- Konu Sahibi hidennisko
-
- #53.941
Yok canım illa bı sorun olması gerekmiyor düşünsene uzun bı süre regli olmuyor vücut yeniden düzen kurmaya çalışıyordur,benim kürtajdan sonraki muayenede kist çıkmıştı ilaçla gecmisdi belki bunun gibi ufak seyler olabilirPeki canm..bi sorum daha olcak duzensizlik olmasi sorun oldugu anlamina mi geliyor..
Ben kaybdan sonra özel saglık sigortası yaptırmıştım sigorta şartları gereği 6 ay korundum sonra ilk ay olmadı korummasiz ikinci ayımda da hamile kaldım,bu bebegimdede karar verir vermez hamile kaldım,benim bebeğimi kaybedeli 42 gün oldu.herkes gibi yeniden hamile olmayı cok istiyorum.sorumda böyle bebeğini kaybettikten ne kadar zaman sonra tekrar hamile kaldınız acaba onu merak ettim.cok gec olmasından hatta olmamasından cok korkuyorum
Yok canım illa bı sorun olması gerekmiyor düşünsene uzun bı süre regli olmuyor vücut yeniden düzen kurmaya çalışıyordur,benim kürtajdan sonraki muayenede kist çıkmıştı ilaçla gecmisdi belki bunun gibi ufak seyler olabilir
Ben kaybdan sonra özel saglık sigortası yaptırmıştım sigorta şartları gereği 6 ay korundum sonra ilk ay olmadı korummasiz ikinci ayımda da hamile kaldım,bu bebegimdede karar verir vermez hamile kaldım,
Bende kayıp sonrası bı daha hamile kalamamaktan korkmuştum üstelik korunduğum 6 ay boyunca bunu düşündüm,zaman cok zor geçmişti bana senin 1.5 ay olmuştu doktor 3 ay korunma yeter demişti bana inşallah tez zamanda tekrar hamile kalıp alırsin bebeğini kucagna
benim bebeğimi kaybedeli 42 gün oldu.herkes gibi yeniden hamile olmayı cok istiyorum.sorumda böyle bebeğini kaybettikten ne kadar zaman sonra tekrar hamile kaldınız acaba onu merak ettim.cok gec olmasından hatta olmamasından cok korkuyorum
benim bebeğimi kaybedeli 42 gün oldu.herkes gibi yeniden hamile olmayı cok istiyorum.sorumda böyle bebeğini kaybettikten ne kadar zaman sonra tekrar hamile kaldınız acaba onu merak ettim.cok gec olmasından hatta olmamasından cok korkuyorum
merhaba arkadaşlar, bende serklajlı olarak aranıza katıldım,2 gün önce yapıldı operasyonum 19.haftamızda 2,5 cm ölçüldü ve daha önce yine bu haftalarda kayıp yaşadığım için doktorumuz zorunlu gördü. şimdilik bir problem yok ,bol istirahat önerdi.
ama size sorum olacak karnınızda ara ara sertleşme oluyor mu?(ben sırtüstü yatamıyorum bu sebepten)
Hosgeldin canim oncelikle cok gecmis olsun. İns saglikla alirsin yavrunu kucagina. Allah kolaylik versin ins. Benim henuz serklaj yok cok bilgim yok ama ben sana bi soru sormak istiyorum :44: bu setrtlesmeler kasilma oluyor sanirim da tam olarak nasil bisey yani karin sisligi gibi mi nasil hissediliyor
selam canlar.kontrolden geldim 33+6 2300 olmuşuz.nst sancı çıkmadı şimdilik hersey yolunda cok şükür.bu haftadan sonra doğarsa sıkıntı olmazmış ,iki hafta daha yat sonra normal hayatına dönebilirsin dedi doktor.birazda bebeğimin böbreği büyükmüş 8-10 üstü olursa sıkıntıymış benimkinin böbreği 7 doğduktan sonra normalede dönebiliyomuş ama çocuk doktoruna söyleyip takip ettircekmişim biraz canım sıkıldı buna.hakkımızda hayırlısı
ya ne güzel moral oldun canım çok sevindim inşallah sağlıkla alırsın kucağına, zor zamanların geçmiş darısı başımıza . süreç nasıl geçti peki?
selam canlar.kontrolden geldim 33+6 2300 olmuşuz.nst sancı çıkmadı şimdilik hersey yolunda cok şükür.bu haftadan sonra doğarsa sıkıntı olmazmış ,iki hafta daha yat sonra normal hayatına dönebilirsin dedi doktor.birazda bebeğimin böbreği büyükmüş 8-10 üstü olursa sıkıntıymış benimkinin böbreği 7 doğduktan sonra normalede dönebiliyomuş ama çocuk doktoruna söyleyip takip ettircekmişim biraz canım sıkıldı buna.hakkımızda hayırlısı
merhaba öncelikle çok geçmiş olsun, bu acıyı burada hepimiz yaşadık Allah bir daha kimseye yaşatmasın, acını çok iyi anlıyorum. hemen hamile kalmak sanki acıları geçirecek gibi geliyor aslında öyle de..
ama kendine ve vücuduna biraz zaman tanımalısın ki zaten bir süre regl düzene girmeli .ben kaybımdan 5 ay sonra yeniden hamile kaldım.
zaten bunun ilk iki ayı regl olamamıştım. sen bilirsin ama akışına bırak kafanı rahat tut olması gerektiği zaman oluyor zaten.
