- Konu Sahibi hidennisko
-
- #53.341
Cok sevindim canm ins islern böyle rasgitsin...insallah sonuclarimizda iyi cikarda miniklerimizi saglikli bi gebelikle saglikla kucagimiza aliriz...bu arada canm hangi testleri yaparlarsa banada yaz lutfen belki obemli birini kaçırmisimdir..
inş hayırlısıyla 38 leri görürsün cnm ben senin hikayeni göremedim ve kaç haftalıksın su andaBeni hic soran olmamis amadun serklajimi oldum bugun evime ciktim.bugun cikmadan bebegimizi de gorduk hatta cinsiyetimizi ogrendik.neyse ben izmir icin doktor tavsiye etmek istiyorum.operasyonum su hastanesinde yapildi.doktorum nurettin ersoz ince.zaten kontrollerimi de ona yaptiriyordum.islem mukemmel gecti.operasyondan bir saat sonra agrim bile kalmadi.bugunse kananamam bile kesilmis lekelenme seklindeydi dun.bir gece yatis icinde 880 odedik.ameliyathane cok guzel.odalarda tek kisilik ve temiz.tavsiye ederim.
yok cnm kullanmıyorum bunları enfeksiyon içinmi kullanıyosun
yazmaz mıyım inşallah istesinler yeter ki hemen fotoğrafını çekip yazacağım .
:) saol canm hamile oldugumuz gunleride yazariz insallah ..
yazacağız ben inanıyorum tüm kalbimle; ben bir şey daha soracağım bu arada; genetik testi için eşten de kan alınıyor di mi yani eşimle mi gitmem gerekiyor?
Evet canim eşinde yaninda olsun. .ikinizinde dna analizine bakiyorlar canim..Allahtan umut kesilmez sadace biraz zaman lazim ins canm.
inşallah canım inşallah!!!!! çokkkkk saol.
Evet cnm ayni donem yatan kader arkadaslariydik😔 gecmek bilmeyen gunlerde bende hep sizinleydim gunleri haftalari bende sizinle sayardimsofikayi bana benzetirdim onunda bir kizi vardi sonra incisi dogmustu :)ikincide daha sansliydi hep yatmiyodu:) sanirim sen benden sonraydin 24 ekim dogumlu kizim adi nida..
Davetin icin tesekkur ederim ama benim face yok cnm zaten anlamiyorum:) seni baskan yapmalari dogru karar yönetici ruhu var sende:) iltifat falan degil sen bu topigin en vefali dostlarindan birisin cnm tecrubelerinden cok arkadas yararlaniyor..
Beni hic soran olmamis amadun serklajimi oldum bugun evime ciktim.bugun cikmadan bebegimizi de gorduk hatta cinsiyetimizi ogrendik.neyse ben izmir icin doktor tavsiye etmek istiyorum.operasyonum su hastanesinde yapildi.doktorum nurettin ersoz ince.zaten kontrollerimi de ona yaptiriyordum.islem mukemmel gecti.operasyondan bir saat sonra agrim bile kalmadi.bugunse kananamam bile kesilmis lekelenme seklindeydi dun.bir gece yatis icinde 880 odedik.ameliyathane cok guzel.odalarda tek kisilik ve temiz.tavsiye ederim.
selam kızlar saat gece 4 şu an 2,5 yaşında olan prematürem yani incim hala oturduğu için bende rica ettim bi topiğe bakayım diye malesef evdeki herşeyden sonra pcyi de ona kaptırdık.... 4 çocuğu olan ama otoritesi olmayan bir anne:)) yapılacak herşeyi kaynanam demeden önce de yaptıydım ama işe yaramadı... en son tüm testlerini yaptırdığım dr özetledi küvözde geçirdiği günlerin stresini atamamış olabilir...bir de kardeş kıskançlığı koyun üstüne..canımı aldı ama zaten bir zamanlar onu yaşatmak için canımı vermeye razıydım neredeyse:))) şikayet yok sadece paylaşım...
inşallah hepiniz iyisinizdir bu gün ben de güzel bi haber aldım eltimde hamileymiş 5 yıldır bekliyorduk biz de inşallah rabbim herkeze nasip etsin..
olsun onu görmüş olmana bir damla da olsa sütünü verbeilmiş olmana şükret canım; bütün anneler değerli ama ben bizlerin bir parça daha değerli olduğunu düşünüyorum yavrularımızı dokunmadan bu kadar çok sevebildiğimiz için. Yazıyı gönder canım ne olur, ağlamaya da ferahlamaya da hep ihtiyacım var hep.
bugün aradım çapayı cevabını duyunca reglimin bitmesini beklemeden gideyim madem diye, her zamanki gibi tüm randevularımız doludur cevabını aldım gece 00.01'de arayacağım o zaman herhalde perşembe gününe verir randevuyu. Gerçi ablamın orada çalışan bir arkadaşı burada doğumdan 2 ay geçmemişse bakmıyorlar demiş ama inandırıcı gelmedi bana gideceğim ben yine de. Bu pıhtılaşmaydı genetikti sadece üniversite hastaneleri mi yapıyor, diğer yerlerde çok mu pahalı acaba...
