Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
benim randevum 15 şubat. ben de Arda beye gideceğim. zorlu bir mücadele olacak eminim .sonu güzel olur inşallah :) bu perşembe de çapada randevum var bakalım onlar ne diyecek.

Sen kliniğe gideceksin herhalde canım ben hastaneye gideceğim sonra devamı gelirse inş ben de kliniğe gitmek zorunda kaplıcam sanırım çünkü randevu çok zor hastanede gazan mübarek olsun canım haberdar et bizleri de!

tatlım benim de genetiğe gitmedi bakalım napcaz benimde hiç test vs olmadı bende yeni başladım mücadeleye 35 gün oldu doğum yapalı..

Aynı durumdayız acılarımız da meraklarımız da taze Allahım hayırlara çıkarsın hepimizi canım çapaya tıp fakültesine gideceksin herhalde ben de mi gitsem

Face kullanmiyorum ama daha once buradan yazmistim.acikcasi nelere dikkat etmem gerektigini cok da bilmiyorum

özel sağlık sigortan var mı ? Yoksa yaptırmanı tavsiye ederim yalnız doğum teminatlı sigortalar 6 ay ya da 1 yıl hamilelik kabul etmiyor. Şayet 6 ay bekleyemem dersen de doğum teminatsız özel sigortalar var. Ben yaptırdım özel sağlık sigortası hastanede 320 tl olan muayene ücreti 132 tl ye iniyordu hem de tahlillerde indirim olmuştu... Şayet sigortan yoksa bence femicale alsaydın randevu. Hem hastaneye gidince ben hemen oradayken sonraki randevuyu alıyordum.

Aynı durumdayız acılarımız da meraklarımız da taze Allahım hayırlara çıkarsın hepimizi canım çapaya tıp fakültesine gideceksin herhalde ben de mi gitsem

Tek kayıpta pek test istemeyebilir çapa en az 2 kayıp demen lazım. Olmazsa 1 tane daha düşüğüm var 7-8 haftalık de o zaman yaparlar çoğunu...

Face kullanmiyorum ama daha once buradan yazmistim.acikcasi nelere dikkat etmem gerektigini cok da bilmiyorum

Kesinlikle prolotun depot kullan. En geç ayda bir kanda crp, idrar tahlili kültürü arada vajinal kültür baktır. Bol su iç. Bizlerin çoğu yarım litre suya 4-5 damla elma sirkesi koyarak vajinal temizliğimizi durulamadan yaptık. Ayrıca ağda yapma... Banyonu 5 dakikada duş şeklinde ayakta al ki sabunlu su artığı oturarak vajinal enfeksiyo yapabilir. Aklıma gelenler bunlar.. İlişki yasak:))

Yarin 14. haftam doluyor ve serklajim yapilacak.bebegim icin inanilmaz korku icindeyim.bir de burada serklaj olmasina ragmen dusuk yasayanlari okuyunca iyice gozum korktu.ooofff su islemi sorunsuz atlatsam...

Allah'ın izniyle dikişin sımsıkı tutacak kuzunu.
Sonrasında sıkı enfeksiyon takibi ve Dr gözetimde sağlıkla geçecek ve zamanında doğacak bebegin.
Olumsuz yazıları okuma. Aklına takılan birşey olursa burdan sor geçmişi çok akuyup gerilme.
Allah yar ve yardımcın olsun.

Canım Arda bey ilk randevunuza klinikde yapmamızı öneririm.hem randevu aralığı daha uzun hemde daha Sonra hastanede bir işleminiz olduğunda Arda beyin dışardan gelen hastası olunca avantajlarında çok oluyor v

Çok fiyat vermişler. Niye ki yaşın kaç ? Yaş da etkili ama çokmuş...

Herkese ayrı ayrı teşekürederim.Allah razı olsun hepinizden..Maşallah kızlar sütüm öyle bi arttıki inşallah hep bu şekilde devam eder..Dualarım sizlerle.

Ben test ister diye direkt hastaneye gideyim demiştim öyle mi diyorsun
Test istediğiniz yerde yaptırın diyorlar. Eğer orada kendisinin yapmadı gereken bi test varsa smar veya kültür gibi orada alıp anlaşmalı labrotuvar a gönderiyorlar. Hatta kan idrar 2 li 4 lü test niki orda bakılabiliyor.
Arda bey hep der hastanede sıkışık oluyor diye. Sen gitmeden soru listesi yap gidince unutuyor insan.

Ben serklajımı o hastanede yaptım dışardan gelen hastası olduğum için çok indirim yaptılar. Zaten gerek olursa bizler hastaney le iletişime geçmiyoruz klinikteki Yeşim hanım hallediyor tüm randevu ve pazarlığı.
Herkese ayrı ayrı teşekürederim.Allah razı olsun hepinizden..Maşallah kızlar sütüm öyle bi arttıki inşallah hep bu şekilde devam eder..Dualarım sizlerle.

Oh maşallah BarekAllah. Nazar değmesîn. Şifa olsun Duru kıza.

Son düzenleme:
Çok fiyat vermişler. Niye ki yaşın kaç ? Yaş da etkili ama çokmuş...

Sanırım bu fiyat fulları siğorta. Hem yatarak hem ayak da teminatı var içinde.
Malesef bu sene de çok yükseldi siğorta fiyatları. 2004 den beri siğortalıyız sadece yatarak (limitsiz)birde kendi kurumlarında doktor üçretin de%20 indirim.(limitsiz) Ayrıca yine kendi kurumlarında labaratuvar ve görüntülemede% 80 karşılıyor (limitsiz) 4 kişi 11000 ödeyeceğiz. Bu senede yine sigortaya çalışacağız anlayacağın.
Dedim doğum teminatımı çıkaralım veya farklı bir poliçeye geçelim. Şimdiki paket ler daha dezavantajlı. Hepsi limitli. Astarı yüzünden fazlaya mal olacaktı. Zaten bizim paket artık yokmuş. Eski diye devam ediyormuş haklarımız.

Allah düşürmesin fakat mecburuz yoksa diğer hastanelerde dahada uğraşacağız. Bizimde yatırımınız sağlığa oluyor. Hamd olsun bu günümüze.

Ne güzel sistemleri varmış burada karından bile bakan dr çok az geçmiş öykün yoksa(

Amin...

Evet cnm o konuda haklisin, gurbetteyiz ama cok disiplinli bir ulke , devlet bile özel gibi ilgilenir insana gercekten deger veriyolar..
Tr de de cok iyi dr larimiz var ama maalesef herkes ulasamiyor allah isini iyi yapan dr larla karsilastirsin butun sıkıntıda olanlari..

Cnm allah senın cektıklerının mukafatını verdı dualarını kabul ettı cennettekı meleklerınlede rabbım cennetınde kavusturmayı nasıp eder ınsallah onlar annesıne kucuk adamı gonderdıler, gecmısı dusunmemek ımkansız yasayan bılır ancak ama uzulme kucuk adama bak ıste butun mutluluk o:)

Yarin 14. haftam doluyor ve serklajim yapilacak.bebegim icin inanilmaz korku icindeyim.bir de burada serklaj olmasina ragmen dusuk yasayanlari okuyunca iyice gozum korktu.ooofff su islemi sorunsuz atlatsam...

Cnm ınsallah hersey guzel gececek hayırlısıyla atlatacaksın, arkadasların dedıgı gıbı gecmısı okuma bencede allah melegını sana bagıslayacak moralını yuksek tut..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…