- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #7.761
slm kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim destekleriniz ve dualarınız için o gün son size yazdıktan sonra doktora gitmeye karar verdim olduğum yerden 1 saat uzaklıkta o günde demiştim doktorum izinli diye artık mecbur başka bir doktora görünecektim tanımadığım içinde tedirgin gittim ama kanamam kesilmediği için gitmek en iyisiydi.neyse hemen hastaneye gittik acilden giriş yapıp doktorun odasına çıkardılar beni hemen ultrasona aldı alttan ve karından baktı rahimde biraz kısalma olmuş.bebeğin suyu ve gelişimi iyi dedi.kızım maşşallah 2140 gr olmuş.hastaneye yatman gerek dedi.servise çıkınca serum verdiler birde kan aldılar..bi kaç saat sonra kan sonucum çıktı ve kanda çok fazla enfeksiyon çıktı ve antibiyotiğe başlandı.sabahında kanamam büyük ölçüde kesilmişti en azından çok az ve kahverengiydi. doktor buna çok sevindi. bende doktordan o kadar memnun kaldımki artık bundan sonra inş bu doktora gitmeyi düşünüyorum o kadar tatlı dilli o kadar cici bir bayanki allah ondan razı olsun .kendi doktorumdan bile iyiymiş.neyse bir gece kaldım hastanede dün tekrar muayene etti daha fazla kısalma yok dünkü ile aynı dedi.antibiyotiğin ilacını verdi taburcu etti.şükür şimdi evdeyim ve kanamamda kesildi gibi en azından kırmızı değil doktor bunun normal olduğunu söyledi.. neticede benim kanamammın sebebi enfeksiyonmuş iyikide doktora gitmişim yoksa evde telefonla doktordan haberleşmek yanlış ilaç kullanmama neden oluyordu.doktorum 36. haftayı anca görür dedi ama korkma inş kız bebekte olunca kendini kurtarır kız bebkler daha dirençli dedi. beni sağolsun rahatlattı. işte öyle kızlar sizlerde merak edersiniz diye size haber vereyim dedim.hepinizden allah razı olsun ...
selam kızlar...bız hastanedeyız hala rabbıme cok sukur bu haftalarıda gordum...
kızımda bende cok ıyıyız enson 25+2 de 920 olmustu dr umuz cok ıyı dedı haftaya doplerımız var ıns oda cok ıyı gecer...
dr dıkısımın 30 kadar annca tutar dıo bıraz gergın mıs hayırlısı artık...
guzel allahım hepımıze herseyın hayırlısını versın....
canım allah tez zamanda kurtarsın senide bir an önce sağlıkla bebeğine kavuşuşman için duacıyız. içini ferah tut.kızlar pazartesi günü dikişim anestezi altında alındı .alındıktan sonra doktorum nst ye bağladı düzenli kasılma görünce kal sana suni sancı verelim doğurtyaım yoksa yollarda doğurursun dedi. iki gündür hastanedeyim suni sancılara rağmen hiç açılma yok.birazda international ın para yolmak amaçlı yaptığı bişi olsa gerek bu gün sıkıldım evde beklemek istiyorum dicem doktoruma.dikişsiz iki gündür suni sancılara rağmen açılma olmadı.kızlar serklaj yaptıranlar hiç korkmasınlar benim ki 1 cm altında bu şekildeyse serklaj allahın izniyle yetmezlik şüphesinde büyük ölçüde koruyucu olacaktır.
