Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Aminnnnnnnn hepimizin gönlüne göre versin Rabbim hemen bakıcım habere:)

Sıhhatler olsun kucuk adama
Bu topıgın mucıze bebeklerınden bırı o annesı hıssedıyodur:)

Canım hıkayen cok uzucu basın sagolsun allah sabır versın.. aysecıgıne kardesı en hayırlı zamanda gelır ınsallah..

Evet cnm cok sukur allah butun arkadaslara nasıp etsın..38 ınsallah 40 haftaları göstersın

Canım almanya aachen yakınlarında bır devlet hastanesı operasyona bırcok dr gırmıstı
Burda her ay kontrollerde alttan bakılıyo ıstemesekte, sımdı cok sukur dıyorum yoksa fark edılmezdı..
Hıkayenı bende okuyucam ıns..

Ne güzel sistemleri varmış burada karından bile bakan dr çok az geçmiş öykün yoksa(

Aminnnnnnnn hepimizin gönlüne göre versin Rabbim hemen bakıcım habere:)

Amin...

Kızlar bilgisi olanlar bana Işık tutsun ne olur şimdi bende sadece patoloji sonucum olacak Arda beye gittiğimde ve kısmetse tam 45 gün geçmiş olacak kaybımın ardından ne tarz testler isteyecek bunlar ne kadarlık bir süreç alacak?

Yarin 14. haftam doluyor ve serklajim yapilacak.bebegim icin inanilmaz korku icindeyim.bir de burada serklaj olmasina ragmen dusuk yasayanlari okuyunca iyice gozum korktu.ooofff su islemi sorunsuz atlatsam...

Keşke genetiğe gitseymiş. Elinde olan tüm belgeleri bebeğe ait sana ait hamilelikte sonrasında ne varsa sunum dosyasına diz. Ben öyle yapmıştım. Hangi testleri ister bilmiyorum belki pıhtılaşma, bağışıklık, genetik testler olabilir. Benim her şey vardı. Protein s i tekrarlatmıştı.

Yarin 14. haftam doluyor ve serklajim yapilacak.bebegim icin inanilmaz korku icindeyim.bir de burada serklaj olmasina ragmen dusuk yasayanlari okuyunca iyice gozum korktu.ooofff su islemi sorunsuz atlatsam...

canım korkma hersey yolunda gidecek inşallah.olumsuzlukları okumamaya çalış çok etkileniyor insan.hele dikişten sonra geçmişi pek okuma çünkü kim ne yasasa o hafta gelince etkilenip sende kendinde rahatsızlık arıyosun.serklaj basit bi işlem uyuyup uyanman bir oluyor anlamıyosun bile.şimdiden geçmiş olsun dikişin bebişin hayırlı olsun

Cok sagol jeton.nasil gerginim anlatamam.ama yasayan bilir derler ya benim icinde kim ne derse desin bos, ama bu tecrubeyi yasayanlarin dedigi cok onemli.bu yuzden cok tesekkur ederim.

Keşke canım ama işte hiç ilgilenmedilerki bu dediğin testler çok mu uzun sürüyor canım cahillikten yordum seni kusura bakma

canım onu çok seviyourm sevgileirmi iletirsen inan çok sveinicem ogluma çok emegi vargötürücem işşallah yanına saat kaça aldın randevuyu işşallah denk gelriiz ben gitmeye gidicemde hep bebek küçük az toparlansın hemde küçük adamı hastaneye götürücem oda epey tutuyor özel hastan eoldugundan 3 doktor görücek arda beyda para ona para ayrısam seve seve
Sıhhatler olsun kucuk adama
Bu topıgın mucıze bebeklerınden bırı o annesı hıssedıyodur:)
o benim 12 senelik özlemim oglumu ilk görüdgümde makinalara baglı gördüm bri anne için ne acı oysa ocakta dogurucaktım burdaki hastanede olucaktı krem renkli gecelik alıcaktım eşimle tek kalıcaktık olmadı kısmet degilmiş yogun bakımdan çıkytı gecen kontrole götürdüm küçük adamı allahım igneyi vurdu doktor o aglar ben aglar çok eziyet çekti oglum deidm aglıyor erkin bey deyince o ne acı çekmiş sen ne zorluklarla o bebegi aldın unutma dedi 53 gün her oraya gittigimde yogun bakında hareketlilik oldugunda yüregim agzıma gelitrdi geçen mziridm eşime diyourm ben bu haployu görmek için 12 sene bekledim ne agladım bebegiem sarılıp onun canı yanmasın aglamsın uyusa bri ıh dese annesi ayakta uyku gözüm görmesede umrumda degil onun bakması gülemsi yetiyor bana helede emmesi 3 evladım cennete gitti agzımdan çıkan ilk kelime şu oldu ah yavrum 12 sene neden bekledin gelmek için kardeşleirnde böyle senin gibi güzlemiydi deidm agladım onu öyle makinalara baglı görünce ne biliyim içimden bri parça kopturabbim hepimiizn evladını hepimize bagışlasın işşallah acı görmeyiz hiç birimiz hep hikayeler aynı tek farkeden anneleri
arda bey benden eksik tesyleri istemişti 1 ayda çıktı canım

stres yapma ben bu topigin dayak atanıyım alınma çok kolay geçicek serklajı yaptırmassydım ben yaptıramazdım okadar diyim sakin ol bebegim serklaj sayesinde tutunucak dicskin bu arada dayak attıgıma bakma sevdigimden

stres yapma ben bu topigin dayak atanıyım alınma çok kolay geçicek serklajı yaptırmassydım ben yaptıramazdım okadar diyim sakin ol bebegim serklaj sayesinde tutunucak dicskin bu arada dayak attıgıma bakma sevdigimden[/QUOTE]
cok sagol bu gerginligin arasinda gulumsettin beni.gerci burada o kadar yasanmisliklar var ki benim de dert ettigim seye bak diyorum.az cok seninde hikayeni okumustum tam anlamiyla umut isigisin.zor elde edilince insan kaybetmekten daha fazla korkuyor iste.

benim randevum 15 şubat. ben de Arda beye gideceğim. zorlu bir mücadele olacak eminim .sonu güzel olur inşallah :) bu perşembe de çapada randevum var bakalım onlar ne diyecek.

canımm önceden de yazmıştın sanırım facebooktaki grupta. tüm dualarımız seninle. çok basit inan sonrasında dikkat etmen gerekenleri biliyorsun. bizim bebişler kıymetli ve nazlı işte gelirken annişleri yoruyorlar işte :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…