- Konu Sahibi hidennisko
-
- #53.881
Merhaba arkadaşlar bugün dr kontrolüm vardı 31 hafta olduk bugün daha önceki erken doğumum yüzünden dr tedbiren ciğer geliştirici celestone iğne verdi 2 tane karıştırılıp yapılıyormuş bugün yaptırdık 24 saat sonra tekrar yapılacak bebeğe bir zararı olmaz erken doğum olursa da faydası olur dedi aslında arda beyi arayıp sorardım yaptırayımmı diye bu sefer sormak aklıma gelmedi burdaki dr da güvendiğim için yaptırdım iğneyi sizlerin bu iğneyle ilgili tecrübeleriniz varmı arkadaşlar
canım bana 29 haftada yapıldı 4 doz bende sancı çıktı çünkü.kendi doktoruma gitmemiştim başka hastanede nst bağlayınca sancı çıktı dr ciğer geliştirici yapcam dedi bende kendi doktorumu aradım yaptır hiç bi zararı yok dedi.kendi doktoruma kontrole gittiğimde tekrar sordum hiç bir zararı yok bende aynısını yapardım dedi.için rahat olsun zararı olmaz herhalde bi çok arkadaşa tedbir amaçlı yapıyolar
Ben Hatice hemşireyi çok sevmiştim emzirme hemşiresi gerçi. Bir de Özden hemşire ve şerefti galiba adı o hemşireler de ilgiliydi. Bir de ben yattığımda daha yeni başlayan hemşire vardı Yeditepe ün. hastanesinden unuttum adını. entrika ahhh nerede yok. bak koca osmanlıyı yok etmiş...
Koridordan gelirdi sesi bak kulaklarımda çınladı:)) bu arada senin özel sağlık sigortan var di mi 45 gün yatmak güç olmuştur yoksa
Kizlr cvp icin sagolun
Chnb canm sinir oluyorm herseyi bizmi soylicz niye bakmiyolr anlamiyorm zaten ben yasadm ya cok yardmci oluyorm sunu yap bunu yap diye uyarp duruyorm crp yide soyliym proluton u verms canm 5 gunluk yapilack ben ondn sonrada devam et haftada bir vurul dedim kanamasi kesilms sukur ki ins tekrar olmz
Arkadasm nikini unuttum bende plesanta asagida olabilr dedim bakms dojtor buyuk renkli ultrasonada girms boyle bisey soylememslr olsa soylrlerdi herhalde
Merhaba arkadaşlar bugün dr kontrolüm vardı 31 hafta olduk bugün daha önceki erken doğumum yüzünden dr tedbiren ciğer geliştirici celestone iğne verdi 2 tane karıştırılıp yapılıyormuş bugün yaptırdık 24 saat sonra tekrar yapılacak bebeğe bir zararı olmaz erken doğum olursa da faydası olur dedi aslında arda beyi arayıp sorardım yaptırayımmı diye bu sefer sormak aklıma gelmedi burdaki dr da güvendiğim için yaptırdım iğneyi sizlerin bu iğneyle ilgili tecrübeleriniz varmı arkadaşlar
Merhaba Arda bey bana 24+0ve 24+1 de yaptırdı iğneleri. Ama benim acil serklaj oldu o nedenle erkenden yaptı. 2 gun önceki muayenemde tekrar yapalım mı diye sordum. O da fazlası bebegin beyin kıvrımlarını düzlestirir dedi ve yapmadı. doktorunuzun verdigi doz Arda Beyle aynı. İciniz rahat olsun bence.
canım ben 29 haftada nst sancı çıkınca dr nidilat başlattı.ilk 4 saatte bir kullanıyodum çok ateş ve terleme yapınca bide çarpıntı 6 saate çıkardı dr.şimdi sıkıntı yapmıyor nidilat ama 3-4 sefer kasılıyorum günde.doktorum 30 haftadan sonra 3-4 kez kasılırsın bu dahada artar haftalar ilerledikçe dedi bilmiyorum nidilta rağmen 3-4 kez kasılmak normalmi.sen kaçıncı haftadasın
Hatice hemşire kaybettiğim bebeğimin doğumunda vardıçok tatli biri. Benim en sevdiklerim de onlardi Serefnur Özden bide gündüzleri Seda hemşire. Arda beyi hergün umutla beklerdim güzel bişeyler soylucek diye sesini duyunca nasil heyecanlanirdim. Hele 24-25 haftalık hamileyken kritik zamanlarda nasil gecti günlerim simdi dusunuyorum da şükürler olsun. Allah yardım etti.
