- Konu Sahibi hidennisko
-
- #53.961
Hosgeldin canim oncelikle cok gecmis olsun. İns saglikla alirsin yavrunu kucagina. Allah kolaylik versin ins. Benim henuz serklaj yok cok bilgim yok ama ben sana bi soru sormak istiyorum :44: bu setrtlesmeler kasilma oluyor sanirim da tam olarak nasil bisey yani karin sisligi gibi mi nasil hissediliyor
asla isyan etmedim ilk günlerde okadar acıyla bile etmedim cok şükür hayırlısı böyleymiş dedim hep.ya dogup ölseydi daha kötü dedim.inan bnde seninki gbi olmasına razıyım inş. olur.yani su an 5 aylık hamilesin ve serklajın yapılmış ne güzel maşallah yani sag saglim kucagınada alırsın inş.yani seninki iyi yinede çabuk olmuş maşallah.5 aylık bebeğin olcana 5 aylık hamilesin buda bi teselli yani bnce.allahm isteyen herkese yeni bebek telaşını versin...
tevekkül edince oluyor inan , senin de çok geçmeyecek üzerinden inşallah. aynen öyle düşününce rahatlıyor insan ya 9 ayın sonunda bunları yaşasaydın kucağına alıp zaman geçirseydin beterin beteri var..
Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın her isteyene versin..
elca bende kayserideyim 20 h bi kaybım var dr um ersad batmazdı hüma hastanesinde sonrasında mustafa basbuğa gittim ve seriksin kısa olduğunu tesbit etti.ben dr a güvendim hatta yazını okuyunca aklıma acaba benim gibi bi vakayı görünce tüm hastalarına böle ozenle mi bakıyor die geldiseninde buraya yazman arastırman cok güzel tanısmayı isterim özelinede yazıdm ama benim için buraya girip yazmak gercekten cok zor oluyor facebookta da hesabımız var ve grubumuz var ama bence sende sorun ilerlemicek ,inş
Kizlar ya bende bide neredeyse hamile kaldigimdan beri afedersiniz buyuk tuvaletim yuzde seksen karin agrili oluyo farkinda olmadan usutuyor muyum bilmiyorum. En son bugun bayilcak gibi oldum tuvalette gozumun onu falan karardi. Doktora gittigim zaman danisicam ama bilemedim acaba bu karin agrilarida rahim acilmasini tetiklemis olabilir mi bilmiyorum.
canım demir ilacı ve vitaminler kabızlık yapıyor ondan ağrı çekiyorsundur muhtemelen.
ama tabi doktoruna danışmakta fayda var belki de rahim açılmasını tetikliyordur
selam canlar.kontrolden geldim 33+6 2300 olmuşuz.nst sancı çıkmadı şimdilik hersey yolunda cok şükür.bu haftadan sonra doğarsa sıkıntı olmazmış ,iki hafta daha yat sonra normal hayatına dönebilirsin dedi doktor.birazda bebeğimin böbreği büyükmüş 8-10 üstü olursa sıkıntıymış benimkinin böbreği 7 doğduktan sonra normalede dönebiliyomuş ama çocuk doktoruna söyleyip takip ettircekmişim biraz canım sıkıldı buna.hakkımızda hayırlısı
çok sevndm. inşallah böbrekleri de normal olacak .dikişten bahsetti mi doktor ne zaman alınacak belli mi
Benim 3. hamileliğimde 24 arı 5 te suyum foş diye geldi hastanede ciğer gelişimi için ciğer geliştirici iğne yapıldı. Tam 25 te bebeğim doğdu ve doğarken ağlamıştı. Ciğer gelişimi için gerçekten etkili bir iğne. Vefat nedeni de zaten ciğer gelişiminden değil böbreklerden oldu idrarını boşaltamamıştı. Ve çok kızıyorum büyük şehirde olsam kesin ameliyat edip irarı boşaltırlardı çooook üzgünüm aklıma geldikçe çok da sinirleniyorum....Söylemiştim ben de oldum bu iğnelerden hatta benim gibi bi bayan daha oldu hastanede yatarken Arda beyin hastası. İkimiz de hiç bir sıkıntı yaşamadık enfeksiyonla ilgili. Hatta o bayan 26+ da erken doğum yaptı ve bebeği doğarken ağlamış. Bu da bebeğin ciğerlerinin geliştiğinin göstergesiymiş.
