Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

evet ilk oglumdada yine ayni rahim agzi yetmezligim vardi ama yine yatark 41 hafdada dogumumu yapmisdim,canziler ve sofiyelarin dönemini anliyamadim?agrim en son dogum edecegim gun olmusdu ama bu kadar assagida hareketlenmeler olmamisdi söyle 1kac hafda daharr beklese iyi olacak ama artik dogacagi varsada dogar nasip kismet

bende 31 haftadayım kasıklarım o kadar kötü ağrıyoki 10 gündür bu ağrıdan ne oturabiliyorum ne yürüyebiliyorum.şimdi progeston iğne kullnıyorum ama çok yan etkileri var bebişe bişey olcak diye ödüm kopuyo normal zamana kadar idare edbilecekmiyim acaba((aynen bende kendimi bazen doğurcak sanıyorum.inşallah ben 36. haftayı görürüm.

Son düzenleme:
CANIM SANA DEVAMLI YATMAYI ÖNERIRIM massallah hafdanda iyimis insallahda gelirsin sonuna dek,bazen bu sanci agrilarda normalmis
rahim doguma hazirlaniyormus yalanci sancilar diyorlarkasilma sanci icin hergun magnezyum aliyorum dokdorum herangi bi ilac igne vermedi pazartesiye kadar dayanabilirsem doktorumdan bende isdiyecegim

Bahsettiğim kullanıcı adları. Senin oğlunda sıkıntı yaşadığında o arkadaşlar vardı diye hatırladım ama yanlış hatırladım herhalde. İnşallah bebeğini sağ salim kucağına aldığını da öğreniriz buralardan...

anladim olabilir aradan o kadar zaman gecdiki yakalsik 3 sene cok net hatirlamiyorumgerci oglumda 7 aylikdan sonra baslamisdi erken dogum riskim ve pek fazla sohbetlere girmiyordum gerci suanda devamli yazsamiyorum ayrica guzel dileklerin icin tesekkurler

ne güzel herkes son haftalara doğru gelmiş darısı başıma..
bende salı günü serklaj oldum..inanılmaz güzel geçti ameliyatım.ameliyat sonrasıda ağrım olmadı..
oysa kızımda da serklaj olmuştum ama çok ağrım olmuştu..
akşamüstü eve geldik biraz yattım..sonra tuvalete kalktım..bir kan boşaldı..başladım ağlamaya altüst oldum..suyum geldi zannettim..hemen dr umu aradım...doğru hastaneye git bende geliyorum dedi.muayenede bir şey çıkmadı herşey yolundaydı. o geceyi hastanede geçirdim.çok şükür şimdi herşey yolunda..cumartesi günü 14.haftamız bitecek..
kızımı serklaj ve sonrasında yatarak 38+1 de planlı sezeryanla doğurmuştum..İnşallah bu yavrumda sağlıkla vakti saatinde gelir..
herkese hayırlı,sağlıklı doğumlar

maşallah canım bu haftalara gelmişsin inşallah devamı gelir..sende dikiş varmı sadece yattınmı?bende yok sadece yatıyorum ve çok endişeliyim..

inşallah sen ben ve tüm bekleyenler isteyenler evlatlarını kucaklarına alır..allah yardımcımız olsun..

Kızlar biz savaşı kaybettik, pazarı pazaretesiye bağlayan gece suyum geldi ,ömrümde unutamiyacağım bir gece yaşadım, Allahım ne olur tuvaletimi kçırmış olayım ,bana bi mucize diye dua ettim ama maalesef kaybettik kızımızı, pazartesi dikişlerim alındı ve sancı gelmesi beklendi gece 11 sularındada herşey olup bitmişti, benim savaşım buraya kadarmış salı günü eve geldik, yürüyemiyordum kollarımın altına birileri girip yürütüyorlardı ,bugun kendi başıma yürüyebiliyorum, zialeren çok özür diliyerek arık uzun bi süre bu siteye girmeyi düşünmüyorum ,biz 22.ci haftamızda Msalımızı kaybettik çok üzgünüz.Fakat ağlayamıyorum boşluktayım sanki hasatanede o kadar zor günler yaşadımki belkide oldu bitti diye bakıyorum bilemiyorum. Doktorlar biz şimdiye kadar böyle bi vakayla karşılaşmadık diyorlar biz nerden diktiysek başka bi yerden erime yaptı en sonda kese erimiş , eşimi ilk defa hıçkıra hıçkıra ağlarken gördüm, ben onun tek gözünün tek damlasına kıyamam kızlar zaten eşim eğer hastanede böyle yatacağını bilseydim asla izin vermezdim dedi ve o yüzden bebek olayı bizde kapandı ,Allah bizim evlat sahibi olmamızı istemedi heralde ne bileyim diyorlarki bunda da bi hayır vardır, vardır heralde , herkeze iyi hamilelikler arkadaşlar Allah herkeze sabır versin.Bizden bu kadarmış.

