Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Orası öyle ben kanamam var diye önce yakın bir hastaneye sabahında ise kendi duruma gittim ikisi de bişi yok deyip yolladı bi alttan bakmadılar bile, baksalardı yaşardı demiyorum sonuçta dediğin gibi bu da bizim imtihanımız meleklerimiz en güzel yerde şimdi ve bizim için dua ediyorlar biz artık ağlamayalım diye.

Allahım evlat gibi yüzde yüz samimi bir duayı geri çevirir mi hiç, inşallah yüreğinin yangını sönecek yani asla Sönmez ama sağlıklı bir bebekler avunacak sabaha kadar uyumayacaksın inşallah bebeğini seyrederken:)

Gözünaydın canım. Allah analı babalı yetiştirmeyi nasip etsin.
Allah'ın izniyle az kalır yoğunbakımda kilosunda haftadıda hamd olsun iyi
Ilk günler mama veya anne sütünü tolare edemeyenîliyorlar. Damar yoluyla besleniyor canım sen hiç Üzme kendini

Sütünde gelir canım. Bol sıvı al. Dinlen. 3 saate bir sağım yap. Sakın strese girmr. Her bebek rıskıyla doğar Allah'ın izniyle bol sütün olacak.
Benimde 31 ve 34 haftalarda doğan iki pramatüre oğlum var. Hamd olsun bu günlerimize. Biri 7 diğeri bir yaşında şimdi.

Allah'ın izniyle tez zamanda sağlıkla hamile kalıp yavrunu kucağına akacaksın canım. Bence Bir sene demez Arda bey. Zaten istediği testleri yaptırmam 1-2 ayını alır. Uzamana kadar da sende hazır olursun. Allah herşeyim gönlüne göre hayırlı eylesin.

Rabbim yar ve yardımcın olsun. Bu haftalar ağır ve stresli geçiyor. Maşallah ray boyun gayet güzel
Benim 20. Haftada sığırsın 34 kadar durdu. Allah'ın izniyle 37-38 . Haftalara gelip sağlıkla kızını kucağına alacaksın.

Aminnnn
Rabbim evlatlarınla sağlıkla mutlu huzurlu bir ömür nasip etsin.
Zor günlerde hamd olsun mutlu sona ulaşıldı. Rabbim isteyen tüm canlara nasip etsin bu mutluluğu.

efulim sagol dualarına arkadasım..ben listemizi seve seve yapıyorum olur mu öyle sey..
sen yine hamiş kal da yine yazayım seni o günleri de merakla bekliyorum:))
Mmery
Canım inşallah sağlıkla kucağına aldığın haberlerini de verirsin

amin canımmmm benim inan tek temennim saglıkla vaktinde kucagıma almak....

bana demiştinya listeye kendini de ekliceksin bir gün diye..
o gün geldi sanırım aklıma hep senin lafın geliyor..

Agzinnn ball yesinnnn kuzuuuu.... uykuyu normalde cok severim ama tek gelsin uyku muyku istememm...insan hissettiklerini hic bir kelimeyle anlatamiyo ama eminim bu aciyi yasayan herkes ne hissettigimi yureklerinde anliyordur...bu arada arkadaslar Kuran..Meryem suresi ve Inşirah suresi var yer gok dua ile ..ozellkle Inşirah suresi kisa ve anlami cok guzel hergun okumanizi isterim..

Oh maşallah. Bak herşey yoluna girmeye başlamış. Sakın o hastanede kaldı diye üzülme o emin ellerde. Bu arada sen iyice dinlen kendini topla güç kazan. Eve gelince başını karşıyacak vaktin olmayacak:)))

Çok şükür komşumun şükür. Anne bebeklerimiz sayfasına da yazacağız seni ve oğlunu( ay içimden hep oğlan geçiyor nedense)
Ama zamanında öyle abileri gibi erken gelmeyecek Allah'ın iziyle.

Son düzenleme:
deturan..hikayeni gözlerim yaslı kendiimi sıka sıka okudum çok etkilendim
çünkü bu hikaye senin değil buradaki herkesin hikayesi..
basın sağolsun arkadasım..seni teselli eder mi bilmem ama öncelikle kızın için dik durmalısın..

ben kızıma 2 yıllık bir tedaviyle zorla hamile kalmıstım ama kaybettim(
üzerinde 1,5 sene gecti 6 ay korundum öncelikle rahimin toparlanmasını bekledim,korktum..

korunma bittikten 12 ay sonra hamile kaldım her ay ne acılar ne aglamalar ama oldu Allah a şükür..
gerci daha cok yeni kalp atıslarıını henuz duymadım..sana soyleyecegim şu ki..yalnız degilsin..

