malum uzun süre yatak istirahatim olacak. belimde boynumda zaten düzleşme de var. yattıkça kötü olmasından korkuyorum. vs. vs işte
Canım ben İzmirde değilim ama geçmişten arkadaşların paylaşımlarından hatırladıklarımı yazaym:
Namık Demir prof. Dr liği iyi. kritik kurtarışlarını hatırlıyorum. ssaslan var geçmişte. 20 li haftalarda kese aşağı inmişken itip serklaj yapan bir dr. Burada eskilerden Alminanın dr si serklajını yapmış ekiple ikizleri var 3 yaşında.
Ayrıca yakınlarda yine forumdan bir arkadaşın doğumunu yaptırdı serklajını da yapmıştı. Yalnız ulaşmak zor ve ilgisiz olduğunu söylüyorlardı kızlar... ücreti de fazlaydı.
erol tavmergene duyaydın serklaj yaptırdı o da ilgisizlikten şikayetçiydi o da prof. biraz proflarda var bu tutum...
fuat akergendi galiba doç. ondan da memnundular.
tubanın dr si var orçun sezer o çok memnun kalmıştı her açıdan.
ceyliniremin dr sini unuttum listede var o da memnundu.
Hatırladıklarım bunlar. Bir de denizli yakın mı? orada kıvırcık arkadaşımız vardı. 2 ileri hafta kaybı vardı. dr si hamileleik öncesi normal serklaj yaptı vaktinde doğum yaptı hatta serklajını 2. gebelik için almadı bile. dr si sanırım filiz saylandı...
Ekim başın sağolsun üzülerek de olsa hoşgeldin aramıza diyorum..Arkadaşım benim rahimde perde var yada çift rahim diyorlar doktorlar onun için histeroskopi olacağım .pıhtılaşmam yok ama ikinci gebeliğimde pıhtılaşma için iğne kullandım ama yinede bebeğimi kaybettim. rahim anormalliğimden dolayı olduğunu söylediler.dokttorlar şimdiye kadar hep çift rahim perde değil dediler şimdi son gittiğim dokotr ise kalın bir perde olduğunu söyledi pıhtılaşmaya bakıldı yani...
Canımmm kalp kalbe karşıdır. Ben de seni çoook seviyorum. Bu sene gelemedim ama kısmet olursa bu yaz geleceğim oğluşlarını görmeye hediye bile almıştım bu yaz ama kısmet olmadı küçüldüler bile...
Canım bazen kendimi sazan gibi hissediyorum...Her şeye atlıyorum diye... Arzufirdevs eskilerden. Fırsatı olur mu bilmiyorum ben hatırladıklarımı yazayım. Arzufirdevsin 2 kızı vardı biri 1' e biri 4 'e ya da 5 e gidiyordu galiba. Sonra hamileliğinde kısalması oldu Kanuniye gidiyordu İstanbulda perinatolojiye. Sonra erken doğum yaptı İnci'miz doğdu. Ardından 40'ı çıkınca kaza ile yeniden hamile kaldı. Dikiş attırmadı takip yaptırdı zamanında doğurdu oğlunu...
geç de olsa bir yeni yıl mesajı yazmak istedim kızlar...
yazdım sildim yazdım sildim klasik olmasın istedim ama kısa keseyim dedim sonrada..
şişşştt 2014 direk mesajım sana bu sene istedigim meleği ver bana :)))
gerçekten kısa ve öz olmuş cnm...inşallah bizler için iyi bi yıl olacak 2013 te iki kez hamile kaldım ama ellerim bomboş 2014 umut olsun tüm bekleyenlere inşallahhh
Haber vereyim canim,grup yoneticilerine
Milosh be kadar güzel kafanda herşeyi oturtmuşssun
İnşallah hakkında hayırlısı ne ise Allah seni ona yönlendirir
Her iki doktor da randevu bakımından yoğun , sanırım Arda bey için hafta içi birşeyler ayarlanır hele ki kk dan geliyorum dersen :))
Chnb uzun uzun yazmış
Bende o hastanede doğum yaptım gayet güzel bşr hastane
özellikle bebek hemşirelerinden çok memnun kaldım
2014 Eylül'de başlayacağım ben nesrincim
Bu arada hepinize iyi yıllar dilerim kızlar
millosh kafanda birseyleri kurman,spor kararın,bu yazın cok mutlu etti beni..
sigortayı iyi düşünmüşssün ama onlarda en az 6 ay ile 12 ay arası korunma süresi istiyorlar vakit geçirmeden basvurmanı öneririm canım.sanırım doktorlarda 10 gün içinde verirler randevuyu..ben kayıbımdan 3 ay sonra gitmiştim doktora detaylı rahime bakmıştı,doğustan kısalık varmı bunu ögrenmek istemiştim..
