Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
selam kızlar saat gece 4 şu an 2,5 yaşında olan prematürem yani incim hala oturduğu için bende rica ettim bi topiğe bakayım diye malesef evdeki herşeyden sonra pcyi de ona kaptırdık.... 4 çocuğu olan ama otoritesi olmayan bir anne:)) yapılacak herşeyi kaynanam demeden önce de yaptıydım ama işe yaramadı... en son tüm testlerini yaptırdığım dr özetledi küvözde geçirdiği günlerin stresini atamamış olabilir...bir de kardeş kıskançlığı koyun üstüne..canımı aldı ama zaten bir zamanlar onu yaşatmak için canımı vermeye razıydım neredeyse:))) şikayet yok sadece paylaşım...
inşallah hepiniz iyisinizdir bu gün ben de güzel bi haber aldım eltimde hamileymiş 5 yıldır bekliyorduk biz de inşallah rabbim herkeze nasip etsin..

olsun onu görmüş olmana bir damla da olsa sütünü verbeilmiş olmana şükret canım; bütün anneler değerli ama ben bizlerin bir parça daha değerli olduğunu düşünüyorum yavrularımızı dokunmadan bu kadar çok sevebildiğimiz için. Yazıyı gönder canım ne olur, ağlamaya da ferahlamaya da hep ihtiyacım var hep.

bugün aradım çapayı cevabını duyunca reglimin bitmesini beklemeden gideyim madem diye, her zamanki gibi tüm randevularımız doludur cevabını aldım gece 00.01'de arayacağım o zaman herhalde perşembe gününe verir randevuyu. Gerçi ablamın orada çalışan bir arkadaşı burada doğumdan 2 ay geçmemişse bakmıyorlar demiş ama inandırıcı gelmedi bana gideceğim ben yine de. Bu pıhtılaşmaydı genetikti sadece üniversite hastaneleri mi yapıyor, diğer yerlerde çok mu pahalı acaba...

çokmuş be canım korunacaksın değil mi bunların sonucuna kadar?

bir de rahim filmi çektiriyordu herkes kaybından sonra onu da istemediler mi?

Yok canm istemediler...ozellikle pihtilaasma sonucunu gorene kadar zaman nasil geccek bilmiyorum..ins bi problem çıkmaz. .bi de dr vajinadan bi numune almak isredi sanirim iltihaplanma var mi diye bakacakti ama aksilik dun biraz kanamam olunca olmaz dedi..onuda sor bi canm

Canm ben manisa celal b.ra gittim..sabah erken polikinlikten sira oldim ordaki dr gerekli bilgiyi veriyo..ozellikle pihtilasma ve genetik icin dr onemi yok kan almaya sevketmesi yeterli. ..bide bu arastimalar sadece geneti laboratuvari olan yerlerde yapiliyo gidecen yerde var mi mutlaka sor canm

çokmuş be canım korunacaksın değil mi bunların sonucuna kadar?

bir de rahim filmi çektiriyordu herkes kaybından sonra onu da istemediler mi?

Pihtilasma sonucuna kadar korunmayi dusunuyorum canm ama yinede kesin biseye karar veremedim ki...ilk adet bi gecsin ins sonra birakcam korunmayi...ins o zamana kadar da hemen hemen sonuçlar cikmis olur..

inşallah tertemiz çıakr canım sonucun vajinal kültürü normal bir yerde de yaptırırsın kanaman geçince önemli olanlar bnlardı bence hayırlısıyla bekle bakalım sonuçlarını artık, bebeğine attığın bir adım bu; böyle düşünürsen zaman çabuk geçer boş durmuyorsun onun için mücadele ediyorsun işte.

çapaya gideceğim canım tıp fakültesine vardır eminim; sadece yalan söyleyeceğim mecburen; bir düşükte yapmıyorlamış testi çünkü o nedenle 6 haftalık bir kaybım daha oldu önce diyeceğim Allah affetsin.

