- Konu Sahibi hidennisko
-
- #53.301
Sanırım bu fiyat fulları siğorta. Hem yatarak hem ayak da teminatı var içinde.
Malesef bu sene de çok yükseldi siğorta fiyatları. 2004 den beri siğortalıyız sadece yatarak (limitsiz)birde kendi kurumlarında doktor üçretin de%20 indirim.(limitsiz) Ayrıca yine kendi kurumlarında labaratuvar ve görüntülemede% 80 karşılıyor (limitsiz) 4 kişi 11000 ödeyeceğiz. Bu senede yine sigortaya çalışacağız anlayacağın.
Dedim doğum teminatımı çıkaralım veya farklı bir poliçeye geçelim. Şimdiki paket ler daha dezavantajlı. Hepsi limitli. Astarı yüzünden fazlaya mal olacaktı. Zaten bizim paket artık yokmuş. Eski diye devam ediyormuş haklarımız.
Allah düşürmesin fakat mecburuz yoksa diğer hastanelerde dahada uğraşacağız. Bizimde yatırımınız sağlığa oluyor. Hamd olsun bu günümüze.
O zaman ben bugün kliniğe randevu almaya çalışayım eğer reglim durursa önden çapaya randevu alırım durmazsa direkt ona gitmiş olurum çok sağol canım bilgiler için
Önce Arda Bey görsün bence testleri istesin sonra gidip elindeki kağıtla söylersin rica edersin yaparlar... Şimdi çapaya gitsen Arda bey başka test de isteyebilir. Gerçi her testi de çapa yapmıyor sanırım...
13 den 31 e kadar yatmadınmı canmcanım benim rahim ağzında dikiş var, benim rahim agzımı olcmuyor, o yuzden kac bilmiorum ama rahim ağzı kapalı mı bebek dikişse baskı uygulamiş mi idye bakiyor. ben de o baskiyi 30 dan sonra hissetmeye baslamiştim. Dr normal oldugunu bebegin buyudugunu ve 2. gebelikte daha fazla baskının hissedildigini soylemişti.Ben de 13. haftadan yani dikiş sonrasından beri her hafta yarım doz proluton oluyorum.31 den beri de yemek ve wc harici hep yatmaktayım.
canm bana dabir ay oldu tavsiyelerimizi konusalım bana dr decavit c vitmini ve folbiol verdi sende kullan.inciri duymustum haslamadan yiyorsun demi keçiboynuzunu erkekler için sperm gelişimine ardımcı die biliyorumEvet dogru hatrliyosun 14. Haftadaydk ..dr da 3 ay dedi ama sanirim dinlem8ycem..tabi bu adet duzenimede bagli ..sindiden folik asit kan hapi ve hormon dengeleyici bi hap kullaniyorum canm ekstra olarakta ac karnina incir aksamlarida keciboynuzu ve pekmezini..bu ikisini kesinlikle tavsiye ederim arkadaslar kan sorunu icin ve bi de yum7rta gelisimi icin..ins Rabbim saglikli kucsgimiza almayi nasip eder bu sefer
Benim randevu yine 14 şubat ataşehire kaldı zaten, dün regl oldum Allah'a şükür. Hem regl olduğum için hem de ilk randevuyu klinik önerdiğiniz için ben de haftaya randevu alayım dedim ama haftaya tüm hafta kongrede olacakmış arda bey. Bu hafta benim regl anca biter zaten. Sonraki hafta da 14 şubata dek ben şehir dışındayım denetim için. (işim için)
Hayırlısı böyle demek ki.
Ama ben yine de eğer alabilirsem çapaya bir randevu alayım reglim bittiğinde ne yaptırsam kardır di mi hiç değilse Arda Bey eksikleri ister sadece böylece süreci hızlandırmış olurum, korkuyorum hiç aklımda olmayan bişi çıkacak diyebir de dediğin gibi bir küçük düşüğüm var diyeceğim Allahım affetsin araştırsınlar diye yalan söylemek zorunda kalıyoruz ne çaresiz durumlara sokuyorlar bizi
Chnb
Canım hıkayenı okudum mutlu son:) orda tabı neler yasadıgın yazmıyor doguma kadar ne zorluklarla gectıgını bılıyor burayı takıp edenler aılenden cocugundan uzak oldugun ıcın, o gunler gectı gıttı cok sukur:) allah butun bu durumu yasayanların yardımcısı olsun hıkeyelerı mutlu sonla bıtsın ınsallah.. mınık ardaya kocaman masallah mucuze bebek o :) sende cok tatlı bır bayansın:)
Hayırlısı buymuş demek ki... Dediğin de mantıklı yapabilecekleri yapsınlar... Canım düşük için de inandırıcı bir hikayen olsun haftası, kalp atışı duyuldu mu kalp atışı durdu mu, yoksa sadece kese mi oluştu bebek oluşmadı mı, yolk sacı var mıydı vs. Bunları soruyorlar...Benim mesela 1. v3 4. gebeliğim 8 haftalıkken kalp atışı olmadı yolk sacı da yoktu.