harikasın bacım
Tüküreyim onların canına :) iş başı yapıcam 2 hafta içinde o zaman araştıracağım bakalım hangi sigorta şirketi iyidir vs bide bu testler rahim filmleri işte muayene ücreti ameliyat masrafları neleri karşılıyor. Bir ön araştırmadan sonra gerekirse drların randevularını ayarlayan ödemeleri alan asistanları oluyor onlarla konuşucam. Sezeryan dikişleri ne zaman iyileşir bu arada.spor istiyorum ama başıma iş açmiyim diyorum.. En az 2 ay beklemem gerekecek sanırım. Sezeryandan sonra eski drum 1 ay sonra kontrole gel demişti ona bi giderim olmadı.
Allah analı babalı büyütsün ikinizinkini de cümlemizin inşallah.rabbim her isteyene zamanlı nasip etsin......seni biliyordum ama paşama çok sevindim okuycam inşallah gelişimini.. bende o küvöz günlerinde çok sıkıntı çektim ama şimdi maşallahı var incimin dr bile çok iyi bakılmış dedi bende hala eksiği kalmasın diye uğraşıyorum.. anne sütünü de az aldıCanımmm ben de seni merak ediyordum. Bir ara facede ekleşelim konuştuk ama ben pek anlamıyorum face gurubu kuruldu kızlar eklesin seni buluşalım. İnci büyümüş cadı maşallah ona...Muhammetti galiba oğlun da büyümüş. Benim de oğlum oldu 13 aylık oldu paşamn da oldu 1 yıl arayla aynı gün doğdular. Onun 28 haftalık doğdu deneyimlerine ihtiyacı var. Gel guruba...
Kızlar da yazarlar durumlarını...
amin canım inşallah yeni yıl yeni umut olsun inşallahh...kimseyi takmayarak yaşamaya çalışcaz Allah yardımcımız olsunnn
amin cümlemize..benim hikayem canım.. iki miad doğumum vardı... 3.hamilelikte 22hf de sanırım erken açılma ray dendi 27 ye kadar tutabildik prematüre doğdu.. hemen 12 ay sonra 4. kısmet oldu..onda da hunileşme vardı yine nidilat ve yatak artı önlemler en sonunda 39 artı 4 te geldi..yani benimolayım da her doğum gibi mucize:) erken doğum yapan yine yapar 2 yıldan sık aralıklı doğum erken doğum sebebidir ileri yaş ta öyle ki yaşım 37 idi..vs vs derler ama rabbime şükür hiç te öyle olmadı... şimdi gördüm chnb gerçekten benim için burada olduğunu bilmek güzel arkadaşı cevapladığın için teşekkürler o günlerde ki desteğiniz için Allah razı olsun.. yani o panikle fitili suyla yutmuş bir insanım... hala hatırlayıp gülüyorum..canım sana bi sorum olacak..kızın 27 haftalık doğdu.sonra ki oğlunda peki yaşadınmı erkendoğum u? bendede rahim ağzı kısalığı var ve doktorum bundan sonrakı dogumlarındada hep bole olacak dedi..bu arada yarularına Allah ım uzun ve hayırlı ömürler versin..
Canım acım taze olduğu için gelecekle ilgili plan yapıp duruyorum.Bunun adı avuntu olabilir umut olabilir, hayata tutunma çabası olabilir her neyse işte gelecekle ayakta durmaya çalışıyorum.Ağlıyorum arada durgunlaşıyorum. Eşim çok üzülüyor benimle konuşuyor sürekli. Tek değiliz hayatta diyor haklıda ailem için eşim dostum için ayakta durmam lazım. Bizi seven yakınlarımız var mutluluğumuzla yaşayan anne baba eş gibi onlar için dik durmalıyız.Bilmiyorduk bu rahatsızlığı diyor. Şimdi iyi drlara gitmeye çalışıcaz daha titiz olucaz kalanı allahtan diyor.Biz bu hayata sadece çocuk yapmak için gelmedik diyor. Onun dışında nefes alıyorsak gereği gibi yaşamalıyız diyor.Haklı da..Ama işte zamanla oturacak bazı şeyler..Rabbim büyük. Allah bi acıyı başka acıyla unutturmasın.
kızar biriniz benide face grubuna dahil edebilirmi daha öncede yazdım cvp alamadım güvenmi vermiyorum acaba
canım bana özelden facebok profil linkini atarsan yardımcı olurum
çok teşekkür ederim canım benim.. Bu arada benim adım şenay aklınızda kalırmı bilmem birazz kalabalığız malum :) çok salak bi nickname seçmişim siz yazdıkça kendime kızıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?