- Konu Sahibi hidennisko
-
- #7.801
Kızlar biz savaşı kaybettik, pazarı pazaretesiye bağlayan gece suyum geldi ,ömrümde unutamiyacağım bir gece yaşadım, Allahım ne olur tuvaletimi kçırmış olayım ,bana bi mucize diye dua ettim ama maalesef kaybettik kızımızı, pazartesi dikişlerim alındı ve sancı gelmesi beklendi gece 11 sularındada herşey olup bitmişti, benim savaşım buraya kadarmış salı günü eve geldik, yürüyemiyordum kollarımın altına birileri girip yürütüyorlardı ,bugun kendi başıma yürüyebiliyorum, zialeren çok özür diliyerek arık uzun bi süre bu siteye girmeyi düşünmüyorum ,biz 22.ci haftamızda Msalımızı kaybettik çok üzgünüz.Fakat ağlayamıyorum boşluktayım sanki hasatanede o kadar zor günler yaşadımki belkide oldu bitti diye bakıyorum bilemiyorum. Doktorlar biz şimdiye kadar böyle bi vakayla karşılaşmadık diyorlar biz nerden diktiysek başka bi yerden erime yaptı en sonda kese erimiş , eşimi ilk defa hıçkıra hıçkıra ağlarken gördüm, ben onun tek gözünün tek damlasına kıyamam kızlar zaten eşim eğer hastanede böyle yatacağını bilseydim asla izin vermezdim dedi ve o yüzden bebek olayı bizde kapandı ,Allah bizim evlat sahibi olmamızı istemedi heralde ne bileyim diyorlarki bunda da bi hayır vardır, vardır heralde , herkeze iyi hamilelikler arkadaşlar Allah herkeze sabır versin.Bizden bu kadarmış.
maşallah canım bu haftalara gelmişsin inşallah devamı gelir..sende dikiş varmı sadece yattınmı?bende yok sadece yatıyorum ve çok endişeliyim..
amin canim insallah hepimiz geliriz sonlara,benim 25 hafdada basladi bayagi kisaydi 1cm kalmisdi rahim boyu,dikis yapilacakdi ama doktorlar gec kalinmis dediler tehlikeye atamayiz bu durumda devamli yatarak gecirmelisin gunlerini dediler 3 ay yatark wcye gittim yanlizcatabi 1bucuk ay önce 4mm aciklikla 36+4lere gelebildim sukur birdecok endiselenme stress yapinca agrim geliyordu moral cok önemli sakin ve stressiz olmalisin hicbirseyi takma kafana bol bol yat dinlen
Kızlar biz savaşı kaybettik, pazarı pazaretesiye bağlayan gece suyum geldi ,ömrümde unutamiyacağım bir gece yaşadım, Allahım ne olur tuvaletimi kçırmış olayım ,bana bi mucize diye dua ettim ama maalesef kaybettik kızımızı, pazartesi dikişlerim alındı ve sancı gelmesi beklendi gece 11 sularındada herşey olup bitmişti, benim savaşım buraya kadarmış salı günü eve geldik, yürüyemiyordum kollarımın altına birileri girip yürütüyorlardı ,bugun kendi başıma yürüyebiliyorum, zialeren çok özür diliyerek arık uzun bi süre bu siteye girmeyi düşünmüyorum ,biz 22.ci haftamızda Msalımızı kaybettik çok üzgünüz.Fakat ağlayamıyorum boşluktayım sanki hasatanede o kadar zor günler yaşadımki belkide oldu bitti diye bakıyorum bilemiyorum. Doktorlar biz şimdiye kadar böyle bi vakayla karşılaşmadık diyorlar biz nerden diktiysek başka bi yerden erime yaptı en sonda kese erimiş , eşimi ilk defa hıçkıra hıçkıra ağlarken gördüm, ben onun tek gözünün tek damlasına kıyamam kızlar zaten eşim eğer hastanede böyle yatacağını bilseydim asla izin vermezdim dedi ve o yüzden bebek olayı bizde kapandı ,Allah bizim evlat sahibi olmamızı istemedi heralde ne bileyim diyorlarki bunda da bi hayır vardır, vardır heralde , herkeze iyi hamilelikler arkadaşlar Allah herkeze sabır versin.Bizden bu kadarmış.
