Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Canım çok sağ olasın. dEDİĞİN GİBİ KISMET işte...

Bugün Aytuğ Kolankaya nın programına Femicalden doç. Dr. Tolga Ergin çıkmış. Rahim ağzı yetmezliğini anlatmış. Okuldaydım arkadaşlar face sayfasında paylaşmış ama vınım açmadı( Duygu isminde bir bayan varmış hasta olarak. Duygu173 sen miydin aklıma sen geldin?

çok teşekkür ederim çok mutlu oldum bu haftalara gelmenize.. bizimde bir kayıp olunca böyle bi önlem aldık pruloton depot haftada bir vuruluyorum
onun dışında nidilat ( gevşetici) kullanıyorum , çoğunlukla da istirahatteyim.
umarım hepimiz sağlıkla alırız çocuklarımızı kucağımıza, tekrar teşekkürler moral oldunuz.. :)

mrb 5 ay...kısa gbi geliyor.ama zaman geçmiyor yapacak bişey bulamıyorum sanki bi boşluktadıyım..aynı dediğiniz haldeyim.bitek tutunduğum şey umut ettiğim yeni ve zamanında gelcek bir bebek.inş. yakında olur allah herkesin kalbindekini hayırlısıyla nasip etsin...amin

Sezeryanli olmama ragmen 5 ay sonra hamile kaldim :) bana iyi gelecek olan tek şey yeniden anne olacagim duygusuydu :) tez vakitte hamis ol emi :)

Nexus4

Haftasonu cumartesiii Kontrolum var dikiş atilcak mi atilmicak mi ona karar verilecek .. Cok gerginim !! atilcak olsa da atilmicak olsa da gerginligim devam edecek hakkimda hangisi hyrli olacaksa o olsun inş tek duam bu !!

Nexus4

Haftasonu cumartesiii Kontrolum var dikiş atilcak mi atilmicak mi ona karar verilecek .. Cok gerginim !! atilcak olsa da atilmicak olsa da gerginligim devam edecek hakkimda hangisi hyrli olacaksa o olsun inş tek duam bu !!

Nexus4

ewet hakkında hayırlı olan olur inş. ama dikiş atılsa daha güvenli olmazmı?önceki bebeğini rahim ağzı yetmezliğinden kaybetmedin mi?

ewet hakkında hayırlı olan olur inş. ama dikiş atılsa daha güvenli olmazmı?önceki bebeğini rahim ağzı yetmezliğinden kaybetmedin mi?

Acikcasi ilk bebeğimi neden kaybettiigimi bilmiyorum . doğumdan sonra israrla sormama rağmen hic cevap alamadim. 1 parmak acik ve kanamayla gttim beni 5 saat oyaladilar sancim vardi. Hic bir müdahale olmadi aksine su kesemi patlamaya calistilar. Oda patlamadi. Valla hakkimda hayirlisi olsun.

Nexus4

Merhaba canlar.
Bir aydır evde salgın var buraya çok giremedim.
Nasılsınız.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaslar bende daha once 2 dusuk 1 dis gebelik birde 23 haftalik erken dogum yaptim rahim yetmezliginden simdi tkrar hamileyim 21 haftalik 17 haftalikkn dikis atildi suandada bebegin kafasi dikise biraz baski yapiyormus bu sebepten dolayi erkn dogum yapan varmi

Kizlar kabiz olup yada baska bir sebeple karnina kramp giren var mi? 2gundur kramp giriyo karnima 10-15 dk bir
Gecen haftada oldu duphalac surup ve kayisiyla gecti ama suan gecmiyo ne yapacagimi bilemedim kasigima dogru vuruyo bide alttan agri var Arda bey kanama olursa gelsin duphalac kullansin demis... Cok mutsuzum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Burcim bendede gunluj giriyo kasik agrisi ve dedigun gibi vajinal agri ama tabi bnde seklaj oldugu icin oluyo sanirim kabizligada dedigin gibi dubhalac kayisi siyah erik kurusu gunluk yiyorm ve gunde 2 litre su iciyorum hic o prblemim olmuyo sukur

Kubra bendeki farkli sanirim 5dk bir oluyo tuv. Yapamiyorum sabah ilik su kayisi yedim dun 3 ogun duphalak ictim yok yok kabizlik yuzunden kaybetmek istemiyorum bebegimii acayip bir agri giriyo ben yyillardir kabizlik yasiyorum boyle kramp olmadi. 3gundur 5dk bir kramp giriyo karnima rahmimide kasip bebegi etkiliycek dusurcek diye korkuyorum.

Canim 5 dakikada bir girmesi kotu tabi ama bnce bi doktoruna gorun derim cunku bazi doktorlar onemsemiyolar bnde 5 aylik oglumu o yuzden kaybettim simdi diken ustundeyim rabbim hkkinda hayrlisini versin canm benim uzme kendini ama suyunda cok faydasi olyyo inan

ayy cok geçmiş olsun allahım bidaha yasatmasın inş.bu bebegine sag salim kavuş inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…