Bende de kanama olacağı için bakmayacaklar sadece bunları yapacaklar muhtemelen ama olsun Arda beye gittiğimde kalanları da o yapar herhalde, hakkımızda hayırlısı olsun canım; korunma konusunda benim de kafam karışık ve tamamen aynı hislerde ötürü ama şu da var ki eğer yapmamız gerekenleri yapmazsak hamile kalsak bile mutlu ve umutlu olamayacağız o nedenle içimizin rahat olması için bazı şeyleri netleştirmemiz lazım, inşallah güzel sonuçlar çıkar, kesin sonuçlar çıkar içimiz rahat yeniden başlarız bu yolculuğa, bakarsın yakında ikili dörtlü testlerimizi konuşuruz beraber :)

Sorma canm hemde ne mücadele. ..hayatta dra gitmeyen ben simdi drdan cikmiyorum..sende ihmal etme ne kadar kisa surede gidersen o kadar iyi olur..

Bende ayni yalani soyledim Allah biliyoya yalan soyledim diye icim hic rahat deil ama elden de bisey gelmiyo ayni aciyi yasamaktansa buna mecbur kaliyoruz... uni hastanelerinin hepsinde olur diye biliyorum keşke sonuclar daha erken çıkabilse yüreğim agzimda yine hamile olabilecekmiyim korkusu var sanki bekleyince bi daha olmayacak hissi oluşuyor. ..Allah yolumuzu acik etsin kardesim ..dun polikinlikte 8.9 aylik hamileleri gorunce icim parcalandi Allah var oyle kiskandim ki keskeler doldu gozlerime her gecen gun umudum da tukeniyo sanki cok zor bitse artik bu boşluk. .

Benim de rahat değil ama amacını düşününce azıcık da olsa rahatlıyorum, sonuçta yeterince araştırılsın başka meleğimiz olmasın inşallah dye bütün bunlar bir daha aynı kırıklıkları aynı çaresizlikleri yaşamayalım diye, benim tüm arkadaşlarımla aynı zamanda kaldık hamile tesadüfen, hepsinin karnı büyüyor benimse yüreğimdeki boşluk... İnşallah bizim de yüzümüz gülecek merak etme, yeter ki tevekkül edip, tedbirimizi alalım ve takdiri için Allaha dua etmeyi bırakmayalım.

Dogru soyluyorsun Rabbim den baska derdimize deva olacak yok sonucta... en kotu gunlerimiz boyle olsun cok sevdigom bi dua vardir yazmak isyedm...Rabbim hakkimizda hayrli olani gonlumuze hos etsin, gonlumuzdekini de hakkimizda hayrli eylesin..Aminnnn tez zamanda ins..

Beni hic soran olmamis ama dun serklajimi oldum bugun evime ciktim.bugun cikmadan bebegimizi de gorduk hatta cinsiyetimizi ogrendik.neyse ben izmir icin doktor tavsiye etmek istiyorum.operasyonum su hastanesinde yapildi.doktorum nurettin ersoz ince.zaten kontrollerimi de ona yaptiriyordum.islem mukemmel gecti.operasyondan bir saat sonra agrim bile kalmadi.bugunse kananamam bile kesilmis lekelenme seklindeydi dun.bir gece yatis icinde 880 odedik.ameliyathane cok guzel.odalarda tek kisilik ve temiz.tavsiye ederim.

aminnnnnnnn inşallah canım, bu arada ablam aradı şimdi çapadaki arkadaşını aramış haftaya salı sabah dokuzda gelsin muayene ettiririm demiş bu bile heycanlandırdı beni, hadi hayırlısı hep beraber mutlu olacağımız hepimizin pusetlerle gezmeye çıkacağı günler gelsin inşallah :)

Cok sevindim canm ins islern böyle rasgitsin...insallah sonuclarimizda iyi cikarda miniklerimizi saglikli bi gebelikle saglikla kucagimiza aliriz...bu arada canm hangi testleri yaparlarsa banada yaz lutfen belki obemli birini kaçırmisimdir..

canım benimkide iizn vermiyor bu aralar buraya giriyim koparıyor yaygarayı sanki benle ilgilen der gibi eltinede inan çok sevindim dileirm allahtan 4*0 haftalrı göstersin yaradan

sana ne deidm korkulucak brişey o,yokmuş degilmibu arad cinsiyetini ögrendinde hani yazmamışın

yok cnm kullanmıyorum bunları enfeksiyon içinmi kullanıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…