canım sende serklajını yeni olmuşsun geçmiş olsun bebeğin hayırlı olsun.ben 13+6 da serklaj oldum o günden beri wc harici hep yattım yemeğimi bile yattığım yerden yedim banyom 10 dk geçmedi.idrar tahlili yaptırdım bazen 10 bazen 15 bazende 1 ayda bir.akıntın olup olmadığına dikkat et özellikle sarı akıntı.karnındaki sertleşşmeler erken başlamış sanki bunu bi daha dr görüş ilaç verir belki.benim 29 haftada nst sancı çıktı nidilat kullanıyorum o günden sonrada günde 4-5 sefer karnımda sertleşmeler başladı 2-3 hafta öncesine kadar sertleşme olmadı bende.bu haftalar için 4-5 sefer karında sertleşmeler normalmiş önemli olan 10 dk bir olmamasıymış.inşallah hepimizde zamanında alırız bebişleri kucağımıza
merhaba arkadaşım, seni çok iyi anlıyorum ben de bebeğimi 2,5 ay önce kaybettim, 2,5 ayın her saniyesi kızımı düşünüp ağlamakla, yeniden hamile kalmak için dua etmekle ve sanki 5 dk sonra olacak bir şeyi bekliyormuş gibi zamanın geçmemesinden ötürü hem sıkıntıyla hem de kaygıyla geçti. Hayat durdu, ne gezmeye ne yemeye ne konuşmaya odaklanabildim, odaklanabildiğim tek şey zamandı geçsin geçsin geçsin diye. Beklemek zor biliyorum özellikle de benim gibi tezcanlı isen çok daha zorama şunu söyleyebilirim ki doktorlar eğer tedavisi gereken bir sorunun yok ise genellikle ya 6- ya 3 ay veriyor korunmak için ve 2,5 aylık derin araştırmalarımdan hareketle söyleyebilirim ki eğer sen hazırsan geneli 3 ay veriyor. Sen hazır değilsen 6 ay oluyor önerileri. Tabi sezeryan olduysan iş değişiyor biraz daha uzatabiliyorlar. Eğer bebeğin küçükse o zaman hiç korunma diyebiliyorlar. Benim 20 haftalıktı melek kızım. 40 gün sonra kontrole gittim 4 ayrı doktora. İlk dr en az 3 ay korun dedi. Mümkünse 6 olsun dedi. İkincisi cerrahpaşa idi, ikinci regliden sonra gerek yok korunmana dediler. 3. sü Arda Beydi, 3 ay dedi. 4. sü ise Ali Gedikbaşı idi o da bir antibiyotik verip bu bitince yeter dedi. Çok uzattım canım kusura bakma ama detaylı bir şekilde anlatmamın sebebi şu, bu işin tek doğrusu yok, kişiye göre bile değil gördüğün gibi aynı kişinin gittiği doktora göre de değişebiliyor. Bu nedenle istersen sen de bir kaç farklı doktora görün ve sonra da kendi dengeni kur ona göre.
mrb haklısın aslında bende diyorum kendime zamana bırak takma die ama işte bunu aklıma anlatsam kalbim anlamıyo yüreğim yanıyo.bide senle aynı anda hamile olan birileri helede bi eltin varsa dayanılmıo işte.hemen olsun istio insan.kısmet inş. olur yakında.
tesekkür ederim canım.. ah bilemedim niye gecmiyor direncli çıktı benmki..Gecmis olsun tekrar niye geçmiyor bu enfeksiyon,dikiş atmaya engelli? ilaçların yani sıra wcde sirkeli su kullan çamaşırlarını sık sık değiştir utule birde burda okumuştum ev yapımı yoğurdun üstündeki su ve kizilcik enfeksiyona iyi geliyormuş tez zamanla gecer inşallah
canım ben 6 ay korundum ...sonra biraz gec hamile kaldım ama pkos var bende sen simdiden bunları düşünüp beynini sartlama sakınbenim bebeğimi kaybedeli 42 gün oldu.herkes gibi yeniden hamile olmayı cok istiyorum.sorumda böyle bebeğini kaybettikten ne kadar zaman sonra tekrar hamile kaldınız acaba onu merak ettim.cok gec olmasından hatta olmamasından cok korkuyorum
canım bana heüz serklaj uygulanmadı bilemicem ama gecer cabucak insallahmerhaba arkadaşlar, bende serklajlı olarak aranıza katıldım,2 gün önce yapıldı operasyonum 19.haftamızda 2,5 cm ölçüldü ve daha önce yine bu haftalarda kayıp yaşadığım için doktorumuz zorunlu gördü. şimdilik bir problem yok ,bol istirahat önerdi.
ama size sorum olacak karnınızda ara ara sertleşme oluyor mu?(ben sırtüstü yatamıyorum bu sebepten)
aynı sorun bende de vardı aynı anda hamile olanların bebekleri şimdi doğdu ve 5-6 aylık.. ama başlarda acıtıyor sonra azalıyor zaman her şeyin ilacı..
isyan etmemek lazım bir sonrakinde her ihtimali düşünüp önlem almak lazım. içini ferah tut canım lütfen ,,o şimdi melek bizimkiler gibi..
söylemesi zor yaşayan bilir ama kendini toparlamalısın hayat devam ediyor bak bize yeni bebek telaşındayız ne garip..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?