- Konu Sahibi hidennisko
-
- #54.001
Korkma bence banada 1 ay once atildi dikis sormak istedigin bisey varsa yardimci olmaya calisirim elimden geldigi kadar
alttan bakılan usg de çıktı sonra ayrıntılı ultrasona gönderdi doktor ordada 2.7 cm çıktı benim oglumda 28 haftamda 2.7 cm çıkmıştı oysa bilemedimki riskede atmak istemiyorum bebegimiHaklisin banada tuhaf geldi eminlermi rahim yetmezligi olduguna peki
Kizlar kabiz olup yada baska bir sebeple karnina kramp giren var mi? 2gundur kramp giriyo karnima 10-15 dk bir
Gecen haftada oldu duphalac surup ve kayisiyla gecti ama suan gecmiyo ne yapacagimi bilemedim kasigima dogru vuruyo bide alttan agri var Arda bey kanama olursa gelsin duphalac kullansin demis... Cok mutsuzum :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yok uzun surmuyo 5 10 dk lik bi islem rabbim hakkinda hayrlisini versin cnm peki her hafta gidip olctursen olmazmi hemn dikis attirmk yerine ? Cunku kafani karstrmk istemm ama dikisinde riskleri var zaten rahim yetmezligi varsa her hafta olcturdugunde biraz daha kisalmis olur ve 18. Haftasins kadar atilabilir diye biliyorum bide uyutuyolar cnmbilmiyorum artık ya doktor ilk gebeliktede olması lazım yoksa bundada olmaz dedi o kafamı karıştırdıya artık yaptırcaz ne gerekyosa uzun sürüyormu bu dikiş işi uyanıkmı oluyorsunuz nasıl yapılıyorki
Canim ben 1 sene once 5.5 aylik erken dogum yaptim bebegimi kaybettim doktorum bndan snraki gebeliklerinde 13 14 haftada dikis attir dedi benimki biraz gec oldu 17. Haftamda yani 1 abir ay once atildi anesteziyle 5 10 dk suruyo dikis sonrasi cok hafif agri oluyo hafifde pembe kanama o kadar suan 21 haftaligim arada bi agrilarim oluyo ama normal sanirim bu agrilar
bilmiyorum artık ya doktor ilk gebeliktede olması lazım yoksa bundada olmaz dedi o kafamı karıştırdıya artık yaptırcaz ne gerekyosa uzun sürüyormu bu dikiş işi uyanıkmı oluyorsunuz nasıl yapılıyorki
Merhaba canlar.
Bir aydır evde salgın var buraya çok giremedim.
Nasılsınız.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaslar bende daha once 2 dusuk 1 dis gebelik birde 23 haftalik erken dogum yaptim rahim yetmezliginden simdi tkrar hamileyim 21 haftalik 17 haftalikkn dikis atildi suandada bebegin kafasi dikise biraz baski yapiyormus bu sebepten dolayi erkn dogum yapan varmi
Kizlar kabiz olup yada baska bir sebeple karnina kramp giren var mi? 2gundur kramp giriyo karnima 10-15 dk bir
Gecen haftada oldu duphalac surup ve kayisiyla gecti ama suan gecmiyo ne yapacagimi bilemedim kasigima dogru vuruyo bide alttan agri var Arda bey kanama olursa gelsin duphalac kullansin demis... Cok mutsuzum :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Öncelikle hepinize çok geçmiş olsun bende 11+1 günlük gebeyim bendede rahim agzı yetmezligi varmış ilk oglum 35 haftalık dogdu hiç böyle ir şey yoktu bundaysa varmış 12 ile 14 hafta arasında dikiş atılcak bana
Geçmiş kayınız için başınız sağ olsun. Bu yavrunuzu Allah zamanında doğmasını nasip etsin. Hangi şehirdesiniz dr niz kim? Sonradan gelen arkadaşlar için fikir olsun diye dr isim tavsiye listemiz var arkadaşlar eklerler seni de hem de hamile listesine:))
Kasılma olmazsa yatarak sorun olmaz bence. Kasılma olmaması için yaptığın kullandığın şeyler var mı? Burada neredeyse hepimiz haftada 1 ya da yarım proluton depot iğne kullandık. Kullanıyor musun genelde soluna yat bol su iç. Enfeksiyon tahlillerini şikayetin olsun olmasın sık sık yaptır. Biz bir de yarım litre suya 5-6 damla elma sirkesiyle wc sonrası vajinal temizlik yaptık çoğumuz tavsiye ederim.
Şuan sadece magnorm kullanıyorum ve vıtamınler kan hapı felan iğneyide yazmadı bılmıyorum sız ne ıcın kullandınız proluton depot iğneyi ?
Çok teşekkür ederim tavsıyen ıcınde sürekli yatıyorum bebek rahıme baskı yaptıgı ıcın artık allah hepımızın sonunu hayır etsın
nkızlar, 24+4 günlük hamişim. 12+ da serklaj oldum. serklajdan 10 gun once dr. ıstirahate ayırdı. 3 aralıktan beri evdeyim. 26+4 günlük şu an 5 yaşında dünyalar tatlısı melek gibi bi kızım var. karnımdaki meleğimde kız :)
hastane/ev/sürgü/kabız/enfeksiyon/aptal dr./ mükemmel küvez/ hepsini yaşadım. maalesef. bugünüme şükürler olsun elbet.
karındaki kasılmalar bende de oluyor ancak bebeğin hareketlerinden dolayı oluyormuş. nst de sancı çıkmıyor. bide hep baş aşağı ve klitorisin 2-3 cm üzerinde sanırım tam dikiş üstünde. dikiş açılmasından çok korkuyorum. yemek ve wc hariçi kalkmamaya çalışıyorum ama kızı okula sabah ben hazırlıyorum 45.dk yorucu koşturmaca. bide şeker çıktı. aç geziyorum. haftada bi pruluton iğne. magnezyum/ vitavin/ progestan/ endol fitil/ elzem durumda nidilat/osteacare/ferrum kullanıyorum. ama biri kabız yapıyor. kabız olunca bi defa 4 gun sonunda kızımın kanzuk fitilini kullandım :) ıkınmaktan iyidir dedim :)
çarşamba 19/03/2014 de kontrol var. korkuyorum.
bebişe internetten alışveriş yapıyorum. o gezenlere özeniyorum. 40 falan beklemem ben diyince gülüyorlar ama yatmak zor oluyor. ev kirli dağınık yemek için muhtaç olmak çok zor. ama ilk kızım 70 gun kuvezde kalınca o iyi olsun ben yatarım diyor anne yüreği.
herkese hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin rabbim. bebişleri kucaklayalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?