- Konu Sahibi hidennisko
-
- #53.321
[test sonuçlarını be zaman alacaksın?
Bağışıklık ile ilgili sanırım...
Kısmet canım benim nasip oldu ama sonuç değişmedi( Eli elime bile değmedi yavrumun ( Çok üzücü tek tesellisi ahiret... Ben çok üzüldüğüm bir dönemde bir arkadaş bana bir yazı göndermişti istersen özeline göndereyim. Beni hem çok ağlatan hem de ferahlatan bir yazıydı.. Burada yayınlamayayım istersen gönderirirm...
Pıhtılaşmayi 1 ay sonra genetigi de 2 ay sonra dediler. .
Cyclonun o etkisini bende duymuştum canm yumurta gelişimine yardim ediyomus o yuzden hamileliğide kolaylastiriyo sanirim..nette bikac kisi uzun sure aradan sonra bu hapla hamile kaldim yazmis ne kadar doğru bilmem...testlerden pihtilasma ve genetik cok gec cikiyo csnm zaman kaybetmeden yaptir..olmlu olumsuz paylasalim ins.herseyi
çokmuş be canımkorunacaksın değil mi bunların sonucuna kadar?
bir de rahim filmi çektiriyordu herkes kaybından sonra onu da istemediler mi?
bugün aradım çapayı cevabını duyunca reglimin bitmesini beklemeden gideyim madem diye, her zamanki gibi tüm randevularımız doludur cevabını aldım gece 00.01'de arayacağım o zaman herhalde perşembe gününe verir randevuyu. Gerçi ablamın orada çalışan bir arkadaşı burada doğumdan 2 ay geçmemişse bakmıyorlar demiş ama inandırıcı gelmedi bana gideceğim ben yine de. Bu pıhtılaşmaydı genetikti sadece üniversite hastaneleri mi yapıyor, diğer yerlerde çok mu pahalı acaba...
çokmuş be canımkorunacaksın değil mi bunların sonucuna kadar?
bir de rahim filmi çektiriyordu herkes kaybından sonra onu da istemediler mi?
Yok canm istemediler...ozellikle pihtilaasma sonucunu gorene kadar zaman nasil geccek bilmiyorum..ins bi problem çıkmaz. .bi de dr vajinadan bi numune almak isredi sanirim iltihaplanma var mi diye bakacakti ama aksilik dun biraz kanamam olunca olmaz dedi..onuda sor bi canm
Canm ben manisa celal b.ra gittim..sabah erken polikinlikten sira oldim ordaki dr gerekli bilgiyi veriyo..ozellikle pihtilasma ve genetik icin dr onemi yok kan almaya sevketmesi yeterli. ..bide bu arastimalar sadece geneti laboratuvari olan yerlerde yapiliyo gidecen yerde var mi mutlaka sor canm
inşallah tertemiz çıakr canım sonucun vajinal kültürü normal bir yerde de yaptırırsın kanaman geçince önemli olanlar bnlardı bence hayırlısıyla bekle bakalım sonuçlarını artık, bebeğine attığın bir adım bu; böyle düşünürsen zaman çabuk geçer boş durmuyorsun onun için mücadele ediyorsun işte.
çapaya gideceğim canım tıp fakültesine vardır eminim; sadece yalan söyleyeceğim mecburen; bir düşükte yapmıyorlamış testi çünkü o nedenle 6 haftalık bir kaybım daha oldu önce diyeceğim Allah affetsin.
Bende de kanama olacağı için bakmayacaklar sadece bunları yapacaklar muhtemelen ama olsun Arda beye gittiğimde kalanları da o yapar herhalde, hakkımızda hayırlısı olsun canım; korunma konusunda benim de kafam karışık ve tamamen aynı hislerde ötürü ama şu da var ki eğer yapmamız gerekenleri yapmazsak hamile kalsak bile mutlu ve umutlu olamayacağız o nedenle içimizin rahat olması için bazı şeyleri netleştirmemiz lazım, inşallah güzel sonuçlar çıkar, kesin sonuçlar çıkar içimiz rahat yeniden başlarız bu yolculuğa, bakarsın yakında ikili dörtlü testlerimizi konuşuruz beraber :)
Bende ayni yalani soyledim Allah biliyoya yalan soyledim diye icim hic rahat deil ama elden de bisey gelmiyo ayni aciyi yasamaktansa buna mecbur kaliyoruz... uni hastanelerinin hepsinde olur diye biliyorum keşke sonuclar daha erken çıkabilse yüreğim agzimda yine hamile olabilecekmiyim korkusu var sanki bekleyince bi daha olmayacak hissi oluşuyor. ..Allah yolumuzu acik etsin kardesim ..dun polikinlikte 8.9 aylik hamileleri gorunce icim parcalandi Allah var oyle kiskandim ki keskeler doldu gozlerime her gecen gun umudum da tukeniyo sanki cok zor bitse artik bu boşluk. .