Özel sigortam var ama bı önceki gebeliğimden limitim sıfırdi o yüzden cepten ödedik herseyi. Ah hastane gunlerimi sorma zaten bir dokun bin ah işit. 41 güne cok cok ciddi bir para stediler.Burdan yazılır mı bilemedim istersen özelden yazarım. bir de gercekten stresli günler geçirdim.O kadar gun gecirince hastanenin iç yüzü çok farklı.1 hastabakici abla 40 odaya bakıyordu. Ben sürgu hastasıyim affedersin altımda sürguyle kac defa yarım saat bekledim. Enfeksiyon nasil kapmadım hayret ediyorum hala. O da Allah'ın işi. Arda bey olmasa 1 dk durmazdim o hastanede. Çalışanların hepsi çok iyilerdi ama hastane yönetiminin kafası az çalışanla çok iş yaptırmak.
hayırlı olsun
merhaba içimden hiç kötü bisey gecmedi benm gebeliğinle ilgili :)))
progstana ne zamanbaslattı dr bazıları kese görmeden baslamak i deil diyorlar merak ettim
ah seda hemşireyi bilmemi poyrazımın annesi obeni görmeye hergün gelirdi hakını ödüyemem emegi çok geçmişti bana bende merak ettim özelden zahmet olmazsa yazarmısın bende 12 gün yattım deidgin fiyat ne ka merak ettim benim fiyatı duyunca fena olmuştum seninkini düşünemiyorum gidersen çok sevam söyle allah nasip ederse ordamı dogum yapıcen benim sürgü sorunum yoktu eşim yanımda kaldı kayınvalidem allah onlardan razı olsun onlar olmasydı zordu yane
kızlr ne okuyabiyorum ne yazabiliyorum çok miğdem bulanıyor.
hatta 3 gün sürekli kustum bir yudum su içemez oldum sonra hastaneye yatım serum verdiler bide hap içiyorum aç karnına gerçi zararlıdır diye bıraktım. fakat şimdide 2 gündür kayınvalidede habire yedim karnımda dünden beri isal olcakmış gibi ağrı var ama tuvalete gidiyorum bişey yok hatta kabızım gibi sıkıntı var. bilmiyorum anlatabildim mi ? bugun yine doktora gitçektim ama haftasonu doktor yok bide haftada iki kez kenndimi doktorda buluyoruum. artık kendimde sıkıldım. 2 gündür çok yememe rağmen tuvaletim gelmiyo ama krnımda isal ağrısı... akşam 15dk-30dk bir geliyordu. düzenli kasılma falan mı bu dedim biran. eşimde bişey yoktur 2 gündür durmadan yiyosun diyor. bağırsaklarım mı tıkandı acaba...
bunu yaşayan var mı kızlar ne yapmalıyım sizce
Canım ben 28. haftamdayım daha.Ama kasılmalarım en son 2 gün önce günde 20 defa oluyordu heralde.Bebeğin hareketlerinde yavaşlama hissettinmi sanki daha az hareket ediyor.Bir de su günde ne kadar içiyorsun?İlaca başladıktan sonra doktor nelere dikkat etmen gerektiğini söyledi?Tansiyonun düşmesin diye bir şey yapıyormusun?Riskli zamanlarını atlatmışşsın.hiç korkma tam olarak kaçıncı haftandasın çünkü hastanede 34 buçuk haftada doğum yapan kadının çocuklarını gördüm maşallah çok sağlıklıydılar ve de tam yeni doğmuş bebeğe benziyorlardı
Mcty canm sagol cvp icin gidince sorsn bakalm ne dick doktr rabbm hepimizn bebeklerni korusn
Jeton canm gunde 3_4 kasilmayimi takiyosn sakin ol canm burada kasilma yuzundn hamileligi isgenceye donusms biri olark 40 . Haftada dogrdm gunde 30 kere kasilmam oluyordu hemde nidilati ictiktn bir saat sonra basliyordu xaten gap yarm saat sonra etki gisteriyo yarim saat mi beni koruyo diye sinir oluyodm benmki ilaca ragmen hic kesilmedi ama dikism enfeksiyn kwpms butun skintiyi o verms ins haftan iyi sag salik vaktnde alirsn bebegni kucagna canm
kızlr ne okuyabiyorum ne yazabiliyorum çok miğdem bulanıyor.
hatta 3 gün sürekli kustum bir yudum su içemez oldum sonra hastaneye yatım serum verdiler bide hap içiyorum aç karnına gerçi zararlıdır diye bıraktım. fakat şimdide 2 gündür kayınvalidede habire yedim karnımda dünden beri isal olcakmış gibi ağrı var ama tuvalete gidiyorum bişey yok hatta kabızım gibi sıkıntı var. bilmiyorum anlatabildim mi ? bugun yine doktora gitçektim ama haftasonu doktor yok bide haftada iki kez kenndimi doktorda buluyoruum. artık kendimde sıkıldım. 2 gündür çok yememe rağmen tuvaletim gelmiyo ama krnımda isal ağrısı... akşam 15dk-30dk bir geliyordu. düzenli kasılma falan mı bu dedim biran. eşimde bişey yoktur 2 gündür durmadan yiyosun diyor. bağırsaklarım mı tıkandı acaba...
bunu yaşayan var mı kızlar ne yapmalıyım sizce
canım benim ben 12 gün kaldım hastanede kaynanam çok nadir altıma sürgü sürdü eşimden alah raız olsun evde 90 gün yattımAleykümselam. Evet nasipse inşAllah orda yapıcam Arda bey olduğu için. Sürgü kısmında başta çok çekiniyodum annemden ama şimdi evde zaten annem yaptırıyo. Keşke hastanedeyken anneme alışsaydım da o rezilliği çekmeseydim. Neyse bugünlere geldim şükür. Fiyatı yazıcam özelden becerebilirsem tabi :)
Özelden mesaj yazmayı beceremedim sadece buraya yazmak için girdiğimden siteyi kullanmayı da bilmiyorum pek. Nasıl yazıldığını tarif edersen yazıcam mesaj :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?