canım maşallahhhh diyorum sana ve güçlü bebeğineinan umut doluyorum böyle benimde geç olduğundan dikiş önermediler şuan2,2 kısalığı..sadece wc ye gidiyorum hep yatıyorum..bazen bunalıp pes etsemde bebeğimin bir hareketiyle tekrar güçleniyorum sizlerinde etkisi çok büyük..umarım bebişlerimiz sağlıkla gününde gelir hepimizin
# yaren58
# nurten34
kızlar nasılsınız ben hiç iyi degilim fosbor yüzünden inanın sabahtan beri okudum yazdıklarını ne temizlik ne iş yapabildim çok üzüldüm çokallahım eyüp sabrı versin işşallah arkadaşımıza bende 2 tane oglumu cennete yolladım acısını çok iyi biliyorum sanki yaşadıklarım önüme geldi çok kötüyüm çok keşke elimizdn birşey gelsede yapsak ama ne çare allahımın bildigi birşey varmışki melegini yanına aldı alllahım geride kalanlara sabır versin tekrardan başımız sagolsun
canım biraz kafanı dinle bize ne zaman ihticacın oldugunda bak biz burdayız bunu sakın unutma
yarencim maşşallah canım 39 haftaları görmüşsün bebem allahım saglıklı saatli dogumlar nasip etsin işşallah sag saglim alırsın melegini işşallah dogumun bellimi canım 37 haftalarad dikiş alınıyoya ay bende hamile kalında önce dikicekler sonrada dikişleri alıcaklar kadın olmak helede anne olmak ne kadar zor kardeşim yavrularımızı sag saglim alalımda kucagımıza rabbimden daha ne isterim demi
güldenazcım bu arada görünmüyo yoksa benim gözümdenmi kaçtı dogum ettimi acaba :44::44::44:
# yaren58
# nurten34
kızlar nasılsınız ben hiç iyi degilim fosbor yüzünden inanın sabahtan beri okudum yazdıklarını ne temizlik ne iş yapabildim çok üzüldüm çokallahım eyüp sabrı versin işşallah arkadaşımıza bende 2 tane oglumu cennete yolladım acısını çok iyi biliyorum sanki yaşadıklarım önüme geldi çok kötüyüm çok keşke elimizdn birşey gelsede yapsak ama ne çare allahımın bildigi birşey varmışki melegini yanına aldı alllahım geride kalanlara sabır versin tekrardan başımız sagolsun
canım biraz kafanı dinle bize ne zaman ihticacın oldugunda bak biz burdayız bunu sakın unutma
inşallah canım benimde tek dileğim sağsalim doğumuda atlatabilmek, dikişleri aldırdık bekliyoruz canım, güldenazda bekliyor oda doğurmadı daha..
çok çok çok üzgünüm ALLAHIM sabır versin.guç kuvvet versin cok zor.yasayan bilir.
ben iyiyim bugun 16.haftamız bitti.korkularım cok fazla ben surekli yatmıyorum hatta çalışıyorum doktorum çalışabiirsin dedi.suan için bir sıkıntı yok ben sana ne zaman yatman gerekirse soylerim dedi surekli yatman sana bir artı sağlamaz dedi.
yarencim bende hiç bir belirti yok.heyecanlıyım ne zaman nasıl başlıycak die merak ediyorum.allhım inşallah darda koymaz sakin güzel rahat bir doğum yaparım.sen nasılsın?bakalım kim önce doğuracakgüldenazcım sende durumlar nasıl bir gelişme varmı veya doğum belirtin?
yarencim maşşallah canım 39 haftaları görmüşsün bebem allahım saglıklı saatli dogumlar nasip etsin işşallah sag saglim alırsın melegini işşallah dogumun bellimi canım 37 haftalarad dikiş alınıyoya ay bende hamile kalında önce dikicekler sonrada dikişleri alıcaklar kadın olmak helede anne olmak ne kadar zor kardeşim yavrularımızı sag saglim alalımda kucagımıza rabbimden daha ne isterim demi
güldenazcım bu arada görünmüyo yoksa benim gözümdenmi kaçtı dogum ettimi acaba :44::44::44:
2,2 kısalık kötü değil canım, 0 kısalıkla haftalarca dayanan bile oldu, eğer kendine dikkat eder,incitmezsen riskli haftalarını dahi çok rahat atlatabilirsin, dişini sık canım, moralini bozma..
yarencim bende hiç bir belirti yok.heyecanlıyım ne zaman nasıl başlıycak die merak ediyorum.allhım inşallah darda koymaz sakin güzel rahat bir doğum yaparım.sen nasılsın?bakalım kim önce doğuracak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?