- Konu Sahibi hidennisko
-
- #53.781
Arkadaslar beni eskiler tanir hepsi anne oldu sukur.
Bende cok uzuldum hatta kendimi kasmaktan boynum duzlesti sol kol ve bacagimda guc kaybi ve agri var 1sn bile gecmedi 1,5 yildir ama once bebek dedim tedavimi erteledim aylardir takipler oldu ama hamile kalamadim asilama yaptirdik ve sukur tuttu. Simdi icimde bir umut yeserdi ama kaybetme korkusu cok daha fazla... DUALARİNİZA OYLE İHTİYACİM VAR Kİ evliligimde yiprandi bu surecte cok yorulduk insallah hayatima bir bahar dogar ve bende bir mucizeye sahip olurum. Sizin dostlugunuz oyle degerliki kimsenin anlamadigi yerde acip yazdim buraya desteginizle her dustugumde umutla kalktim. Chnb ozellikle cok guzel bir kalbin var cocugun dogdugu halde beni hic yalniz birakmadin.
suan 7.haftalik kalp atisini duydum ama hergun ultrasona giresim var kalbi atiyor mu diye meraktan oluyorum migde bulantisindan surunuyorum. kimseye soylemek istemiyorum kendi tarafimdan ve esimin tarafindan niytini sevmedigim kisiler duycak diye korkuyorum. Ama illa duycaklar nazardan korkuyorum bu streslerden kurtulamiyorum. Bugun annem geliyo ogrenicak ve herkese soyleyecek eger kaybedersem herkese aciklama yapmak zorunda kalmaktan korkuyorum.
Iyiler sukur, kız çok sakar yürüyeceğim derken düşüyor hepHamd olsun canım. Iyiler. Kk benim hep sorunlu çok nadir girebiliyorum. Yazdıklarımı hep atıyor. Senin kuzular nasıl
Ay canım ya. Nazar mı değiyor annesi.
Anan diyeyim canım tam rizkli haftalardasın. Çok dikkat et. Yanında kimse yokmu.
Tabi oğlan daha küçük kucak ister. Allah yar ve yardımcın olsun.
Arkadaslar beni eskiler tanir hepsi anne oldu sukur.
Bende cok uzuldum hatta kendimi kasmaktan boynum duzlesti sol kol ve bacagimda guc kaybi ve agri var 1sn bile gecmedi 1,5 yildir ama once bebek dedim tedavimi erteledim aylardir takipler oldu ama hamile kalamadim asilama yaptirdik ve sukur tuttu. Simdi icimde bir umut yeserdi ama kaybetme korkusu cok daha fazla... DUALARİNİZA OYLE İHTİYACİM VAR Kİ evliligimde yiprandi bu surecte cok yorulduk insallah hayatima bir bahar dogar ve bende bir mucizeye sahip olurum. Sizin dostlugunuz oyle degerliki kimsenin anlamadigi yerde acip yazdim buraya desteginizle her dustugumde umutla kalktim. Chnb ozellikle cok guzel bir kalbin var cocugun dogdugu halde beni hic yalniz birakmadin.
suan 7.haftalik kalp atisini duydum ama hergun ultrasona giresim var kalbi atiyor mu diye meraktan oluyorum migde bulantisindan surunuyorum. kimseye soylemek istemiyorum kendi tarafimdan ve esimin tarafindan niytini sevmedigim kisiler duycak diye korkuyorum. Ama illa duycaklar nazardan korkuyorum bu streslerden kurtulamiyorum. Bugun annem geliyo ogrenicak ve herkese soyleyecek eger kaybedersem herkese aciklama yapmak zorunda kalmaktan korkuyorum.