Benim de rahat değil ama amacını düşününce azıcık da olsa rahatlıyorum, sonuçta yeterince araştırılsın başka meleğimiz olmasın inşallah dye bütün bunlarbir daha aynı kırıklıkları aynı çaresizlikleri yaşamayalım diye, benim tüm arkadaşlarımla aynı zamanda kaldık hamile tesadüfen, hepsinin karnı büyüyor benimse yüreğimdeki boşluk... İnşallah bizim de yüzümüz gülecek merak etme, yeter ki tevekkül edip, tedbirimizi alalım ve takdiri için Allaha dua etmeyi bırakmayalım.
Dogru soyluyorsun Rabbim den baska derdimize deva olacak yok sonucta... en kotu gunlerimiz boyle olsun cok sevdigom bi dua vardir yazmak isyedm...Rabbim hakkimizda hayrli olani gonlumuze hos etsin, gonlumuzdekini de hakkimizda hayrli eylesin..Aminnnn tez zamanda ins..
aminnnnnnnn inşallah canım, bu arada ablam aradı şimdi çapadaki arkadaşını aramış haftaya salı sabah dokuzda gelsin muayene ettiririm demiş bu bile heycanlandırdı beni, hadi hayırlısı hep beraber mutlu olacağımız hepimizin pusetlerle gezmeye çıkacağı günler gelsin inşallah :)
selam kızlar saat gece 4 şu an 2,5 yaşında olan prematürem yani incim hala oturduğu için bende rica ettim bi topiğe bakayım diye malesef evdeki herşeyden sonra pcyi de ona kaptırdık.... 4 çocuğu olan ama otoritesi olmayan bir anne:)) yapılacak herşeyi kaynanam demeden önce de yaptıydım ama işe yaramadı... en son tüm testlerini yaptırdığım dr özetledi küvözde geçirdiği günlerin stresini atamamış olabilir...bir de kardeş kıskançlığı koyun üstüne..canımı aldı ama zaten bir zamanlar onu yaşatmak için canımı vermeye razıydım neredeyse:))) şikayet yok sadece paylaşım...
inşallah hepiniz iyisinizdir bu gün ben de güzel bi haber aldım eltimde hamileymiş 5 yıldır bekliyorduk biz de inşallah rabbim herkeze nasip etsin..
Beni hic soran olmamis amadun serklajimi oldum bugun evime ciktim.bugun cikmadan bebegimizi de gorduk hatta cinsiyetimizi ogrendik.neyse ben izmir icin doktor tavsiye etmek istiyorum.operasyonum su hastanesinde yapildi.doktorum nurettin ersoz ince.zaten kontrollerimi de ona yaptiriyordum.islem mukemmel gecti.operasyondan bir saat sonra agrim bile kalmadi.bugunse kananamam bile kesilmis lekelenme seklindeydi dun.bir gece yatis icinde 880 odedik.ameliyathane cok guzel.odalarda tek kisilik ve temiz.tavsiye ederim.
yok cnm kullanmıyorum bunları enfeksiyon içinmi kullanıyosunCanm Bende kan ilaci, folik asit ve cyhlo p. Diye bi hormon dengeleyici ilac verdi onlari kullaniyorum.inciri haslamiyorum canm ac karnina sabah 3 tane yiyorum.keciboynuzunu bende sperm için duydum ama bende kansizlik var onun için kullaniyorum...bitkisel kullandigin bisey varmi kuzu..ben aslanpercemi ve civanpercemi duymustum.simdi iki gunde bi aslan percemi sicak suda demliyorum icine kabuk tarcin ve çörek otu atiyorum.ondan mi bilmiyirum ama akintilarim vardi su aralar hic yok gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?