- Konu Sahibi hidennisko
-
- #53.361
Beni hic soran olmamis amadun serklajimi oldum bugun evime ciktim.bugun cikmadan bebegimizi de gorduk hatta cinsiyetimizi ogrendik.neyse ben izmir icin doktor tavsiye etmek istiyorum.operasyonum su hastanesinde yapildi.doktorum nurettin ersoz ince.zaten kontrollerimi de ona yaptiriyordum.islem mukemmel gecti.operasyondan bir saat sonra agrim bile kalmadi.bugunse kananamam bile kesilmis lekelenme seklindeydi dun.bir gece yatis icinde 880 odedik.ameliyathane cok guzel.odalarda tek kisilik ve temiz.tavsiye ederim.
Kizlar nazar degdirdim kendi kendime.dun gece wc kalktigimda az kan gelmis.cok korktum tabi sonrasinda ne kabuslar...bugunde az lekelenmem var.yani cok acik kahverengi akinti.normaldir diye umuyorum.sizce?
Kizlar nazar degdirdim kendi kendime.dun gece wc kalktigimda az kan gelmis.cok korktum tabi sonrasinda ne kabuslar...bugunde az lekelenmem var.yani cok acik kahverengi akinti.normaldir diye umuyorum.sizce?
Progestani agiz yoluyla mi aliyorsun?bu durumda vajinal yoldan almak daha etkiliymis.bu arada hemen karalar baglayip bebegi uzme.calisiyorsan rapor filan al ve doktorun dedigi gibi dik ayaklarini yat.bir de proluton igne yapiliyor genelde dusuk riski olunca.simdiden gecmi olsun dikkat et kendinemerhaba 20 haftalık hamileym dün kahverengi leke geldi ve doktor rahim ağzında kısalık var erken doğum riski var dedi nidilat ve progestan verdi hiç kalkmayacaksn dedi çok üzgünüm
Progestani agiz yoluyla mi aliyorsun?bu durumda vajinal yoldan almak daha etkiliymis.bu arada hemen karalar baglayip bebegi uzme.calisiyorsan rapor filan al ve doktorun dedigi gibi dik ayaklarini yat.bir de proluton igne yapiliyor genelde dusuk riski olunca.simdiden gecmi olsun dikkat et kendine
Tamam göndereyim canım. Evet canım gerçekten. Şu da var ben arkasından evlat sahibi oldum ama hala içim cız ediyor(
Canım Allah senden razı olsun teselli yazısı için sanki Zehra'mla konuştum öyle ağladım ama öyle de rahatladım
evet ağızdan alıyorum dikişten bahsetmedi doktor haftaya heyet raporu verecek artık kalkmak yok dedi rahim ağzı 3ün altında dedi inşallah bebeğimi içerde tutabilirim
Bak ben bu durumda progestani vajinal yolla almanin daha etkili oldugunu biliyorum.daha dogrusu riskli gebeliklerde uzman bir doktor soylemisti.bence sor doktoruna.bu arada hangi sehirdesin
merhaba 20 haftalık hamileym dün kahverengi leke geldi ve doktor rahim ağzında kısalık var erken doğum riski var dedi nidilat ve progestan verdi hiç kalkmayacaksn dedi çok üzgünüm
Merhabalar umarım iyisinizdir kızlar bizim 5 aylık kürler vitaminler rüyası bu hafta itibari ile bitti ve eşimin sperm sayısı yine düşük çıktı bende bugün derledim topladım her şeyi zeynep kamile gittim tüp bebek raporu çıkarmak için baktılar her şeye tamam dediler raporunuz hemen çıkar sperm sayısından dolayı dediler vs vs neyse rapor çıksın da artık yine bize tüp bebek yolları gözüktü devlet artık eskisi kadar karşılamıyor özel hastanelerle sgk prim anlaşması katkı payını %200 e kadar çıkarmış yani arkadaş paran yoksa bebek yok çok üzüldüm çok ordaki insanları görünce (birde kızlar zeynep kamilde tüp bebek ünitesiyle doğumhane yan yana ordaki insanların yüzüne baktım ne bileyim zor yaaa) ama ucundan kıyısından az uz kar kardır valla bugün rapor çıkacağı için sevindim yaaa ne saçma keşke bunlar olmasaydıda rapor filan hiç bilmeseydim ama ne yapalım bardağın dolu tarafı hesabı işteee!!! Allahım herkese sağlıklı sıhatli bebişler nasip etsin kimseye evlat acısı göstermesin ..Hepinizi çook öpüyorum kendinize bebişlerinize iiyi bakın..
Tamam göndereyim canım. Evet canım gerçekten. Şu da var ben arkasından evlat sahibi oldum ama hala içim cız ediyor(
Canım Allah senden razı olsun teselli yazısı için sanki Zehra'mla konuştum öyle ağladım ama öyle de rahatladım
Merhaba arkadaşlar ocağın 11 inde 19 haftalık kızını kaybettim Drumu değiştirdim oda rahim ağzı yetmezliği olabileceğimi söyledi rahim filmi istedi bu tanı filmlemi anlaşılıyor ben tam teşhis gebelikte diye okudum birkaç yerde bu konu hakkında bana yardımcı olabilirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?