Slm arkadaşlar bende 1 tüb bebekten 13. Haftada suyum geldi ve bebegimi suni sancı verdiler düşürdüm ve şu anda 6 haftalık hamileyim mucizem kendi geldi ama hep korku içindeyim doktorum 12. Hafta dikiş gerekebilir dedi ama ben yinede tedirginim
aslında çok doğru söylemişsin..soruyoruz ama bana da boşa gbi geliyo bazen..bu arada burda okuyunca ben ne sorcaktım die düşünmedim değil..duygu173, harika cok sevindin pazartesi demek, mutlulukla kucaklayin bebeginizi, hersey güzel olsun sizin icin....
yorgunbulutlar, evet bu dert sanırım herkesin sorunu. saglik olsun yeterki, geçecek elbet bu gunlerde. mutlu olsun sonumuz. doktorunuza sorun tabi, unutmazsiniz umarimben gerci doktorlara güvenmiyorum sormak icin soruyorum yani bilgilerini tahlil etmek icin soyledikleri cogu seyin mantigi yok dunyada boyleymis, boyle uygulaniyormusmus, gecistirmeli yanitlar. kendileri bile inanmiyorlar soylediklerine, bilimsel dayanagini sorsan icler acisi.. güzel sorunsuz mutlu olsun gunleriniz, bel agrisiz
maşallah size çok sevindim..inşallah bu günler geride kalıcak anı olarak..merhaba herkese...
dr. kontrolüme gittim bugün 31. haftam doluyor. Çok şükür açılma yokmuş ve iyi gidiyor dedi doktorumuz bebeğimizde 1.560 gram maaşallah. ama doktorumuz 3 hafta daha uzanmaya devam dedi . sonrasında hamileliğin güzelliklerini yaşayacaksın dedi öyle olur inşallah. şimdilik kilo artışım da 8,5 . ve geçen haftaya kadar ters olan bebeğim çok şükür dönmüş normal doğum istiyorum ama hayırlısı tabi.inşallah herkesten güzel haberler duyarız...
Doktordan geldim ben :) cinsiyet minsiyet hak getire :) ayagini dikti durdu öyle :) bebis iyi :) elevit başladı doktorum .. Progestanla ahbap olduk zaten ayrilmaz bir ikili olduk :) ikili tarama testimiz var bu hafta içi. İnşallah güzel gelir .. Rahim uzunluğun iyi dedi 4 cm mis. Bnm için şuan bebek iyi yere yerleşmiş son önemli asama ikili dedi. Ondan sonra bizim işimiz kolay dedi :) 14. Haftada tekrar görecek :) bizden bu kadar :) rabbim isteyen herkese nasip etsin :)
arkadaşlar ben cuma günü kontrolüme gittim geldim çok şükür ama haftalar sonra ilk kez moralim bozuk çıktım..buna da şükür elbet ama biraz morale ihtiyacım var ve de tavsiyeye..doktor bebeğin gelişimi falan iyi dedi onda sıkıntı yok allah ıma şükürler olsn 1145 gr olmuş minik erkeğim..ama hunileşme var az da olsa dedi..sende bu haftalarda bekliodum zaten dedi..yani kendisi çok tedirgin olmadı ama haliyle beni tedirgin etti..cumadan beri her an doğurcakmışım hissiyle yatıp kalkıorum inanır mısınız..o kadar etkilendim..şimdi tecrübeli arkadaşlar rahim ağzı hala dikişle kapalı durumdayken bu az miktarda hunileşme çok mu tehlikeli bi durum? bu arada bebeğim de baş aşağı duruyo..yani yeni mi döndü hep mi öleydi bilmiorum ama..yani sonuçta elimde yatmaktan başka ne var diyorum kendime..düşünmemeye çalışıorum ama tahmin edersiniz olmuyo..bugün itibariyle 29+1 olduk daha..çok minik daha ya..korkuorum.iyi bişeler duymaya ihtiyacım var..hem de çok..
Canım Allah'ın izniyle bebeğin senle daha duracak hiç kendini Üzme strese sokma.
Hamd olsun haftan güzel.
Benim hunileşme 20. Haftadan önce oldu. 20. Haftada dikişe dayandı bebeğin ve 34. Haftaya kadar sık fakat düzensiz kasılmalarla yatarak Allah'ın izniyle geldik.
Sen yatmaya devam et. Ve kuzunun zamanında doğacağına inan.
Rabbim günlerini su gibi akıp geçirsin.