sağol canım.dün dikişimi atan doktora gitmedim ben iki doktora gidiyorumda ne olur ne olmaz diye sırf içim rahat etsin diye.dün gittiğim doktor biraz sezeryan yanlısı gibi kıymetli gebelik diyor.ben normal istiyorum dedim dikişi alırsak normal doğurursun diyor.13 nisan gibi dikişi alırız dedi sezeryan olursanda 13 nisan diyor.bakalım haftaya dikişi atan doktoruma gitcem o ne diyecek ben onu esas alırım sanırım.sen nasılsın yoktun kaç gündür forumda
canm adetın kacıncı gunuydu 14 mu progeatnaı kac tane vajınl mı aldın.endometrıyum ıncemıydı acaba hemn baslattı
kızlar bende ARDA beye gittim pazartesi günü...
vajinal progestanı günde bir tane al yeter dedi. birde bana şırıngalı krem antibiyotik verdi önceki gebeliğimde enfeksiyon çıktı diye 7 günlük.
miğde bulantısı için zofran verdi. clexan 0.4 kullanabilirsin zararı yok dedi.
beni çok yakından tanıyor gibi gider gitmez tüm önceki sorunlarımı sıraladı çok mutlu oldum. inşallah şeytanın bacağını kırıcaz dedi.1 ay sonra gel dedi dikişe karar vericez dedi...
yalnız o gün ben 6 saat yol çektim. 2 gündür kasığımda uzun arada olsa sızlama var... kaybetme korkusundan kurtulamıyorum...
birde vajinal kullandığım kremde ilk üç ay tehlikeli diyor ben bugün 9.haftadayım. Arda beyi de arayamıyorum. birşey olur mu diye sonuçta o verdi...
ARKADAŞLAR BEBEĞİM İÇİN YASİN TOPLUYORUM OKUYABİLECEK OLAN VARSA ÇOK SEVİNİRİM. GERÇİ BİLİYORUM ÇOĞUNUZ RİSKLİ GEBELİK YAŞIYOSUNUZ KENDİNİZE ZOR BAKIYOSUNUZ...
İnşallah bu sefer yüzümüz güler...
benim bebeğimi kaybedeli 42 gün oldu.herkes gibi yeniden hamile olmayı cok istiyorum.sorumda böyle bebeğini kaybettikten ne kadar zaman sonra tekrar hamile kaldınız acaba onu merak ettim.cok gec olmasından hatta olmamasından cok korkuyorum
merhaba arkadaşlar, bende serklajlı olarak aranıza katıldım,2 gün önce yapıldı operasyonum 19.haftamızda 2,5 cm ölçüldü ve daha önce yine bu haftalarda kayıp yaşadığım için doktorumuz zorunlu gördü. şimdilik bir problem yok ,bol istirahat önerdi.
ama size sorum olacak karnınızda ara ara sertleşme oluyor mu?(ben sırtüstü yatamıyorum bu sebepten)
selam canlar.kontrolden geldim 33+6 2300 olmuşuz.nst sancı çıkmadı şimdilik hersey yolunda cok şükür.bu haftadan sonra doğarsa sıkıntı olmazmış ,iki hafta daha yat sonra normal hayatına dönebilirsin dedi doktor.birazda bebeğimin böbreği büyükmüş 8-10 üstü olursa sıkıntıymış benimkinin böbreği 7 doğduktan sonra normalede dönebiliyomuş ama çocuk doktoruna söyleyip takip ettircekmişim biraz canım sıkıldı buna.hakkımızda hayırlısı
Benim 3. hamileliğimde 24 arı 5 te suyum foş diye geldi hastanede ciğer gelişimi için ciğer geliştirici iğne yapıldı. Tam 25 te bebeğim doğdu ve doğarken ağlamıştı. Ciğer gelişimi için gerçekten etkili bir iğne. Vefat nedeni de zaten ciğer gelişiminden değil böbreklerden oldu idrarını boşaltamamıştı. Ve çok kızıyorum büyük şehirde olsam kesin ameliyat edip irarı boşaltırlardı çooook üzgünüm aklıma geldikçe çok da sinirleniyorum....((((((((((((
Mcty teşekkür ederim arkadasım..inan hamileliigim basladıgından beri hep birseylerle ugrasıyorum..Okadar süre bekledim ama sevincimi okadar yasayamadım buna şükür tabi ki.. Seninde basına neler gelmiş korkarak okudum..Allah yardımcın olmus cok şükür
İnsallah hepimiz saglıkla alacagız yavrularımızı kucagımıza..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?