Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Cok sevindim canm ins islern böyle rasgitsin...insallah sonuclarimizda iyi cikarda miniklerimizi saglikli bi gebelikle saglikla kucagimiza aliriz...bu arada canm hangi testleri yaparlarsa banada yaz lutfen belki obemli birini kaçırmisimdir..

yazmaz mıyım inşallah istesinler yeter ki hemen fotoğrafını çekip yazacağım .

inş hayırlısıyla 38 leri görürsün cnm ben senin hikayeni göremedim ve kaç haftalıksın su anda

yazacağız ben inanıyorum tüm kalbimle; ben bir şey daha soracağım bu arada; genetik testi için eşten de kan alınıyor di mi yani eşimle mi gitmem gerekiyor?

Evet canim eşinde yaninda olsun. .ikinizinde dna analizine bakiyorlar canim..Allahtan umut kesilmez sadace biraz zaman lazim ins canm.

Ben 14 Kasımda doğum yaptım. Teşekkür ederim. :))

Geçmiş olsun canım ne imiş cinsiyeti minnoşun? Güzel geçmesine sevindim...

Canım kıyamam 4 çocukla zor olur gerçi ama arada haberdar et..

Tamam göndereyim canım. Evet canım gerçekten. Şu da var ben arkasından evlat sahibi oldum ama hala içim cız ediyor(

Canım büyük şehirlerde biraz pahalı buralarda bile 800 tl filan bulur. Bekle bence...

15. Haftamiza girdik.cinsiyetimiz erkekmis.benim daha once 2 kimyasal 1 dis gebeligim olmustu.korunmayi biraktiktan sonra bebek olmayinca rahim filmi cektirmistim.orada cikmisti rahim agzi yetmezligi.

kızlar burası baya hızlanmış genelde faceye baktığımdan baya sayfa birikmiş...benim tahillerimde ay sonu gibi çıkacaktı ama çıkmamış hala şubat 12 de randevum var zaten o zamana kadar sonuçlarda çıkmış olur sanırım o zaman gösteririm inşallah hepimizin sonuçları iyi çıkar...bugün deli gibi temizlik yaptım ölüyorum bel ağrısından doğumdan hatıra kalmıştı zaten bel ağrısı bugün daha da fena

Tamam göndereyim canım. Evet canım gerçekten. Şu da var ben arkasından evlat sahibi oldum ama hala içim ediyor

Etmez mı ben Ayşe'me bakıp bakıp ona benzer miydi acaba diyorum her gun konuşuyorum kuzumla o benim doyamadigim tutamadığım koklayamadigim kokusuna bi ömür hasret kaldığım ...

Herseyin guzel gecmesine cok cok sevindim cnm ..
Insallah zamaninda ve saglikla alirsin minigini kucagina..

Allah sabir versin cnm ya burdaki hikayeleri okudukca icim gidiyor rabbim yardimciniz olsun tez zamanda miniklerinizi kucaginiza alirsiniz insallah, cennetteki meleklerinizi unutturmaz ama insallah acinizi hafifletir..

Maşallah BarekAllah.
Dikişin sımsıkı tutsun. Sağlıklı bir gebelik geçirip zamanında doğum nasip etsin Allah.
Bebeğin cinsiyeti ne peki.

inşallah canım inşallah!!!!! çokkkkk saol.

Canim oncelikle kaybin icin basin sagolsun.evlat acisi nedir bilirim.benimki biraz farkli ama bir tane iki aylik bi tane de alti aylik kaybim var. testler icin arastirma yapiyorsun sanirim. Oncelikle dr.um 40 im ciktiktan sonra testlere baslamami hormonlarin ancak duzelecegini soylemisti. ikincisi siradan bir ozel hastane butun testlere 5000 liraya yakin fiyat cekti bir baska ozel hastane rahim filmi haric 2300 dedi. ben de kalktim istanbuldan kocaeliye gittim.orada bir tanidigim araciligiyla yaptirabildim testlerimi. ama 2 aralikta verdigim kanlarin sonucu daha cikmadi. Belki sana ic acici haberler vermis olmadim ama bilmende fayda var en azindan hazirlikli olursun.her gecen gun benim de sabirsizligim artiyor.benle birlikte hamile olan butun arkadaslarim dogurdu .ama ben kuzumun tekmelerine bile hasretim.bazen karnim o kadar bos geliyor ki yumrukluyorum resmen beceriksiz diye..bir an once yine hamile kalmak istiyor insan. ama esim her seyi yoluna koymadan kesinlikle yanamiyor.en son ya yine kaybedersek bebek kaybetmekten zevk mi aliyoruz biz dedi.ve hakliydi da ..butun sonuclar cikmadan uygun ortam hazirlanmadan hata olacak.elbet bizim de once karnimiz sonra kucaklarimiz dolacak .umutsuzluga dusmek yok.