Iyiler sukur, kız çok sakar yürüyeceğim derken düşüyor hep
Oğlanda biZe eziyete devam :))
Hayırlısı olsun Burcim
Olumsuz düşünme güzel düşün
Tadını çıkar canım hamileliğin, kaybetme korkusu ile geçmez o kadar hafta , ben inanıyorum bebiş seninle kalacak
Erken bir hafta, enfeksiyon kaynaklı olabilir
Düzenli idrar kültürü ve kanda enfeksiyon baktırmanı tavsiye ederim
Önlem olarak rahim ağzı uzunluğun da ölçülmesi güzel tabi
arkadaşlar ben cuma günü kontrolüme gittim geldim çok şükür ama haftalar sonra ilk kez moralim bozuk çıktım..buna da şükür elbet ama biraz morale ihtiyacım var ve de tavsiyeye..doktor bebeğin gelişimi falan iyi dedi onda sıkıntı yok allah ıma şükürler olsn 1145 gr olmuş minik erkeğim..ama hunileşme var az da olsa dedi..sende bu haftalarda bekliodum zaten dedi..yani kendisi çok tedirgin olmadı ama haliyle beni tedirgin etti..cumadan beri her an doğurcakmışım hissiyle yatıp kalkıorum inanır mısınız..o kadar etkilendim..şimdi tecrübeli arkadaşlar rahim ağzı hala dikişle kapalı durumdayken bu az miktarda hunileşme çok mu tehlikeli bi durum? bu arada bebeğim de baş aşağı duruyo..yani yeni mi döndü hep mi öleydi bilmiorum ama..yani sonuçta elimde yatmaktan başka ne var diyorum kendime..düşünmemeye çalışıorum ama tahmin edersiniz olmuyo..bugün itibariyle 29+1 olduk daha..çok minik daha ya..korkuorum.iyi bişeler duymaya ihtiyacım var..hem de çok..
Iyiler sukur, kız çok sakar yürüyeceğim derken düşüyor hep
Oğlanda biZe eziyete devam :))
Hayırlısı olsun Burcim
Olumsuz düşünme güzel düşün
Tadını çıkar canım hamileliğin, kaybetme korkusu ile geçmez o kadar hafta , ben inanıyorum bebiş seninle kalacak
Erken bir hafta, enfeksiyon kaynaklı olabilir
Düzenli idrar kültürü ve kanda enfeksiyon baktırmanı tavsiye ederim
Önlem olarak rahim ağzı uzunluğun da ölçülmesi güzel tabi
Slm arkadaşlar bende 1 tüb bebekten 13. Haftada suyum geldi ve bebegimi suni sancı verdiler düşürdüm ve şu anda 6 haftalık hamileyim mucizem kendi geldi ama hep korku içindeyim doktorum 12. Hafta dikiş gerekebilir dedi ama ben yinede tedirginim
allah hayırlısı neyse onu nasip etsin. sağlıkla kucağına alırsın inşallah. tüp bebekle ilgili bilgim yok ama doğal yoldan hamile kalman ve önceki gebeliğinden deneyiminden dolayı önlemlerini alarak sağlıkla kucağına alacağına inanıyorum. enfeksiyon gerçekten çok önemli hamileliklerde. diğer arkadaşlardan dinlediklerimden yola çıkarak erken doğum ve düşüğe neden olduğunu düşünüyorum. bende 23. haftada doğum yaptım ray olma ihtimali daha yüksek ama hamilelikte yoğun enfeksiyon mantar sıkıntısı çekmiştim.
Hidennisko canım benim Arda da 15 ayı geçti o da düşüyor 14 şubatta tam yürümeye başladı. Oluyor böyle düşmeler:) Oğlanları sorma bizimki de trip yapıyor bugün kapıya yazmış odama izinsiz girmeyin. Konuşmak istemiyorum filan... Bu dersler yüzünden evladımızla aramız bozuluyor valla öğretmen olmasam diyeceğim keşke okul diye bir şey olmasa.
Ben de Metal gibi güzel bir şey söyleyeyim. Büyük oğlumda 29 artı 4 te 4 cm açılmayla bak hunileşme değil açılmayla hastaneye yattım 11 gün sonra çıktım. 35 e dek hep yattım sonra normal hamile gibi yaşadım 38 de doğdu. Sen yat soluna yat inşallah güzel olacak.