Allah sana ve yavrusu kaybetmiş tüm melek annelerine de sabır versin..
cok sevindim mutlu haberlerinize..Ben Duru kızımı kaybettim ama Allah senin Duru kızına uzun ömür versin..
sizleri kavustursun bir an önce amin..

canım sen sanslı arkadaslarımızdansın..Allah tan farkedilmiş..
dr.ismi nedir bana verirsen tavsiye listemze eklemek isterim.

Yeni sayfa düzenine alışamadım.
Beğendim buyamı değişmiş. Aynı kişinin bir mesajını beğeninde ikinciye izin vermiyor gibi geldi bana.
Ayrıca sol alttaki üçgen yere mesaj yazdım nereye gitti anlamadım.
Aşılırım herhalde.

Çok şükür komşumun şükür. Anne bebeklerimiz sayfasına da yazacağız seni ve oğlunu( ay içimden hep oğlan geçiyor nedense)
Ama zamanında öyle abileri gibi erken gelmeyecek Allah'ın iziyle.

Aminnnnnnn canım benim vaktinde sağlıkla gelsin ben daha ne isterim..
olsun olsun oğluşum olsun söyle senin Hasan Basrin gibi yakısıklı pamuk gibi olursada ah yerim yerim..

hahaha ben de alısamadım..begen tusu kötü olmuş birde begenince özel msj olarak haber veriyo sevmedim..

o yüzden artık kimseyi begenmiyorum kızlar

Ben de alışamadım beğen bile bulamadım hem gogleye ray yazınca sitenin ana sayfası mı ne çıkyor. Ve bir sürü özel mesaj oluyor bu sistemden dolayı....

Mastermarmara arkadaşım gözün aydın ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTMEYİ NASİP ETSİN.Darısı tüm bebek bekleyenlerin başına arkadaşlar Arda beyden randevuyu akdık nihayet İZMİR,İSTANBUL derken artık bir kere olsun gidelim Arda beye bakalım ne diyecek hayırlısı olur inşlh.Tabi maddi olarak buradan oraya gelmesi gitmesi derken bizi zorluyor ama son pişmanlık faydasız o yüzden gitmeye karar verdik salı günü gidiyoruz hepinize kucak dolusu sevgiler.:116:

Âmin hepimizin evladına canım, Allah En kısa sürede kucağına almayı nasip etsin kızını

İleteceğim tabiki sizlerin sayesinde onu bulduğumu ve önce Allah'ın takdiri sonra onun tedbiri ile Ayşe'me kardeş istediğimi söyleyeceğim:)

Amın canım cumlemızın ınsallah
Gece yazarken unutmusum yurtdısındayım ben keske yardımcı olabılsem

Seni çok okudum ve ne kadar güçlü biri olduğunu biliyorum Rabbim sabrının samimiyetinin ve insanlara verdiğin o muhteşem sıcaklığın karşılığını verdi sana allahım bundan sınra hep güldürsün seni açıkçası seni anlatarak başlayacaktın hikâyeme Arda beyde zaten söz canım ne derse yapacağım inşallah ben de buradan güzellikler paylaşacağım ve hepimiz...randevum 14 Şubat eğer o güne alırsan gerçekten çok isterin tanışmayı ne güzel olur!

Gelecek inşallah canım ben yürekten inanıyorum buradaki herkesin içtenliğine cevşen okuyorum ben de çok rahatlatıyor!

Âmin canım Allah sağlık ve sıhhatle kucağına almayı nasip etsin dediğin gibi hepimiz aynı acıya yoğrulup aynı şekilde olgunlaşdık burada Rabbim hepimizin sonunu hayır edip güldürsün yüzümüzü evlattan yana!

Amın canım cumlemızın ınsallah
Gece yazarken unutmusum yurtdısındayım ben keske yardımcı olabılsem

Olsun canım yurtdışından yazan arkadaşlar var onlara fikir olur...

İleteceğim tabiki sizlerin sayesinde onu bulduğumu ve önce Allah'ın takdiri sonra onun tedbiri ile Ayşe'me kardeş istediğimi söyleyeceğim:)

Bak benim hikayem gazeteye çıktı. Düşüğe dikişli önlem arda lembet yaz görürsün googleye...:)) Biz de oğlumuza kardeş istedik çok şükür Allahım size de versin. Amin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…