Allah sabir versin cnm ya burdaki hikayeleri okudukca icim gidiyor rabbim yardimciniz olsun tez zamanda miniklerinizi kucaginiza alirsiniz insallah, cennetteki meleklerinizi unutturmaz ama insallah acinizi hafifletir..

amin canım haklısın unutturmayacak ama şu yalan dünyada bizleri oyalayacak yeni sevgilere yelken açıp acımızı hafifletecek inşallah Rabbim nasip ederse...

Canım senin de başın saolsun hepimizin başı saolsun hepimizin aynı imtihandan geçtik geçiyoruz Allah başarıyla geçirmeyi naspi etsin. Çok zor dediğin gibi bebeğini kaybetmek, hele biz kadınlar için daha zor, benim eşim de çok üzüldü hepimizinki gibi onu alıp mezara koymak ona düştü bu da hiç kolay olmadı elbette ama biz dediğin gibi tüm vücudumuzla yaşadığımız için bunu hem meleğimiz yüreğimizi hem de zıplayıp duran hormonlarımız bedenimizi yakıyor. bazen geceleri boş karnıma elim gidiyor, senin gibi beceriksizlik hissine kapılıp kalkıp gizli gizli ağlıyorum. Hamile olan arkadaşlarımı arayamıyor; arasam da zavallıymışım gibi konuşuyorum bazen. Yanlış belki bunlar ama insan hislerinin önüne geçemiyor. benim kaybımdan 1 hafta sonra ofisteki bir kız hamile kaldı ve biz bu arada topu topu 6 kişiyiz. Düşünsene onun sevincine deli gibi seviyor ve her şeyin yolunda gitmesi için çok dua ediyorum ama içim gitmiyor mu hem de nasıl gidiyor.

Testler için verdiğin bilgilerden dolayı çok saol canım; bugün reglim bitti evet deli gibi istiyorum gözü kara bir şekilde her şeyi göze almayı ama dedikleirn çok doğru, bir kere her şey ortaya çıkmadan hamile kalsak bile her gün her saniye korkuyla geçecek, bu nedenle salı günü çapaya gideceğim zaten gittimde 35 gün olmuş olacak; 14 şubatta da kısmetse arda beye randevum var, eğer çapada yapılan testleri isterse 10 gün önce yaptırdığımı sonuç beklediğimi söylerim ekstra bir şey isterse onları yaptırırım. Tüm bunlar geçene kadar zaten sanırım 3 ay kadar da zaman geçmiş olacak. Sonrası Allah kerim be canım! Hepimize Rabbim güzel güzel evlatlar versin inşallah, inan bunu tüm kalbimle ve hepimiz için aynı derecede diliyorum.

15. Haftamiza girdik.cinsiyetimiz erkekmis.benim daha once 2 kimyasal 1 dis gebeligim olmustu.korunmayi biraktiktan sonra bebek olmayinca rahim filmi cektirmistim.orada cikmisti rahim agzi yetmezligi.

Maşallah oğluşuna. Bundan sonra dikkat ederek progestanı kullanarak tahlillerini şikayetin olmasa da sık sık yaptırarak bebişine kavuşacaksın inşallah...

Ben de temizlik yapmaktayım... Geçmiş olsun canım...

Eşin ne kadar doğru söylemiş... Biz de her test çıktı tek eşimin genetiği çıkmadı her şey normal diye korunmadık öğrendik ki eşimde genetik sorun var. O ay HAMİLE KALmadım. Sonra İstanbula gittim dr ye. pgt filan derken böyle ilerledi süreç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…