herşeyin yolunda olmasına sevindim, kızına da maşallah diyelim ne güzel iyi bir dokor denk gelmiş.slm kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim destekleriniz ve dualarınız için o gün son size yazdıktan sonra doktora gitmeye karar verdim olduğum yerden 1 saat uzaklıkta o günde demiştim doktorum izinli diye artık mecbur başka bir doktora görünecektim tanımadığım içinde tedirgin gittim ama kanamam kesilmediği için gitmek en iyisiydi.neyse hemen hastaneye gittik acilden giriş yapıp doktorun odasına çıkardılar beni hemen ultrasona aldı alttan ve karından baktı rahimde biraz kısalma olmuş.bebeğin suyu ve gelişimi iyi dedi.kızım maşşallah 2140 gr olmuş.hastaneye yatman gerek dedi.servise çıkınca serum verdiler birde kan aldılar..bi kaç saat sonra kan sonucum çıktı ve kanda çok fazla enfeksiyon çıktı ve antibiyotiğe başlandı.sabahında kanamam büyük ölçüde kesilmişti en azından çok az ve kahverengiydi. doktor buna çok sevindi. bende doktordan o kadar memnun kaldımki artık bundan sonra inş bu doktora gitmeyi düşünüyorum o kadar tatlı dilli o kadar cici bir bayanki allah ondan razı olsun .kendi doktorumdan bile iyiymiş.neyse bir gece kaldım hastanede dün tekrar muayene etti daha fazla kısalma yok dünkü ile aynı dedi.antibiyotiğin ilacını verdi taburcu etti.şükür şimdi evdeyim ve kanamamda kesildi gibi en azından kırmızı değil doktor bunun normal olduğunu söyledi.. neticede benim kanamammın sebebi enfeksiyonmuş iyikide doktora gitmişim yoksa evde telefonla doktordan haberleşmek yanlış ilaç kullanmama neden oluyordu.doktorum 36. haftayı anca görür dedi ama korkma inş kız bebekte olunca kendini kurtarır kız bebkler daha dirençli dedi. beni sağolsun rahatlattı. işte öyle kızlar sizlerde merak edersiniz diye size haber vereyim dedim.hepinizden allah razı olsun ...
gözün aydın canım bek herşey yolundaymış. bebeğinin gelişimi de iyi maşallah.inşallah 39 -40 ları görürüz canım, bebeklerimiz gelişimlerini tamamladıktan sonra doğar. dikişi alınan arkadaşları da okudukça benim içim daha da rahatladı.rabbim hepimiz için hayırlısı neyse onu göstersin.kızlar ne güzel haberler vermişsiniz bugün
nuraycığım ben de dün gittim doktora, baskı var ama iyi dedi. 1975 gram olmuş benimkisidoktor "34. haftayı da atlatınca korkma artık" dedi. bi de "çok eziyet çektin ama bugüne kadar getirdiğin bebeğini. aferin" dedi ben de zaten 32 bittikten sonra korkmadığımı söyledim. ama inşallah 34ü de bitiririz, daha da uzun kalırlar... ne kadar kalsa o kadar iyi sonuçta..
...
seni merak etmiştik, bence artık korkma, 24 ten sonra benim serviks ölçüm hiç değişmedi.ben eminim ki 30 dan daha fazla ,dare edecektir dikişin.allaha emanet olun canım.selam kızlar...bız hastanedeyız hala rabbıme cok sukur bu haftalarıda gordum...
kızımda bende cok ıyıyız enson 25+2 de 920 olmustu dr umuz cok ıyı dedı haftaya doplerımız var ıns oda cok ıyı gecer...
dr dıkısımın 30 kadar annca tutar dıo bıraz gergın mıs hayırlısı artık...
guzel allahım hepımıze herseyın hayırlısını versın....
Canım çok sevindim. İyiki de gitmişsin canım. Dediğim gibi bu işler telefonla olmaz. Baştan doktorun sana hastaneye git demeliydi. Sonucun iyi olmasına sevindim. Her şey gönlünce olsun arkadaşım....
çok teşekkürler canım zaten senin msjından sonra harekete geçtim.evde kalmak istmedim dediğin gibi iyiki gitmişim enfeksiyon ilacı başlandı herşeyin hayırlısı...bi kaç hafta daha dayabsak inş herşey daha güzel olacak....
Canım çok sevindim. İyiki de gitmişsin canım. Dediğim gibi bu işler telefonla olmaz. Baştan doktorun sana hastaneye git demeliydi. Sonucun iyi olmasına sevindim. Her şey gönlünce olsun arkadaşım....