canım inan ne diyecegimi bilmiyorum vallahi çok üzüldüm inan sayfayı açınca okuyunca gözyaşlarım süzüldü inan okurken yavrum aklıma geldi umutsuzluga kapılma canım araştırılır neden oldugu allahım sabır versin eyüp sabrı denilicek birşey yokki benim arkadaşımında aynen senin gibi oldu ama onda çift rahim varmış ondan bebegi düşmüş allahım sana ve eşine sabırlar versin işşallah bir daha evlat acısı göstermesin işşallah bende diyorum bu kıza birşeymi oldu aklıma gelen başıma geldi inanmazsın
maşallah canım kötü haftaları bırakmışsın ne güzel bak sakın kalkma bol bol dinlen yemegini bile yatagında ye mümkünse hareket etmemeye çalış
canuım rahim genişliyo birde bebegin baskısı var sende bol bol yat bebem dualarım hepinizle allahım yardımcınız olsun işşallah
canım iyi olmana çok sevindim işşallah 40 haftaları görürüsün darısı benim gibi evlada hasret olan annelere

canım acil doktora git ben bebegimi öyle kaybettim ama dikiş yoktu baktır en azından için rahatlar

her mesajını görünce hep güzel şeyler yazmış olasın diye dua ediyordum...
ama olmadı demek....
canımya nasıl üzüldüm anlatamam
rabbim sana ve eşine sabırlar versin...
yaşadığınız son acı olur inş...

canım başınız sağolsun..çok üzüldüm..neler hissettiğini tahmin edebiliyorum..benimde 21.haftada kaybım var..ardından kızım oldu..ki bunlar tüp bebekti..şimdi ise doğal yollardan hamileyim..ümidini kaybetme ama bir süre uzaklaş ..ben çok aceleci davrandım hamileliğim panik atakla kabus gibi geçti..
unutma yaşadığımız herşeyin bir nedeni var..
ve biz hep hayırlısını istiyoruz hayırlısı buymuş..

canım iyi olmana çok sevindim işşallah 40 haftaları görürüsün darısı benim gibi evlada hasret olan annelere

amin canım..İnşallah..

canım senin mesajını okuyunca çok üzüldüm,, başınsağolsun canım. uzunca bi süre dinlen canım.. Rabbim büyüktür.. Doktorlar herşeyi yapmışlar. takdiri ilahi canım..
rabbim büyüktür, ben inannıyorum olacak canım...

canım çok üzüldüm .allahım sabır versin sana .

uffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff............

çok ama çok kötü oldum inan görünce sizler umut olmuştunuz bana..ne desem acını hafifletmez allah sabır versin sonrada bu günleri unutturacak bi evlat versin inşallah..tıp ilerliyor allah istedikten sonrada gerisi boş canım inanıyorum ben bizimde kucaklarımız dolacak

fusborcum canım başın sağolsun bende uzun zmaandır girmiyodum siteye girincede herkesin güzel haberlerini okumak çok moral oluyodu biraz evvel sayfayı açtım ve ilk senin mesajını görünce şok oldum bakalım hangimiz önce doğurcaz diye konuşmuştuk maalesef böyle oldu takdir Allahtan elimizden bişey gelmez sakın kendinizi kaybetmeyin eşinle 1-2 yıl ara verin kendinizi toparlayın herşeyin hayırlısı bizlerin şer sandığı hayır da olabiliyo bilirsin.. daha siteye girmem demişsin ama yazıyorum genede işte kendinize çok iyi bakın arkadaşım ..

ayer güldenaz size hayırlı kolay doğumlar diliyorum arkadaşlar .. dualarımız sizinle..

geçmişi okudum ama adını şuan hatırlamadığım arkadaşlar hepinize sağlıklı hamilelikler diliyorum hepimiz işallah ayer gibi zamanında doğumlarımızı yaparız ..

Allah herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin kucağımıza alabilmeyi nasip etsin.. bide herkese hayırlı cumalar...

fusbor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…