Beni hic soran olmamis amadun serklajimi oldum bugun evime ciktim.bugun cikmadan bebegimizi de gorduk hatta cinsiyetimizi ogrendik.neyse ben izmir icin doktor tavsiye etmek istiyorum.operasyonum su hastanesinde yapildi.doktorum nurettin ersoz ince.zaten kontrollerimi de ona yaptiriyordum.islem mukemmel gecti.operasyondan bir saat sonra agrim bile kalmadi.bugunse kananamam bile kesilmis lekelenme seklindeydi dun.bir gece yatis icinde 880 odedik.ameliyathane cok guzel.odalarda tek kisilik ve temiz.tavsiye ederim.
Tamam göndereyim canım. Evet canım gerçekten. Şu da var ben arkasından evlat sahibi oldum ama hala içim ediyor
Etmez mı ben Ayşe'me bakıp bakıp ona benzer miydi acaba diyorum her gun konuşuyorum kuzumla o benim doyamadigim tutamadığım koklayamadigim kokusuna bi ömür hasret kaldığım ...
inşallah canım inşallah!!!!! çokkkkk saol.
Allah sabir versin cnm ya burdaki hikayeleri okudukca icim gidiyorrabbim yardimciniz olsun tez zamanda miniklerinizi kucaginiza alirsiniz insallah, cennetteki meleklerinizi unutturmaz ama insallah acinizi hafifletir..
Canim oncelikle kaybin icin basin sagolsun.evlat acisi nedir bilirim.benimki biraz farkli ama bir tane iki aylik bi tane de alti aylik kaybim var. testler icin arastirma yapiyorsun sanirim. Oncelikle dr.um 40 im ciktiktan sonra testlere baslamami hormonlarin ancak duzelecegini soylemisti. ikincisi siradan bir ozel hastane butun testlere 5000 liraya yakin fiyat cekti bir baska ozel hastane rahim filmi haric 2300 dedi. ben de kalktim istanbuldan kocaeliye gittim.orada bir tanidigim araciligiyla yaptirabildim testlerimi. ama 2 aralikta verdigim kanlarin sonucu daha cikmadi. Belki sana ic acici haberler vermis olmadim ama bilmende fayda var en azindan hazirlikli olursun.her gecen gun benim de sabirsizligim artiyor.benle birlikte hamile olan butun arkadaslarim dogurdu .ama ben kuzumun tekmelerine bile hasretim.bazen karnim o kadar bos geliyor ki yumrukluyorum resmen beceriksiz diye..bir an once yine hamile kalmak istiyor insan. ama esim her seyi yoluna koymadan kesinlikle yanamiyor.en son ya yine kaybedersek bebek kaybetmekten zevk mi aliyoruz biz dedi.ve hakliydi da ..butun sonuclar cikmadan uygun ortam hazirlanmadan hata olacak.elbet bizim de once karnimiz sonra kucaklarimiz dolacak .umutsuzluga dusmek yok.
15. Haftamiza girdik.cinsiyetimiz erkekmis.benim daha once 2 kimyasal 1 dis gebeligim olmustu.korunmayi biraktiktan sonra bebek olmayinca rahim filmi cektirmistim.orada cikmisti rahim agzi yetmezligi.
kızlar burası baya hızlanmış genelde faceye baktığımdan baya sayfa birikmiş...benim tahillerimde ay sonu gibi çıkacaktı ama çıkmamış hala şubat 12 de randevum var zaten o zamana kadar sonuçlarda çıkmış olur sanırım o zaman gösteririm inşallah hepimizin sonuçları iyi çıkar...bugün deli gibi temizlik yaptım ölüyorum bel ağrısından doğumdan hatıra kalmıştı zaten bel ağrısı bugün daha da fena
Canim oncelikle kaybin icin basin sagolsun.evlat acisi nedir bilirim.benimki biraz farkli ama bir tane iki aylik bi tane de alti aylik kaybim var. testler icin arastirma yapiyorsun sanirim. Oncelikle dr.um 40 im ciktiktan sonra testlere baslamami hormonlarin ancak duzelecegini soylemisti. ikincisi siradan bir ozel hastane butun testlere 5000 liraya yakin fiyat cekti bir baska ozel hastane rahim filmi haric 2300 dedi. ben de kalktim istanbuldan kocaeliye gittim.orada bir tanidigim araciligiyla yaptirabildim testlerimi. ama 2 aralikta verdigim kanlarin sonucu daha cikmadi. Belki sana ic acici haberler vermis olmadim ama bilmende fayda var en azindan hazirlikli olursun.her gecen gun benim de sabirsizligim artiyor.benle birlikte hamile olan butun arkadaslarim dogurdu .ama ben kuzumun tekmelerine bile hasretim.bazen karnim o kadar bos geliyor ki yumrukluyorum resmen beceriksiz diye..bir an once yine hamile kalmak istiyor insan. ama esim her seyi yoluna koymadan kesinlikle yanamiyor.en son ya yine kaybedersek bebek kaybetmekten zevk mi aliyoruz biz dedi.ve hakliydi da ..butun sonuclar cikmadan uygun ortam hazirlanmadan hata olacak.elbet bizim de once karnimiz sonra kucaklarimiz dolacak .umutsuzluga dusmek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?