Canım, ciğer geliştiricileri sordun mu? Clestone miydi adı hatırlamıyorum ama doktora sor istersen...
Kızlar bu arada dün ehliyetimi gidip aldım. Ömrüm boyunca araba kullanmayı hiç düşünmemiştim. Arabaları hiç sevmem. Beni araba tutardı önceleri. Ama Hatay'da şart. Burada otobüs ve minibüs sistemi çok kötü. Eylem arkadaşım da bilir Edirne'de ayakta yolcu alınmaz minibislere. Burada hınca hınç dolu olabiliyor. Bir de taksi çok pahalı ve kolay bulunmuyor. İnanın hastane önünde bile yok. Kaç defa hastaneye yürüdük. Aracımız da yok. Eşim de kullanmayı bilmiyor. İnşallah en kısa zamanda araç da alırız. Şimdiden kara kara düşünmeye başladım hamileyken ne yapacağım diye.
evet canım hastanede o iğneden yapıldı.10 gün sonra kontrole çağırdı o zaman belki birdaha yapılır tam bilmiyorum..
İyi, sevindim. Artık Allah'ın izniyle korkmana gerek yok. Kızın ismine karar verdiniz mi canım? Araba ile ilgili güzel dileklerin için de teşekkür ederim.
evet canım ilk öğrendiğimizden beri ismini koymuştuk inş kızımın aadı İLKE olacak..
doktorrum sabahdan başlıyordu mesaisi bitene kadar suni sancıyı veriyor beşde kapatıyor du resmen otel gibi gece kalıp yeniden sabah geliyor yok bu gün doğurtayım seni artık diye sancıyı başlatıyordu.allah sağlık versin paraya bakılmaz ama bizde enayi değiliz toplam ikki gün iki küsür milyar tutmuş.bir de biz çıkmak istiyoruz deyince başlamazmı kalp atışları düşer de kasılmalar sırasında diye anlatırken ağzını yamultuyor özürlü taklidi yapıyor ne biçim bir doktor anlayamadım o kadar üzüldüm ki yaren sen doğumu nerede yapıcan senin doktorun muayenehane no sunu verirmisinbu vakitten sonra olmaz ama en azından güvendiğim bir doktora danışmak istiyorum.
kızlar merabalar sizi takip ediyorum bana yardımcı olursanız sevinirim ben 19 haftalık hamileyim daha önce 3 düşük yaptım ilk 2 si 17 haftalık sonuncusu ise 7 haftalıktı şimdi sölediğim gibi 19 haftalık gebeyim kızlar buğün sabah kalkıp lavaboya gittiimde pembe leke geldiğini gördüüm halada var sizlerde oldumu acaba tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum bendede rahim yetmezliği var şuanda dikişim var rahmimde acil cevp verin bana
kızlar merabalar sizi takip ediyorum bana yardımcı olursanız sevinirim ben 19 haftalık hamileyim daha önce 3 düşük yaptım ilk 2 si 17 haftalık sonuncusu ise 7 haftalıktı şimdi sölediğim gibi 19 haftalık gebeyim kızlar buğün sabah kalkıp lavaboya gittiimde pembe leke geldiğini gördüüm halada var sizlerde oldumu acaba tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum bendede rahim yetmezliği var şuanda dikişim var rahmimde acil cevp verin bana
selam kizlar,sukur 36+3gunluk olduk,yata yata bu zamana dek geldik.ama su iki gundur bebek o kadar assagida hareket
ediyorki nerdeyse basini cikartmak icin zorluyor gibi hissediyorum bende yatagimin alt kalca tarafima yuksek olsun die yasdik koydum agri sanci yok ama bebek her an firliyacakmis gibi geliyor pazartesi muyanem var beklesemmi yoksa ama dogum baslasa agri sanci olmazmi kafam karisdi dogrusu yoksa rahim agzi yetmezliginde agrisiz sancisizmi bebek geliyor ama bebek oldukca buyudu agiriz gelmezki dimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?