Çok saol canım tavsiyelerin için,burada o kadar hikaye okudum ki sanırım inandırıcı bir hikaye bulmakta zorlanmayacağım, keşke buradakilerde hikaye olsaydı ama bunlar gerçek ne yazık ki; inşallah bundan sonra senin mutlu sonun gibi hep güzel hikayelerimiz olur. Valla ben ayşe'de 9 ay sonra regl olduğum için dün regl olmak bile çok sevindirdi beni, 25 gün sonra ilk kez yüzüm güldü. Bir de sütüm gitseydi, sadece 1 tane kaldı koskoca dostinex kutusunda; inadına geliyor, ayşede sütüm gelmiyor diye üzülür dururdum hayat bazen ne kadar inatçı...
13 den 31 e kadar yatmadınmı canm
e´vet premature icin giiiiii insA llah eline gecerrr bacim trye geliom Cuma gunu senide gormek isterim giiiiii sultanbeyliye ne Kadar uzaksin de bakemmmmmacap bende alsam içsem olarmıkidün çaresizligi görseydin yeminle aglardın kaç ilacını 4 damlaya çıkardı sütüm bebege yetiryodu ablam deidki büyüdügü için bebeg yetmez uyutma devamlı ver memeni dedi eşime diyim bakalım ne dicem humana aldım yeni hamileyken tık yok kardeşim gece okadar su içtimki wc taşındırm durdum sagol kardeşim deidgini dikkate alıcem
hurma almam laızm evde yokeşimle konuştum bebeg bak market yapmam laızm deidm amma adam geç geliyor allahım aşükrü bebegimin şansına elhamdurillak işler az açıldı evlaıdm için dedim rabbim ekaynaam takmış sskya oraya götür dedi geçen kalça çıkılıgı için gittik 30 saniye yok baktı adam kendi yattıgı hastanede 30 dakikadan fazla baktı şunu anladımki insan yemiyor içmiyor evladı için para harcıyor artık herşeyim oglum oldu
arkadaş sag olsun bri koli yolladı onunki geldi bende zannettimki senin aldıkların geldi seninkiler ne zaman gelicekcanım hepsimi prametüre kıyafetleri
Çok saol canım tavsiyelerin için,burada o kadar hikaye okudum ki sanırım inandırıcı bir hikaye bulmakta zorlanmayacağım, keşke buradakilerde hikaye olsaydı ama bunlar gerçek ne yazık ki; inşallah bundan sonra senin mutlu sonun gibi hep güzel hikayelerimiz olur. Valla ben ayşe'de 9 ay sonra regl olduğum için dün regl olmak bile çok sevindirdi beni, 25 gün sonra ilk kez yüzüm güldü. Bir de sütüm gitseydi, sadece 1 tane kaldı koskoca dostinex kutusunda; inadına geliyor, ayşede sütüm gelmiyor diye üzülür dururdum hayat bazen ne kadar inatçı...
