- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #53.981
Tekrar başın sağolsunBaşımıza gelen herşey bir sebep işte. Aslında naparsak yapalım sonucu değiştiremiyoruz. Alnımıza yazılanı yaşıyoruz. Ama tabi insan acabalardan alamıyo kendini. Ben de hala kendimi acaba daha dikkatli olsaydım bebeğimi yine de kaybeder miydim? diye suçlarken buluyorum (
cnm miğdem bulanıyo ve kasığım sızlıyor diye pek giremiyorum.
şimdi benim 14.gün aşılama oldu endometrıyum normaldi. progestanı fitil olarak 3 tane kullan dedi 200lük... yöntemleri bu galiba yani gerekli diye değil.
Merhaba zamanında serklaj olmanıza çok sevindim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Proluton depot iğnelerini ihmal etmeyin haftada 1 kere. Benim de sizin haftalarınızda karnım sertleşiyo gibi hissediyordum sırt üstü yattığımda. Ama sağa sola döndüğümde geçiyordu. Çok şükür şu an biraz zorlu olsa da 33+6 oldum. Mümkün oldukça uzanarak zaman geçirin.
Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Ben bebeğimi kaybettikten 5 ay sonra tekrar hamile kaldım. Ama dr 3-4 ay sonra kalabilirsin demişti. Lütfen üzülmemeye çalışın. Biliyorum demesi kolay ama ben de aynı şeyleri yaşadım. Bebeğimi kaybettiğim gün sorduğum ilk soruydu. İnsan neye sarılıcağını şaşırıyorBekleme süresinde dr kontrollerine gidersiniz gerekli testler varsa onlar yapılır. İnşAllah en hayırlı zamanda tekrar hamile kalırsınız ve bu sefer sağlıkla kucağınıza alırsınız. Biraz sabır sadece.
benim bebeğimi kaybedeli 42 gün oldu.herkes gibi yeniden hamile olmayı cok istiyorum.sorumda böyle bebeğini kaybettikten ne kadar zaman sonra tekrar hamile kaldınız acaba onu merak ettim.cok gec olmasından hatta olmamasından cok korkuyorum
Dikiş atılırsa korkma kuzum :)[/QUOTE
Valla atilip sonuca ulasamayanlarda var her şekilde korkulu ruyalarim baslamis bulunmakta :)
Nexus4
Sezeryanli olmama ragmen 5 ay sonra hamile kaldim :) bana iyi gelecek olan tek şey yeniden anne olacagim duygusuydu :) tez vakitte hamis ol emi :)
Nexus4
Haftasonu cumartesiii Kontrolum var dikiş atilcak mi atilmicak mi ona karar verilecek .. Cok gerginim !! atilcak olsa da atilmicak olsa da gerginligim devam edecekhakkimda hangisi hyrli olacaksa o olsun inş tek duam bu !!
Nexus4
ewet hakkında hayırlı olan olur inş. ama dikiş atılsa daha güvenli olmazmı?önceki bebeğini rahim ağzı yetmezliğinden kaybetmedin mi?
ayy cok geçmiş olsun allahım bidaha yasatmasın inş.bu bebegine sag salim kavuş inş.Acikcasi ilk bebeğimi neden kaybettiigimi bilmiyorum . doğumdan sonra israrla sormama rağmen hic cevap alamadim. 1 parmak acik ve kanamayla gttim beni 5 saat oyaladilar sancim vardi. Hic bir müdahale olmadi aksine su kesemi patlamaya calistilar. Oda patlamadi. Valla hakkimda hayirlisi olsun.
Nexus4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?