merhaba herkese.yeni katıldım bende aranıza burdaki seyleri okuyunca benimde cok tanıdık bi hikayem var.35 gün oldu yavrumu kaybedeli...cok zor yani bu 21.haftaydık hiç bi sorun olmazmı yoktu hiç bişeyimiz hersey yolundaydı.ama olmadı işte gitti yavrum.herkesi cok iyi anlıyorum şimdi.allah herkese sabır versin inş.ve de sag saglim doğan evlatlar nasip etsin rabbim inşallah cümlemize.AMİN
mrb allahım korktuğuna uğratmasın kimseyi. daha durur yavrun inş.seninle sağlıklı bi şekilde ve zamanında gelir kucağına.benim size bi sorum olcak mümkünse okumuştum ben anteptesiniz degilmi siz?doktorunuzda Bülent beymi?bu konuda sorularım olcak mümkünse ?
allah razı olsun valla..böyle şeyler duymaya cidden ihtiyacım varmış..bugün daha umutluyum..inşallah sağ salim güzel günleri de görücez..çok teşekkürler destek için..allahım hepimizi evlatlarıyla güldürsün..
canım çok çok üzüldüm inan..gerçekten yaşayan bilir..allahım sabrını versin inşşlhh..iyi dileklerin için teşekkür ederim..ben bülent bey e gidiyorum evet..sormak istediğin ne varsa kendimce cevaplarım canım..
canım endişelenme bişey olmayacak İNŞALLAH.face gubunda bi arkadaşa 20 haftada acil dikiş attılar hunulesme vardı 34 doğum yaptı ama bebeğinde gelişim geriliği olduğu için 34 doğum yaptı yoksa dahada duuyodu bebeği seninde hepimizinde daha durucak inşallah.benim bebekte 26 haftadan beri bas aşağı halada öyleydi bende hareketlerini hep aşağıda hissediyorum doktora sordum hatta başka gebelerden kaburgada falan hissettiklerini söledim hereketlerini daha var dedi 30 haftadaydım bunu sölediğinde rahmimin göbek deliğinin 4 parmak üstünde olduğunu söledi ilerleyen haftalarda yukarda hissedersin demişti benim 32 bitmek üzere hala aşağıda hareketleri.canım yatmaya devam et daha durucak inşallah bebişlerimiz
çok tşk.ederim allah razı olsun.ben cok duydum Bülent beyide.önemli olan suan dikiş atan iyi doktoru bulmak benim doktorum 21.haftada acil dikişi atamadı yani tabi kısmette degilmişte ne bilim burda okudum hep atılabilen var.benimkini dikerken suyu patlamış yani off uzun hikaye.yani iyimi sence Bülent bey daha başka dikiş attıranda varmı ona cok korkyorum yani bidaha kaybetmekten
arkadaşım biliyorum şu an tek düşündüğün iyi bi doktor..bülent bey gerçekten ne yaptığını biliyor..konuşmaları çok net..tedavileri çok net..yani kem küm ettiğin hiç görmedim..ama fazlaca konuşmaz..sadce işini yapar.hatta yeri gelip azar işittiğim bile olmştr ama beni 3. gebeliğimde 30.haftaya getiren kendisidir..başka bi doktor yapabilir miydi bilmiorum ama bülent bey gerçekten iyi bi doktor..iletişim konusunda sıkıntı yaşıorum ben..yani soru soruorum kısa cevaplar alıorum..öle uzun uzun açıklama yapmıor..ama bunu artk takmıorum çünkü güveniorum kendisine..başka dikiş yaptıran tanımıorum.bi gidip muayene ol bi dene istersen canım..kafana yatarsa devam edersn..
merhaba h geldin gebeliğin hayırlı olsun kanam kahverengi olduğu için korkma durmus kanamyı ifade eder. bir de 24 haftada serklaj niçin tutmadı acaba benim de 20 h bi kaybım var dr 2 cm acıklık gördü ve serklaj yapmadı hep aklımda kaldı yaptırsaydım sansı deneseydim die.kaç cm acıklık vardı senin sonrasında suyunmu geldi neler yasadın?Allah razı olsn bu benm 2. gebelgm 24. haftda acil serklj uyglanmıstı ama doğm oldu khvereng akntı diğernde olmadgı için endişelndm ama rahatladm sağl
arsyy tam takip edemedim
önceki yazını. doğru mu anladım emin değilim bana da 24. haftada acil serklaj uygulandı maalesef 1
hafta sonra doğum oldu. açılma ne kadar olmuştu öncesinde şikayetin. varmıydı? bende arada akıntıyla hafif kanama oluyordu okadar. bide idrar yolu enfeksiyonu ve mantar vardı baya bi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?