Canm Bende kan ilaci, folik asit ve cyhlo p. Diye bi hormon dengeleyici ilac verdi onlari kullaniyorum.inciri haslamiyorum canm ac karnina sabah 3 tane yiyorum.keciboynuzunu bende sperm için duydum ama bende kansizlik var onun için kullaniyorum...bitkisel kullandigin bisey varmi kuzu..ben aslanpercemi ve civanpercemi duymustum.simdi iki gunde bi aslan percemi sicak suda demliyorum icine kabuk tarcin ve çörek otu atiyorum.ondan mi bilmiyirum ama akintilarim vardi su aralar hic yok gibi..canm bana dabir ay oldu tavsiyelerimizi konusalım bana dr decavit c vitmini ve folbiol verdi sende kullan.inciri duymustum haslamadan yiyorsun demi keçiboynuzunu erkekler için sperm gelişimine ardımcı die biliyorum
Iyi aksamlar arkadaslar..bi konuda yardima ihtiyacim var..bugun arastirma hastanesine gittim...pıhtılaşma ve kromozom analizi icin kan verdim..biraz kanamam oldugu icin alttan muayene yapmadi dogal olarak rahim agzi yetmezligi var mi yok mu ogrenemedim..sorun su bi daha gitme sansim olmazsa hamile kaldiktan sonra bakilsa rahim agzina gec mi kalinmis olur...bi de baska yaptirmam gereken test var mi lutfen yardimci olun adet bitimi korunmayi dusunmuyorum o yuzden hamilelik oncesi baska test varsa lutfen soyleyin
Şu an yapılan ölçüm gerçek sonucu vermezdi zaten . Daha yeni düşük olduğu için. Ben ayrıca lupus antikoagüla, ANA ve ANTİDNA testleri yaptırmıştım. Asıl ölçüm hamilelikteki ölçümdür. Bazı dr ler hamile değilken buji denen çubuk giibi bir şeyle bakıp fikir söylüyorlar ama bunu baza dr ler doğru bulmuyor.
İnşallah canım sonu mutlu bitsin herkesin hikayesi... İyi olmuş regl işi. Ama süt niye kesilmedi ki benim kutuda 8 tane vardı içtim bıçak gibi kesildi ki ben 4 gün aktif sağmıştım hastane tipi makineyle bebeğe götürmek için( Tülbentle bağla, defne sabunu koy, soğuk kompleks yap demişlerdi biraz uğraştıydım ama ilaç hemen kesmişti...
Canm Bende kan ilaci, folik asit ve cyhlo p. Diye bi hormon dengeleyici ilac verdi onlari kullaniyorum.inciri haslamiyorum canm ac karnina sabah 3 tane yiyorum.keciboynuzunu bende sperm için duydum ama bende kansizlik var onun için kullaniyorum...bitkisel kullandigin bisey varmi kuzu..ben aslanpercemi ve civanpercemi duymustum.simdi iki gunde bi aslan percemi sicak suda demliyorum icine kabuk tarcin ve çörek otu atiyorum.ondan mi bilmiyirum ama akintilarim vardi su aralar hic yok gibi..
Saol canm...ins hamilelk sirasinda dikkat edeyim o zaman..bu arada diger yaptirdigin testler ne icinde bu isimleriyle anlamak biraz zor :)
Ben de anlamadım canım şu prolaktin hormonu mudur nedir o yüksek herhalde bazen o kadar çok istiyorum ki vücudum yapıyor diyor sütümün canımı yakan tek noktası var o da bir damlasının bile nasip olmaması kızımason hapı Perşembe içeceğim hayırlısı artık bizimkiler cennette en güzel sütleri içiyordur üzmemeliyim kendimi!
Cyclonun o etkisini bende duymuştum canm yumurta gelişimine yardim ediyomus o yuzden hamileliğide kolaylastiriyo sanirim..nette bikac kisi uzun sure aradan sonra bu hapla hamile kaldim yazmis ne kadar doğru bilmem...testlerden pihtilasma ve genetik cok gec cikiyo csnm zaman kaybetmeden yaptir..olmlu olumsuz paylasalim ins.herseyiBana da antibiyotik, dostinex (süt kesilsin diye) , folikasit ve cyclo progynova verdi cyclo sayesinde dün regl oldum ne kadar doğru bilmem ama hamile kalmayı da kolaylaştırıcı etkisi var dedi ama henüz testler için gitmedim relim bitince çapaya sınra da Arda beye gideceğim tüm detayları yazarım size siz de yazın
Hayırlısı buymuş demek ki... Dediğin de mantıklı yapabilecekleri yapsınlar... Canım düşük için de inandırıcı bir hikayen olsun haftası, kalp atışı duyuldu mu kalp atışı durdu mu, yoksa sadece kese mi oluştu bebek oluşmadı mı, yolk sacı var mıydı vs. Bunları soruyorlar...Benim mesela 1. v3 4. gebeliğim 8 haftalıkken kalp atışı olmadı yolk sacı da yoktu...
Çok teşekkür ederim. Ray gurubunun bayanları hep güzel:)) Beni tanıman da hoşuma gitti. Sanırım bebeklerimiz de yakın doğmuş senin bebeğin adı ne?
Bu arada face de bir gurubumuz var gizli dışarıdan görünmüyor katılmak isterseniz ekleriz ama ben pek anlamıyorum kızlar yazarlar isterseniz ekleriz... Beni yönetici yapmışlar ama daha eklemekten haberim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?